בית פורומים שידוכי חרדים

מאחורי הקלעים [או: כל אדם הוא פנינה]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2009 00:11 לינק ישיר 

"
הי,,,

[מדלגת על כל הפתיח...]

כן, גם אני כמו הרבה רבים אחרים נאלצתי לקבל את המכה הזאת של ביטול אירוסים. ביטלו לי.
זה לא סוד שאני שבור מהדבר הזה ולא מצליח לחייך בכלל, להאמין או להרים את הראש. אני מתבייש מחברים שלי, מהמשפחה שלי, מעצמי. מה עשיתי לא בסדר...ואללה, לא יודע מה יש לי..
יש לי הצעות חדשות אני לא מסוגל בגלל להרים את הטלפון כשאני שומע שזה שדכן בקו. אני עדין אוהב אותה ורוצה רק אותה ואני לא יודע מה לעשות. כבר חשבתי שאני סופסוף מתחתן ופתאום. בום. על הפרצוף. אני באמת שבור לא יודע מה לעשות...."

טוב,שלום לך ###,
אני אכתב לך עכשיו משהו, אבל זה לא יעזור, כי אתה גם מאוהב וגם בדיכאון וכו'... אז אתה עד הערב דואג להירגע, לך תשחק קצת כדורסל תוציא את הכל ממך החוצה, תעשה מקלחת ותשב על המחשב עם כוס קפה ותקרא בנחת, אחרת זו תהיה :"שיחת חרשים".

ועכשיו,
נשמע בנאלי, קטנוני, אבל זה נכון-הזמן עושה את שלו. צריך לברך את אלוקים פעמיים על שנתן זיכרון ועל שנתן שיכחה.
נצא מנקודת הנחה- שזיווג מן השמים, אתה ביניש, אני לא טורחת להסביר לך את זה, ואם אלוקים אומר לךש זה לא זה- אז אתה אמור עכשיו לשמוח ולצהול!! אם זה לא היה קורה עכשיו זה היה נגמר בגירושין או אפילו אחרי ילדים, או שהיית חי כל ימייך בדאבה ובצער גדול... תודה. חשבת פעם לומר לו את המילה הזו? חשת פעם את המתנה האדירה שיכולה להיות טמונה בדבר הזה...? [נקודה מעניינת.תחשוב על זה.] חשבת מאיזה סבל וייסורים הוא הציל אותך כרגע...?

תחשוב על זה שלפני הביטול היית רחוק מרחוק מהשידוך האמיתי שלך, ועכשיו אתה עוד יותר קרוב לדבר האמיתי.

וכשזה שהיא לא רוצה אותך, זה לא היא. היא רק שליחה. ושלא תעז לחשוב על עצמך דברים רעים-כמו מה עשיתי... אתה מושלם באשר אתה! אתה מקסים! אתה פשוט לא מתאים לה והיא לא לך.  בזוגייות לא מחפשים מושלם, מחפשים מתאים.נכון. אמיתי.

אני מבינה מה עובר עליך, אני רק מהתיאור יכולה עכשיו לבכות, כל ההכנות, ההתרגשות, החלומות, ההירהורים, המשפחה אני יודעת...אויש, זה לא נעים. אבל אני מצפה ממך ובוטחת בך שתוושיל שרוולים ותצא למלחמה-על האמונה. כי זה הזמן שלך לרכוש את אהבת הבורא אליך. את הכרטיס כניסה למדור ה"מיוחדים" של בורא עולם.

מותר לך להיות שבור וכאוב. מותר וצריך. תנקה קצת את הראש תעשה כמה "דלטים", זה יקח זמן, יהיו לך לילות ארוכים מדי, הלימוד יהפוך למעמסה, החברים יעצבנו אותך, אמא שלך תשגע אותך, תרצה להתפוצץ ולכעוס על האלוקים-ואילו רק חלק מתגובות לגיטימייות  וזה בסדר.באמת.
אבל זה זמני. וזה יעבור.

ואל תמנע מעצמך פגישות, להיפך, ככל שתצא ותשמע ותהיה מעורב יותר מה שנקרא ב"פרטים הקטנים"- ככה אתה תתגבר מהר יותר.

אל תנסה להדחיק מעצמך את הבחורה- כי הרגש עובד בדיוק הפוך. אתה דוחק והוא בועט... להיפך- אל תנגח בתמונה שלה שעולה לך בראש אלא תיזכר בתכונות יפות שהיו לה ותחפש אחריהן בבחורה אחרת, תלמד לקחת את הדברים הטובים והיפים מאותה אחת ותחפש אותם בבחורה שלך. עד מהרה תגלה, שהבחורה שתיפול בדרכך שווה ומתאימה הרבה יותר.

אך תהיה מהמשפחות הללו שהולכים לבית של הבחורה ועושים מהומות, ולוקחים את כל המתנות וחוטפים באגרסיבייות ומשמיצים את שמה הטוב ומשפחתה.... להיפך. תחייך למצב, תגרום לו לעבור לידך ולא דרכך. הכל חלק מסיפור שצריך לעבור עליך-אם תרצה ואם לא, הדבר היחיד שאתה באמת יכול לשלוט עליו-זו התגובה שלך למצב.

קח את זה כחויה לא הכי נעימה שיש, אבל עדין כזיכרון שתפיק ממנו לקחים. זכרון כזה שאם תתגבר עליו כמו שצריך-זו תהיה אבן דרך לכל הקשיים שתתקל בהם בחייך, תמיד תוכל לומר0אם עברתי את זה כמו גדול,אני אעבור הכל.

מקווה שקלעת כמה סלים,
ושאתה זוכר שכמה שהתאמצת אתה עדין רק במחצית....
המחצית הבאה תהא טובה יותר.
:)

צהריים יפים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 01:06 לינק ישיר 

בס"ד

עצוב עצוב...
ואת... כ"כ נחמדה כ"כ מבינה...

אחחח.. מה אני יכול לומר אחרי דברים כאלו.

כמה טוב שיש לנו אותך קריסטל...

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2013 20:29 לינק ישיר 

הקפצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2013 16:43 לינק ישיר 

פששששש
אחד האשכולות!!!!

(תודה אסיק. ו...פעם היית יותר מפרגן :))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2013 23:15 לינק ישיר 

ציקבעריתוש כתב:
‏ ו...פעם היית יותר מפרגן :))
‎חחח... היום הוא עלה דרגה.. כבר לא יורד לעם..‏

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מאחורי הקלעים [או: כל אדם הוא פנינה]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.