בית פורומים הנה ימים באים

מוות קליני - סרטים!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2009 11:59 לינק ישיר 

הוא גם לא מדבר בשפה קדושה,אלא בשפה נמוכה כאילו המלאכים הם בריונים בסרט פעולה והוא האיש המסכן.
הוא דיבר ותיאר בשפה נמוכה ובתיאורים דמיוניים כאילו הוא יכל לדבר בחוצפה למלאכים ולנסות לברוח,זה כבר לא נשמע אמין.

הבנאדם גם נראה הזוי והוא מספר סיפור שהוא ראה סרט ולא כאילו הרגיש את זה על עצמו,בלי קשר לשפה בה הוא מדבר,הוא נשמע עילג ומוזר.
אני אישית לא התחברתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 12:35 לינק ישיר 

בשבילי - מילה של מוצאפי זה באבן! האיש גדול מהחיים. השם וברך אותו בשנים רבות וטובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 15:44 לינק ישיר 
ועל השוקולד הוא סיפר?

בס"ד!
לא צפיתי בהכל מודה אבל הוא שכח באופן מוזר ותמוה כמדומני לציין שבעת ששפטו אותו החלה ידו לבעור בגלל טבלת שוקולד שפעם לקח בלי רשות מסבתא שלו. את זה הוא סיפר לי בזמנו אז דבר כזה בטח שלא שוכחים לציין. נראה לי שסיפורו מתארך עם השנים מתוך מחשבה מוטעית שעל ידי מוסר שמבוסס על דברי שקר עושים מצווה. זה קצת מזכיר לי את הנוצרים ימ"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 20:12 לינק ישיר 

ראיתי את הסרט לפי דעתי חותם אמת הוא עדיין הסרט הכי חזק שראיתי
באמת יש כמה דברים לא מובנים בסרט הזה
למי שהתקשה בסרט על זה שהוא לא מבין שהוא עשה עבירות והיו צריכים להפעיל עליו עונשים
הדבר הוא ברור
כתוב שרשעים אפילו על פיתחה של גיהנם לא חוזרים בתשובה
מה שעוד היה לי קשה בסרט ורציתי לשתף אותכם זה שהוא דיבר כל הזמן כמעט על הרב קוק מטבריה
מה שמעניין הארגון בחגבי הסלע הם גם מטבריה
לא מוזר
אבל על האפקטים אין מה לדבר שיחקו אותה בגדול הנה למי שרוצה להזמין את הדיסק לביתו חינם יתקשר ל
08-6409158
057-3102912
ארגון בחגוי הסלע ת.ד.628 טבריה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 22:18 לינק ישיר 

לאחר שראיתי את הסוף אמרתי שאני חייב להעלות את ההההההסרט על מוות קליני למרות שהוא כבר ישן והרבה ראו אותו אבל עדיין ניתן להתחזק ממנו לכן בואו נראה אותו שוב

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/01/2009 22:18:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2009 13:02 לינק ישיר 

לגבי הסרט חותם אמת - אכן סרט מרשים, רק מה - לא הבנתי איך בבית דין של מעלה "שכחו" את המצווה עם התינוקות עד שברגע האחרון זה עלה למעלה? כאילו יש גם שם באגים או מה? הרי לא מדובר בזוטות אלא באם להכריע את גורלה של הנשמה לזכות או לחובה! אודה אם מישהו יסביר לי את העניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2009 16:26 לינק ישיר 

הקב"ה הוא המציאות המוחלטת והיחידה,הוא מכיל הכל והוא יצר הכל.

לא יתכן שייעלם משהו מבית הדין,הרי הם מקבלים הוראות מלמעלה,למרות שלא רואים את הקב"ה הם מקבלים הוראות ואת כל המידע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2009 21:02 לינק ישיר 

הכל ידוע והרשות נתונה אם כל זה כתוב אם יש עליו מלאך אחד מליץ מני אלף
מה הפשט
אפילו יש זכויות אם לא יבוא מלאך להמליץ  אז זה לא נחשב מכיוון שכל מצווה בוראה מלאך ואם המלאך לא בא סימן שהמצווה לא בכוונה או לא בשלמות
לכן אומר רבי דוד שליט"א מורנו ורבינו כאשר אדם עושה מצוה
הוא צריך לעשות אותה במחשבה דיבור ומעשה ואז המלאך הוא בשלמות
במחשבה שיחשוב לעשות המצוה ואיך יעשה אותה בדיבור  ידבר על המצוה ילמד עליה ובמעשה
ואז המלאך הוא בשלמות ועל המלאך הזה נאמר אם יש עליו מלאך אחד מני אלף להמליץ טוב בעדו
וגם הוא אומר במחשבה הגובה של המלאך כשליש מהעולם
בדיבור עוד שליש
במעשה עוד שליש
ואז המלאך גובהו כגובה העולם דהיינו מהארץ עד הרקיע
ויש עוד מה להרחיב בס"ד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2009 21:35 לינק ישיר 

תודה לשניכם, החכמתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2009 21:46 לינק ישיר 

אני לא יודע אם מישהו ראה את הסרט הזה הוא בהתחלה קשה לצפיה אבל למי שיש סבלנות הוא גם מרגש...

ניראה לי שחטפתם בהלה מהתמונה שלי עד כדי כך שכולכם נאלמתם דומיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 14:46 לינק ישיר 

הסרט "סעדה" חבל על הזמן חייבים לראות אותו הוא יחזק אותכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 17:30 לינק ישיר 

ראיתי את הסרט הראשון, הדברים שאמר כולל הרגעים עד לנפילה הגשמית שלו נראתה לי
אמיתית מאד, אלה תהליכים של התקף לב, ויש רבים שחוו מוות קליני, למרות שלא שמעתי
ואני לא יודעת איך להתייחס לזמן כל כך ארוך שבו הוא עובר בהיכלי שמיים ודנים אותו על מעשים
שעשה.

הסרטים האלה תמיד מתקבלים אצלי בהרמת גבה, איך אפשר להוכיח שאדם יאמר אמת ולא
יוסיף רעיונות ודעות משלו, שהרי אין לנו שום אפשרות להיכנס למח של השני ולבדוק, בזמנו
הרב זמיר נתן הרצאה והביא גם צילומים עם הילה של אדם, וכל מיני שקופיות שברגע שאתה
מביא משהו אפשר לתת עליו את הדעת, אבל כשהשני אומר, זה יכול להיות נכון ולא נכון, אבל אם
זה מחזק מישהו....

ואיך זה יכול לחזק ? זה מחזק רק את הפחד, אפילו לא את היראה, כי יראה היא 'יראת הרוממות'
ולא פחד, אם מישהו עושה דבר בגלל פחד ולא נהנה מהמצווה שעשה, אז כל עבודת השם
נעשית בפחדים וחרדות, זאת המטרה ? לי זה נשמע קשה, כי בעיני עבודת השם, גם כשהיא
קשה לבשר ודם לפעמים, צריכה להיעשות מיראת הרוממות ואהבה גדולה להשם, ולא מתוך
חרדה, ואנחנו כולנו בשר ודם, מי לא יחטא ?

דווקא שמעתי לפני הרבה שנים מיהודי שלא מקיים מצוות, שהוא קיבל התקף והיה במוות קליני,
מה שסיפר לי מאד ריגש, ושמעתי סיפורים כאלה מעוד כאלה שהיו במוות קליני, הם דווקא דיברו
על מנהרה חשוכה ואחריה אור מאד מאד גדול מלא אהבה.

אלוקים כולו טוב וכולו אהבה, ארך אפיים ורב חסד ואמת, מה שלנו בגשמיות שלנו נראה 'רשע'
לא נראה כך בעולמות עליונים, כי אנחנו לא מספיק יודעים לשפוט מהו רע ומהו טוב, אלא יש לנו
רק חוקי תורה ולפיהם אנחנו הולכים ולומדים פחות או יותר להבדיל בין רע לטוב, רק לגבי עצמנו,
אבל לא לגבי האחר, כי אם מישהו יעשה משהו שנראה לנו "רע", מנין לנו הכוונות והסיבות שעמדו
מאחורי רוע זה ? ואז ה"שיפוט" שעושים בסרטים האלה באים מתוך עין של אדם שהיא מוגבלת.

לכן לדעתי כל מה שנועד להפחיד את היהודי במטרה שיחזור בתשובה, לא נראה לי נכון, למרות
שלפעמים צריך להזהיר, כמו דניאל, שיהודים חייבים לחזור לארץ ישראל בגלל מה שעומד לקרות
בעולם, וגם זה הוא אומר באהבה גדולה ודאגה ליהודים שנמצאים בחוץ.

בכל מקרה, ישר כח למי שהשקיע והביא את הסרטים לכאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2009 20:55 לינק ישיר 

לצברית עבודת השם מורכבת מיראה ואהבה ביחד. אי אפשר לעבוד את השם רק, מאהבה כי אז אפשר להידרדר לעברות וגם אי אפשר לעבוד את השם רק מיראה, כי אז האדם יאבד כל חשק בעבודת השם.
דבר נוסף יש יראה תתאה שהיא יראת העונש והיא נובעת מפחד וזה חלק מהמלחמה ביצר, ויש יראת הרוממות מגדלותו יתברך שזה מעלה גדולה מאד, הזהר מלא מזה...
אבל להגיע ליראת הרוממות זו עבודה קשה וצורך להגיע למודעות גבוהה מאד דרך לימוד פנימיות התורה ולכן יראת העונש או פחד כפי שאת קוראת לזה הוא דבר הכרחי.
אי אפשר לדבר על השם במושגים של אהבה ורוך וזהו. זה נכון אך חז"ל אומרים כל האומר שהשם ותרן יותרו ימיו... כל אדם יצטרך לתת את הדין על מעשיו ועייני בספר ראשית חכמה ותראי שכל מה שהם מספרים, הכל מופיע בחז"ל אחד לאחד...

כל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2009 21:03 לינק ישיר 

ניפ מחכים לחידוש שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 22:12 לינק ישיר 

בס"ד

יש סוג של אנשים שצריכים זעזוע כדי לעשות שינוי עם עצמם ויש כאלה שנרתעים מזה

כמו שיש אנשים שחוזרים מתשובה מתוך זעזוע כמו בהרצאותשל אמנון יצחק

ויש כאלה שיצליחו בסמינר שתי הדרכים טובים ועובדים כמו שבצבא יש מספר חילות אבל לכולם אותה מטרה

לקרב לאבינו שבשמים

הנה קישור לסרט הצאנס האחרון בתוכו יש מספר סרטים בנושא מוות קליני יש את שרון נחשוני אם יש מחשבה שבסרט

שלו לא הכל נכון לגבי המשפט שעבר אני יכול להגיד לך שהמשפחה שלו מהשכולה שלי והכל אמת מילה במילה

חבר שלי מהבית כנסת אחד החברים הקרובים שלו וסיפר לו ממקור ראשון בבית המשפט של מעלה שפטו אותו 3

רבנים הרב מרדכי אליהו הרב כדורי והרב אברגיל

יש את הסרט של החיילים בסיאנס יש חותם אמת יצא לי לדבר בסוכות עם אברך הוא לומד בישיבה עם הבחור מהסרט מוות

קליני ובאמת כל הנתונים אמת הוא סיפר שמה שהציל אותו זה רבי נחמן מאחר שהוא חילק לזיכוי הרבים התיקון הכללי

יש את הסרט סעדה בקיצור כל הסרטים האחרונים ויש גם חלום של סעדה על גוג ומגוג

סרט מאוד מומלץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מוות קליני - סרטים!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.