|
|
| נשלח ב-26/1/2009 18:53 |
|
| |
| ד_שחר כתב: |  | ומה זה שם?! בשביל שם כדי להרוס את כל החיים?!
את קוראת את מה שאת כותבת? פשוט המשפט הזה מסתדר הרבה יותר עם הגישה ההפוכה. האם בשביל הסיפור העגום הזה כדאי להרוס את כל החיים? תחשבי רגע מה יקרה אם ינסה ליצור איתה קשר מחדש. הוא גומר עם המשפחה שלו, היא גומרת עם המשפחה שלה, הוא עף מהישיבה, היא נכנסת להיסטריות, הוא לא יתקבל באף חברה ראויה, היא תיפול שלל ללשונות רעות, בקיצור -מחול שדים.
החיפזון מגיע מהשטן. אם יש סיכוי שזה שידוכו הזמן יעשה את שלו והוא יזכה בה.
נשמע לי אחרת. מצטערת להרוס את הרומנטיקה אבל אולי זה לא דרך מדהימה של הקב"ה לקשר בינהם אלא ניסיון שה' שלח לשניהם והם לא עמדו בו. נכשלו. הדבר הראשון הוא לנשום עמוק, להרגע ו----לחשוב. מה שלא עשו עד עתה.
חכמה - שמחתי מאוד לקרוא את דברייך ולהיווכח שעוד אחת מסכימה איתי. ועוד איזו אחת. חכמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 20:39 |
|
| |
לא ממש קראתי את כל התגובות אז מקווה שלא אחזור פה על משהו.
מר רווק,
המצב שאתה נמצא בו הוא לגמרי לא מזהיר. אני כאילו חווה אתזה מחדש.... אמנם הסיפור שלי הסתיים בכי טוב והתברר שזה היה מקח טעות אבל עד אז עברתי תהליך קשה ומייגע, המון בכי, המון תסכול, המון כעס ותקופת דיפרסיה לא קצרה.
אל תשלה את עצמך שאתם יכולים להתחתן והכל יחזור לקדמותו. בתחילה הכל דבש אבל בסופו של דבר כל ילד מתגעגע ורוצה לחזור להורים ואם הם לא יקבלו אתכם כזוג, התסכול של שניכם יהיה גדול וזה לבד יכול להוביל לסכסוכים ואף לגירושין.
עוד יותר מזה אני אומר לך, אל תחשוב שהבחורה הנחמדת יושבת בבית, בוכה ותוך כדי מגנה עליך וזועקת לחפותך. מאוד יכול להיות שהיא עכשיו דואגת לעצמה, אל תשכח שהיא "בברוך" אולי אפילו יותר ממך, אתה לא רוצה לתאר לעצמך מה ההורים שלה אמרו/ אומרים או במקרה הגרוע יותר לא אומרים.........
ושוב אני אומרת אתזה מנסיון אישי. וכיום אני נמצאת מול מצבים כאלה בצד המקצועי/התערבותי.
אל תנסה להגיע אליה, רק תשמור על עצמך ועל שמך הטוב. איך?? תשתף בזה את רב השכונה, אולי תנסה להגיע לאיזה קרוב משפחה שיש לו השפעה עליהם (והוא כמובן לא ישפוך עליך מים רותחים כשתספר לו). אתה יכול גם לשתף בן משפחה שלך, קרוב. תאמין שבן אדם חיצוני יוכל להשפיע עליהם יותר משאתה. זה מביך לספר, זה לא נעים אבל יוקל לך!!!
המון המון הצלחה וס"ד. מחזיקה לך אצבעות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 07:55 |
|
| |
תברח מהר
תראה מה כתבת על אחיה:
הוא גם משוגע על השכל, הוא עצבני עלי בצורה כזאת שלא תיאמו.
הייתי צריך להרגיע אותו רק כדי שהוא לא יספר שום דבר בישיבה..
ועל אביה:
לשבת עם האבא פנים אל פנים. אני מפחד פחד מוות הוא משוגע לגמריי!!!!!!
אני משער שכל אדם עם שכל לא היה רוצה להיכנס למשפחה כזו.
גם הבחורה כנראה לאחר מחמאות כאלו למשפחתה לא תרוץ כבר אחריך.
אז קדימה שכח ממה ותתקדם.
ואני חושב שבאמת על המשתתפים והמשתתפות כאן להיזהר שלא להגיע למצב כזה, אם זה לא מקובל בחברה אז ראוי בהחלט להימנע מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 09:21 |
|
| |
בס"ד
שרפ,
הפעם אני מסכימה איתך במיליון אחוז!!
רווקון,
אנחנו מחכים לעדכון במצבך,
מאחלת לך ס"ד מרובה בע"ה,
ושהכל יגמר במהרה,
רק תיזהר לא לסבך את עצמך יותר....
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 09:51 |
|
| |
אבל אדם מתחתן עם אישה ולא עם המשפחה שלה. כל עוד המשפחה הם לא כאלה שיתערבו בחיים - אז מה אכפת לו אם הם משוגעים, או לא? ואולי הם כאלה רק בגלל שהם לא יודעים איך להגיב למצב החדש אליו הם נקלעו. זהלא מחיב שהם באמת כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 10:20 |
|
| |
מצב מתוסבך !!!!
אני מצעיה בכל אופן לערב איזה מכיר "שדכן" אדם מכובד והוא יתווך ביניכם
ינסה לגשר לראות אם יש על מה לדבר "אולי בכל זאת " וינסה "לעשות את השידוך"
היעקר לא ללכלך לא להוציא פרטים מיותרים לשמור על שם טוב לשניכם
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 10:23 |
|
| |
22, ברור שזו היתה כוונתם. הם רק רוצים לדעת איך לפתור את הבעיה עם ה'פרסומי ניסא' שהורי הבחורה רוצים לעשות... הבחור לא רוצה שהדברים יגיעו לראש ישיבה וכו'. אחרי זה הם כבר יחשבו איך להגיע לכלל מעשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 12:13 |
|
| |
רווקים היקר
קודם כל אני רוצה להגיד שאני מבינה אותך לגמרי, כי גם אני נמצאת בסיפור מסובך עם בחור, וזה הניסיון הכי קשה ואני לא מאחלת לאף אחד לעבור את מה שאני עברתי. זה גהינום רגשי שאי אפשר לתאר.
דבר שני, תדע שיש לך בשמיים אבא, שרוצה שיהיה לך רק טוב. אז פשוט תבקש, תבקש, תבקש. כל הזמן. תבקש שמה שיהיה-יהיה רק טוב.
שתצליח להתמודד, ושאם זה הזיווג שלך, אז שיהיה הכל בקלות ובשמחה, ואם לא זה הזיווג שלך-אז שיהיה איתך ויעזור לך להתגבר ולהתמודד עם ה כ ל, בקלות.
אם זה הזיווג שלך-תאמין לי שזה יגיע גם בדרך אחרת, בעיתו ובזמנו.
המון המון הצלחה וסיעתא דשמיא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 12:16 |
|
| |
ליזי...
וכולם כאן,
זה כ"כ מדכא לראות שהמצב הרגשי הנורא הזה עבר על עוד הרבה. צריך הרבה סייעתא דשמיא לעבור את גיל 'ההתבגרות' בלי משברים..
אויש. זה כ"כ כואב.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 12:23 |
|
| |
הרבה הגיבו לך, מה עלייך לעשות
רק לא ליפול ח"ו ליאוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2009 21:57 |
|
| |
| orn135 כתב: |  | | אבל אדם מתחתן עם אישה ולא עם המשפחה שלה. כל עוד המשפחה הם לא כאלה שיתערבו בחיים - אז מה אכפת לו אם הם משוגעים, או לא? ואולי הם כאלה רק בגלל שהם לא יודעים איך להגיב למצב החדש אליו הם נקלעו. זהלא מחיב שהם באמת כאלה.
|
|
קודם כל, אין מה לעשות אבל באיזשהו מקום כן מתחתנים גם עם המשפחה של הכלה. הולכים אליהם לשבתות, יושבים איתם בשמחות, מה לא. מה הם יעשו אם המשפחה תתרחק מהם? ממי ילוו כסף בעת צרה? את מי ישתפו בקשיים ובסודות? עם מי יתייעצו? מי יתמוך בהם? מי ילך איתה לחדר לידה? מי ומי ומי... משפחה זה הדבר האחרון שאפשר לזלזל בו.
אני מסכימה עם מה שכתבת שיכול להיות שההתנהגות שלהם נובעת מכך שאין להם שמץ איך לבלוע את מה שקרה. זו גם התחושה שלי. הבחור משמיץ כרגע כי הוא מבוהל ומפוחד וזה טבעי. מן הסתם הם לא רעים כאלה. אבל נקל לשער איך תחריף תגובתם אם לבחור תהיה עזות המצח להגיע לבת שוב, לא משנה באיזו דרך ועל ידי מי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2009 12:37 |
|
| |
גם לי היה כזה מקרה פב בפורום שהתכתבי עם אחד כמה זמן ואחיו עלה עלינו והלך לספר להורי הבחור הכל וגילה גם תפרטים שלי והוריו באו לאותו אחד וסיפרו לו שיודעים הכל כולל הפרטיחם שלי לא העלה אתכם בסיוטים שעברו ב"ה ההורים שלו הסכימו ושמרו על זכות השתיקה וכן דרכינו נעצרו בזמן זה והקשר נותק.. לדעתי בקש מהחבורה שתרגיעה את הוריה שינצרו את לשונם .. אבל באמת לא מקננאה בך זוכרת ממש את הסיוטים שהיו אז... בה נשואה כבר עוד מעט חצי שנה וכל זה מאחורי... ודא ניראה לי שהוא עדין פעיל פה ואני מאוד מקווה שזה לא אתה!!!
|
|
| נשלח ב-28/1/2009 14:46 |
|
| |
בזמנו הגבתי כאן שלדעתי זה מפוברק ולא הסברתי למה.
אז אסביר: אם באמת ההורים של הבחורה קראה כאן במקרה ונכנסה לה לתיבת מסרים כמו שהוא סיפר.
ההורים שלה לא יכולים לראות את האשכול הזה ולזהות?
בכל אופן לגופן של עניין:
אל תודה בכלום. תמשוך את הזמן.
עם הזמן הם יתעייפו מזה.
זה לא משרת את האינטרסים שלהם.
להתחתן אתם לא הולכים להתחתן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2009 19:49 |
|
| |
רווקים היקר, תעדכן אותנו בהמשך. מקווים שיהיה לסיפור סוף טוב.
ולהורי הבחורה שאולי צופים כאן בתגובות אני פונה: אני במקומכם גם הייתי כועס מאד. אך אם הבת שלכם באמת התאהבה בבחור הזה, מאד לא יהיה חכם מצדכם למנוע אותה ממנו. כבר ידועים סיפורים כאלו, שההורים ניתקו את הקשר בין האוהבים שהתחתנו ולא הצליחו לאהוב את הבן זוג החדש, כי ליבם היה במקום אחר. או יותר גרוע שהתחתנו אם בן זוג אחר והתגרשו ובסוף הם שוב היו ביחד, ואז ההורים שאלו את עצמם לא היינו יכולים למנוע את כל זה?
בסופו של דבר מה שיעשה לכם נחת אחרי שביתכם תתחתן, זה יהיה האושר שלה כמה שהיא תהיה מאושרת כך אתם תהיו מאושרים וכן להיפך.
|
|
|
|
|