בית פורומים שידוכי חרדים

בחור ישיבה בקשר עם אחת מבנות הפורום הזה! - HELP

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2009 22:11 לינק ישיר 

מלודרמה במיטבה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2009 22:13 לינק ישיר 

בס"ד

אני חושב ששווה לך לנסות לראות מה ומי...

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 15:42 לינק ישיר 

אוווו סוף סוף סיפור מעניין בפורום...(אני לא רוצה להיות ציני ורעה...אבל זאת המציאות..אני כבר כמעט חודש לא הייתי פה, כי הכל רדום...
רווקים היקר!אם מנסים, אף פעם לא מפסידים...הצלחות...לך על זה!!!

"אין דבר העומד בפני הרצון"(מנסיון אישי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 18:57 לינק ישיר 

בס"ד

הרןןקים, אולי תעדכן אותנו איך הסיפור מתקדם. כי זה מתחיל להיות ממש ממש ממש מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 21:29 לינק ישיר 

אביה צודק ב100% אנחנו כאן הכותבים בפורום מנותקים רגשית, לכן קל לנו לדון בעניין בצורה קרה ומחושבת. אך הורי הבחורה לא. דם הוא לא מים. תחשוב אבא מגדל את  ביתו כל החיים כדי שתגדל בצורה מסויימת. ואילו אתה בא ונכנס ככה לחייו. ודאי שהוא יגיב בצורה רגשית. בעיניו ובעיני כל אבא שישמע דבר כזה ברגע הראשון זה יצטייר כ: בחור שבאבניק שבא לקלקל ולגזול את ביתו. (מה שבד"כ נכון!.)

לכן קח נא את הדברים בפופורציה נכונה תנסה להכנס לנעליו של האבא כאילו אתה כבר חי עוד עשרים וכמה שנים אתה כבר קצת יותר פרומר. ביתך מלא בילדים, ועכשיו הופ קורה לך כזה מקרה, כיצד אתה מגיב? תשובה אותו הדבר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 21:33 לינק ישיר 

בס"ד

מצטרף.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 21:50 לינק ישיר 

אסיק_good כתב:
בס"ד

מצטרף.

דעהרזוגר, אסיק,

מצטרפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 21:56 לינק ישיר 

לדעתי תשאל רב שאתה סומך עליו. ספר לו את כל הסיפור. שאל אותו אם הוא חושב שאתה צריך להיפגש איתה או לא.
לקב"ה יש הרבה דרכים לזווג זיווגים. גם פורום יכול להיות דרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 23:28 לינק ישיר 

לדעתי הכי טוב ללכת לרב אפילו לראש ישיבה שלך ותדבר איתו על זה הוא יתן לך את העצה הכי טובה בשבילך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 00:14 לינק ישיר 

שיר_השירות כתב:
לדעתי הכי טוב ללכת לרב אפילו לראש ישיבה שלך ותדבר איתו על זה הוא יתן לך את העצה הכי טובה בשבילך

ראש הישיבה יעיף אותו על טיל מהחדר, הישיבה, וכל מדרגות

תוקן על ידי דעהזוגר ב- 03/02/2009 0:10:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 13:09 לינק ישיר 

אני בכלל לא מבינה איך לבחור ישיבה ממוצע קורה כזה דבר! נכון שיש היום יצר עריות גדול אבל אתה אמור להיות בין דפי הגמרא ולא בין פורומי האינטרנט. ואם אתה עושה את זה אתה אמור לשמור על עצמך ולא להגרר לקשרים לא מבוקרים ואסורים על פי דין תורה!!

עכשיו אתם מבינים למה הרבנים נגד האינטרנט??

one for all and all for one

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 17:48 לינק ישיר 

סיפור אוילי להחריד, בהנחה שהוא קרה בכלל...
איפה חי אבי הבחורה, בתימן של שנות החמישים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 10:14 לינק ישיר 

אם האבא והאח לא היו מתנהגים כך,הייתי חושדת שמשהו מוזר קורה שם.אתה צריך להסתכל על כך שהאבא במקום לנטור ולכעוס לעוד הרבה חודשים,התקשר אליך.תחשוב כמה קשה היה לו לעשות את זה,אתמול הוא צעק עליך והיום הוא בא ומפייס.הלוואי על כולנו כזה שווער.אחד שיודע מתי הוא טעה.האינסטינקט הראשוני שלו היה לצעוק ולגונן ובצדק.אתה במקרה,בחור ישיבה.אבל במקרה.אתה יודע מה זה אינטרנט?כמה משתמשים?מכל הסוגים מכל הגוונים,וחלקם עם מוחות מעוותים.וכשאומרים לנו "מצאתי מישהו באינטרנט" הקונטציה שלנו ישר שלילית.למה?אתה יודע היטב למה.

תרד מהסוס הגבוה שלך,כי אם לא תצא איתה עכשיו דרך שידוך,אין לי טיפת הערכה אליך.הפרי האסור נגמר ועכשיו אין לך ריגוש?אבסורדי לדפדף בתחילת האשכול ולשמוע בחור ישיבה מאוהב שאומר:"מה בגלל שהאבא משוגע אני צריך לסיים את זה?ומה אם זה זה?"כן כן,אמרת משפט כזה,תדפדפו חזרה.ועכשיו "אני לא יודע,כי אם האבא כזה משוגע אם שווה לי.."מה שמוכיח לכולנו שאתה לא בחור ישיבה רגיל.אתה בחור רגיל.כי אם היו לך ערכים.היית יוצא עם "אהובתך" לשידוך.אם היו לך ערכים,לא היית סוחב אותה באף.אם היו לך ערכים,היית מבין שהאבא לא הגיע לזה לבד,נראה לך שבאמת יום אחד הוא קם ומברר עליך??אתה לא מבין שהבחורה שם הייתה ובקשה מאבא שישנה אפשרות שאתה אתה הוא האחד?ואז הוא צעק עליה.והיא שוב פעם אמרה לו את זה,ונידו אותה מהאינטרנט ו"שמרו עליה כמו יהלום" והכל למה?בשבילך ובגללך.עד שאב הבית השתכנע אמנם לאט אבל זה קרה בסוף.וזה לא קרה בזכותך.
אם אתה מפספס את זה אתה טיפש,בחור טיפש ופרחח שמוצא בחורות באינטרנט.
אם אתה לא מפספס את זה,אתה בחור ישיבה שנקלע לאינטרנט,ופגש שם בחורה אופציונולית לנישואים איתו.אם לא מתאים אז לא,אבל אפילו לא לתת הזדמנות?אני במקומה לא הייתי רוצה גבר כמוך לבעלי גם לא בעוד 20 שנה.גם אם אתה פועל מתמימות ולא בכוונה,לא הייתי רוצה.
אבל היא כן רוצה אותך,ואתה מסתכל על זה כעניין של מה בכך.

תתבגר תפעל לפי פרופורציות
ותעשה את הדבר הנכון.לא מכריחים אותך להתחתן איתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 12:05 לינק ישיר 

ברוך מחיה המתים, עזר.

------

יכול להיות ותגובתך צודקת.
אולי קצת מידי חריפה?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2009 20:34 לינק ישיר 

חכמה,שימי עצמך לשניה במקום הבחורה.
יופי,היה לך נחמד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחור ישיבה בקשר עם אחת מבנות הפורום הזה! - HELP
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.