|
|
| נשלח ב-9/2/2009 23:18 |
|
| |
| עזרכנגדו כתב: |  | |
אם האבא והאח לא היו מתנהגים כך,הייתי חושדת שמשהו מוזר קורה שם.אתה צריך להסתכל על כך שהאבא במקום לנטור ולכעוס לעוד הרבה חודשים,התקשר אליך.תחשוב כמה קשה היה לו לעשות את זה,אתמול הוא צעק עליך והיום הוא בא ומפייס.הלוואי על כולנו כזה שווער.אחד שיודע מתי הוא טעה.האינסטינקט הראשוני שלו היה לצעוק ולגונן ובצדק.אתה במקרה,בחור ישיבה.אבל במקרה.אתה יודע מה זה אינטרנט?כמה משתמשים?מכל הסוגים מכל הגוונים,וחלקם עם מוחות מעוותים.וכשאומרים לנו "מצאתי מישהו באינטרנט" הקונטציה שלנו ישר שלילית.למה?אתה יודע היטב למה.
תרד מהסוס הגבוה שלך,כי אם לא תצא איתה עכשיו דרך שידוך,אין לי טיפת הערכה אליך.הפרי האסור נגמר ועכשיו אין לך ריגוש?אבסורדי לדפדף בתחילת האשכול ולשמוע בחור ישיבה מאוהב שאומר:"מה בגלל שהאבא משוגע אני צריך לסיים את זה?ומה אם זה זה?"כן כן,אמרת משפט כזה,תדפדפו חזרה.ועכשיו "אני לא יודע,כי אם האבא כזה משוגע אם שווה לי.."מה שמוכיח לכולנו שאתה לא בחור ישיבה רגיל.אתה בחור רגיל.כי אם היו לך ערכים.היית יוצא עם "אהובתך" לשידוך.אם היו לך ערכים,לא היית סוחב אותה באף.אם היו לך ערכים,היית מבין שהאבא לא הגיע לזה לבד,נראה לך שבאמת יום אחד הוא קם ומברר עליך??אתה לא מבין שהבחורה שם הייתה ובקשה מאבא שישנה אפשרות שאתה אתה הוא האחד?ואז הוא צעק עליה.והיא שוב פעם אמרה לו את זה,ונידו אותה מהאינטרנט ו"שמרו עליה כמו יהלום" והכל למה?בשבילך ובגללך.עד שאב הבית השתכנע אמנם לאט אבל זה קרה בסוף.וזה לא קרה בזכותך.
אם אתה מפספס את זה אתה טיפש,בחור טיפש ופרחח שמוצא בחורות באינטרנט.
אם אתה לא מפספס את זה,אתה בחור ישיבה שנקלע לאינטרנט,ופגש שם בחורה אופציונולית לנישואים איתו.אם לא מתאים אז לא,אבל אפילו לא לתת הזדמנות?אני במקומה לא הייתי רוצה גבר כמוך לבעלי גם לא בעוד 20 שנה.גם אם אתה פועל מתמימות ולא בכוונה,לא הייתי רוצה.
אבל היא כן רוצה אותך,ואתה מסתכל על זה כעניין של מה בכך.
|
|
כל מילה פנינה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 12:28 |
|
| |
עדכון של מאורעות חיי
אז ככה...
עבר הרבה זמן, נכון?
כן, אני יודע. כבר אתם תקראו ותבינו בדיוק מה קרה ואיך.
אז אני אמשיך מאיפה שעצרתי. הייתי אמור להחליט (עם עזרתכם) האם לגשת להצעה שהציע עביה של הבחורה (מהפורום) ולגשת לעניין אז כשידוך או לא.
אחרי התלבטויות רבות עם עצמי ועם חבר נוסף שהכנסתי כשותף בסוד החלטתי שאנ הולך על זה - אני הולך להיפגש עם הבחורה שאני בקשר איתה זמן די רב באינטרנט - כשידוך.
אני חשבתי שאני הולך להתקשר לאביה כדי להודיע לו את העניין אבל הוא הקדים אותי בשיחה.
באחד הערבים (בעודי מתכונן לסדר ג') המכשיר שלי מצלצל כמובן שזיהיתי מיד את המספר. כיחכחתי בגרוני ועניתי.
אני שומע אותו מהצד השני אומר שלום ושותק קמעה. הבנתי שאני צריך להגיב.
אמרתי לו אני מבין שאתה מתקשר בשביל לדעת את תשובתי? הוא עונה לי: כן. אז בצורה הכי פשוטה ובלי לסבך את העניין עניתי: אני מסכים. היה נרה שהוא מקבל את התשובה המפתיעה והישירה בהתפעלות. הוא קצת גימגם ואז הוא אמר: נו, טוב. נארגן את העניין.
ואז הוא אמר לי שהוא קרא את ההתכתבות שלי איתכם בפורום. אני כבר חשבתי שהוא הולך להתעצבן עלי שוב על איך שהיצגתי אותו. ואז הוא אומר: אל תדאג אני מבין היטב את מה שתכתכת. הצורה בה התנהגתי בהתחלה של כל הסיפור הזה הייתה די מוגזמת למרות שאולי היה אפשר להבין אותה. בבית שלנו למרות שיש לנו אינטרנט אנו לא מחוברים בצרה הזאת של פורומים וכ"ו אלא יותר לצורכי עבודה. והצורה בה זה הגיע מאוד הפחידה אותי. היה קשה לי להאמין שסך הכל מדובר בקשר מאוד תמים (אם כי לא רגיל) ובהמשך הבנתי אחרי שדיברתי איתך וקראתי בפורום ובעיקר דיברתי עם הבת שלי שמדבור גם בקשר רציני.
אני מאוד שמח שהגעתי להחלטה הזאת שאתם תיפגשו בשידוך. אני גם מאוד מקווה שייצא מזה משהו מועיל לשתי הצדדים.
אבל אני מבקש ממך שתי בקשות:
1. שבמידה והכל מסתדר ואתם באמת תתחילו להיפגש אתה לא תכתוב על זה שום דבר בפורום.
2. אם זה לא יילך בינכם שלא תיצור יותר קשר לעולם.
ובכן, שמעתי את מה שהוא אומר וזה היה נשמע מאוד הגיוני. גם שמאוד שמחתי ונהניתי על הגילוי הלב ועל הכנות שהוא הפגין. לגבי שתי הבקשות שלו זה היה נראה לי מאוד מובן ופשוט. הן מבחינתו (שהוא רוצה להגן על הבת שלו) והן מבחינתי לקחת אתהקשר הזה למקום נכון ואם זה יצליח מה טוב ואם זה לא יצליח לא להמשיך לשסחוב את זה ומי יודע לאן זה יגיע (ח"ו)
רוצים לדעת מה קרה? נכון?
אז ככה. כיוון שאנחנו... ה ת א ר ס נ ו
אני יכול להמשיך לספר לכם איך היה הפגישות וכ"ו.
אז ראשית קחו לכם כמה שניות של אוויר... ומיד נמשיך.................................................................................
....................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
........................................................................................................................................
...................................................................................................................................
...............................................................................................................................
...........................................................................................................................
......................................................................................................................
.................................................................................................................
............................................................................................................
.....................................................................................................
...............................................................................................
........................................................................................
..................................................................................
............................................................................
....................................................................
.............................................................
......................................................
................................................
........................................
..................................
............................
......................
.................
...........
......
..
.
ועכשיו אפשר להמשיך, נכון?
---------
אוקיי, אז יצאנו לפגישה ראשונה. כמובן שלקראת הפגישה הייתי מאוד מרוגש (אני מאמין שגם היא הייתה) לא ידעתי איזה עניבה ללבוש ואיזה חליפה. פשוט שיגעתי את החבירם שלי אבל הדבר הכי משגע היה שאני אף לא מתרגש לפגישות אחרי הרבה פעמים שנפגשתי ורק הפעם כ"כ התרגשתי שהחברים שלי בחדר לא ידעו מה קרה לי. והם לא ידעו את הסיפור האמיתי.
ומה שקרה הוא שפשוט הלכתי לקנות לעצמי חליפה חדשה שזה אורמ עניבה חדשה. כן, כ"כ התלהבתי והייתה לי הרגשה חזקה בתוך הלב שזה הולך להצליח.
הגיע יום הפגישה וכמובן שכל היום הייתי מאוד מרוגש.
קבענו באחד מהמלונות של ת"א. היא הגיעה וזה היה כ"כ מרגש שפשוט לא התאפקתי והתחלתי לצחוק כמו מטורף. היא הסתכלה עלי ונדבקה בצחוק הזה (אני מקווה שגם אתם ברגע זה) בקיצור התחלנו לדבר והיה כ"כ מוזר כי הרי אנו מכירים אחד את שני. ואיך לא התחלנו לדבר על הפורום ועל כל מה שקרה. והיא סיפרה לי מה עבר עליה בבית בכל השבוועות הללו אחרי שהסיפור התגלה להורים שלה. (היה מאוד עצוב, תאמינו לי) ושהיא כל הזמן חשבה עלי וכ"ו.
טוב, אחרי פגישה ראשונה היה מאוד נחמד כמובן, כמו שאתם מבינים. ההורים שלי חיכו לי בבית. סיפרתי להם על פגישה מוצלחת אבל לפי מה שהם ראו בעיניים שלהם (כמו שהם סיפרו לי אחרי האירוסין) הפגישה ההיתה נראית הלם הרבה הרבה יותר ממוצלחת.
הייתה פגישה שניה ופגישה שלישית וגם רביעית (אתם בטח עצובים שאני לא משתף אתכם, טוב זה כבר אסרו עליי לעשות ולא רק זה אני כ"כ מרוגש לספר לכם את הכול שיש לי בלוק שאני אפילו לא זוכר בדיוק)
וכן, התארסנו כמו שכבר כתבתי.
כן, הסיפור שלי הסתיים בכי טוב. למרות שכ"כ קשה להאמין לזה אבל זה קרה.
מה שרציתי והבחורה רצתה קרה בסופו של דבר.
אני יודע שאתם מאושרים בשבילי ואני מאוד שמח על כלך.
אתם בטח מבינים למה הניק שלי ושל הבחורה לא הודיעו על אירוסיהם.... אבל אולי תגלו בכך שאתם תתחילו לראות אותנו פחות ופחות בפורום. (לא בגלל שהבטחנו לאבא שלה משהו אלא פשוט כי נהיה כ"כ עסוקים)
באמת שהיה לי מאוד כיף איתכם. ואלי זאת הוכה לאסיק היקר שהפורום שלו באמת עזר. בהתחלה אמנם היה נראה שאכלתי אותה בגדול אבל בסוף הכל הסתובב לטובה. ואלי אני חייב לאסיק די שדכנות? ..... חחח
נו טוב, אתם בטח רוצים מוסר השכל שלי מהסיפור הזה?
טוב, אני קצת משוחד כי אני בסוף זכיתי באהבתי. מי יודע איך הייתי מרגיש אם כל הסיפור היה מסתובב אחרת.
אבל למרות הכול המוסר השכל שלי הוא: לא להתחיל עם משהו כזה בכלל! כי אף פעם אתה לא תדע איך הוא ייגמר... למרות שאצלי זה נגמר טוב.
אני גם רוצה לאחל (אחוות ניק הרווקים) לשני הניקים שפתחו עוד אשכולות של "הרוקים" עם סיפורים דמוים לשלי פחות או יותר הרבה בהצלחה. והדבר הכי חשוב שאני רוצה לומר להם הוא: לחתוך את העניין. או שממשיכים לקשר רציני וללללללללללללללללא וירטואלי או שמספיקים את הקשר. ובכלל יהיה זה שכרי אם פתחתם את האשכולות בגלל האשכול שלי (שאולי נתן לכם דחיפה)
ולסיום אני רוצה להודות לכולםכם על התמיכה והכיף שהיה לי כל הזמן בפורום ובעיקר התמיכה שקיבלתי באשכול הזה שאול יום מן הימים אוכל להראות אותו לילדיי ולספר להם איך הכל התחיל.....
שבת שלום.
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 12:43 |
|
| |
באמת הלם.
אם זה אמיתי, מזל טוב!
ושתהיה בינכם אהבה ואחוה עד 120. אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 13:59 |
|
| |
וואווווווווווו
הרבה מזל טוב!
|
| נשלח ב-20/2/2009 14:40 |
|
| |
תראו מזה איך שרציתי לדעת מה קורה הופה יש המשך לסיפור..האממ..קצת חשוד?
לא נורא בכל מקרה, מקווה שאעלה עליכם ואבין מי אתם כי זה ממש מסקרן חח
בכל מקרההה שיהיה המוןןן במזל טוב!! שתדעו רק אושרר!
ובע"ה בקרוב אצל כל עם ישראלל!!
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 15:11 |
|
| |
בס"ד
לקרוא ולא להאמין...
טוב, סתם אני מאוד מאמין.
שיהיה המון מזל טוב והרבה בהצלחה.
------------------------
ואולי מישהו ירים את הכפפה שאני זורק עכשיו. והיא: לשכתב את הסיפור הזה לסיפור מעשה ידי אומן.
אפשר גם להכניס בתוך הסיפור את העזרה של חברי הפורום. להפוך את זה לסיפור מתח עם סוף טוב.
אה, מי מרים את הכפפה?
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 15:53 |
|
| |
נישמע הזוי בכל אופן שיהיה במזלט?.. זאת לא LOVEME ארוסתך..?..חח סתם...
חיים מאושרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 16:13 |
|
| |
מזל טוב,הזוי מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 00:30 |
|
| |
איזה סרטטטטטט.... חחחח סיפור בהמשכים... אסיק, אני יכולה לנסות להרים ת'כפפה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 00:53 |
|
| |
טובבב......
אם אתה בטוח בענין, אז שיהיה במזלט...
וואלה, ובקרוב אצל כולנו פה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 09:35 |
|
| |
אז יש מצב שעם כל הקשיים ההורים בסוף מסכימים?
הוי טאטע, בבקשה שהסוף הזה יהיה גם אצלי... כמובן אם זה רצונך.
מזל"ט!!!! שמחה בשבילכם!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 09:37 |
|
| |
בס"ד
מזל טוב!
שתזכו לבנין עדי עד ושמחה אמיתית.
------------------------------------------
(מוזרררררר לחלוטין, אסיק ידך במעל?!
זה מאד מזכיר את סגנון הכתיבה שלך)
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 09:40 |
|
| |
ואגב, אסיק לגבי הרמת הכפפה תציע לקריסטל או מישהי/ו בסגנון.. שיודע הבעה בכתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 10:41 |
|
| |
| sarounet כתב: |  | איזה סרטטטטטט....
חחחח
סיפור בהמשכים...
אסיק,
אני יכולה לנסות להרים ת'כפפה.....
|
|
בס"ד
כן, למה לא...
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 13:29 |
|
| |
[הועבר מסמול טוק - לתועלת ולדיון]
קודם כל מזל טוב לניקים המאושרים כל הברכות ועוד.
דבר שני,
אני לא רוצה לקלקל את השמחה והכל אבל אם לא שמתם לב יש לנו זוג פורום (זוג שהכיר בפורום).
אני יודע שאנחנו לא יכולים לשלוט במה שאנשים עושים בתיבה הפרטית שלהם.
אבל איך שהסיפור התנהל אמור ללמד אותנו לא לעשות את הטעויות שהם עשו.. [וככה היה בסיפור של הרווקים הקודם]
זה מתחיל בהודעה כמו
" באשכול X שכתבת Y זה לא נכון הלכתית כי Z"
מכאן נגרר לדיון
מאון לאון לדעות אישיות בנושאים כלשהם
ואז כל אחד מדמיין שהוא רואה התאמה
הופה עברנו למשהו שהוא לא כזה "ענייני" אלא יותר "אישי".
אתם יודעים..זה נראה כבר יותר רע מהכללים של סניף בני עקיבא - דיבור בין בנים לבנות צריך להיות רק ענייני ולא מעבר. [לא רלוונטי אם מקיימים את זה או לא - אבל מכם מצופה יותר]
קחו לתשומת לבכם.
דבר שני, בהתחלה כשקראתי את ההודעה הראשונה של הסיפור אמרתי לעצמי -"חביבי, בן כמה אתה? קח אחריות על המעשים שלך"
חבר'ה - אחד הדברים שלא משחקים בהם זה רגשות של אחר וגם פתיחות לבן המין האחר.
למשל - הבחור שלנו - כמו שעשני כתבה לא התכוון לשום דבר מעבר והוא רק דיבר בהתחלה על משהו ספציפי ונגרר.
אם בשלב מסויים היינו עוצרים אותו ושואלים- אתה יודע שאם ההורים שלה יתפסו את זה היא תאכל אותה בגללך ? - מוכן לקחת אחריות על זה ?
אם כן - אל תבוא ותקבול על זה.
אם לא- אל תתעסק בזה בכלל.
מזלנו במקרה הספציפי הזה שהיה להורים שלה מספיק שכל ולבחור מספיק אחריות לקחת את זה למקום רציני ואמיתי - בדרך כלל זה לא קורה.
עד כאן פינת ה'לא נחמד' שלי.
ובפינת ה'נחמד' אני רוצה לאחל לכם שבוע טוב.
 |
|
|
|
|
|