בית פורומים שידוכי חרדים

אולי אני טועה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2009 10:37 לינק ישיר 
אולי אני טועה

יש לי איזה משהו שמטריד אותי
לקח לי זמן להבין, שיש איזה משהו שאני מפספסת כנראה או עושה משהו לא טוב
ממש ברוב השידוכים שהיו לי עד היום הבחורים רצו ואני זו שאמרתי לא.
עד היום לא עשיתי מזה ענין. כלומר אני יודעת שבחורים נפגעו ממני כי הם רצו, ומן הסתם זה לא קל.
בעקבות שידוך שהיה לי לאחרונה שממש כאב לי שפגעתי בבחור , חשבתי על זה יותר ויש משהו שקצת מטריד אותי
לא פעם אמרו לי בחורים בפגישות שאף פעם הם לא נפגשו עם אחת כמוני,
שהם אף פעם לא דיברו עם אף אחד אחר עד היום בצורה כזו עמוקה
רק כדי להסביר, פעם דיברתי עם אדם מקצועי שקשור לשידוכים על שידוך שהיה לי,
והוא אמר לי - שהקשר שפיתחנו הוא כמו קשר שהוא מוצא אצל אנשים שנשואים כבר שנים.
הוא חשב שזה מתכון לחתונה, אבל אמרתי לו שככה זה עם כל בחור.
רק לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי משהו לא בסדר במה שאני עושה.
משהו בי גורם לבחורים להקשר אלי יותר מדי, גם כשאין קשר. ואני לא רוצה לפגוע בבחורים
יכול להיות שפגישות אמור להיות משהו יותר מעורפל ודיסטנס ממה שאני מבינה?
איפה אתם שמים גבול בקשר שלכם בפגישות? כי עד היום באתי בתמימות, כאילו , תהיי טבעית וזהו.
אני לא מרגישה גם שאני משדרת להם שאני רוצה, אם אני לא רוצה.
לפעמים גם כשהיה צורך אמרתי גם לבחורים שכדאי שנהיה זהירים וששום דבר לא סגור

X לא חותמת על כלום

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 10:40 לינק ישיר 

דברי עם כל הבחורים כאילו את כביכול עושה להם טובה, הווי אומר, אני לא סוגרת על כ ל ו ם!! אל תדברי על אצמך אישית, ולא על העתיד שלכם (כביכול יחד), דברי על הכל בכלליות ובלתי מחייב.

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2009 10:54 לינק ישיר 

I SEEK ,
האם הקשר הרגשי מתחיל מהפגישה הראשונה ? 
האם את ממשיכה עם בחור יותר מ-3 פגישות ואז את אומרת  לא
טיפ אם לא נראה לך  בכלל!! לא למשוך את השידוך  אחרי 2 פגישות - זה רק גורם לאכזבות מיותרות
וחבל מאוד !

DRIVING ME CRAZY €€€

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2009 10:58 לינק ישיר 

22 ב ר ו ר שלא להמשיך יותר מ-2 פגישות, הבעיה מתחילה כשלא יודעים גם אחרי 2 פגישות, מה אני רוצה.

צריך להתייעץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2009 19:08 לינק ישיר 

כשזה קורה יותר מידי זה שווה בדיקה. בעצם, מחייב בדיקה.

הרי לא יתכן שכ"כ הרבה בחורים מדמיינים. ולא שייך שכולם נמשכו באותה מידה, גם אם את בחורה נהדרת. ומן הסתם את כזו. פשוט יש עוד משהו שמדליק בנים בבחורות וזה סוג ההתנהלות איתם. תכונות אופי, מידות, מראה וכו' אפשר לאהוב או לא, אבל התנהגות מסויימת עושה להם את זה.

שמרי על דיסטנס, אל תדברי איתם אישי יותר מידי, אל תחמיאי להם באופן בולט, אל תשדרי אתה הגבר הכי הכי, אל תפתחי את סגור ליבך בפני כל אחד מהם, אל תשתפי אותם בסודותייך לגבי העתיד, אל תזרמי עם פתיחות שעולה פתאום מצידם, אל תיסחפי איתם כשיתחילו להרגיש יותר נוח, אל תתני להם להרגיש שאת בכיס שלהם,

תכל'ס, היי עניינית.

את במקום מצוין, עלית על איזושהי נקודה ומכאן הדרך להתנהלות מוצלחת יותר קצרה. נכון, זה יחייב חשיבה, איפוק, אבל זה יהיה כדאי. גם להם. אבל בעיקר לך.

בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2009 19:59 לינק ישיר 

איני יודע מה גרם להם להרגיש כך, אם כי אני מאמין שאכן היית איתם מדאי חברית. שמרי על רשמיות, כך לא תתני לבחורים להרגיש שהם בכיס שלך, ממילא הם פחות יתאכזבו. לגבי עצם הפגיעה באמירת הלא איני חושב שיש לך מה להרגיש לא בסדר, כולנו רוצים לבחור לעצמנו את הבן/ת זוג הטוב ביותר עבורנו, בחורה שנפגע/ת מאמירת לא אין לו אלא להלין על עצמו על שפינטז/ה שבירת צלחת.
ואת orn135 האם את חושבת שבחור/ה שמתנשא/ת על מי שישב מולו/ה ונותן לו/ה להרגיש כביכול הוא עושה טובה יכול/ה למצוא אי פעם בן/ת זוג?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אולי אני טועה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext