| נשלח ב-30/1/2009 00:07 |
|
| |
אין אישה לא יפה, יש אישה לא מטופחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:12 |
|
| |
אויש, קריסטל, אל תיתתמי ותספרי לי סיפורים של- "כל בנות ישראל, נאות הן..."
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:20 |
|
| |
לא, ממש לא בפילסוף תורני...
דווקא בקביעה הכי מודרניזסטית שיש ודווקא של העולם המערבי.
אני חושבת שאם בחורה שהיא לא מלכת היופי, קצת תשקיע בעצמה-היא תעלה רמה או שתיים- אם זה באמת חשוב לה. פשוט יש המון שאומרות שבפגישות הוא צריך לקבל אותי בדיוק כמו שאני קמה בבוקר...וזו טעות!
אז מה אם את רגילה לעשות קוקו נמוך ולשים משקפיים, ולא מפריעים לך החצ'ונים, את נמצאת מול גבר, את תעשי פן ותשימי עדשות ותפסיקי לאכול שוקולד!את לא ילדה קטנה,
תעבירי קצת סומק על הלחיים, אין מצווה להיות חיוורת, תדגישי את המתנות שה' נתן לך, תצביעי חלושות את השפתיים, תפסיקי לאכול את הצפורניים, תמרחי עליהם לקה שקופה-תעשי הכל לפי ההלכה ועם טעם טוב, ותאמיני לי שברגע שאת תרגישי טוב עם עצמך גם אחרים ירגישו טוב בנוגע אלייך.
כבר לקחתי חברה פעם כפרויקט אישי, לפני שלוש שנים זה היה עד היום בעלה אומר לי תודה...
זה בסיסי. זה הכרחי זה טבעי. זה טבע האישה זה מנגנון בריא שה' ברא בינינו למה להשבית אותו? יש לו מטרה מאוד חיונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:23 |
|
| |
אוי קריסטל באמת!
ברור שלא כולן יפות
תסתכלי על ציפי ליבני ותביני למה אני מתכוונת...(בהשפעת הבחירות הקרבות..)
נ.ב.
וציפי ליבני היא אישה מטופחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:29 |
|
| |
את רצינית שאת נותנת שמות....!!??!?!?
נתחיל מזה שהיא אישה בת כמה? 40....אנחנו מדברות על גיל של יציאה לשידוכים...
דבר שני יחסית ל"מכוערות" ציפי לא רעה בכלל. היא עושה גוונים, היא תעשה פן, תשנה את התספורת, תשים אודם,סומק ועיפרון שחור, היא תפסיק להיות קשוחה ותחייך יותר[מה שהיא לא יכולה הלרשות לעצה כמועמדת לרשות הממשלה] ואת תראי ציפי לבני חדשה.
ועכשיו אני אומרת ברצינות,אבל ממש ברצינות, באמת לבנות חרדייות ודתייות יש מן טוהר על הפנים,אני לא צוחקת!
תראי את אישתו של אובמה. אין לה נתונים הכי מוצלחים-אבל היא יודעת מה כן להדגיש ואיך לטפח, לכושים יש שיער בעייתי במיוחד,שמת לב להחלקה המטורפת שהיא עשתה? לצבע הבוהק של האושם-כי יתרון לכושייות זה שפתיים עבות במיוחד. היא שומרת על גיזרה, הציפורניים תמיד מטופחות, לבושה בטי טופ וגם מאוד שמרני ומכובד. מתאבזרת בתיכשוט הנכון. זו ליידי. כך אישה צריכה להירות. לא מושכת אבל נכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:38 |
|
| |
בנות, בנות. אין צורך לרדת לפרטים...
קריסטל, את צודקת שכל אחת יכולה להשתדרג. לכי תסבירי את זה לבנות שחושבות ש'מגניב להיות חנון'... והכי צנוע זה הכי מכוער.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:42 |
|
| |
בסדר...
אבל זה לא יפה!!!
יש יפה ויש מטופחת ויפה לא = מטופחת.ממש לא!!!
אישתו של אובמה (לפי התאור שלך כי לא ראיתי אותה..... ) היא מטופחת ואבל לא מחייב שהיא יפה.
ולגבי ליבני... זה רק בגלל שראיתי עכשיו בנענע את התעמולת בחירות והיא חופרת שם בטרוף אז...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:46 |
|
| |
זה לא היופי זה האופי
תוקן על ידי TASUSH ב- 30/01/2009 1:03:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:46 |
|
| |
אין לי בעיה.
אבל שאח"כ לא יבקשו מהשדכנים "לכפות" עליהן....
וכאן סגרנו מעגל עם הרעיון של ליטאי.
צניעות זה ערך מקודש. וצריך בגבולותיו להיות מקסימום. גם ככה האופצייות דלילות במיוחד כי מכל פיפס קטן יגידו שאנחנו יורדות לגיהנום... לכן, מה שכבר מותר שספרי הלכה כותבים כמו "בת מלך" חתיכת ספר ענק שמפרט החל מהסיכה על הראש ועד האבזם של הנעל מה כן ומה לא... שאותב בחורה תציץ בו...
אין אישה אלא ליופי.
כלים נאים, אישה נאה...
וכו'...לא אאריך יש ענין של יופי. ואם לא קיבלנו יופי מזהיר זה אומר שהנשמה שלך לא צריכה את היופי זהה שיש לה משהו אחר למכור. אבל את עדיין מעטפת של הנשמה. והעטיפה מורה על המתנה בעצמה.
זו דעתי בכל אופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:51 |
|
| |
בנות, זה הכל יחד.
האופי משפריץ החוצה. אין ספק. בחורה חמה, שמחה, טובת לב, רואים את זה עליה!!
ויש לה חן- שמבחינתי חשוב ויקר יותר מכל יופי בעולם. יש לה טוהר עיניים והפנים יפות ומלאות חינניייות. אני מכירה בנות דוסייות שהן כאלו-ובעיניי הן היפות!
זה יופי אמתי. טבעי.
אשתו של אובהמה, לא תקבל את שרביט המלכה המהוללה, אבל כאמא לשניים וככושית היא ובהתאם לגיל שלה-היא נראית מעולה.
יודעת מה, זה פחות יופי ויותר טיפוח.
אישה לא תישאר יפה לנצח אבל מטופחת היא תמיד תוכל להיות. וגבר יודע להעריך את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 00:52 |
|
| |
ואם לא קיבלנו יופי מזהיר זה אומר שהנשמה שלך לא צריכה את היופי זהה שיש לה משהו אחר למכור.
אבל את עדיין מעטפת של הנשמה. והעטיפה מורה על המתנה בעצמה
זאת סטירה לא?
את מתכוונת שמי שיפה הנפש שלה יפה וכן להפך או שמי שיפה אז זה רק חיצוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 01:01 |
|
| |
[quoteאין אישה אלא ליופי.
כלים נאים, אישה נאה... [/quote]
בס"ד
זה נשמע שובניסטי בעליל.
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 01:05 |
|
| |
תראי, אני אסביר שוב:
כתוב בגמרא- שהנשמה בוחרת לעצמה מעטפת להתעטף בה, היא צריכה שיער מתולתל? בוחרת. היא צריכה עיניים גדולות? בוחרת. היא צריכה צבע עיניים חום? בוחרת. מה שהיא צריכה היא לוקחת. ומה שלא-לא צריכה. מיותר.
לכן תמיד אומרים שאיך שה' ברא אותך זה הכי טוב לך.
אז תסבירי לי למה בחורה שחורה, עושה פאה בלונדינית?
למה נשים עושות ניתוח אף?
למה עושים דיאטה?
גם פגמים-זה משהו, סוג של תהליך שהאדם עובר בחייו, ההתמודדות עימו הפגיעות בעקבותיו, ההודיה עליהם למרות הכל, זה הכל תהליכים שהנשמה בוחרת. אבל משהו "רע" צריך תיקון. זו לא ענין של בחירה.
אם מישהו נולד עם מום- הוא יעשה הכל לתקן את זה. די לו הייסורים בבעיה בעצמה.
הנשמה לא חושבת שאת צריכה שיער בלונדיני- - - -בשביל להיות יפה!
שימי לב לחיבור בין הדברים.
את צריכה להיות יפה. מטופחת. הנשמה רוצה שתראי טוב. את בת מלך. את נסיכה.
היא נתנה לך קריטריונים לתפקיד הזה.
את לא צריכה קריטריונים אחרים-בשביל להשיג את היעוד שלך בחיים. יכול להיות שאת לא יפה ואז את עובדת יותר על האופי שלך, ויכול להיות שעבדת נורא קשה על מידת השתיקה. והשתלמת במידה זו ובשביל זה היה שווה להוריד אותך. יכול להיות שאם היית יפייפיה מטריפה הייתי מרגישה גאוותנית משהו ותמיד היתי מדברת בשחצנות ושתיקות זה מושג שאת לא מכירה... והנה,מאה ועשרים שנה ואת לא פעלת כראוי.
יכול להיות שהנשמה נתנה לך בונוס-שהוא יופי מדהים אבל את לקחת אותו לכיוונים שלישלים ולא מימשת את התפקיד-שהוא היופי בעצמו. יכול להיות שביופי שלך היית צריכה ללכת צנוע ולקדש שם שמים שאת בחורה גם יפה וגם צנועה! ובמקום זה העדפת להשקיע את ימייך בטיפוח אותו יופי-ונכשלת בחייך.
מבינה?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2009 01:08 |
|
| |
אסיק אל תתחיל, אתה יודע שהגמרא מסבירה את זה נורא יפה...ואני בכוונה לא נכנסת לזה... זה פולמוס מצד עצמו...[לא,אני לא פותחת על זה אשכול!!! :-)]
אבל כן , בהחלט, אישה היא הנאה. הבעל נהנה מאישתו. הוא חי איתה כל חייו. חלק מהמשיכה ביניהם זה חיצונייות לפחות עד שמלבינים ואת חיים עם היופי האמתי-שהוא האופי..חחחח...
|
|
|
|
|