|
|
| נשלח ב-12/10/2011 01:15 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | העלית את האשכול למטרה מאוד מסוימת....
|
|
מזדהה עם הכותרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 01:18 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | העלית את האשכול למטרה מאוד מסוימת....
מזדהה עם הכותרת? |
|
מזדהה עם המעריצים....
לפרטים נוספים פנה לסמול....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2011 16:22 |
|
| |
| משתדכת כתב: |  | [
אם אומרים לך ש:
"תראה. לא הייתי אומר שהבחורה כהה. היא לא בהירה כמו שלג. אבל היא צבע מוקה בהיר."
מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש:
"הבחורה שחומה כמו תמניה שהרגע ירדה ממרבד הקסמים. אם באמת חשוב לך מישהי בהירה, רד מהעניין".
משתדכת מוחה בזאת על גזענות המוכרזת בגלוי בשורות נגד אנשים שחומים, ותימנים ! ולא בהירים !
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2011 16:25 |
|
| |
האמת, (כשמבררים אצלי), הבחורים התימנים הכי חופרים על הצבע....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 11:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 20:10 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אישה חייבת להיות מטופחת  האיש חייב להיות מטופח  |
|
ואם אני רוצה איש מוזנח? למה אתה גורם לי להדחיק את החשק שלי, אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 20:26 |
|
| |
את לא רוצה איש מוזנח.נ קו דה :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 10/07/2016 20:27:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 21:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  | את לא רוצה איש מוזנח.נ קו דה :)
|
|
אין לך מושג על מה אתה מדבר. אני פשוט אובססיבית עם מוזנחים. מישהו מגולח שיש בבעלותו מגהץ פשוט לא מועמד מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:25 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | את לא רוצה איש מוזנח.נ קו דה :)
|
|
אין לך מושג על מה אתה מדבר. אני פשוט אובססיבית עם מוזנחים. מישהו מגולח שיש בבעלותו מגהץ פשוט לא מועמד מבחינתי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:35 |
|
| |
מוזנחת מקצועית, מה אתה יודע..אני לא מוצאת פה אפילו פרצופון אחד שמתקרב למוזנחות שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:59 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | מוזנחת מקצועית, מה אתה יודע..אני לא מוצאת פה אפילו פרצופון אחד שמתקרב למוזנחות שלי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 05:06 |
|
| |
בקריאה בפרספקטיבה של כמה שנים אחרי זה נשמע מעט שטחי, אבל הדברים עדיין נכונים ב2016.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 12:41 |
|
| |
ליטאי, היית מגדיר את עצמך כיהודי שטחי נכון לשנת 2016?
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 13:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | בקריאה בפרספקטיבה של כמה שנים אחרי זה נשמע מעט שטחי, אבל הדברים עדיין נכונים ב2016. |
|
שטחי כמו שזה לא נכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 14:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | בחורות שחושבות שהן נראות טוב.
חשבתי לכתוב על העניין קטע ממצה, אבל החלטתי שיהיה יותר מעניין לכתוב את זה בצורת "מילון חרדי שידוכי".
אז ככה: אם אומרים לך ש: "הבחורה לא רזה ולא שמנה. ובכלל, מי אוהב בכלל לראות את כל השחיפות האלה". מה שמתכוונים בעצם זה ש: הבחורה שוקלת לא פחות מ80 קילו. היא לא שומרת על כושר, ומשכנעת את עצמה שזה בריא לאכול ממתקים.
אם אומרים לך ש: "לא הייתי אומר שהוא חתיך. אבל הוא בחור נאה. לגמרי". מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: הבחור נמוך, נראה סתמי, מחוצ'קן, עם משקפיים שאפשר למכור את העדשות בתור חלונות קדמיים של אוטובוס.
אם אומרים לך ש: "תראה. לא הייתי אומר שהבחורה כהה. היא לא בהירה כמו שלג. אבל היא צבע מוקה בהיר." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "הבחורה שחומה כמו תמניה שהרגע ירדה ממרבד הקסמים. אם באמת חשוב לך מישהי בהירה, רד מהעניין".
אם אומרים לך ש: "לא הייתי אומר שהבחור שמן. הוא פשוט בחור חזק. יש לו נוכחות." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "הבחור כל יום אוכל ארוחת בוקר במרציאנו, צהרים בהלו תימן, ארוחת ערב בקפה רימון. לכן הוא שמן כמו שהוא נראה".
אם אומרים לך ש: "הבחורה נראית טוב מאוד! . אה, יש לה עינים מהממות!." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "לבחורה יש לוק כללי של ספרנית בפוטנציה. הדבר היחיד שאפשר לומר שיפה אצלה זה העינים ספק ירוקות שלה ".
ויש עוד, אבל הבנתם את הפואנטה.
בקיצור- אני לא מבין מה הבעיה לאנשים לייחצן את המראה שלהם כמו שהוא בלי לנסות לייפות את עצמם.
|
|
|
|
|
|
|