בית פורומים הפורום הכללי והחרדי

סיפור בהמשכים. השעשועון של הפורום..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2009 11:19 לינק ישיר 

נו..............מי ממשיך??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2009 22:16 לינק ישיר 

הוא היה אז מתנדב של "לב לאחים". ולפני תחילתה של שנת לימודים היו נוסעים הוא וחבריו לתל אביב במטרה לשכנע הורים לשלוח את ילדיהם למוסדות חינוך דתים.  יום אחד  כשניגשו לבית פלוני  פתח להם את הדלת אדם מגודל בעל חזות מאימת וכשראה שהם לבושים כחרדים התחיל לצעוק.  ,עופו מפה פאנטים!!!!!!  תחזרו לארוות שלכם בבני ברק ובמאה שערים!!!!!!!"  וכשניסו להסביר לו שהם באו לבקש ממנו שישלח את בנו לבית ספר דתי הוא אמר..  "אתם הדוסים יותר גרועים מהנאצים!!!!  הלואי וכולכם תתפוצצו!!!!!!!!" ואז הוא התחיל לחרף ולגדף את כל מה שקשור  בדת ויהדות..   ר' זונדל לא יכל להבליג וסטר לחילוני על פניו וצעק "תתביש!!!  איך יהודי מדבר ככה???  שאלוקים יעניש אותך!!!!"   ולפני שאותו חילוני הספיק להבין מה קורה. נסה כל החבורה על נפשה....  "הי אתה שם"  ר' זונדל כבר שכח לרגע שהוא נמצא באותה מונית עם אותו חילוני והכי גרוע.  החילוני ההוא הוא הנהג!!!!!  "הגיע הזמן לנקום" קרא הנהג בקול
ר'זונדל המפוחד אמר לנהג "אוקי תעשה לי מה שבא לך אבל תן לי להגיד לך משהו קצר לפני כן".

החיים זה כמו אופנים אם קל לך סימן שאתה בירידה...

..................winnrs fall but thy dont stay down

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2009 23:08 לינק ישיר 

"דבר צפוף" הרעים הנהג,זונדל המפוחד ניסה להוציא הגה מפיו :אה אה אנ אנננ אני ...אך חוץ ממלמולים קטועים לא יצא דבר.הנהג התעצבן:אתה משטה בי,אהה??? חכה חכה!! זונדל עצם את עיניו אמר שמע ישראל,ווידוי והשלים עם המציאות המרה,הנהג שכל אותה עת הסתכל על זונדל הממלמל לעצמו היה משועשע ועצבני כאחד ולא שם לב שהוא חוצה את הנתיב שלו ונכנס לנתיב הנגדי............
זונדל שבנתיים הספיק לפקוח את עיניו אחרי החשבון נפש שערך עם עצמו ראה את פני הנהג(אמסטף כבר אמרנו?)מביטות בו כעל עגל ואת המכונית שדוהרת לקראתם......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2009 23:51 לינק ישיר 

בשניה האחרונה הצליח הנהג להחזיר את המכונית לנתיב. ואז פנה לר'זונדל ואמר לו. "מה רצית לומר לי???"    ר'זונזל לקח נשימה ואמר "תקשיב.  אני מצטער על הסטירה שנתתי לך באותו יום למרות שהיא היתה מגיעה לך כי דיברת ממש ממש לא יפה..  אבל אני מצטער כי אסור להכות אף יהודי כי כל יהודי הוא בן של אלוקים ואלוקים אוהב את כל הבנים שלו ולא משנה באיזה מצב הם."  ור' זונדל המשיך לדבר עם הנהג על כוחה של התשובה וסיפר לו את הסיפור על ריש לקיש שהיה שודד והפך לצדיק וקדוש..  לאחר הנאום חוצב הלהבות ר' זונדל התנשף כאילו רץ ריצת מרתון..  הנהג לאומת זאת היה נראה כמי שכפאו שד.  ודמעה ביצבצה בזווית עינו..  "אתה יודע" התחיל הנהג לספר  "אף פעם לא דיברו אלי ככה...   אני גדלתי בבית חרדי למהדרין..  אבל היה לי עודף מרץ שגרם לי לעשות הרבה שטויות..  ואבי תמיד היה אומר לי "מה יצא ממך???  אתה תצא אפס!!!!  פרחח זה מה שאתה!!!"  וככה גדלתי עם התחושה שאני חסר תקנה ושאני אבוד לגמרי..  ובגלי 18 עזבתי את הבית ואת הדת..  והגעתי למצב כזה שאני פשוט שונא את כל מה שקשור בדת....  חבל שלא פגשתי אותי כשהיתי ילד..  הכל היה יכול ליהיות אחרת...."  ר' זונדל ההמום חשב לרגע שהנהג משטה בו אבל כשראה את הדמעות של הנהג הוא אמר לו "אף פעם לא מאוחר!!!!!  תעשה תשובה עכשיו וכל העבירות שעשית יהפכו למצוות!!!!!  השם אוהב אותך ומחכה לתשובה שלך!!!!"  הנהג הסתכל על ר' זונדל ואמר לו  "עזוב..  אני מקרה אבוד... "  ר' זונדל לא רצה ללחוץ על הנהג ולכן אמר לו "טוב..   אבל תרשה לי לתת לך את מספר הטלפון שלי כדי שאם תרצה לשוחח עם מישהו על הנושא הכאוב הזה יהיה לך עם מי..."  הנהג לקח מר' זונדל את הפתק עם מיספר פלאפון {הכשר..}  של ר' זונדל.  ואז אמר "טוב אני לא יהרוג אותך..  אז תגיד לי מה מחפש יהודי כמוך בתל אביב???"   סיפר לו ר' זונדל את הסיפור ולהפתעתו כשסים את  הסיפור ראה שהנהג מחוויר..  "מה קרה???"  שאל ר' זונדל???"  "אני לא מאמין"  אמר הנהג כשעיניו משוטטות בחלל המונית.  "אני פשוט לא מאמין!!!!  אתה לא יודע איזה צירוף מקרים מדהים...  ואז הוא סיפר לר' זונדך סיפור שהשאיר גם את ר' זונדל בפה פעור.. 

החיים זה כמו אופנים אם קל לך סימן שאתה בירידה...

..................winnrs fall but thy dont stay down

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 13:50 לינק ישיר 

נו, מבריקה.
אני במתח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 20:10 לינק ישיר 

כשהייתי דוס קטן בן 15 בערך,התחיל הנהג בסיפורו,היה לנו שכן מבוגר ערירי שקראו לו ר' הרש'ל
להרש'ל לא היו ילדים ואני הייתי זה שלמד איתו ,עשה לו קניות,עזר לו לנקות ולסדר,הייתי ממש כמו בנו כשחלה אני הייתי זה ששימש אותו בימי חוליו ועזר לו ולפני שנפטר קרא לי ואמר:בנים לא השארתי אחרי ,אתה היית לי כבן במשך שנים וכעת לפני מותי...עצרתי אותו מיד ואמרתי:חלילה הרש'ל אתה תחיה עוד שנים בע"ה אך הוא הפסיק אותי והמשיך בדבריו,לך אני מוריש את כל הוני

אני חייבת ללכת עכשיו אשמח אם תשאירו לי להמשיך את הפרק הזה כי לא גמרתי עדיין....תנקיו ביי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 21:14 לינק ישיר 

היי חזרתי...

כידוע לך אני ניצול שואה ואת כל כספי הפיצויים שקיבלתי שמרתי .לא השתמשתי בגרוש כי לא רציתי להרגיש מפוצה על מה שעשו הגרמנים ימ"ח, אבל לך אני מוריש את הכל,את כל הוני.אני יודע שתקדיש את הכל להצלת לומדי התורה,אבל תזכור אמר לי ר' הרשל-זה כסף מקודש עבורי תשתמש בו למען לומדי התורה....כשגמר ' הרשל לאמר זאת עצם את עיניו ...............לנצח
דמעות זלגו מעיני והמשפט שאמר הדהד במוחי-למען לומדי התורה בלבד......בלבד....בלבד
לא עיכלתי את מותו של האיש היקר לי הרופאים כבר היו רכונים מעליו וכיסוהו.....ברחתי מהחדר ובכיתי כמו שלא בכיתי מעודי אח"כ כשנרגעתי חשבתי על מה שאמר לי ר' הרשל הצדיק המשפט לא נתן לי מנוח......במשך ימים ארוכים הסתובבתי סערורי ולא הצלחתי ללמוד לאט לאט התחברתי ליושבי קרנות הרחוב והתדרדרתי בכסף לא העזתי ליגוע מעולם,ידעתי שזה יחייב אותי לחזור ולא רציתי להיות מחויב....והנה נזדמנת לי עכשיו ...כאילו נחתת מהשמים אתה האחד שמתאים לקבל את הכסף!
זונדל ההמום שגילה פתאום שלנהג המפחיד יש לב והלב הזה נותן לו ומעניק לו בדיוק את מה שהוא הכי צריך עכשיו אחרי שכמעט הרג אותו  קיבל עוד יותר את שוק חייו כשאמר הנהג את המשפט הסתמי הלזה:הרש'ל הצדיק סיפר לי על אח יחיד שהיה לו וניצל עמו מן השואה ודוקא לאחר שעברו את מסכת היסורים בשואה נפרדה דרכם באונית המעפילים ונעלמו אחד לשני....מסכן כמה צער עבר...הנהג נאנח וזונדל צעק:להרש'ל היה אח יחיד? כן, ענה הנהג מקודם אמרתי את זה....ושניהם שרדו את השואה ונעלמו באוניות המעפילים? כן,אמר לפני שניה אמרתי זאת....
אני לא מאאאאאאמין צעק זונדל זה דוד שלי אח של אבי......וכאן גולל את כל הסיפור של אביו שהשלים את חלקו של ר' הרש'ל ז"ל.
הנהג התרגש ועמו גם זונדל שהמאורעות האחרונים שקרו נפלו עליו פתאום בבת אחת....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 21:17 לינק ישיר 

מי ממשיך?
יאללה....מחכה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2009 22:29 לינק ישיר 

איזה כישרון
בטח בהבעה את 10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/2/2009 22:03 לינק ישיר 

הופה מבריקוש איזה סיפורים..........
מאיפה כל המאגרים האלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2009 14:56 לינק ישיר 

לא סתם היא מבריקה/אחותי!
מי ממשיך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/2/2009 15:25 לינק ישיר 

אתה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2009 17:59 לינק ישיר 

איזה חמודים אתם! כזה כיף לקבל מחמאות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2009 15:03 לינק ישיר 

לקח אותו להרצאה של הרב אמנון יצחק והחזיר אותו בתשובה.
מספיק לכם?
כתבתי הרבה והתנתק לי עד ששלחתי אז אין לי עצבים מיותרים!
יאללה מי ממשיך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2009 19:25 לינק ישיר 

וואו בחור יצאת מזה מהר!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > הפורום הכללי והחרדי > סיפור בהמשכים. השעשועון של הפורום..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.