|
|
| נשלח ב-1/2/2009 14:25 |
|
| |
לא תמיד הבחורים שמציגים את עצמם כג'נטלנים הם באמת כך !
צריך להיזהר מהם !!
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 15:35 |
|
| |
רוצים לשמוע מה זה ג'נטלמן אמיתי? (לא שהייתי רוצה שיעשו לי את זה אבל קבלו:)
כפי שאתם יודעים בריטים הם ג'נטלמנים אמיתיים, לא כמו כל הישראלים שהכל סתם משחק יפה עד אחרי החתונה (כמובן שגם בין הישראלים יש שהם ג'נטלמנים ברמ"ח אבריהם), בקיצור הבריטי המדובר התחתן בשעה טובה עם בחורה ישראלית ובחתונה, כשהם חזרו מהחדר ייחוד, כל האורחים עליהם- כמו בכל חתונה, והוא מסמן לכולם עם האצבע כזה רק רגע, ואז הוא לוקח את הכלה, מלווה אותה למקומה בשולחן הכבוד, מושיב אותה ומוזג לה צלחת... מה אתם אומרים על זה?... וזה אמין!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 15:41 |
|
| |
שרונה
מה קרה איזה התקפה על בנים מובנת מבין השורות שאת כותבת ,
יש גברים אדיבים, נחמדים, מתוקים, עדינים, הייתי שולח אותך לחבר שלי נשוי שנה וחצי
ותראי גבר במיטבו , הכבוד הערכה והעזרה שמעניק לאשתו , תמיד אני אומר לו אתה דוגמא בשבילי לחכוי ,
נכון לא כולם כך תחפשי בחור שבאמת יעריך אותך ויכבד אותך , ומאחל לך למצוא בחור כזה במהרה , יש כאלו תאמיני לי,
תוקן על ידי אלי7585 ב- 01/02/2009 15:39:23
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 15:54 |
|
| |
יש כאילו.. אבל הם נדירים מאודדדד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 15:56 |
|
| |
אלי חסרים כאלה אנשים היום... אין מה לעשות. בגלל זה הרבה בחורות תקועות בשידוכים, כי הן עדיין לא מצאו את הגבר המתחשב המעריך וכו וכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 16:06 |
|
| |
BEKIE20
כי הם רוצות חתיך גבוה חכם עשיר אקדמאי וכו וכו יש כאלו בחורים לא הרבה לכן אמורות להתפשר ולקבל חלק מהנ"ל ,
לא מדבר על כל הבנות רק על חלקן בלבד ,
סתם אחת
יש כאלו רק צריך לדעת להבחן אותם בפגישה ולדעת שזה אמיתי המידות שלו ולא משחק,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 16:26 |
|
| |
אלי, המחלה הזאת של תשומת לב יתרה למראה חיצוני נפוצה יותר אצל הבחורים יותר מאשר הבחורות. כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל רוב הבחורים רוצים דוגמניות ושוכחים שאחרי הריון אחד כל המראה היפה נעלם...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 17:28 |
|
| |
bekie20
צודקת מאוד , אבל זה לא קשור לאיך תראה אחרי הריון,
הם מסתכלים רק על יופי ועל התאמה פחות , אחרי החתונה שהכל התלהבות נגמרת נשאר ההתאמה שאולי אין ,ואז מבין לאן נכנס,
אני מדבר גבוב גבוה אני נפגשתי עם בחורה שהייתה יפה מאוד והסתכלתי כמעט רק על היופי שלה והיא באמת הייתה מיוחדת על שאר דברים פחות אולי בכלל לא, אחרי 7 פגישות הבנתי
שאולי היא יפה אבל דברים שחשובים לקשר ארוך אנחנו לא מתאימים ונפרדנו, האמת היה קשה להיפרד ,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 18:25 |
|
| |
יפה שנפרדת למרות הקושי, וחבל שלקח לך להבין 7 פגישות. זה רק מראה לך לא להתעכב על כאלה דברים. אני יכולה לומר לך שאני שנה וקצת בשידוכים, אני לא מתעקשת על מראה חיצוני. כמובן שעל מימדים מוגזמים ולא נורמטיביים אני לא מדברת. אבל אני חושבת שיש דברים חשובים יותר מיופי. אם הוא לא "חתיך הורס" כזה שכל האוכלוסיה עוצרת נשימה כשהוא עובר, זה לא מפריע לי. אני הייתי יורדת מבחור שהיה מדבר רק על היופי שלי. זה לא הדבר היחיד שיש לבחור/ה להציע. זה דבר שולי שהחלק החשוב שלו בא לידי ביטוי אחרי הנישואים. אני ממש נגד הסתכלות יתירה על חיצוניות. לא אמרתי שלא בכלל, אבל לא להתמקד בזה.
אבל אני בהחלט חושבת שזה מעולה שהורדת בחורה יפה בגלל התובנה שמה שיש לה להציע, חוץ מיופי, לא מספיק לקשר נישואים
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:03 |
|
| |
ג'נטלמן... היה פעם אחד שהחנה את הרכב די רחוק מהגן בו ישבנו. מאוחר, כשהלכנו אליו, כברת דרך די ארוכה , הוא הרגיש נורא ואיום -"אוי ווי, אולי תחכי לי פה? אני אביא את הרכב. באמת, ממש לא נעים לי...." הסברתי לו שוב ושוב שאני אוהבת ללכת וממש נחמד לי אבל הוא בשלו, "איזה מן גבר אני. לא מתחשב בבחורה וכו'". זה עיצבן אותי. אני תינוקת? או אולי קשישה באה בימים? הגיעה לו לו סטירה על זה. יודעים למה? כי שאר ההתנהלות שלו ביחסים ביננו היתה מביישת. נטולת כל התחשבות ורגישות ומנטשיות. אבל את זה הוא לא הבין. לא נחשב בעייתי בעייניו. רק הג'נטלמניות שנהרסה לו הטרידה אותו. והכי הכעיס אותי שאח"כ סיפר לי שהחברים שלו בישיבה צעקו עליו - איך אתה מתנהג? ככה סוחבים בחורה? על ההתנהגות שלו, שידעו גם עליה, לא העירו לו לרגע...
מבינים כמה מהר העפתי אותו.
ג'נטלמנים זייפנים, צאו מזה. זה לא קונה אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:05 |
|
| |
חחחח, עזבי עוד איזה בחור מסכן שחושב להיות ג'נטלמן... תאמיני לי אם הם היו יודעים מה בחורה בימינו באמת מחפשת הם היו מפסיקים עם כל ההצגות האלה כבר מזמן. אבל מה לעשות גם כאלה יש.
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:08 |
|
| |
צודקת. קשה להם לשער מה אנחנו באמת מחפשות בהם. ולכן הם מבזבזים כל כך הרבה תחמושת במקומות הלא נכונים.
ובקשר אליו, הוא לגמרי לא כזה בחור מסכן. מה שתיסכל אותי מאוד. אבל לא היה מנוס. חתכתי מיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:24 |
|
| |
לא הבנתי למה ביטלת אותו. לא נהנית בפגישות איתו או שבגלל הקטע הזה? לא הצלחתי להבין. סורי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:29 |
|
| |
היו קטעים שנהניתי, היו בו דברים שבהחלט מצאו חן בעייני אבל ההתנהלות שלו שיגעה אותי. מצטערת. מחפשת מענטש, ולא ג'נטלמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:35 |
|
| |
צודקת. אני בעד!
|
|
|
|