בית פורומים שידוכי חרדים

על ג'נטלמניות אמיתית וג'נטלמניות מזוייפת (בע"מ)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2009 23:58 לינק ישיר 

לענ"ד, עדיף גבר שלא מבין נשים, כי חונך בחינוך נפרד, מגבר שמזלזל בנשים כי חונך עמם ביחד מהתחלה.

כמובן שכמו בכל דבר הכי טוב זה באמצע, להתנהג לאשה די בשוויון, תוך הערכת יכולותיה האישיות, במנותק מזה שהיא אשה (ולהיפך). הבעיה היא שבמערכת של שידוכים/פגישות/דייטים לא ניתן להתעלם מהמגדר של כל אחד מהנפגשים (בין היתר כי אנו לא מלאכי השרת).

גם חז"ל הבינו שאשה נאה מרחיבה דעתו של אדם, אולם יש לשים לב למושג, מרחיבה דעתו, קודם שתהא לו דעת איזו אשה לבחור והיופי ירחיב אותה, אם אין לו דעת הוא יבחר לפי יופי בלבד אך אז הוא ישאר בלי דעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 12:54 לינק ישיר 

משתוקקת

לפני כמה שנים אני נפגשתי עם בחורה ובפגישה 3 רצתה לשלם ואני הרגשתי לא נעים שהיא משלמת, כי התרגלתי שאני משלם תמיד ואף פעם לא קרה לי  שבחורה אמרה הפעם אני ישלם ,
לכן אמרתי לה מפתאום  וכו בסוף היא שלמה , ופגישה 4 אמרה שכל פגישה כל אחד בתורו ישלם לפי הסדר , וכך היה עד פגישה 14 משהו כזה לא ספרתי ,
אני עד היום מעריך אותו על זה הייתה הוגנת מאוד ,

לכן לדעתי זה לא אגו אלא כך הרגלנו בן משלם ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2009 13:12 לינק ישיר 

קרה לי מס פעמים שבחורים ממש התנגדו לשותפיות הזו. כאילו אני גוזלת מהם
את התפקיד שלהם, את החלק שבו מצפים שהם יוכיחו את עצמם.
יש שלב שבחורה רוצה להרגיש בנוח ולא מחפשת את גינוני הנימוס או את ההרגלים
שהוטבעו. רוצה להרגיש חברה, לזרום טבעי יותר, לצאת מהמלאכותיות.
ואלו שאיפשרו לי את ההרגשה הטובה הזו, אני מוקירה להם על כך.

תוקן על ידי משתוקקת ב- 02/02/2009 13:08:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2009 14:32 לינק ישיר 

זה יפה, אני אף פעם לא חשבתי לשלם על הגבר בפגישות... אולי זה בגלל שאני לא סוחבת פגישות? לא יודעת. אבל בפגישות מתקדמות זה בהחלט יכול להיות רעיון. נחשוב על זה...

one for all and all for one

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2011 14:33 לינק ישיר 

הקפצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > על ג'נטלמניות אמיתית וג'נטלמניות מזוייפת (בע"מ)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.