|
|
| נשלח ב-13/12/2013 09:04 |
|
| |
חידוש מדהים ונפלא ר' אברהם! פששש.. יפה מאוד איך חשבת על זה..
דווקא בי' בטבת יום המצור על י-ם הקב"ה שם את ירושלים במצור של שלג אין יוצא ואין בא.. נפלא מאוד. חזק וברוך. 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 09:08 |
|
| |
לא הבנתי
מצד אחד הן נראים נורא צעירים מצד שני זקנן כבר הלבין.. אז מה הם צעירים חסרי מנוח או זקני הדור?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 11:14 |
|
| |
תודה המיייחל אך עליי להדגיש שעוד היו כמה שקדמו לי, וראיתי בפורומים וטוקבקים של חדשות שכבר היו כאלה שהדגישו את הסמליות והדמיון לכך של אז והיום, ואז גם אני התייחסתי לזה והבאתי לכאן, לצערי הראשוניות אינה שלי :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 11:20 |
|
| |
שאלה למביני עניין בהנדסה ובניין: נניח אם שלג רב מאוד מצטבר בהר הבית על פני המסגד המוזהב (אל אקצה), אפשרי שזה יקרוס ויתמוטט מכח הכובד של השלג על הגג?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2013 20:35 |
|
| |
חוויות משבת בסיביר.
שבוע טוב ומבורך.
האמת? בסך הכל הייתה שבת מצוינת ! הרבה לבן וחוויה לילדים!
לא כל שבת אתה זוכה להתנתק תרתי משמע מהעולם הזה!
לדעתי הסופה החזירה אותנו למימדים הטבעיים והחדירה לנו בלב את ההרגשה כמה שאנחנו בני האדם קטנים בעולם הזה וכל המושג של כוחי ועוצם ידי עשה לי זאת.. אנחנו אפסים בלי חשמל. אוי כמה שאנחנו תלותיים ...
מה עוד אספר לכם? היו כמה הפסקות חשמל... למזלנו למרות שהשכונה שלנו נפגעה יחסית הרבה מנזקי החשמל האזור שלנו ספג רק הפסקה אחת משמעותית של כמה שעות אחרי הקידוש בלילה ואחת של כשעה בבוקר.
חוצמזה החמין היה ממש פנטסטי מאי פעם (תודה לבורא עולם שנתן לי שכל לשים אותו על הגז ולא על הפלטה) והיו גם כמה אורחים מפתיעים והמעט שסברתי שיש הספיק לכולם והיה שפע והרבה ביחד ! וגם זכיתי לנס פח השמן בזעיר אנפין כשהמיחם של שבת פשוט לא הפסיק להוציא מים.. כמה שלקחתי לא נגמר עד אחרי הסעודה השלישית.
ועכשיו נשאלת השאלה היחידה - איפה משיח שאמרתי שיבוא? אולי משיח יש רק באגדות...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2013 21:09 |
|
| |
תודה על השיתוף
עברתם בהחלט שעות לא קלות ואני לא מקנא בכם כמו גם על כל יושבי ההרים והאזורים מוכי השלג והמחדלים של הרשויות העלובות המצחינות משחיתות ואוזלת יד. מדינת שלטון ע"ר סרוחה ועלובה זה מה שיש לי לומר עליה. העיקר שמשיח מאוהב בה, ב"ה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2013 22:24 |
|
| |
איזה קור יא חביבי.. קפאה לי המקלדת..
ובינתיים בשעות אלה בסיציליה מתפרץ לו הר האתנה ויורק נחלי לבה אני מנסה להושיט ידיים מול התמונות האלה להתחמם טיפה.. לצערי לא ממש עוזר..

|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2013 10:01 |
|
| |
השלג הגיע גם לפירמידות
כנראה לכבוד בני ישראל שהשבוע ירדו למצרים "ואלה שמות בני ישראל הבאים מצרימה לגלוש על השלג בפרמידות"

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/12/2013 10:01:20
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2013 10:47 |
|
| |
אין הרבה מה להוסיף אחי מלבד זה שאני לא מסכים עם הרב ב"א על "גשמי הברכה" שלו
מצד אחד מז"א קייצי ואביבי שנמשך עד אל תוך דצמבר (לפני שבוע עוד הייתי בים שחיתי והשתזפתי!) ומצד שני כאשר החורף מגיע הוא מסתער עלינו בחימה ובזעם כ"כ גדולים שגורמים לנזקים עצומים ולסבל בל יתואר לעשרות/מאות אלפי יהודים! סופה של פעם ב.. הלזה ייקרא גשמי/שלגי ברכה?? היש לך משיח יותר הזוי מזה? ברור שזה משקף את הכעס הגדול שיש בשמיים על עם ישראל, אין פה שום שאלה בכלל. זה כמו אדם שעובד כל החודש אצל המעביד וכאשר מגיע זמנו לקבל משכורת הבוס הצדיק לוקח את חבילת השטרות וזורק לו אותם בפרצוף והם מתפזרים על הרצפה ואומר לו: "קח! זה המשכורת שלך" על מוסר העבודה הירוד שלך כל החודש. אז מצד אחד הוא קיבל את השכר המגיע לו אבל מצד שני.. אתה מבין לבד מה יש להוסיף. כך אם לא יותר גרוע אנחנו נראים בשמיים. בגדול אין לי טענות על המשיח הוא בסה"כ מראה של הרמה של עם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2013 11:11 |
|
| |
חזק וברוך
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 22:06 |
|
| |
האם גם אתם שמתם לב שבכל מערכות הגשם אבל ב-כ-ל מערכות הגשם שהיו השנה האזור שהרוויח הכי הרבה גשם היה השפלה הדרומית. נו, נחשו מי גר שם? האזור עם הכי הרבה גשם השנה זה האזור של הרב בן-ארצי שגם האזור הזה שכה לאחוזים הכי גבוהים של גשם מעל הממוצע השנתי. מה אתם אומרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 22:23 |
|
| |
לא יודע אם תאמין לי או לא אבל גם אני חשבתי על הנקודה הזאת. לא יודע אם בכל מערכות הגשם כי סה"כ עדיין לא קיבלנו הרבה כאלה אבל כן אני שמתי לב לעובדה שהאזור הזה בו הרב נמצא שדרך אגב כולל בערך גם אותי קיבל את עיקר הכמויות הגשם. אז אפשר בעצם לקרוא לילד בשמו - הגשם בזכות המשיח.
|
|
|
|
|