|
|
| נשלח ב-28/1/2015 23:05 |
|
| |
אכו כן. בינתיים עצירת הגשמים הממושכת הזאת לא נראית טוב. וגם הצפי לטווח הרחוק לא מביא את הבשורה המיוחלת לחזרת החורף הרטוב. אני מודה, מהבחינה הזאת אני מודאג. 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2015 10:19 |
|
| |
אין ספק שמזג-אוויר קיצוני כמו זה שחונק אותנו מאז אתמול מהווה כפרת עוונות קולקטיבית לכל המדינה כולה. פשיטא לי שזה בא על עוונות המשותפים לכל הדור כולו וכפי החטא כך עונשו, ענישה קולקטיבית ממנה אי אפשר לברוח. אבל אם היינו יודעים מאיזה דברים קשים אחרים זה מציל אותנו היינו שמחים ומודים לקב"ה שפודה אותנו בייסורים היחסית קלים האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2015 00:09 |
|
| |
בדיוק באתי לשאול למה קיבלנו את החנק הזה, אובך, וזיהום אוויר שלא היה 5 שנים. ואתה ענית לי :) מה שמפליא אותי זה שהמסר האחרון של הרב בן ארצי שהחזאים יטעו באמת מצליח. כמויות הגשם למערכת לא גדולות כמו שציפו, בצפון לא יורד יותר מדיי. ועוד טעות- הגשם הגיע גם לדרום. אז מה מפליא אותי? שהמסרים לתחילת החורף היו שהשנה תהיה ברוכה במשקעים, שהגשם שיהיה השנה יספיק לשנים הבאות. בפועל- רק היום (רביעי) מזג האוויר גרם לנזקים של מיליונים. מבחינת גשם- אזור הדרום מעל הממוצע. אבל כל הצפון הרבה מתחת לממוצע הארצי, ואם חשבו שהמערכת הזאת תציל את הצפון, החזאים התבדו. אז איפה החורף שהבטיח רבנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2015 10:01 |
|
| |
יפה אמרת. אני יודע גם אני שואל את השאלות האלה.
הנקודות אליהן שמתי לב בשבוע הזה הן כך: בדיוק בתחילת השבוע במסר החדש כתב הרב על מזג-האוויר שהוא בשליטתו של בורא עולם וכל מה שקורה הוא האחראי עליו וכו' כאילו לנחם אותנו מראש על השבוע הקשה שנעבור ולא נהרהר אחר מה שהולך לבוא. וראינו כמה קשה היה השבוע הזה מבחינת מז"א שהביא איתו נזקים ועוד נזקים ואם קיווינו לפחות לגשם שיבוא אחרי האובך וישטוף הכל הרי שהתבדינו, לפחות עד עכשיו.
כמו"כ ראינו כמה קשה היה לצפות את מה שקרה בדיוק במערכת הזאת. אין ספק שיש כאן מגמה של השפלת החזאים, להוריד להם ולסומכים עליהם יותר מדי קצת מהאגו רואים את המגמה בשנים האחרונות.
תכלס מה עם הגשם? מי יודע מתפללים ומחכים שיגיע.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/02/2015 10:24:03
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2015 08:53 |
|
| |
כמו שזה נראה עכשיו הסופה הכבדה והרצינית ביותר בחורף הזה הולכת לפקוד אותנו בסופ"ש הקרוב. קור גדול וגשם ושלג לרוב. אם התחזיות יתממשו נראה שאפשר לסגור את החורף הזה מבחינת כמויות הגשם. שלא לדבר על מרץ ואפריל שעוד לפנינו. כך שהנה, כמעט ונתקיימה לה נבואתו של כבוד הרב על חורפים טובים ומבורכים מכאן ואילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 23:00 |
|
| |
מתחזקת ההערכה כי מדובר באחת המערכות הקיצוניות והחריגות ביותר מקום המדינה
מה עוד לא נאמר על המערכת המטורפת הזאת.. שימו לב לעוד נקודה מעניינת המערכת מגיעה לשיאה ביום שישי לפנות בוקר-בוקר. שזה אומר השעה בה המשיח נעמד מול המצלמה ומוסר את דבר ה' לעולם כולו בשיעורו השבועי הקבוע. מקרה אהה..? הרב כל הזמן אומר לנו שהקב"ה מדבר עם עם ישראל דרך המזג-אוויר ואני מוסיף - דרך המשיח גם. ומה נאה יותר מאשר לחבר בין השניים בסנכרון מושלם כשם שמערכת שלג היא פונקציה של סנכרון מושלם בין קור למשקעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:36 |
|
| |
ושים לב באיזה תאריך עברי היא נופלת: בראש החודש של החודש הכי שמח, ולא סתם- אלא יורד שלג בשני ימי ראש החודש, ורק בראש החודש (לפי התחזיות כבר בשישי אחה"צ הכול נחלש).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2015 21:14 |
|
| |
תופון היכן תמונות השלג הירושלמיות שהבטחת לנו?!
טוב אולי לא ממש הבטחת אבל לפחות אנחנו הבטחנו שתבטיח אז מאי שנא?! או שתתחיל לעבוד חביבי או שאנחנו פונים למועצת הביטחון של האו"ם על הפרת הסכם.. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2015 23:32 |
|
| |
צילום
מייחל נכבד, רבותיי, גבירותיי, דנמש.
ל א
ב א
ל י
ל ה צ ט ל ם !
ס ב ב ה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2015 23:46 |
|
| |
סבבה אחי סבבה אבל מה שלא סבבה זה לכתוב בצורה כזו שמצערת את הקוראים להבין מה כתוב. ראה לדוגמא מה קרה להודעה השנייה.. נפטרה מסכנה.. 
|
|
|
|
|