| נשלח ב-2/2/2009 15:40 |
|
| |
האם יש מחסור בבחורים טובים?
כל הזמן מדברים ואומרים שיש מחסור גדול בבחורים טובים באמת!!!!
ובשטח זה באמת נראה נכון, בחורה טובה יכולה להיות כמעט כל בחורה - שרק יש לה יר"ש ומתפללת בכוונה ועושה מצוות.
אבל בחור טוב........ זה ממש לא פשוט להיות ... וכל בחור יעיד ע"כ!
אז מה אתם אומרים באמת יש מחסור? או שרק מחפשים ובוררים ורוצים יותר... ??????
תוקן על ידי אסיק_good ב- 02/02/2009 18:32:21
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 17:00 |
|
| |
נכון.
בחורה נמצאת תחת הסינר של אמא. הולכת לבית הספר, חוזרת, מכינה שיעורים, עוזרת בעבודות בית והיא בחורה טובה.
הבן לומד בפנימיה, נמצא עם חברים ויש פחות שליטה עליו. הלימודים הם פחות מכווני מטרה מאשר אצל הבנות (הכוונה שאין חומר-מבחן-עברתי-הלאה) וממילא קשים יותר. בנים גם יותר "בנים" דהיינו נוטים להשתובב בפרט בחברה.
הפתרון הוא שכאשר בנות תפנמנה שזהו המצב (וכך גם יראו הבנים שלהם), הן תתחלנה להתבונן בגדול.
רוב הבנים מתיישבים (אני לא מתכווין בתיאור לחרדים ותסלחו לי מראש, אך ניתן גם להשליך עליהם), הופכים לחנונים של לימודים, עבודה, משפחה. לכן מה שנראה עכשיו כבנים "שובבים" עפ"ר זה נובע מכך שאין עליהם עול (אשה). כאשר יהא עליהם עול כזה הם יתישבו כמו טטלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 18:56 |
|
| |
בס"ד
הדברים ש"שרפ" אומר יש בהם מו ההגיון אך אני לא חושב שזה משפיע עד כדי כך ש"אין בחורים טובים".
יש בחורים טובים והרבה פשוט צריך לחכות עד שהקב"ה ימציא לכן אותו.
בהצלחה.
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 19:07 |
|
| |
פעם הייתי תמימה, וחשבתי שיש הרבה בחורים טובים. כשיוצאים לעולם,ורואים מה קורה בחוץ, במיוחד כאן בפורום- שדואגים לנער אותנו, הבנות ה'תמימות' מדעותינו הקדומות, אני חוששת, שבחורים טובים- יש רק מתי מעט...
היום קשה לבחור להשאר טוב, ורציני באמת. דבר נוסף, סטיסטית- יש יותר בנות מבנים, מה שמוריד את האחוזים של בחורים בכלל, ובחורים טובים בפרט.
מי יתן וחתני יהיה מבין אותם מתי מעט...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 19:32 |
|
| |
בס"ד
העבודה החדשה היא ב- למ"ס?
מאיפה את מביאה את כל הנתונים האלו?
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 19:56 |
|
| |
תלוי באיזה גיל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:00 |
|
| |
| ששי10000 כתב: |  | | תלוי באיזה גיל |
|
בס"ד
למה אתה מתכוון? פרט.
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:09 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
העבודה החדשה היא ב- למ"ס?
מאיפה את מביאה את כל הנתונים האלו?
ממש לא. חחח מאיפה אני מביאה את הנתונים?? מהסתכלות בשטח... גם אני הייתי עסוקה במשך הרבה זמן בשיכנוע עצמי, שבחורי ישיבות הם בחורי ישיבות. ומה שהם עושים זה נטו ללמוד. ואז פקחתי את העינייים, ולצערי, גיליתי נתונים לא כ"כ מעודדים... תסתכל ברחובות, כמה בחורי ישיבות משוטטים שם. כמה בחורים רשומים בישיבות, אבל בתכל'ס לא עושים שם כלום. מה הם עושים עמוק עמוק בחדרי חדרים בלי שהר"מים והר"י רואים. אין מה לעשות, הרחוב היום קורץ, וקשה לבחור שלא באמת מבין את התכלית של לימוד התורה להשאר בישיבה. לצערי, אני רואה את הדברים מקרוב...
וכמובן שלא הכללתי. יש הרבה בחורים רציניים, שספונים עמוק באוהלה של תורה. אבל אין הרבה... אסיק, אל תיתמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:11 |
|
| |
בס"ד
מה הקשר?
כמו שיש בחורים כאלו ישנם גם בחורות כאלו
"הסתכלות בשטח" זה לא רציני. זה מקביל ל "תחושות בטן" זה לא שווה הרבה.
הלמ"ס זה רציני.
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:15 |
|
| |
נכון, אבל אני חושבת שיש יותר בחורים שמצהירים על עצמם כל מיני דברים והם לא באמת כאלו. בנות לעומתם, נכנסות לכל מיני הגדרות שונות, שמבטאות את מה שהן באמת.
למה "הסתכלות בשטח" זה לא רציני?? אני רואה את זה בפגישות, אני רואה אחים של חברות, פוגשת בחורים במסגרת העבודה, וכו' וכו'.
אסיק, אתה ממש מצחיק אותי. תדבר עם כל בחור ישיבה, הוא יספר לך מה באמת קורה שם. בישיבות הכי טובות. חגיגות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:18 |
|
| |
בס"ד
אני מכיר את בחורי הישיבות ואת הישיבות כי אני למדתי שם.
יש גם בנות שמוכרות את מה שהם לא.
"הסתכלות בשטח" זה לא רציני כי את לא מכירה מספיק כדי לעשות הערכה או השוואה רצינית.
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:21 |
|
| |
אוקיי, נכון שיש גם בנות כאלו, אבל הן לא תספרנה לך, 'אני לומד בישיבה הזאת והזאת (עם שם פצצה) וכו'.." ונכון שאני לא מכירה מספיק, ואנילא עובדת בלס"מ בשביל לתת לך נתונים מדוייקים. אבל אסיק, בוא תספר לנו אתה מה הולך בישיבות...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:23 |
|
| |
בס"ד
נכון, הם לא תספרנה שהם מסתובבות בצ'טים ופעם פעם פעם היה להם איזה חבר... הן לא תספרנה, נכון מאוד.
אני לא צריך לספר מה הולך בישיבות את יודעת כבר מה הולך בישיבות ההבדל הוא קטן, שזה קורה בישיבות אבל לא בכל הישיבות.
וזה, הבדל ענק!
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:26 |
|
| |
למה שבחורה כזאת תצא לשידוכים?? היא תלך להתחתן עם אותו אידיוט שהיא פגשה בצ'אט... ואולי בעבר, והיא חזרה בתשובה...
ההבדל ה'ענק' שלך לא כ"כ משמעותי.. כי בכל ישיבה יש גם את ה'ארחי פרחי' שלה... גם ההכי טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:30 |
|
| |
בס"ד
ובכל סמינר יש את ה....
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 20:37 |
|
| |
לכל בחורה יש בחור-רק תאמינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|