|
|
| נשלח ב-17/12/2010 10:01 |
|
| |
בס"ד
לכל המפרים את כללי האתיקה של הפורום הזה, להזכירכם כמו שנאמר כאן הרבה פעמים. הבנות שגולשות בפורום זה ומשתפות אותכם במחשבות, רגשות, קשיים וכדו' אינן מחפשות קשר. הפורום אינו אתר היכרויות זוהי במה אנונימית המאפשרת לנו להתדיין מ-2 המתרסים. הדרך הראויה והיחידה למציאת הזווג להקמת בית כשר בישראל היא זו המסורה לנו מבית אבא.
אז אתה שניסית והפעם לא אפרסם את שמך- הפסק להטריד אותי!
היטב הבנתי את כוונתך ודעתי עדיין עומדת במקומה! ניסיון למצוא את זיווגי בצאטים יכולתי לעשות מזמן - זה לא ענין של גיל. ההשתדלות שלי נמדדת לפי אורח החיים והשקפת העולם שאליה אני משתייכת.
צום קל ומועיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2010 12:13 |
|
| |
| משתוקקת כתב: |  | בס"ד
לכל המפרים את כללי האתיקה של הפורום הזה, להזכירכם כמו שנאמר כאן הרבה פעמים. הבנות שגולשות בפורום זה ומשתפות אותכם במחשבות, רגשות, קשיים וכדו' אינן מחפשות קשר. הפורום אינו אתר היכרויות זוהי במה אנונימית המאפשרת לנו להתדיין מ-2 המתרסים. הדרך הראויה והיחידה למציאת הזווג להקמת בית כשר בישראל היא זו המסורה לנו מבית אבא.
אז אתה שניסית והפעם לא אפרסם את שמך- הפסק להטריד אותי!
היטב הבנתי את כוונתך ודעתי עדיין עומדת במקומה! ניסיון למצוא את זיווגי בצאטים יכולתי לעשות מזמן - זה לא ענין של גיל. ההשתדלות שלי נמדדת לפי אורח החיים והשקפת העולם שאליה אני משתייכת.
צום קל ומועיל. |
|
ומדוע זה לא נשלח באישי? צובט לב להחשף לתופעות כאלה
|
| נשלח ב-17/12/2010 12:55 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | ומדוע זה לא נשלח באישי? צובט לב להחשף לתופעות כאלה _________________
|
|
באמת צובט לב
אבל המציאות שפרסום משפיע יותר מבאישי
קח לדוגמא אחד של"ע מדבר בתפילה
אם תיגש בפרטי ותעיר לו הרבה פחות סיכוןי שיועיל מאשר שתעשה ששששששששש גדול
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 17:48 |
|
| |
| אוהביהודי כתב: |  | | ומדוע זה לא נשלח באישי? צובט לב להחשף לתופעות כאלה _________________
באמת צובט לב
אבל המציאות שפרסום משפיע יותר מבאישי
קח לדוגמא אחד של"ע מדבר בתפילה
אם תיגש בפרטי ותעיר לו הרבה פחות סיכוןי שיועיל מאשר שתעשה ששששששששש גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2010 19:15 |
|
| |
בס"ד
למה לא בפרטי? ואולי המסר הועבר בעבר בפרטי?!
מעבר לכך שאני מעונינת שאותו ניק יפסיק להטריד אותי חשוב לי שגם האחרים ידעו מהי העמדה שלי בענין ולא ינסו את כוחם. כמו כן יש לי ענין גדול להעניק כח התמודדות במצבים כאלה לבנות הרבות שגולשות כאן וחלקן עדיין תמימות ונסחפות לפעמים לגירויים מצידכם. ישנם שיקולים נוספים אלו העיקריים שבהם.
ליטאי, מאחלת לך קנאה חיובית יותר. מנהלת משנה אינני כרגע אבל לא אאפשר לגברים שגולשים כאן להזיק לבנות. להזכירך, האשכול אינו מיועד לתגובות. שבוע טוב.
|
| נשלח ב-18/12/2010 19:59 |
|
| |
בס"ד
אני מצדד בתגובתה של 'משתוקקת'. ובכך אני חותם את הדיון לסיבוב הזה.
___
הבא שיגיב כאן ללא רשותי, ייחסם מיידית!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2012 15:29 |
|
| |
שלום לכל משתתפי הפורום,
לאחרונה נודע לי שיש כמה ניקים זכרים ממשתפי הפורום שנוהגים להטריד בנות בתיבה הפרטית באופן קשה ובוטה ביותר.
להזכירכם, תנאי השימוש באתר 'בחדרי חרדים' מגנים ואוסרים מכל וכל הטרדה של ניק כזה או אחר ולא משנה מאיזה מין הוא. על פי כללי הניהול ניק שיוכח התנהגותו הנלוזה יועבר ל"השמדה" עם אפשרות של חשיפתו וחשיפת האיי-פי ממנו הוא גולש אשר שמור במחשבי המערכת.
אני ואף מנהל ב'בחדרי חרדים' אינו רוצה להגיע לכך, אך אם אתם מטרידנים תמשיכו בכך לא תהיה ברירה.
בנות או בנים, אם הינכם חווים הטרדה אפשר ורצוי לפנות אלי ישירות דרך התיבה הפרטית ולא שאשמע על כך מאחרים לאחר חודשים מספר שההטרדה כבר מתרחשת.
המשך גלישה מהנה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2012 11:09 |
|
| |
גם בנות לפעמים שולחות הודעות בתיבה האישית. (ולפעמים ההתכתבות של שני הצדדים היא מרצון)
אז למה צריך להגיע למצב כזה?
אם היא חושבת שהוא מטריד אותה פשוט שתגיד לו בשפה ברורה, אתה מטריד אותי הפסק לשולח הודעות.
אם זה לא יעזור והוא ממשיך אז יש מקום לעונש.
תוקן על ידי טוב_לבב ב- 22/03/2012 11:12:45
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 01:33 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | שלום לכל משתתפי הפורום,
לאחרונה נודע לי שיש כמה ניקים זכרים ממשתפי הפורום שנוהגים להטריד בנות בתיבה הפרטית באופן קשה ובוטה ביותר.
להזכירכם, תנאי השימוש באתר 'בחדרי חרדים' מגנים ואוסרים מכל וכל הטרדה של ניק כזה או אחר ולא משנה מאיזה מין הוא. על פי כללי הניהול ניק שיוכח התנהגותו הנלוזה יועבר ל"השמדה" עם אפשרות של חשיפתו וחשיפת האיי-פי ממנו הוא גולש אשר שמור במחשבי המערכת.
אני ואף מנהל ב'בחדרי חרדים' אינו רוצה להגיע לכך, אך אם אתם מטרידנים תמשיכו בכך לא תהיה ברירה.
בנות או בנים, אם הינכם חווים הטרדה אפשר ורצוי לפנות אלי ישירות דרך התיבה הפרטית ולא שאשמע על כך מאחרים לאחר חודשים מספר שההטרדה כבר מתרחשת.
המשך גלישה מהנה לכולם. |
|
אפילו לא חייב שזה קורה דווקא בצורה קשה ובוטה, יכוליות שיש מטרידים ממש רגישים... והמבין יבין ויזהר לנפשו!!!
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 01:35 |
|
| |
בזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 01:40 |
|
| |
"שומר נפשו תרחק". באמת יש כאלו, ולא הייתי מודעת לכך בתחילה, חדשונט- תודה על ההקפצה! נעמה, למה בזמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2013 10:33 |
|
| |
איך שומרים כאן על הבנות.. איזה יופי!! 
|
|
|
|