|
|
| נשלח ב-29/3/2009 14:37 |
|
| |
מוכרים מאיפה מרוטר או הייד פארק
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2009 15:02 |
|
| |
אני רואה שיש פה גם גולשים מרוטר, אבל זה לא ממש משנה. העיקר שזה פורום אמיתי ומעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2009 15:08 |
|
| |
תודה תודה וכן למור
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 18:13 |
|
| |
היכונו לגילוי משיח בן דוד
לפני כ 6 שנים מצאתי את הממצא המדהים הזה ופרסמתי אותו בקול הרעם 185 וזה חלק ממה שכתבתי: ...וכאן אני מגיע לסימן נוסף שנותן לנו רבי יהודה הנשיא וכתוב בגמרא רבי אומר: שלשה דורות, שנאמר בתהלים ייראוך עם שמש ולפני ירח דור דורים. כלומר המשיח יגיע שלושה דורות מאמתי? לדעתי מרגע שסימן הראשון מתגלה והוא "כי הרי ישראל יתנו את פריים" ולמה הגיע רבי לשלושה דורות? משום שבפסוק יש "דור דורים" כלומר דור אחד ועוד "דורים " שזה שניים כלומר שלוש דורות אולם למה אני מתמקד בסימן הזה של רבי? משום שכאן גיליתי משהו מדהים שבפעם הראשונה מתפרסם בעולם כולו!! וזה גילוי שלי לאחר שסרקתי את ספר תהילים בתוכנת מחשב בהנחה שהמלך דוד נתן לנו סימן כל שהוא לגבי המשיח ואכן גיליתי כי יש מופע אחד בלבד בכול התהילים שנותן את המילה משיח וראו בתמונה שלמטה היכן זה מופיע ובאיזו הצלבה מדהימה! כאן אתם רואים כי
המילה משיח מופיעה פעמיים בפסוק ייראוך עם שמש ולפני ירח דור דורים כאשר יש את המילה משיח בסופי מילים בצבע ירוק והמילה משיח חוצה את הפסוק בצבע אדום. וכאן אני רוצה לחזור למה שאמר רבי יהודה הנשיא התנא הענק שכתב את המשנה והאִמרה שלו בשילוב הקוד שמצאתי בתהילים מביא אותי למסקנה כי המשיח יגיע לאחר שלוש דורות. עד כאן מקול הרעם 185. ועכשיו תראו משהו מדהים שאז לא ראיתי!!!!!! אומר דוד המלך: מתי יראו את הגאולה? שימו לב מה הוא אומר כאשר ייראוך עם שמש!! כאשר כולם יעמדו ויראו את השמש בזריחתה עת ברכת החמה!! (שהשנה נופלת בדיוק באותה עת ובמקום שהייתה בעת יציאת מצריים ובעת גאולת מרדכי ואסתר!!!!) ומתי זה יהיה? כי הרבה פעמים הייתה ברכת החמה!!! וממשיך ואומר לנו דוד המלך ולפני ירח!!!!!!!! כלומר לפני ברכת הלבנה כאשר היום האחרון לברכת הלבנה הוא ט"ו לחודש. ואנו אומרים יום לפני ביום י"ד לחודש את ברכת החמה!!! ודור דורים שימו לב לעוד הברקה מדהימה שעלתה לי בזה הרגע!! רבי אומר: שלשה דורות, כלומר אותן שלוש פעמים בהן עם ישראל יאמרו את ברכת החמה לפני גאולתם כלומר שלשה דורות שאותם מונה רבי הם: פעמיים שמנינו אותן וזו הפעם השלישית!!! אחים יקרים אנו ממש אבל ממש בפתח הגאולה ואני רועד מפחד כי אני לא ראוי ומוכן לגאולה והיא מתקימת ממש לנגד ענינו ולכן אני מבקש מה' יתברך עבורי ועבור עם ישראל כולו אבא שבשמים אכן חלקינו לא ראויים לקבל פני משיח צדקינו עקב עוונותינו הרבים אבל אבא שבשמיים אם הגאולה תבוא בדין אין לנו סיכוי!!! אבל לאור כל הצרות הרבות שעברנו באלפיים שנים האחרונות אנא גאל אותנו ברחמים וגם אנו שלא ראויים להיגאל נזכה להגאל ברחמים ולא בדין אחים אני מצפה שהמשיח יתגלה ביום רביעי הקרום אולם מאחר ואנו חסרי סבלנות ואם חס וחלילה חס ושלום המשיח לא יקבל רשות להתגלות הרי שבכול מקרה אנו את חובת הסימנים כבר סימנו וסימן כל כך ברור לא ניתן לנו ריקם ולכן בכל מקרה מיום רביעי הקרוב ערב פסח אנו עוברים לשלב האחרון של הגאולה!!!!!!!! ונתבשר בשורות טובות א.נ.ס.ו.
סדר ברכת חמה!!! שנת התשס"ט
וִיהִי נֹעַם אֲדֹנָי אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנָה עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנֵהוּ: וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים יְהִי מְאֹרֹת בִּרְקִיעַ הַשָּׁמַיִם לְהַבְדִּיל בֵּין הַיּוֹם וּבֵין הַלָּיְלָה וְהָיוּ לְאֹתֹת וּלְמוֹעֲדִים וּלְיָמִים וְשָׁנִים. טווְהָיוּ לִמְאוֹרֹת בִּרְקִיעַ הַשָּׁמַיִם לְהָאִיר עַל הָאָרֶץ וַיְהִי כֵן. זוַיַּעַשׂ אֱלֹהִים אֶת שְׁנֵי הַמְּאֹרֹת הַגְּדֹלִים אֶת הַמָּאוֹר הַגָּדֹל לְמֶמְשֶׁלֶת הַיּוֹם וְאֶת הַמָּאוֹר הַקָּטֹן לְמֶמְשֶׁלֶת הַלַּיְלָה וְאֵת הַכּוֹכָבִים. וַיִּתֵּן אֹתָם אֱלֹהִים בִּרְקִיעַ הָאוֹר הַשָּׁמָיִם לְהָאִיר עַל הָאָרֶץ. וְלִמְשֹׁל בַּיּוֹם וּבַלַּיְלָה וּלְהַבְדִּיל בֵּין וּבֵין הַחֹשֶׁךְ וַיַּרְא אֱלֹהִים כִּי טוֹב. וַיְהִי עֶרֶב וַיְהִי בֹקֶר יוֹם רְבִיעִי: כֹּה אָמַר יְהוָה נֹתֵן שֶׁמֶשׁ לְאוֹר יוֹמָם חֻקֹּת יָרֵחַ וְכוֹכָבִים לְאוֹר לָיְלָה רֹגַע הַיָּם וַיֶּהֱמוּ גַלָּיו יְהוָה צְבָאוֹת שְׁמוֹ. אִם יָמֻשׁוּ הַחֻקִּים הָאֵלֶּה מִלְּפָנַי נְאֻם יְהוָה גַּם זֶרַע יִשְׂרָאֵל יִשְׁבְּתוּ מִהְיוֹת גּוֹי לְפָנַי כָּל הַיָּמִים. כֹּה אָמַר יְהוָה אִם יִמַּדּוּ שָׁמַיִם מִלְמַעְלָה וְיֵחָקְרוּ מוֹסְדֵי אֶרֶץ לְמָטָּה גַּם אֲנִי אֶמְאַס בְּכָל זֶרַע יִשְׂרָאֵל עַל כָּל אֲשֶׁר עָשׂוּ נְאֻם יְהוָה. לז הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם יְהוָה וְנִבְנְתָה הָעִיר לַיהוָה מִמִּגְדַּל חֲנַנְאֵל שַׁעַר הַפִּנָּה. לח וְיָצָא עוֹד קָו הַמִּדָּה נֶגְדּוֹ עַל גִּבְעַת גָּרֵב וְנָסַב גֹּעָתָה. וְכָל הָעֵמֶק הַפְּגָרִים וְהַדֶּשֶׁן וְכָל הַשְּׁדֵמוֹת עַד נַחַל קִדְרוֹן עַד-פִּנַּת שַׁעַר הַסּוּסִים מִזְרָחָה קֹדֶשׁ לַיהוָה יִנָּתֵשׁ וְלֹא יֵהָרֵס עוֹד לְעוֹלָם: הוֹדוּ לַיהוָה כִּי טוֹב: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: הוֹדוּ לֵאלֹהֵי הָאֱלֹהִים: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: הוֹדוּ לַאֲדֹנֵי הָאֲדֹנִים: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: לְעֹשֵׂה נִפְלָאוֹת גְּדֹלוֹת לְבַדּוֹ: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: לְעֹשֵׂה הַשָּׁמַיִם בִּתְבוּנָה: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: לְרֹקַע הָאָרֶץ עַל הַמָּיִם: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: ז לְעֹשֵׂה אוֹרִים גְּדֹלִים: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: אֶת הַשֶּׁמֶשׁ לְמֶמְשֶׁלֶת בַּיּוֹם: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: אֶת הַיָּרֵחַ וְכוֹכָבִים לְמֶמְשְׁלוֹת בַּלָּיְלָה: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ: כִּי שֶׁמֶשׁ וּמָגֵן יְהוָה אֱלֹהִים חֵן וְכָבוֹד יִתֵּן יְהוָה:
ייִרָאוּךָ עִם שָׁמֶשׁ וְלִפְנֵי יָרֵחַ דּוֹר דּוֹרִים:
הוֹדִינוּ לְּךָ אֱלֹהִים הוֹדִינוּ וְקָרוֹב שְׁמֶךָ סִפְּרוּ נִפְלְאוֹתֶיךָ: וְזָרְחָה לָכֶם יִרְאֵי שְׁמִי שֶׁמֶשׁ צְדָקָה וּמַרְפֵּא בִּכְנָפֶיהָ וִיצָאתֶם וּפִשְׁתֶּם כְּעֶגְלֵי מַרְבֵּק: תהילים צז:ו הִ גִּידוּ הַשָּׁמַיִם צִדְקוֹ וְרָאוּ כָל הָעַמִּים כְּבוֹדוֹ: הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֶת יְיָ מִן הַשָּׁמַיִם הַלְלוּהוּ בַּמְּרוֹמִים. הַלְלוּהוּ כָל מַלְאָכָיו הַלְלוּהוּ כָּל צְבָאָיו. הַלְלוּהוּ שֶׁמֶשׁ וְיָרֵחַ הַלְלוּהוּ כָּל כּוֹכְבֵי אוֹר. הַלְלוּהוּ שְׁמֵי הַשָּׁמָיִם וְהַמַּיִם אֲשֶׁר מֵעַל הַשָּׁמָיִם. יְהַלְלוּ אֶת שֵׁם יְיָ כִּי הוּא צִוָּה וְנִבְרָאוּ. וַיַּעֲמִידֵם לָעַד לְעוֹלָם חָק נָתַן וְלֹא יַעֲבוֹר:
הברכה
בָּרוּךְ אַתָּה יְיָ אֱלֹהֵיֽנוּ מֶלֶֽךְ הָעוֹלָם עוֹשֶׂה מַעֲשֵׂה בְרֵאשִׁית
לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד. הַשָּׁמַיִם מְסַפְּרִים כְּבוֹד אֵל וּמַעֲשֵׂה יָדָיו מַגִּיד הָרָקִיעַ. יוֹם לְיוֹם יַבִּיעַ אֹמֶר וְלַיְלָה לְּלַיְלָה יְחַוֶּה דָּעַת. אֵין אֹמֶר וְאֵין דְּבָרִיםת בְּלִי נִשְׁמָע קוֹלָם. בְּכָל הָאָרֶץ יָצָא קַוָּם וּבִקְצֵה תֵבֵל מִלֵּיהֶם לַשֶּׁמֶשׁ שָׂם אֹהֶל בָּהֶם. וְהוּא כְּחָתָן יֹצֵא מֵחֻפָּתו יָשִׂישׂ כְּגִבּוֹר לָרוּץ אֹרַח. מִקְצֵה הַשָּׁמַיִם מוֹצָאוֹ וּתְקוּפָתוֹ עַל קְצוֹתָם וְאֵין נִסְתָּר מֵחַמָּתוֹ. תּוֹרַת יְהוָה תְּמִימָה מְשִׁיבַת נָפֶשׁ עֵדוּת יְהוָה נֶאֱמָנָה מַחְכִּימַת פֶּתִי. פִּקּוּדֵי יְהוָה יְשָׁרִים מְשַׂמְּחֵי לֵב מִצְוַת יְהוָה בָּרָה מְאִירַת עֵינָיִם. יִרְאַת יְהוָה טְהוֹרָה עוֹמֶדֶת לָעַד מִשְׁפְּטֵי יְהוָה אֱמֶת צָדְקוּ יַחְדָּו. הַנֶּחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנֹפֶת צוּפִים. יב גַּם עַבְדְּךָ נִזְהָר בָּהֶם בְּשָׁמְרָם עֵקֶב רָב. יג שְׁגִיאוֹת מִי יָבִין מנִּסְתָּרוֹת נַקֵּנִי. גַּם מִזֵּדִים חֲשֹׂךְ עַבְדֶּךָ אַל יִמְשְׁלוּ בִי אָז אֵיתָם וְנִקֵּיתִי מִפֶּשַׁע רָב. טו יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ יְהוָה צוּרִי וְגֹאֲלִי:
שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי. עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ. אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ. הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל. יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ. יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה. יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ. יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
תָּנוּ רבָּנָן הרואה חמה בתקופתה אומר ברוך עושה בראשית ואימת הוי אמר אביי כל כ"ח שנין והדר מחזור ונפלה תקופת ניסן בשבתאי באורתא דתלת נגהי ארבע: שֶׁמֶשׁ אוֹמֵר שֶׁמֶשׁ יָרֵחַ עָמַד זְבֻלָה לְאוֹר חִצֶּיךָ יְהַלֵּכוּ לְנֹגַהּ בְּרַק חֲנִיתֶךָ. [חבקוק ג: יא] קוּמִי אוֹרִי כִּי בָא אוֹרֵךְ וּכְבוֹד יְהוָה עָלַיִךְ זָרָח: [ישעיהו ס: א] אֵל אָדוֹן עַל כָּל הַמַּעֲשִׂים. בָּרוּךְ וּמְבֹרָךְ בְּפִי כָּל נְּשָׁמָה. גָּדְלוֹ וְטוּבוֹ מָלֵא עוֹלָם. דַּעַת וּתְבוּנָה סוֹבְבִים הוֹדוֹ: הַמִּתְגָּאֶה עַל חַיּוֹת הַקֹּדֶשׁ. וְנֶהְדָּר בְּכָבוֹד עַל הַמֶּרְכָּבָה. זְכוּת וּמִישׁוֹר לִפְנֵי כִסְאוֹ. חֶסֶד וְרַחֲמִים לִפְנֵי כְבוֹדוֹ: טוֹבִים מְאוֹרוֹת שֶׁבָּרָא אֱלֹהֵינוּ. יְצָרָם בְּדַעַת בְּבִינָה ּבְהַשְׂכֵּל. כֹּחַ וּגְבוּרָה נָתַן בָּהֶם. לִהְיוֹת מוֹשְׁלִים בְּקֶרֶב תֵּבֵל: מְלֵאִים זִיו וּמְפִיקִים נוֹגַהּ. נָאֶה זִיוָם בְּכָל הָעוֹלָם. שְׂמֵחִים בְּצֵאתָם וְשָׂשִׂים בְּבוֹאָם. עֹשִׂים בְּאֵימָה רְצוֹן קוֹנָם: עלינו עָלֵינוּ לְשַׁבֵּחַ לַאֲדוֹן הַכֹּל לָתֵת גְּדֻלָּה לְיוֹצֵר בְּרֵאשִׁית שֶׁלֹּא עָשָׂנוּ כְּגוֹיֵי הָאֲרָצוֹת וְלֹא שָׂמָנוּ כְּמִשְׁפְּחוֹת הָאֲדָמָה שֶׁלֹּא שָׂם חֶלְקֵנוּ כָּהֶם וְגוֹרָלֵנוּ כְּכָל הֲמוֹנָם שֶׁהֵם מִשְׁתַּחֲוִים לְהֶבֶל וְרִיק וּמִתְפַּלְלִים אֶל אֵל לֹא יוֹשִׁיעַ. וַאֲנַחְנוּ כּוֹרְעִים וּמִשְׁתַּחֲוִים וּמוֹדִים לִפְנֵי מֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא. שֶׁהוּא נוֹטֶה שָׁמַיִם וְיוֹסֵד אָרֶץ וּמוֹשַׁב יְקָרוֹ בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וּשְׁכִינַת עֻזּוֹ בְּגָבְהֵי מְרוֹמִים. הוּא אֱלֹהֵינוּ אֵין עוֹד אֱמֶת מַלְכֵּנוּ אֶפֶס זוּלָתוֹ כַּכָּתוּב בְּתוֹרָתוֹ וְיָדַעְתָּ הַיּוֹם וַהֲשֵׁבֹתָ אֶל לְבָבֶךָ כִּי יְהֹוָה הוּא הָאֱלֹהִים בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וְעַל הָאָרֶץ מִתָּחַת אֵין עוֹד. עַל כֵּן נְקַוֶּה לְּךָ יְהֹוָה אֱלֹהֵינוּ לִרְאוֹת מְהֵרָה בְּתִפְאֶרֶת עֻזֶּךָ לְהַעֲבִיר גִּלּוּלִים מִן הָאָרֶץ וְהָאֱלִילִים כָּרוֹת יִכָּרֵתוּן לְתַקֵּן עוֹלָם בְּמַלְכוּת שַׁדַּי וְכָל בְּנֵי בָשָׂר יִקְרְאוּ בִשְׁמֶךָ לְהַפְנוֹת אֵלֶיךָ כָּל רִשְׁעֵי אָרֶץ. יַכִּירוּ ויְֵדְעוּ כָּל יוֹשְׁבֵי תֵבֵל כִּי לְךָ תִּכְרַע כָּל בֶּרֶךְ תִּשָּׁבַע כָּל לָשׁוֹן לְפָנֶיךָ יְהֹוָה אֱלֹהֵינוּ יִכְרְעוּ וְיִפּלֹוּ וְלִכְבוֹד שִׁמְךָ יְקָר יִתֵּנוּ וִיקַבְּלוּ כֻלָּם אֶת עֹל מַלְכוּתֶךָ וְתִמְלֹךְ עֲלֵיהֶם מְהֵרָה לְעוֹלָם וָעֶד. כִּי הַמַּלְכוּת שֶׁלְּךָ הִיא וּלְעוֹלְמֵי עַד תִּמְלֹךְ בְּכָבוֹד כַּכָּתוּב בְּתוֹרָתֶךָ יְהֹוָה יִמְלֹךְ לְעוֹלָם וָעֶד. וְנֶאֱמַר וְהָיָה יְהֹוָה לְמֶלֶךְ עַל כָּל הָאָרֶץ. בַּיּוֹם הַהוּא יִהְיֶה יְהֹוָה אֶחָד וּשְׁמוֹ אֶחָד: רבי חנניא בן עקשיא אומר.. ואומרים קדיש יהא שלמא בבִרְכַּת שבת שלום עוּזִי עֶזְרָא מִזְרָחִי כ"ר המצפה לגאולה שלמה עכשיו ממש א.נ.ס.ו ב.י.ל.א.ו י.י.ל.א.ו להצלחת יוסף בן גרציה, ומאיר בן פנינה חיה .יהודי קראת את המאמר, אנא אל תחזיר לגניזה. זכה יהודי אחר ושים לו את המאמר בתיבת הדואר שלו כי לעולם לא נדע איזה שינוי יכול לעורר מאמר בלב אדם.
לִרְפוּאַת כָּל חוֹלֵי עַמּוֹ יִשֹרָאֵל. וּבִכְלָלָם:שמואל בן תמר, חגית בת יהודית, שולמית בת מרים, מענדל יוסף יצחק בן סוזן, גרציה בת אלגרה, קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, קָרִין בַּת אִילָנִית ברוך בן לינדה חגי דוד בן אורה, דוד בן עישה, ליזו בת אולגה, מזלה בת איבון, יעקב בן גוטה, אברהם בן חנה, עומר בן שולה, לימור בת אסתר, בר בת שרה, אדרת בת יפה, נוי בת ורד, אילנית בת זיווה, , מור בן מיכל, שירלי בת עליזה, הרב משה בן תרצה הלוי, שאול בן סימה, משה לוי בן רחל, ויקי בת פרידה, מאירה בת ברכה, אילן אברהם שליש בן מזל, נהוראי יעקב ישראל בן עליזה, תומר יאיר בן אלגרה, רחמים ושמואל בני רחל,
וּלְזִוּוּג שֶׁל כָּל בְּנֵי וּבְּנוֹת יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָן: קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, קָרִין בַּת אִילָנִית תְּחִיָּה ליאל אֶתִיקָה בַּת חָנָה, מיכאל בן אסתר, הדס בת מיכל, שירלי בת מיכל, שמרית בת רֶיְימוֹנְד. שמואל בן ויקטוריה. אוֹרִית בַּת אלגרה. שׁוּלָה בַּת גְּרַצְיָה, יוֹסֵף בֵּן יָפָה. אֵתִּי בַּת שוֹנטל. אֶסְתֵּר בַּת סִימָה, דָּוִד בֵּן חָנָה, דּוֹרִית בַּת רוּת, שִׁמְעוֹן בֵּן אִיזָ'ה, דליה דלית בת. אסטריה לְזֶרַע קוֹדֶש בָּר קְיימָא: לני לינדה בת מירי, תמר בת עליזה, בת שבע בת אורה, איריס מיכל בת פרלה. מאיה בטי בת אורלי ובעלה חן בן שושן, עֲנָת בַּת חַוָּה. עִדֵּן וְכַרְמִית אלבכרי. מֶאִיר חִימִי בֵּן יָפַה, וְיָעֵל בַּת חָנָה. דָנִי בֶּן חָמוֹ, רְוִיטַל בַּת רוּתִי. לְזֶרַע בַּר קְיָמָא בֵּן זָכַר! אָמֵן! (סגולה בדוקה להריון קול הרעם מס' 221)
לְעִילּוּי נִשְׁמוֹת עַם יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָם: אנג'ל בת פנחס ואנה, מריה בת יוסף נחמיה בן רחל ומשה חיים, מישל בן שימחה, יעקב בן אסתר, עוזי בן מסעודה, אורי בן שמריה. גדליה בן מאיר,יוסף רפאל חי בן פורטונה, אלעד בן חנה, נחום בן אסתר, חי אל בן אסתר, בנימין אלבז בן אסתר,יצחק איסק בן אפרים, אליהו בלוקה בן חנה., שֹמְחָה בַּת רָחֵל, יוֹם טוֹב בֶּן פְּרִידָה, אהרון בן פרידה, זִיוָהּ בַּת דְּבוֹרָה וִיקְטוֹר בֵּן סוֹל, אֶסְּתֵר בַּת רָחֵל וִיזְמַן, לִינְדָה בַּת פְּרִידָה, מָּרֶק מָרְדְּכַי בֵּן מְנוּחָה, עֶזְרָא בֵּן חָנָה , בָּרוּךְ בֵּן פְּרִידָה הי"ד, ג'נט בת פרידה, בְּכוֹרָה בַּת שֹמְּחָה, פְרִידָה בַּת פָּרְחָה, סוֹלִי קסוּטוֹ בֵּן שֹמְחָה, מָרִי בַּת סוֹל, וּלְכָל נִשְׁמוֹת בֵּית יִשֹרָאֵל שֶׁאֵין מִי שֶׁיַּזְכִּירֵן
לְהַצְלָחַת משיח צִדקנוּ. ולְהתגלותו עכשיו ממש!!!!!! לְאַחְדוּת עַם יִשֹרָאֵל
שָבָּת צו הוֹצָאָה לָאוֹר "חֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים" קוֹל הָרַעַם נָא לְהָפִיץ בְּכָל מָקוֹם שֶׁאֶפְשָׁר!!!! וְתָבוֹאוּ עַל הַבְּרָכָה נָא לִשְׁמֹר עַל קְדֻשַּׁת הַגִּלָּיוֹן
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2009 01:19 |
|
| |
לא כל כך השתכנעתי.
המילה משיח בירוק לא בדילוגים שווים.
כשהדילוגים אינם שווים הסבירות שמילה תופיע בכמה מקומות גבוהה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2009 20:52 |
|
| |
יפה מאד!!! חידוש יפה.
ל ידר
המילה משיח מופיעה פעמים אחד בדילוג (בצבע אדום) ואחד בסופי תיבות (בצבע ירוק), שזה סבירות מאד נמוכה, ועל כל פנים בהקשר הפסוק זה סימן יפה מאד...
תוקן על ידי nipnap ב- 04/04/2009 20:49:56
תוקן על ידי המשקיף ב- 04/04/2009 23:35:50
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2009 23:40 |
|
| |
ידר
אולי אתה יכול למצוא שדירוגים שווים מאוד נשמח
אבל בינתיים זה יפה וגם חידוש
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 00:09 |
|
| |
תמונה: צופן תנכ"י על שם המשיח!
החוקר שמצא את הטבלה שלפניכם, ניהל דוח שיח מעניין עם צופן התורה...
בנסיון להתחקות אחר רמזים בצופן התורה לשמו של המשיח,
הוקלד הביטוי: ''שם משיח''.
המחשב מבודד עבורנו את הדילוג המינימלי בתורה של הביטוי:
----------------------------------> ''שם משיח'' <----------------------------------
לחץ על הטבלה לקבלת מסך נפרד:
המסר המתקבל מיידית מצופן התורה הוא חד משמעי וברור:
'' למה זה תשאל לשמי ? ''
רמזים נוספים ברבדים עמוקים יותר:
הדילוג המינימלי של הביטוי שבטבלה הוא 72 .
נפתח את מזמור 72 בתהילים ( ע''ב ) ונגלה:
פסוק ה' - יִירָאוּךָ עִם-שָׁמֶשׁ; וְלִפְנֵי יָרֵחַ, דּוֹר דּוֹרִים.
סופי תיבות ''משיח'' ! - זהו המקום היחידי בכל התנ''ך בו נמצאים
סופי התיבות משיח בפסוק אחד !
בהמשך המזמור: פסוק י''ז - יְהִי שְׁמוֹ, לְעוֹלָם-- לִפְנֵי-שֶׁמֶשׁ, ינין (יִנּוֹן) שְׁמוֹ
וזהו אחד משמותיו של המשיח !
מדהים !
גם רמזים נוספים אלו נמסרו לנו ע''י הרב נחמני וידאל הי''ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 00:28 |
|
| |
וואה ממש יפה יישר כוח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 00:48 |
|
| |
לשמי בגימטריה באת"בש 72
חסד= 72
ועושה חסד למשיחו
חסד מגלה שאין יאוש ר"ת משיח (מהספר נר לצדיק של ברסלב)
בתהילים פרק ע"ח יש 72 פסוקים שמדובר כאמור על המשיח
פסוק 72 : וירעם כתום לבבו ובתבונות כפיו ינחם
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2009 12:36 |
|
| |
האם חרדים צריכים לעמוד בצפירה ביום הזיכרון?
האם חרדים צריכים לעמוד בצפירה ביום הזיכרון? לעמוד בצפירה או לא? יש ויכוח משכבר ימים האם לעמוד בצפירה או לא! והמחלוקת איך לא, בין חרדים וחילוניים!! כאשר מועלות מצד החרדים טענות כמו מעשה גויים ומצד החילוניים טענות על כך שהחרדים לא משתתפים באבל הלאומי. יש טוענים שהואיל ומנהג העמידה בצפירה אין יסודו בדברי חכמי ישראל, אלא דבר שהועתק מהגויים, לפיכך אסור לנהוג בו משום האיסור ללכת בדרכי הגויים, שנאמר: "וּבְחֻקֹּתֵיהֶם לֹא תֵלֵכוּ". אולם למעשה, דעת הפוסקים, רובם ככולם, שהאיסור ללכת בחוקות הגויים הוא רק כאשר ישנו אחד משני התנאים: או שיש במנהג הגויים משום פריצת הצניעות והענווה, או שהוא מנהג ללא שום טעם ותועלת, וברור שהוא נעשה משום אמונה תפלה של הגויים (מהרי"ק שורש פח, ריב"ש קנח). וכן דעת רבי יוסף קארו והרמ"א (ב"י ורמ"א יו"ד קעח, א). וכיוון שיש טעם במנהג, שעל ידי הצפירה והדומיה מתייחדים כולם יחד באותו הזיכרון, אין בזה משום מנהג גויים (אמנם לדעת הגאון מווילנא, גם כאשר יש טעם למנהג, אין לחקות את הגויים, ולכן אסר להניח ענפים בבית הכנסת בחג השבועות, שכך נוהגים הגויים ביום אידיהם, להניח אילנות בבית תיפלותם (ח"א קלא, יג, וע' באור הגר"א יו"ד קעח, ז). אבל למעשה רוב הפוסקים חלקו עליו וקיימו את המנהג, וכפי שכתב הרמ"א או"ח תצד, ג, ומ"א תצד, ה. שהואיל ויש טעמים למנהג קישוט בתי הכנסת, אין בזה הליכה בחוקות הגויים. ואם כך אמרו על מנהג הענפים שנעשה בבית עבודה זרה, קל וחומר שאין לחוש למנהג עמידה בצפירה שאין בו שמץ ע"ז. בנוסף לכך שמעתי שמנהג זה כמעט ואינו ידוע אצל הגויים. ויש טוענים שמי שעוסק בלימוד תורה אל לו להתבטל מלימודו בעת הצפירה. אולם מו"ר הרב צבי יהודה הכהן קוק זצ"ל כתב: "העמידה בצפירה לחללי צה"ל, יש בה מצווה קדושה של זיכרון כבוד הקדושים". ואפשר להוסיף, שהרהור בזיכרונם של הקדושים ובמצוות מסירות הנפש להצלת העם ולכיבוש הארץ הוא הרהור בדברי תורה. וגם מי שאינו מבין זאת, צריך לשים לנגד עיניו את דברי הלל הזקן שהורה (אבות ב, ד): "אל תפרוש מן הצבור" . ובפסיקתא זוטרתא (לקח טוב) שמות ב, יא: "ויהי בימים ההם ויגדל משה ויצא... הלך לראות בסבלותן של ישראל, היינו דתנן הלל אומר: אל תפרוש מן הצבור, שלא יהיה אדם רואה צבור בצער ויאמר אלך לביתי, ואוכל ואשתה, ושלום עלי נפשי, אלא יהא נושא בעול עם חבירו". ובמדרש שכל טוב לשמות שם: "והיינו דתנן הלל אומר: אל תפרוש את עצמך מן הצבור. ותנו רבנן: בזמן שהציבור בצער ופירש אחד מהם ואכל ושתה, שני מלאכי השרת מלוין אותו ומניחין אוכלין על ראשו, ואומרים פלוני פירש עצמו מן הציבור בעת צרותיהם אל יראה בנחמות ציבור. תניא אידך: בזמן שהציבור בצער אל יאמר אדם אלך לביתי ואוכל ואשתה ושלום עלי נפשי, ואם עשה כן, עליו הכתוב אומר: הנה ששון ושמחה הרוג בקר ושחוט צאן אכול בשר ושתות יין, אכול ושתו כי מחר נמות (ישעיה כב יג), מה כתיב אחריו: ונגלה באזני ה' צבאות אם יכופר העון הזה לכם עד תמותון". לא הגויים הם אלה שהמציאו את העמידה בצפירה עכשיו אני רוצה לחדש לכם משהו ותקשיבו טוב טוב כי לפעמים אנשים חיים בטעות כל ימי חייהם ומבזים את עצמם ואת האחרים ללא טעם!! לפני מספר שנים הייתי סנדק וזה היה ביום העצמאות ואז נסעתי למקווה בקריה החרדית עם רכב עטור דגלים (היום מתוך אכזבה מרה ומפח נפש שיש לי מאז ההתנתקות אני לא מצליח לשים יותר דגלים!! למרות שאני לא נגד העניין שהעם שלנו יהיה שמח ויניף דגלים כמו שלכול שבט היה דגל משלו) ואז אני עוצר ליד המקווה יורד מהרכב ומתחיל לצעוד לכיוון המקווה ואז אני רואה עשרות ילדים רצים מתלמוד תורה שהיה שם לעברי ולפתע הבנתי הם ראו את הדגלים!!! עצרתי ושאלתי אותם תגידו אתם יודעים מה זה הדגלים שיש לי על הרכב? כן צעקו דגלים של הציונים!! אמרתי להם אתם טועים זה דגל של כולנו אתם יודעים מה יש על הדגל? אתם רואים את המגן דוד? כן הם צעקו" ואתם רואים את הפסים הכחולים, אתם יודעים מה זה? לא הם השיבו, ואזז עניתי להם תביטו ילדים שני הפסים שאתם רואים זה ים סוף שנקרע לשניים ואילו באמצע זה עם ישראל עובר ואת זה אתם רוצים לקרוע? תאמינו או לא אבל נכנסתי למקווה ויצאתי לאחר כ 20 דקות הילדים עמדו שם מסביב לרכב והדגלים היו שלמים!!! וכשהגעתי לרכב הם אמרו לי שאני "שקרן" כי הרב שלהם אמר שמה שהסברתי זה לא נכון!!! השבתי להם שהרב שלהם טועה ונסעתי אבל נסעתי עם רכב שהיה בשכונה חרדים עם דגלי ישראל והילדים החרדים לא נגעו בדגל!! כי הם הבינו בתוך נשמתם כי אני צודק!!! ולמה אני מספר לכם את זה כי לפעמים אנשים עושים דברים בגלל שהם לא מבינים!!! או בגלל שהם מוסטים, ואני רוצה לחדש לכם משהו עצום לגבי הצפירה, לא הגויים הם אלה שהמציאו את העמידה בצפירה... אהרון הכהן המציא. כולם יודעים שכשמתו בניו של אהרון הכהן עליו השלום, הוא לא צעק, ולא בכה, ולא קרע את הבגדים שלו, ולא שם עפר על הראש כמו שאדם נורמאלי היה אמור לעשות באותה תקופה... אז מה עשה אהרון?" וַיִּקְחוּ בְנֵי אַהֲרֹן נָדָב וַאֲבִיהוּא אִישׁ מַחְתָּתוֹ וַיִּתְּנוּ בָהֵן אֵשׁ וַיָּשִׂימוּ עָלֶיהָ קְטֹרֶת וַיַּקְרִבוּ לִפְנֵי ה' אֵשׁ זָרָה אֲשֶׁר לֹא צִוָּה אֹתָם: וַתֵּצֵא אֵשׁ מִלִּפְנֵי ה' וַתֹּאכַל אוֹתָם וַיָּמֻתוּ לִפְנֵי ה': וַיֹּאמֶר מֹשֶׁה אֶל אַהֲרֹן הוּא אֲשֶׁר דִּבֶּר ה' לֵאמֹר בִּקְרֹבַי אֶקָּדֵשׁ וְעַל פְּנֵי כָל הָעָם אֶכָּבֵד וַיִּדֹּם אַהֲרֹן:"... אז תגידו לי... מי המציא את העמידה כשמישהו מת ועכשיו עוד דבר "וידם אהרון" מעיר כאן רבנו יעקב בן אשר,"בעל הטורים": בכל מקרא כולו מצינו רק שתי פעמים את המילה "וידם": א. בפרשה זו נאמר: "וידם אהרון" (כשראה את שני בניו נשרפים באש ה', ב. ספר יהושע נאמר: "וידם השמש דבר זה בא לרמז לנו, שלהשיג המדרגה של "וידם אהרון", הינו דבר היוצא מגדר הרגיל, כשם ש"וידם השמש" הוא מאורע יוצא מן הכלל. מעלת השתיקה הוזכרה רבות בדברי חז"ל, עלובין ואינן עלובין שומעין חרפתן ואינן משיבין עושין מאהבה ושמחין בייסורין עליהן הכתוב אומר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. פעם אחת בא הרב החסיד לר' ליפמאן ז"ל מרדומסק, חתנו של הגאון הקדוש ר' שלמה מרדומסק ז"ל בעל "תפארת שלמה", להגאון הקדוש הרמ"מ ז"ל מקוצק. שאל אותו הרבי מקוצק, אם יודע הוא איזה דברי תורה מחמיו ז"ל. והשיב, שהוא יודע. דרש הרבי מקוצק, שיגיד לפניו איזה דבר. אמר לו אותו חסיד: חותני הצדיק ז"ל אמר: באהרן הכהן כתוב "וידם אהרן", וזוהי מדרגה גדולה, אבל דוד המלך עליו השלום הרחיק לכת למדרגה גבוהה עוד יותר, והוא אמר לְמַעַן יְזַמֶּרְךָ כָבוֹד וְלֹא יִדֹּם שבעת צרה עוד היה מנגן ומזמר. כששמע הרבי מקוצק דבר זה הפליג אותו מאוד, ואמר כי היטיב אשר ידבר. מכאן רואים מעלתו של דוד המלך שהיה בשמחה גם בזמן ייסורים שהשמחה חתומה בו. שים לב שאומר הכתוב שדוד המלך העפיל לדרגה גבוה מאהרון ואמר למען לְמַעַן יְזַמֶּרְךָ כָבוֹד וְלֹא יִדֹּם!! לכן צריך לזמר תהילים במקרה כזה ולא לשתוק! אחים אם אתם בציבור עם אחינו החילונים בעת הצפירה תעמדו ותגידו מזמורי תהילים אנחנו נרוויח מכאן המון "אהבת אחים" שתעמוד לעולם נגד כל הטעונים ביחד של מנהג גויים ושאר מני דברים שכבר סתרנו אותם מקודם אבל אם נשאר לכם משהו בכל זאת תזכרו את אהבת האחים שאנחנו מצווים ואהבת לרעך כמוך ותזכרו עוד דבר עצום!!! מה מוכנים הרבנים לעשות כדי שעם ישראל לא ידבר לשון הרע? אם החפץ חיים היה עכשיו קם לתחייה והקדוש ברוך הוא היה אומר לו מה תבקש בני, הוא היה עונה שלא ידברו לשון הרע!!! כמה כסף היו מוכנים גדולי ישראל להשקיע רק שלא ידברו לשון הרע? עכשיו שימו לב אחים!! עם ישראל עומד שתי דקות תמימות בדומיה כמה לשון הרע חסכנו???? עם שלם לא מדבר לשון הרע זה לא שווה את הצפירה? אני מקווה שאנחנו החרדים בצפירה ביום הזיכרון נעמוד יחד עם אחינו בית ישראל שתי דקות תמימות שאנחנו!! כן אנחנו החרדים לדבר ה' לא נדבר בהן לשון הרע. ונגיד מזמורי תהילים למען אחינו שנהרגו על קידוש ה' למען הצלתנו שלנו ונשׂים את כל המחלוקות בנינו לאחרי שתי הדקות הנעלות הללו!!! לְמַעַן יְזַמֶּרְךָ כָבוֹד וְלֹא יִדֹּם!! וחרדי שעובר ברחוב ולא עומד בצפירה גורם לחילול ה'!! מתוך המאמר האם הייתה שואה או לא? http://www.myib.co.il/include/394.doc
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 23:54 |
|
| |
חבל שעוזי לא מעלה לפה את הכתבים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 00:17 |
|
| |
אחי אני יעלה ועוד יעלה כי אני אוהב את הפורום שלך מאוד
המשקיף יש לי בעיה קטנה אם אני מעלה את המאמרים שלי לאשכול אחד אזי הוא יהפוך לאשכול עם הרבה דפים ואנשים לא תמיד יורדים למטה וזה יהיה כאילו אשכול נשכח אולי כל שבוע אפתח אשכול חדש למאמר חדש ואז יוכלו לעשות עליו דיון מעמיק? תחשוב על זה ותגיד לי בנתיים המאמר האחרון שלי על חיסכון במים
וְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַ ה' לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה וְהָיָה לְעֵת עֶרֶב יִהְיֶה אוֹר:
קוֹל הָרַעַם מס' 396 התשס"ט
לשאת בעול ולעזור לעם ישראל
ראיתי בספר חסידות כי רב גדול כאשר התארח פעם יחד עם חסידיו באחד הכפרים וכאשר נטל את ידיו לארוחה הוא נטל בחסכנות ואילו תלמידו מילא את הנטלן פעם אחר פעם ונטל את ידיו בשפע, וכשראה כי רבו נוטל בצמצום על פי ההלכה (רביעית כ 86 מיל ) שאל את רבו איך זה שכבודו לא מהדר במצוות נטילת ידיים? ענה לו הרב איך אתה יכול להדר על חשבון בעל הבית שסוחב את המים מהבאר לביתו בקושי רב? מידי יום אנו רואים חדשות לבקרים בחדשות כי מלאי המים אוזל ולאחר הבצורת בשנה האחרונה הכינרת ירדה מתחת לקו השחור משחור והארץ מתייבשת אני מקבל את התחושה כי אנחנו כולנו מרגישים כי לנו זה לא יקרה!!! לא יכול להיות שמחר בבוקר לא יהיו מים בברז!! ומן תחושה שיהיה טוב!!! ואנחנו בדור כל כך מפונק שצורכים כמויות מים פי אלף מצריכת המים של יהודי מלפני לא יותר מ 150 שנה אשר היה סוחב את המים לביתו בדליים ובכמות המים המצומצמת הזאת הוא היה צריך לחיות!! ולמה אני הולך כל כך רחוק אחורה? בואו ואראה לכם פרסום מעיתון ישראלי משנת תש"ח 1948 למניינם:
אתם חושבים שאנחנו יכולים לחיות כיום עם כמות של 10 ליטר לאדם????
אנו רואים כי חכמים חייבו לרחוץ ידיים במים לפני תפילה וסעודה על לחם, ובעוד מספר מקרים. אחד המקרים הוא כאשר אדם יוצא מבית הכסא. כאשר אדם עושה צרכיו, מברך ברכת "אשר יצר". ברכה זו היא הודאה על פלאי בריאת האדם; ''אשר יצר את האדם בחכמה, שבריאת האדם היא בחכמה נפלאה... גם ברא בו אברים רבים חלולים... שאם ייסתם אחד מהם, כלומר, שבנקבים יש נקב אחד שהוא הפה, שכשהוא במעי אמו הוא סתום, וכשיוצא לאוויר העולם הוא נפתח, ואם כשיוצא לאוויר העולם היה נשאר סתום, לא היה אפשר להתקיים אפילו שעה אחת.... ומפליא לעשות ...שבורר טוב המאכל ודוחה הפסולת. ... ועוד יש לפרש שמפליא לעשות במה ששומר רוח האדם בקרבו, וקושר דבר רוחני בדבר גשמי, ... שהוא רופא כל בשר, כי אז האדם בקו הבריאות ונשמתו משתמרת בקרבו..." (מדברי השולחן ערוך בביאור הברכה). הסיבה הפשוטה לרחיצת הידיים היא משום ניקיון (כך כתוב בפירוש בשולחן ערוך סימן ז) ומשום הכנה לאמירת הברכה או התפילה. השיעור הרצוי לרחיצה זו הוא רביעית מים (השווה לשיעור של 86-150 סמ"ק, תלוי בשיטות הפוסקים), וכאשר אין בנמצא שיעור כזה, אפשר להסתפק גם בפחות. קיימת דעה, שגם במקרה זה צריך נטילה של שלש פעמים על כל יד, כפי שנוטלים בבוקר (דעת הספר היכל הקודש), אך הפוסקים סתרו את דבריו (מגן אברהם סימן ז). מספרים על אחד הרבנים שהיה נוטל ידיו בשיעור מינימאלי, אף על פי שלכתחילה נאמר בפוסקים שיש להרבות בשיעור המים. כאשר נשאל לפשר מנהגו הסביר, כי המים מובאים על ידי המשרתת מהבאר, והוא אינו רוצה להחמיר על חשבונה... (כמו שכתבתי למעלה) לכן חשבתי שבמצב שבו אנו נמצאים היום יש מקום כי אנו בציבור החרדי דומה כי לעת כזו, הציבור שלנו צריך ליטול יוזמה ולהוביל מהלך של חיסכון במים, בצורה משמעותית- בבתינו, תחילה. הציבור הדתי והחרדי ידע תמיד לקיים משטר של חסכון, לצמצם בהוצאות, להתחשב במשאלות הממונים ולעשות משהו בנדון, בטרם נגיע למצב שבו יתדלדלו כל מקורות המים והקטסטרופה תגיע לבתינו. כאן המקום לפנות למאות אלפי התושבים הנמנים על שומרי התורה והמצוות, מהציבור הדתי והחרדי, לבחון את האפשרות החיונית של צמצום השימוש במים בעת נטילת הידיים. מרבית הציבור הפך להיות 'מחמיר' דווקא בתחום זה. (הלוואי והיה מחמיר ככה גם בלשון הרע גם ביחס לאשתו לילדיו לחבריו!!) אין הוא מסתפק בשימוש במים במילוי נטלה אחת, אלא חוזר וממלא מים, כדי שש ושבע נטילות, לקראת כל ארוחה. מאות אלפים עושים כן, לפחות פעמיים שלוש ביום, משתמשים בהיסח הדעת, אולי, בכמויות אדירות של מים. ההלכה לבטח לא חייבה החמרה. צריכים להתחשב במציאות הקשה, ומכאן יש מקום לקרא לרבותינו, מנהיגי הדור- צאו בפסק הלכה, נוכח המשבר החמור במים, ולקרא לציבור שלנו להתחיל לחסוך במים ובין היתר "לא לבזבז יותר מדי מים- בנטילת הידיים"...( לחכמולוגים שאני כבר רואה אותם קופצים אין כוונה לא לנטול ידיים אלא לנטול על פי ההלכה!!) ודוגמא נוספת אני חושב שלא חייבים בכל פעם ובכול מצב לאחר "קטנים" להוריד את המים!! כל לחיצה על הניאגרה זה 20 ליטר מים!!!!! ויש עוד דרכים נוספות לחיסכון, דרך אגב רציתי להוסיף דבר שאנחנו לא שמים לב אליו בכלל דעו לכם ברגע שיהיו הפסקות מים בברזים תוך תקופה קצרה כל צנרת המים שיש לנו תחליד ותיהרס ומי שראה את המים החלודים שיש לנו אחרי הפסקת מים יזומה לתיקונים יבין שזה מה שיהיה!
איך אנחנו יכולים להתפיל מים בחינם!! ולבטל את כל הבעיות של עם ישראל בפעם אחת?
ההבטחה לאושר ועושר בחיים
מי מאיתנו לא נושא בעול החיים הקשים? למי מאיתנו הפרנסה קלה? למי מאיתנו הכול הולך חלק? בריאות, זווג, פרנסה, זרע בר קיימא, ועוד ועוד. כל האנשים מחפשים את הפיתרון האולטימטיבי לבעיות שלהם. חלקם הולכים לרבנים לקבל ברכות, חלקם לקוראים בקפה, בכף היד, להוליסטיים שונים ומשונים, כאשר הרצון המשותף לכולם הוא, שהרב או למי שהם שהולכים אליו יפתור לנו את הבעיות אם זה ע"י קמע או תפילה או כל שיטה אחרת שלא תהייה, ואף אחד לא מתייחס להבטחה של בורא עולם שאומר לנו בפרוש בפרשה " אִם בְּחֻקּוֹתַי תֵּלֵכוּ וְאֶת מִצְוֹתַי תִּשְׁמְרוּ וַעֲשִׂיתֶם אתָם: ואז מה? או, אז תקבלו את ונָתַתִּי גִשְׁמֵיכֶם בְּעִתָּם וְנָתְנָה הָאָרֶץ יְבוּלָהּ וְעֵץ הַשָּׂדֶה יִתֵּן פִּרְיוֹ: וְהִשִּׂיג לָכֶם דַּיִשׁ אֶת בָּצִיר וּבָצִיר יַשִּׂיג אֶת זָרַע וַאֲכַלְתֶּם לַחְמְכֶם לָשֹׂבַע וִישַׁבְתֶּם לָבֶטַח בְּאַרְצְכֶם: וְנָתַתִּי שָׁלוֹם בָּאָרֶץ וּשְׁכַבְתֶּם וְאֵין מַחֲרִיד וְהִשְׁבַּתִּי חַיָּה רָעָה מִן הָאָרֶץ וְחֶרֶב לֹא תַעֲבֹר בְּאַרְצְכֶם: וּרְדַפְתֶּם אֶת אֹיְבֵיכֶם וְנָפְלוּ לִפְנֵיכֶם לֶחָרֶב: ועוד הרבה ברכות נוספות שבהמשך הפסוק. וכול זה תלוי במשפט "אם בחוקותי תלכו." כלומר הכול תלוי ב "אם" והבנת המילה "בְּחֻקּוֹתַי". מה בכלל פרוש המילה בְּחֻקּוֹתַי? ואם נתבונן במילה היטב נראה כי שורש המילה היא חָקִיקָּה, ואם נלך למילון ונבדוק את המילה חקיקה נמצא כי מדובר על חריץ בחומר, כלומר כיתוב על סלע, אבן, שאנו עושים על ידי חריצה בתוך החומר. וזה מה שנקרא לחקוק בחומר. ולאחר ששמעתי את הפרוש הזה הייתה לי הארה קטנה על הפרשה, בדרך לבית הכנסת אני עובר דרך מדרכה העשויה מאבני אקרשטיין משתלבות ויום אחד כשעליתי לבית הכנסת שמתי לב כי הנמלים עוברות וחוצות בשיירה את דרכי וכמעט שעליתי עליהם, ואז בעצם הבנתי את הפרוש למילה בְּחֻקּוֹתַי!!! כמו שכתבתי מקודם, חקיקה זה החריץ בסלע וחשבתי שאם הנמלים היו הולכות בתוך החריצים שבין האבנים אז גם אם אדרוך עליהם לא יקרה להם כלום נכון? משום שהם מוגנות בחריץ שבמדרכה וזה סוד ההבטחה האלוקית לאושר ועושר בחיים. הכוונה בפרשה שאם נלך בחוקות התורה כלומר בדרך החקוקה שנתנה התורה לנו, אז שום מזיק, ואסון, ויצר הרע ושטן לא יוכל לפגוע בנו ולדרוך עלינו. כי אנו מוגנים בתוך השוּחָה, הָחַרִיץ, הָחָקִיקָה, שֶחָקְּקּוּ לנו אבותינו בהליכתם במשך שלושת אלפים שנה בדרכי התורה והחוקים שנתנה לנו התורה הקדושה.
בבִרְכַּת שבת שלום עוּזִי עֶזְרָא מִזְרָחִי כ"ר המצפה לגאולה שלמה עכשיו ממש א.נ.ס.ו ב.י.ל.א.ו י.י.ל.א.ו
להצלחת יוסף בן גרציה, ומאיר בן פנינה חיה.
המאמר מהאתר
http://www.myib.co.il/include/396.doc
יהודי קראת את המאמר, אנא אל תחזיר לגניזה. זכה יהודי אחר ושים לו את המאמר בתיבת הדואר שלו כי לעולם לא נדע איזה שינוי יכול לעורר מאמר בלב אדם.
לִרְפוּאַת כָּל חוֹלֵי עַמּוֹ יִשֹרָאֵל. וּבִכְלָלָם: קָרִין בַּת אִילָנִית לימור בת אסתר, שמואל בן תמר, חגית בת יהודית, שולמית בת מרים, מענדל יוסף יצחק בן סוזן, גרציה בת אלגרה, קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, ברוך בן לינדה חגי דוד בן אורה, דוד בן עישה, תהילה שרה בת אורה, ליזו בת אולגה, מזלה בת איבון, יעקב בן גוטה, אברהם בן חנה, עומר בן שולה, לימור בת אסתר, בר בת שרה, אדרת בת יפה, נוי בת ורד, אילנית בת זיווה, , מור בן מיכל, שירלי בת עליזה, הרב משה בן תרצה הלוי, שאול בן סימה, ויקי בת פרידה, מאירה בת ברכה, אילן אברהם שליש בן מזל, נהוראי יעקב ישראל בן עליזה, תומר יאיר בן אלגרה, רחמים ושמואל בני רחל,
וּלְזִוּוּג שֶׁל כָּל בְּנֵי וּבְּנוֹת יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָן: קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, קָרִין בַּת אִילָנִית תְּחִיָּה ליאל אֶתִיקָה בַּת חָנָה, תהילה שרה בת אורה, מיכאל בן אסתר, הדס בת מיכל, שירלי בת מיכל, שמרית בת רֶיְימוֹנְד. שמואל בן ויקטוריה. אוֹרִית בַּת אלגרה. שׁוּלָה בַּת גְּרַצְיָה, יוֹסֵף בֵּן יָפָה. אֵתִּי בַּת שוֹנטל. אֶסְתֵּר בַּת סִימָה, דָּוִד בֵּן חָנָה, דּוֹרִית בַּת רוּת, שִׁמְעוֹן בֵּן אִיזָ'ה, דליה דלית בת. אסטריה לְזֶרַע קוֹדֶש בָּר קְיימָא: לני לינדה בת מירי, תמר בת עליזה, בת שבע בת אורה, איריס מיכל בת פרלה. מאיה בטי בת אורלי ובעלה חן בן עֲנָת בַּת חַוָּה. עִדֵּן וְכַרְמִית אלבכרי. מֶאִיר חִימִי בֵּן יָפַה, וְיָעֵל בַּת חָנָה. דָנִי בֶּן חָמוֹ, רְוִיטַל בַּת רוּתִי. לְזֶרַע בַּר קְיָמָא בֵּן זָכַר! אָמֵן! (סגולה בדוקה להריון קול הרעם מס' 221)
לעִילּוּי נִשְׁמוֹת עַם יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָם: משה לוי בן רחל, אנג'ל בת פנחס ואנה, מריה בת יוסף נחמיה בן רחל ומשה חיים, מישל בן שימחה, יעקב בן אסתר, עוזי בן מסעודה, אורי בן שמריה. גדליה בן מאיר,יוסף רפאל חי בן פורטונה, אלעד בן חנה, נחום בן אסתר, חי אל בן אסתר, בנימין אלבז בן אסתר,יצחק איסק בן אפרים, אליהו בלוקה בן חנה., שֹמְחָה בַּת רָחֵל, יוֹם טוֹב בֶּן פְּרִידָה, אהרון בן פרידה, זִיוָהּ בַּת דְּבוֹרָה וִיקְטוֹר בֵּן סוֹל, אֶסְּתֵר בַּת רָחֵל וִיזְמַן, לִינְדָה בַּת פְּרִידָה, מָּרֶק מָרְדְּכַי בֵּן מְנוּחָה, עֶזְרָא בֵּן חָנָה , בָּרוּךְ בֵּן פְּרִידָה הי"ד, ג'נט בת פרידה, בְּכוֹרָה בַּת שֹמְּחָה, פְרִידָה בַּת פָּרְחָה, סוֹלִי קסוּטוֹ בֵּן שֹמְחָה, מָרִי בַּת סוֹל, וּלְכָל נִשְׁמוֹת בֵּית יִשֹרָאֵל שֶׁאֵין מִי שֶׁיַּזְכִּירֵן
לְהַצְלָחַת משיח צִדקנוּ. ולְהתגלותו עכשיו ממש!!!!!! לְאַחְדוּת עַם יִשֹרָאֵל
שָבָּת בהר בחקותי הוֹצָאָה לָאוֹר "חֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים" קוֹל הָרַעַם נָא לְהָפִיץ בְּכָל מָקוֹם שֶׁאֶפְשָׁר!!!! וְתָבוֹאוּ עַל הַבְּרָכָה נָא לִשְׁמֹר עַל קְדֻשַּׁת הַגִּלָּיוֹן
נִתַּן לְהוֹרִיד אֶת הֶעָלוֹן מֵאֲתָר "שַׁעַר הַשָּׁמַיִם" http://www.myib.co.il/kh.htm הַמְּעוּנְיָנִים לְהָפִיץ אֶת הַדַּף יִתְקַשְּׁרוּ ל 054-3331077 עוּזִי
תוקן על ידי עוזימזרחי ב- 19/05/2009 0:16:42
תוקן על ידי המשקיף ב- 19/05/2009 0:20:43
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2009 23:15 |
|
| |
יפה עוזי יפה סיכום יפה של כל מה שכתוב פה בפורום תודה
וְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַ ה' לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה וְהָיָה לְעֵת עֶרֶב יִהְיֶה אוֹר:
קוֹל הָרַעַם מס' 402 התשס"ט
צפון קוריאה המלחמה האחרונה?
כבר כתבתי על העניין בקול הרעם 261 לפני כ 3 שנים. אבל המאורעות האחרונים מחזירים אותנו לנושא שלזמן מה נשכח מאיתנו. הפעם לאחר שעוד חלקים בפאזל הצטרפו אלינו, אולי נוכל לראות הפעם יותר טוב את התמונה שמתרקמת לנגד עניינו.
בשבועות האחרונים העולם כמרקחה לאחר התגרות צפון קוריאה, המדינה הקומוניסטית איימה וקיימה ניסוי גרעיני, ניסוי טילים ואפילו מאיימת על ארצות הברית!! מועצת הביטחון של האו"ם הגיבה באיום בסנקציות!! צפון קוריאה הגיבה באיום מלחמה גרעינית!!! (תראו את ההבדל אלינו) דרום קוריאה נערכת למלחמה גרעינית!! רקע: מייד לאחר יום הכיפורים לפני כ 3 שנים, היום שבו נחתמים הגורלות בשמיים לשנה החדשה, הודיעה צפון קוריאה שהיא עומדת לבצע ניסוי גרעיני "כדי להגן על האינטרסים ועל ביטחונה של האומה הקוריאנית מפני האיום בתוקפנות אמריקנית". עפ"י הדיווחים, הפצצות הגרעיניות של צפון קוריאה מסוגלות לקטול כרבע מיליון איש כל אחת. איך הגיב העולם להודעה הזו? די בגמגום יש לומר, ארה"ב ומועצת הביטחון איימו ב"נקיטת צעדים" וב"גינוי בינלאומי", והגיעו אפילו להסכמה על "אזהרה", בעוד שארה"ב הזהירה שהניסוי "ישנה את העולם"… אבל למעשה אמרו לצפון קוריאה שחוץ מלברבר הם לא מתכוונים לעשות הרבה. ואז, בחול המועד סוכות תשס"ז, לאחר שקראנו בבתי הכנסת את הפטרת גוג ומגוג (עפ"י התיאור של זכריה הנביא), ביצעה צפון קוריאה את הניסוי הגרעיני הראשון שלה, תוך צפצוף על כל העולם.הניסוי התת-קרקעי גרם לרעידת אדמה בעוצמה של 4.2 בצפון קוריאה, וארה"ב הודיעה ש"האו"ם חייב להגיב", אמנם, בפועל ארה"ב הודיעה באופן מפורש שהיא מבטיחה לצפון קוריאה שלא תתקוף אותה, וצפון קוריאה הסבירה שהיא רואה בכל הבירבורים של המערב "החלטות חסרות טעם". (ממש כמו ההתנהגות שלנו מול הפלסטינאצים) שר ההגנה של השכנה הדרומית, דרום-קוריאה, הודיע שצבאו מתחיל להיערך למלחמה גרעינית ולבדוק את מוכנותם למלחמה כזו, זאת לאחר שצפון קוריאה הודיעה שהטלת סנקציות של האו"ם עליה כמוה כהכרזת מלחמה. במוצאי שמחת תורה תשס"ז העבירה מועצת הבטחון של האו"ם את החלטת הסנקציות נגד צפון קוריאה, שמונעות ממנה אפשרות לייבא או לייצא סחורות, ומגבילה את התחבורה הימית והאווירית ממנה. צפון קוריאה שבה ואיימה, בתגובה להחלטה כי "אם ארה"ב תגביר את הלחץ על הרפובליקה הדמוקרטית של קוריאה הצפונית, אנו ננקוט באמצעי נגד פיזיים, כיוון שנחשיב זאת כהצהרת מלחמה". מאוחר יותר הבהירה צפון קוריאה שהיא רצינית, והגבירה את איומיה: "נכה בעוצמה אם תיפגע הריבונות שלנו", אמרה ההודעה הרשמית של המדינה הקומוניסטית, והסבירה שצפון קוריאה אינה מפחדת ממלחמה. ובתוך כך נודע, שצפון קוריאה מתכוננת לניסוי גרעיני נוסף, וייתכן אפילו ש-3 ניסויים גרעיניים צפויים בהמשך הדרך.הקשר לאחרית הימים ולגאולה: הרב הצדיק סעדיה לוי נחמני זצוק"ל, שהיה ידוע ביותר בתחזיותיו המדוייקות לעתיד, ומייחסים לו תחזיות מדוייקות נקובות בתאריך של מלחמת ששת הימים ומלחמת יום הכיפורים. עוד מייחסים לרב רב נחמני זיע"א את האמרה המסכמת את הסיבה למצבנו הביטחוני בארץ, והיא ש "אין לנו סכסוך עם הערבים, יש לנו סכסוך עם אבינו שבשמיים"…
הרב נחמני זצוק"ל דיבר בעבר על סיאול, ואמר שזה "שאול" והוא דיבר על קוריאה, ואמר ש"משם תיפתח הרעה". הוא אמר שבקוריאה, הם כמו נאצים שונאים את האמריקאים.ואמר עוד הרב נחמני שתהיה שם מלחמה חזקה, והזכיר את הכור הגרעיני שיש שם. הוא אמר שזאת תהיה המלחמה האחרונה.הוא אמר שהעולם שרוי כרגע במצב של דינים קשים מאוד, כ"כ קשים עד שאי אפשר לקלוט בשכל אנושי מה עומד לקרות בהמשך. כל זה נאמר לפני כ 15 שנה!!!!!! ומי שרוצה לראות יש וידאו של הדברים אם כן, אין להקל ראש במצב ההולך ומתחמם בחצי האי הקוריאני. למרות שארה"ב הצהירה שאינה מתכוונת להילחם בצפון קוריאה,
הרושם הוא שדווקא צפון קוריאה היא זו שמחפשת כרגע את המלחמה, ומנסה להתגרות בכל דרך אפשרית במערב, ובארצות הברית. אמירתו של הרב נחמני זיע"א שתהיה שם מלחמה חזקה, בהקשר גרעיני, אמירה שנאמרה לכל הפחות לפני כ 14 שנים, הולכת ומתממשת לנגד עינינו, כמעט כנגד כל הגיון פוליטי ומדיני. מקור הדברים בספר הזוהר הקדוש:
לשון הזוהר תרגום חופשי
באותה התקופה, יתעורר עם אחד מקצה העולם נגד רומי הרשעה (הכוונה לאימפרייה נוצרית, הדומה בכוחה לרומי בתקופת חז"ל, כנראה בימינו: ארה"ב/האיחוד האירופי), ויילחם נגדה במשך שלוש ירחים. ויתאספו שם עמים, ויפלו בידם, עד שיתאספו כל בני אדום עליו (על אותו העם "מקצה העולם"), ואז יתעורר הקב"ה נגדם, כמו שנאמר "כי זבח לה' בבוצרה, וטבח גדול בארץ אדום" (בוצרה: שם עיר הבירה של אדום בתקופה הקדומה, אולי מייצגת בירה נוצרית כלשהי בימינו, אך לפי רוב הפרשנים לא מדובר בבצרה שבעירק), ועל ההמשך מה נכתב? "לאחוז בכנפות הארץ, ויינערו רשעים ממנה". ובתקופה ההיא ישמיד את בני ישמעאל מאיתנו, וישבור את כל הצבאות שלמעלה (הרוחניים שבשמיים), ולא יישאר צבא למעלה, אלא צבא ישראל לבדו. זהו שנאמר "ה' צילך על יד ימינך"… ועל הזמן ההוא נאמר "כי אז אהפוך אל עמים שפה ברורה, לקרוא כולם בשם ה', ולעובדו שכם אחד", ועוד נאמר על אותו הזמן "ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד".
אם כן, הזוהר הקדוש מדבר כאן על תקופה שיהיו בה מלחמות בין בני אדום לבני ישמעאל, שאפשר למנות אותם אולי במלחמת המפרץ הראשונה, וב"מערכה נגד הטרור" מזה 5 שנים של ג'ורג' בוש ובעלות הברית של ארה"ב נגד הטרור האיסלמי, ונגד אפגניסטן ועירק וכו'. אבל הזוהר מפרש, שבמקביל להתפתחויות הללו עם המוסלמים, ולקראת סופם, תהיה התפתחות אחרת, במקום אחר לגמרי. "בקצה העולם" לדברי הזוהר. ר' יעקב נתן אמר לי שהדבר הראשון שעלה לו בראש בזמן שקרא זאת, ובצדק, היה צפון קוריאה. ומדוע? תסתכלו על המפה, ותראו היכן ממוקמת קוריאה: מפת אסיה

זוהי מפת אסיה, הטבעת הכחולה מסמנת את מיקומה של ארץ ישראל, והטבעת האדומה מסמנת את מקומה של צפון קוריאה. אפשר לראות שבעוד שארץ ישראל נמצאת בקצה אחד של אסיה, צפון קוריאה נמצאת בקצה האחרון של אסיה, ולמעשה נמצאת בקצה האחרון של מה שהיה ידוע בתור "העולם העתיק", וזהו הקצה המזרחי הקיצוני של שלושת היבשות הסמוכות אירופה-אסיה-אפריקה. ומכאן אפשר לראות בדיוק כיצד צפון קוריאה נמצאת ממש ב"קצה העולם", כלומר בקצה היבשה, בהתאם מדהים לדברי הזוהר הקדוש.
ושוב, כמו בפעמים רבות בתקופה האחרונה, אנו רואים לנגד עינינו התגשמות והתממשות של כתבי הקודש העתיקים מלפני אלפי שנים, כמעט כאילו נכתבו היום בחדשות.צפון קוריאה: מעצמה צבאית בעלת בריתה והספקית של איראן צוררת ישראל! צפון קוריאה נתונה מזה שנים רבות במשבר כלכלי קשה. מקור ההכנסה הכמעט יחיד של המדינה הקומוניסטית הוא ענף הנשק שלה. נשק כגון טילים, וטכנולוגיית טילים, מיוצא מזה שנים רבות למדינות כגון סוריה, לוב, פקיסטן וכמובן איראן. הטכנולוגיות המיוצאות מצפון קוריאה מכניסות לקוריאנים סכומים אדירים, והטכנולוגיות הללו הם אלו שפיתחו לאיראני את טילי ה"שיהאב", ההולכים ומתפתחים כל הזמן, במקביל להתפתחות הטילים הצפון קוריאנים (לא לחינם משתתפים נציגים איראניים בניסוי הבליסטי של הטילים ארוכי הטווח של צפון קוריאה). ויש המשך לדברים אבל מקוצר היריעה לא אוכל להעלותם כאן על כל פנים על כל אחד ואחד מאיתנו להתחיל להתכונן לקבל את פני משיח צדקינו בכל רגע!!
בבִרְכַּת שבת שלום עוּזִי עֶזְרָא מִזְרָחִי כ"ר המצפה לגאולה שלמה עכשיו ממש א.נ.ס.ו ב.י.ל.א.ו י.י.ל.א.ו
להצלחת יוסף בן גרציה, ומאיר בן פנינה חיה.
יהודי קראת את המאמר, אנא אל תחזיר לגניזה. זכה יהודי אחר ושים לו את המאמר בתיבת הדואר שלו כי לעולם לא נדע איזה שינוי יכול לעורר מאמר בלב אדם.
לִרְפוּאַת כָּל חוֹלֵי עַמּוֹ יִשֹרָאֵל. וּבִכְלָלָם: רומיה בת נעמי קָרִין בַּת אִילָנִית לימור בת אסתר, שמואל בן תמר, חגית בת יהודית, שולמית בת מרים, מענדל יוסף יצחק בן סוזן, גרציה בת אלגרה, קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, ברוך בן לינדה חגי דוד בן אורה, דוד בן עישה, תהילה שרה בת אורה, ליזו בת אולגה, מזלה בת איבון, יעקב בן גוטה, אברהם בן חנה, עומר בן שולה, לימור בת אסתר, בר בת שרה, אדרת בת יפה, נוי בת ורד, אילנית בת זיווה, , מור בן מיכל, שירלי בת עליזה, הרב משה בן תרצה הלוי, שאול בן סימה, ויקי בת פרידה, מאירה בת ברכה, אילן אברהם שליש בן מזל, נהוראי יעקב ישראל בן עליזה, תומר יאיר בן אלגרה, רחמים ושמואל בני רחל,
וּלְזִוּוּג שֶׁל כָּל בְּנֵי וּבְּנוֹת יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָן: קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית, קָרִין בַּת אִילָנִית תְּחִיָּה ליאל אֶתִיקָה בַּת חָנָה, תהילה שרה בת אורה, מיכאל בן אסתר, הדס בת מיכל, שירלי בת מיכל, שמרית בת רֶיְימוֹנְד. שמואל בן ויקטוריה. אוֹרִית בַּת אלגרה. שׁוּלָה בַּת גְּרַצְיָה, יוֹסֵף בֵּן יָפָה. אֵתִּי בַּת שוֹנטל. אֶסְתֵּר בַּת סִימָה, דָּוִד בֵּן חָנָה, דּוֹרִית בַּת רוּת, שִׁמְעוֹן בֵּן אִיזָ'ה, דליה דלית בת. אסטריה לְזֶרַע קוֹדֶש בָּר קְיימָא: לני לינדה בת מירי, תמר בת עליזה, בת שבע בת אורה, איריס מיכל בת פרלה. מאיה בטי בת אורלי ובעלה חן בן עֲנָת בַּת חַוָּה. עִדֵּן וְכַרְמִית אלבכרי. מֶאִיר חִימִי בֵּן יָפַה, וְיָעֵל בַּת חָנָה. דָנִי בֶּן חָמוֹ, רְוִיטַל בַּת רוּתִי. לְזֶרַע בַּר קְיָמָא בֵּן זָכַר! אָמֵן! (סגולה בדוקה להריון קול הרעם מס' 221)
לעִילּוּי נִשְׁמוֹת עַם יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָם: עזיזה בת סוליקה. שרון רפאלי בת נורית, משה לוי בן רחל, אנג'ל בת פנחס ואנה, מריה בת יוסף נחמיה בן רחל ומשה חיים, מישל בן שימחה, יעקב בן אסתר, עוזי בן מסעודה, אורי בן שמריה. גדליה בן מאיר,יוסף רפאל חי בן פורטונה, אלעד בן חנה, נחום בן אסתר, חי אל בן אסתר, בנימין אלבז בן אסתר,יצחק איסק בן אפרים, אליהו בלוקה בן חנה., שֹמְחָה בַּת רָחֵל, יוֹם טוֹב בֶּן פְּרִידָה, אהרון בן פרידה, זִיוָהּ בַּת דְּבוֹרָה וִיקְטוֹר בֵּן סוֹל, אֶסְּתֵר בַּת רָחֵל וִיזְמַן, לִינְדָה בַּת פְּרִידָה, מָּרֶק מָרְדְּכַי בֵּן מְנוּחָה, עֶזְרָא בֵּן חָנָה , בָּרוּךְ בֵּן פְּרִידָה הי"ד, ג'נט בת פרידה, בְּכוֹרָה בַּת שֹמְּחָה, פְרִידָה בַּת פָּרְחָה, סוֹלִי קסוּטוֹ בֵּן שֹמְחָה, מָרִי בַּת סוֹל, וּלְכָל נִשְׁמוֹת בֵּית יִשֹרָאֵל שֶׁאֵין מִי שֶׁיַּזְכִּירֵן לְהַצְלָחַת משיח צִדקנוּ. ולְהתגלותו עכשיו ממש!!!!!! לְאַחְדוּת עַם יִשֹרָאֵל
שָבָּת חוקת הוֹצָאָה לָאוֹר "חֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים" קוֹל הָרַעַם נָא לְהָפִיץ בְּכָל מָקוֹם שֶׁאֶפְשָׁר!!!! וְתָבוֹאוּ עַל הַבְּרָכָה נָא לִשְׁמֹר עַל קְדֻשַּׁת הַגִּלָּיוֹן
נִתַּן לְהוֹרִיד אֶת הֶעָלוֹן מֵאֲתָר "שַׁעַר הַשָּׁמַיִם" http://www.myib.co.il/kh.htm הַמְּעוּנְיָנִים לְהָפִיץ אֶת הַדַּף יִתְקַשְּׁרוּ ל 054-3331077 עוּזִי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2009 09:04 |
|
| |
אשריך ר' עוזי!
בס"ד!
אתה מזכה בדברים עמוקים ומתוקים מדבש.
אם תוכל להביא את המשך הדברים בקול הרעם הבא.
תבורך מפי עליון.
|
|
|
|
|