אבל כבר 3 חודשים הוא יודע שאני רוצה שזה יהפוך לקשר רציני ! והוא גם אמר שהוא ישתדל שנצא ואם ילך אז ילך ואם לא אז שאף אחד לא יפגע !!!!!
נשלח ב-9/2/2009 23:20
נו אז למה לא יצאתם בשידוך עד היום?
נשלח ב-9/2/2009 23:24
זאת הבעיה ! שהוא כל הזמן אומר שיש משהו שמונע ושהוא משתדל וכל מיני תירוצים ....
נשלח ב-9/2/2009 23:31
הרווקים כתב:
זאת הבעיה ! שהוא כל הזמן אומר שיש משהו שמונע ושהוא משתדל וכל מיני תירוצים ....
כאן טמון הכלב, הוא היה מעוניין לשחק לכן הוא מרח בתירוצים. הרי אם היה משהו אמיתי בדבריו הוא היה כנה איתך, אומר לך מה מונע אותו, מה מפריע לו, ובכלל יותר כנה איתך על עצמו. האשכול שפתחת היה מבחינתו הצעד שהבהיר לו שאת פחות תמימה ממה שהוא חשב, שאת רצינית בכוונותיך, ושהוא לא יוכל להמשיך את המשחק יותר מדי זמן. הוא הסיק את המסקנות וחתך. ובכלל ממה הוא נפגע? מכלום! הוא פשוט קלט שהפראיירית התורנית סיימה את תפקידה!
תוקן על ידי דעהזוגר ב- 09/02/2009 23:32:21
נשלח ב-9/2/2009 23:38
יש לי שאלה ותענה עליה אחרי חשיבה , אם הוא יגיד לי שהוא רוצה לצאת בשידוך עכשיו והוא יתן לי פרטים והכל ,להסכים לצאת איתו או לא ?
נשלח ב-10/2/2009 00:14
מה פתאום!!! אל תצאי איתו בשום אופן!!!
תקשיבי, דעתי לא חסרה כאן. אני שמחה מאוד שזה נגמר. נכון שקשה לך, והפצע עוד טרי,
אבל את חייבת להבין שהוא רק רצה לנצל אותך.
אם אני אומר לך שהוא יתחיל עכשיו בקשר חדש עם מישהי? וזה עלול לקרות כי הוא לא אהל אותך באמת. הוא רק ניצל את ההנאה שבקשר אסור עם בחורה ויש מישהי שאוהבת אותו.
תעזבי אותו. הוא לא בשבילך. את נשמעת לי בחורה על רמה. חבל יש הרבה בחורים שיכולים להתאים לך. הוא? ממש לא!!!
ושלא תעיזי לקשור איתו קשרים יותר. זהו! הוא חתך, וזה נגמר!
שיהיה לך המון הצלחה, ואת בהחלט יכולה להתנחם עם כל חברי הפורום שלך. תאמיני לי שאנחנו דואגים לך הרבה יותר ממנו. הוא דואג לעצמו. אנחנו דואגים לך ולעתיד שלך באמת.
תזכרי את זה תמיד.
נשלח ב-10/2/2009 00:23
חשבתי, דעתי לא השתנתה לא אל תצאי איתו! ואסביר למה.
א. מתחילת הקשר הוא לא היה איתך כנה, מי אומר שהוא ישתנה ומחר הוא כן יהיה כנה? לך אסור להתפתות להבטחות של בחור זרשאת בקושי מכירה: "אני אשתנה" ממחר אני אהיה איתך אמיתי. (אם הוא הסתיר ממך עד היום מי אומר שהוא עדיין לא מסתיר וימשיך להסתיר?)
ב. אם הוא לא רצה לצאת איתך בשידוך לפני חודשיים זאת אומרת שאת לא ברירת מחדל ראשונה אצלו, ואם פתאום הוא מחליט לצאת איתך זה אומר: שהבן אדם מסכים להתפשר עלייך. האם תסכימי להתחתן אם בחור שאת יודעת שהוא לוקח אותך כפשרה עמוקה? כל חייך תסבלי מזה, כל הזמן הוא יזכור שאת לא אשת חלמותיו ואותך הוא לקח רק כבתור פשרה עמוקה.
תוקן על ידי דעהזוגר ב- 10/02/2009 0:22:15
נשלח ב-10/2/2009 00:30
הרגש שלי אומר תני לו סכוי.
השכל שלי בועט ברעיון הזה.
התורה מצווה להשליט שכל על הרגש,
אז אני אכריע את דעתי כך.
אאלץ להסכים עם הבחור שמעלי... מצטערת.
ואתן לך עוד נקודת אחיזה קטנה-
בחור שממהר לכתב לך וממהר לדבר איתך בפלא...ולא ממהר להשתדך איתך-הוא לא גבר קודם כל, ודבר שני הוא בטח לא רציני. ז"א הוא אוהב לשחק... לא נראה לי שאלו הכוונות שלך.
אוף, תהיו לי בריאים!! למה אתם מתאהבים בנט!?
זה מרגיז.
נשלח ב-10/2/2009 00:38
איני דעהזוגר, אבל נראה לומר, שאם ימצא אמתלא טובה לדבריו, למה חשש לתת פרטים ו\או להסכים לצאת בשידוך [ואני מתכוון לתירוץ משכנע במיוחד, אחרי ארבעה חודשים, אם הוא באמת היה רציני, היה צריך לתת פרטים], ויראה שבכוונתו להיות גלוי לגמרי. יש מה לדבר.
אבל כל זמן שזה ממשיך כך, נראה ברור שהוא נהנה מעצם הריגוש שבלהיות בקשר עם בחורה
נשלח ב-10/2/2009 00:56
יש לי עיצה בשבילך. אני יודעת שהיא תיראה לך לא כל כך מעשית, ושסתם קל לי לדבר, אבל בכל אופן, קחי את זה לתשומת ליבך.
תפסיקי, אבל פשוט תפסיקי, לייסר את עצמך במחשבות על - מה אעשה אם יציע לי להיפגש איתו בשידוך.
הוא הרי זרק אותך עכשיו, ובצורה מכוערת ביותר. הוא לא מעוניין בך. הפינטוזים על שידוך וכו' הם שלך בלבד.
נכון, גם מנסיון אני יודעת - הוא עוד יכול להתחרט. גם אם כתב משהו לא יפה, הוא עוד מסוגל לרוץ אחרייך. אבל לך זה כבר לא ישנה בעז"ה, כי את תביני הרבה יותר מהר ממנו מה קרה פה ותתרחקי כמו מאש. בעז"ה.
נשלח ב-10/2/2009 00:59
הרווקים כתב:
אסיק ,הוא יכול ליצור איתי קשר בפלאפון( שזה אומר אסמסים ושיחה ) ודרך התיבה הפרטית
בס"ד
תעשי לי טובה.
אני מקווה שמצבך הכספי לא רע.
קחי את המכשיר ולכי לים הקרוב( ים התיכון) תאמרי בשם ומלכות לשם ייחוד ותשליכי את המכשיר.
בבוקר למחרת תקני לך חדש.
אני כמעט בטוח שאת לא תעמדי והוא לא עמוד בניתוק הזה.
תנצלי את זה שהניתוק היגע מהצד שלו ותסיימי את זה.
אלוקים איתנו, מתכנן עבורנו את השביל.
אנחנו רק הולכים...
בשביל להמשיך ללכת צריך להיות חזקים. תשמרי על עצמך חזקה מול החברה, תמצאי מה יעשה אותך מלאה כוח מבפנים, תשתפי רק אדם אחד קרוב ואמין,
והכי חשוב - תתפללי במילים שלך לאחד שאת אהובה אצלו יותר מכל אוהב.
תאמיני. יהיה לך טוב.