בית פורומים שידוכי חרדים

אני רוצה לצאת עם בחור שהכרתי באינטרנט, אבל... ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2009 10:06 לינק ישיר 

אסיק ,אני לא מתכוונת לזרוק/להרוס את הפלאפון שלי ,הוא חדש !!!!!!!!
יש לך עצה יותר מעשית ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 10:29 לינק ישיר 

פשוט מאוד.
תחליפי רק כרטיס סים. או אפילו רק מספר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:15 לינק ישיר 

בס"ד

נו, נועה נתנה פיתרון מצויין.

מה את אומרת?

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:31 לינק ישיר 

תעשי את זה. את לא  תתחרטי.
אני מחזיקה לך אצבעות!

one for all and all for one

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:37 לינק ישיר 

לגבי המספר ,אין מצב שאני יחליף .
לגבי הסים זה לא נראה לי אקטואלי ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:43 לינק ישיר 

בס"ד

אם את לא תחליפי לא עשינו כלום.
עוד חודש חודשיים הוא יתחרט על מה שהוא עשה ואז הוא ירים טלפון ואז... נחזור בדיוק למקום בו עמדנו.

נ.ב. אני לא חושב שהמספר טלפון של חשוב כמו אצלי שכך מזמינים אצלי אירועים. אני מאמין שמדובר על חברות ומשפחה. אז זה אמנם לא כ"כ נעים אבל מודיעים על המספר החדש והכל עובר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:48 לינק ישיר 

ונראה לך שאני ירצה אותו אחרי חודש חודשיים ?! אחרי כל הכאב שהוא גרם לי ?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:50 לינק ישיר 

חמודה,
תלמדי מנסיון האחרים !!!!

צריך לעשות מעשה כואב -לזרוק-להחליף טלפון-סים,
אבל זה כאב משתלם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:53 לינק ישיר 

ה' יעזור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 12:56 לינק ישיר 

הרווקים כתב:
ונראה לך שאני ירצה אותו אחרי חודש חודשיים ?! אחרי כל הכאב שהוא גרם לי ?!

בס"ד

בא לך לקחת סיכון?

----------------

ואל תעני לחכמה, ה' יעזור. הוא יעזור רק למי שעוזר לעצמו. (סליחה על התקיפות)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 13:02 לינק ישיר 

לא בא לי אבל אין מה לעשות ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 13:02 לינק ישיר 

הרווקים כתב:
ה' יעזור

רק בתנאי שאת תעזרי לעצמך.
פתחי פתח כחודו של מחט והוא כבר יפתח לך פתחו של אולם.
את ההשתדלות את חייבת לעשות. אין מנוס.
ותחשבי שוב, זה לא כזה מסובך. עדיפה ההתעסקות הטכנית הזו בהחלפת מספר ועידכון כל החבר'ה, מאשר התעסקות אינסופית בקשר מדכא, מתסכל ואפילו מחליא.
ואגב, אפילו לעדכן לא תצטרכי. יש שירות כזה שאת משאירה הודעה קולית, וכל המצלצל למספר הישן ישמע שם ממך שיש לך מס' חדש והוא...
יאלה, נו, זה כ"כ ברור שזה מה שאת צריכה לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 13:26 לינק ישיר 

אסיק אני לא יודע כמה הסיפור מטורף אבל הוא בהחלט מצריך תשומת לב.

בכל מקרה, הרווקים, אותי מעניין עם עוד כמה בנות הוא מדבר ככה בקטנה.
דבר שני, לגבי זריקת הפלאפון -  אם את לא רוצה אל תחליפי אבל תתכונני להתמודדויות.
אם את חושבת שיהיה בסדר ותתגברי וכו'-  בסדר.
אם את לא חושבת ככה תעשי מה שנראה לך לנכון.

אם הפלאפון חדש אולי עדכון רשימת החברים לא תהיה כזה סיפור.
אבל אם זה כן סיפור תנסי לפנות לחברה שתחסום את המספר. אם לא - אז פשוט להתעלם (תשנאי כל הודעה וטלפון ממנו)
לגבי התיבה האישית - כנ'ל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 13:34 לינק ישיר 

עוצר ,זה כבר ידוע מה הוא אמר מבחינת דיבור עם בנות ( הוא אמר שאני הראשונה שלו ) תאמין לי שעד יום שישי האמנתי אבל מאז האשכול הזה אני כבר לא יודעת מה לחשוב עליו ...

אמממ ,קצת מלחיץ אותי העניין שאני לא יצליח להתמודד , בנתיים חסמתי אותו בתיבה הפרטית (ותאמין לי שזה לא היה לי קל ,בכ"ז ,עדיין יש לי רגש כלפיו )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 14:14 לינק ישיר 

טוב אחרי הדיון הארוך הזה שהיה פה והדעה שהבאתי לפני מאה שנה אני רוצה להגיד משהו שאולי בע"ה יחזק אותך.
תראי אסביר לך ככה... את צריכה להבין, מה שאת מרגישה אליו זה באמת רגש שאת מרגישה לדמות מסוימת, הדמות הזו היא לא הוא... קל מאוד לשייך לקול נעים לאוזן גם חיצוניות ופנימיות מקסימה.
אני רוצה לספר לך קצת בקצרה על עולמם של גברים כאלה ולהוציא אותך מהתמימות המקסימה שלך, את צריכה להבין יש סיכויים רבים שהוא בכלל לא בן ישיבה את לא יכולה לדעת מי עומד מאחורי זה..כי לשקר זה קל, את בכלל לא מתארת לעצמך כמה שזה קל לשקר יכול ליהיות שהוא סתם עוד איזה אחד שהסטלבט עליך ועשה צחוקים על חשבונך ואת לא יודעת כמה גברים יש כאלה...
תביני, מוח של גבר זה הדבר הכי מעוות שיכול ליהיות כשהוא לא שולט על היצרים שלו, והגבר הזה לא נראה לי כזה צדיק.
הבן אדם הזה נשמע לי מזעזע והאמת האנטואיציה הנשית שלי שאולי היא טועה אבל לי היא אומרת שהוא אדם נשוי... שפשוט שעמם לו וחיפש ריגושים מעבר לאשתו, בגלל זה החסוי בגלל זה אין לך את הפלא שלו והוא יכול להתקשר אליך מתי שהוא פנוי ואת לא אליו, כן זה נשמע הזוי אבל מוח של גבר זה דבר הזוי בהתאם ובאמת זה נשמע לי כמו אדם נשוי ויש הרבה סיכויים כאלה.
אולי את שואלת את עצמך "איך יכול ליהיות שאדם יכול ליהיות עם ראש כזה מעוות" אז תתפלאי... אני בתור אחת שיצא לי להכיר את עולמם של הגברים ולא רק חילונים למדתי להבין את הראש שלהם יפה מאוד וזה לא דבר שאת רוצה להכנס אליו.
אני יודעת שזה קשה לך כי אני הייתי בסרט הזה יותר מידי םעמים ולא רק קשור לאנטרנט..בכללי להקשרות לגבר מסוים...
את צריכה להבין שרגש כלפי אותו אדם אין לך, יש לך רגש לדמות שאת פנטזת עליה ואם היית פוגשת אותו פנים מול פנים יכול ליהיות שהיית נחרדת ובורחת.
בקיצור אחותי היקרה, תרימי עיניים לשמיים תגידי "אבא יקר שלי תודה!!!!" תני חיוך ענקקק כי ה' יתברך הציל אותך כרגע, ולמה הוא הכניס אותך לזה? יש הרבה סיבות..אבל אני חושבת שחלק מהם זה להזהיר אותך מגברים מהאנטרנט את לעולם לא יכולה לדעת מי יושב בצד השני, ואולי גם לחזק אותך לעורר אותך קצת שתבכי אל ה' שתתפללי אליו לזיווג זה גם יכול ליהיות, בקיצור חשבונות שמיים אני לא יודעת ולא עושה אבל מה שבטוח יש לך פה ניסיון להרים את עצמך!
ירידה לצורך עלייה, יאללה קומי בת ישראל!!! יש לך כוחות של אריה אל תמעיטי בערך שלך אם היית יודעת מזה כח של בת מלך הייתי קמה בקפיצהה יאללה תני חיוך מאוזן לאוזן תגידי לאבאלה תודה ושאת אוהבת אותו הכי שבעולם !! ושכשהוא ירצה הוא יזמן לך את בעלך הצדיק!!!

אוהבת אותך אחותי תיהי חזקה!!!!

אין עוד מלבדו!
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני רוצה לצאת עם בחור שהכרתי באינטרנט, אבל... ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext