מזכיר לי את הסיפור שלי. ואני אומרת לך, דברי איתו רציני. תגידי לו ככה: אתה חושב שיש סיכוי שייצא משהו בינינו? אם כן, סבבה. בוא נתחיל לצאת בשידוך. אם לא, בי בי, לך חפש פראיירית אחרת. תאמיני לי שאני מבינה כמה שזה קשה, היה לי סיפור מאוד דומה ( לא דרך הנט, אבל התחיל גם כהתכתבות), וב"ה אני כבר כמעט בחוץ.. אבל אם תגידי לעצמך כל הזמן: אני יכולה, ואלוקים איתי כל הזמן, ותתפללי לאבא שבשמיים שיעזור לך להתגבר עליו ולשכוח אותו, את תצליחי בעז"ה.
נשלח ב-5/2/2009 20:19
זה בדיוק מה שאני שואלת אתכם ! מה יכול למנוע ממנו לצאת איתי ?
לא נראה לי שהוא נהנה למשוך את הזמן ולהסתכן ...
נשלח ב-5/2/2009 20:21
בס"ד
1. לא ענית על מה ששאלתי.
2. את לא יכולה לשאות אותי למה הוא לא רוצה לצת איתך כשאני בקושי מכיר אותך את רוצה שאני כבר אכנס לראש שלו ואבין למה הוא לא רוצה. למרות שאת ההשערה שלי כבר נתתי... הוא נהנה להיות בקשר עם בחורה העיקר שהקשר הזה לא מחייב.
למה אתם פוסלים אנשים כ"כ מהר?
נשמע לי טבעי שבחור חרדי(במיוחד אם הןא בשידוכים) לא ירצה לגלות פרטים אישים על עצמו למשהי שהכיר באנטרנט..
אבל מצד שני,כבדהו וחשדהו,אל תיקשרי אליו יותר מדי עד שלא תראי מה קורה אתכם
שיהיה בהצלחה..
נשלח ב-5/2/2009 20:23
בנים, אל תקחו אישית את הדבר הבא: בנים זה עם שמוכן לעשות הכל בשביל ההנאה שלהם. והם גם עם שלא אוהב התחייבויות. כנראה הוא נהנה להתכתב איתך, אבל כשזה מגיע לאיזשהי התחייבות מצידו, אפילו סתם לצאת בלי מטרה חתונתית, זה כבר מפחיד אותו, אז הוא מעדיף להישאר כך.
הוא אומר שהוא מבין שזה כואב לי ושזה כואב גם לו אבל הוא לא יכול לצאת כרגע והוא מבקש שאני לא ילחץ עליו בנושא הזה .
אמרתי לו שזה רק מכאיב לשנינו כי אנחנו סתם מתאהבים יותר ויותר אחד בשני וככל שאנחנו ממשיכים עם הקשר הזה ככה זה יכאב יותר ....
בס"ד
אנונימית, כבר עבר חודשיים והוא לא מעוניין להמשיך את הקשר לשידוך נורמאלי. מה זה אומר לך?
הוא אומר שהוא מבין שזה כואב לי ושזה כואב גם לו אבל הוא לא יכול לצאת כרגע והוא מבקש שאני לא ילחץ עליו בנושא הזה .
אמרתי לו שזה רק מכאיב לשנינו כי אנחנו סתם מתאהבים יותר ויותר אחד בשני וככל שאנחנו ממשיכים עם הקשר הזה ככה זה יכאב יותר ....
בס"ד
לצערי זה נשמע קישקוש מקושקש!
אם הוא בקשר חזק איתך עכשיו ומעוניין להיות איתך בקשר עוד יותר טוב בהמשך אז אסור לו לשמור סודות ממך.
זה פשוט עוול.
לא נראה לי כרגע שהוא מתכונן לשנות את הגישה שלו אלא א"כ תציבי לו אולטימטום. אם לא תעשי זאת את תמשיכי לסבול ועוד שנה תפתחי אשכול עם אותו סיפור שלא נגמר.
אני מתחנן בפנייך, עברו רק 4 חודשים זה לא ממש הרבה זמן תחתכי את הסיפור עכשיו כשזה (יחסי) עוד לא כ"כ כואב ואל תגיעי למצב של שנה או ח"ו יותר מזה כמו ש "ליזי" הגיע אליו.
תציבי לו אולטימטום אחרת את מדרדרת את חייך לגיהנוםן. האמיני לי גיהנום!
הוא אומר שהוא מרגיש שאנחנו מאוד מתאימים וקרו לו גם כמה דברים שגרמו לו להבין שזה זה אבל בכ"ז הוא מפחד ..
אחד הסיבות שלו זה שהוא מפחד שאם זה לא ילך ביננו אז יצא לו שם רע ואני יזלזל בו ( הוא רוצה להיות רב או משהו בסגנון בעתיד ) הוא מפחד שיווצר חילול השם מהעניין ..
תוקן על ידי הרווקים ב- 05/02/2009 20:24:56
נשלח ב-5/2/2009 20:30
הרווקים כתב:
הוא אומר שהוא מרגיש שאנחנו מאוד מתאימים וקרו לו גם כמה דברים שגרמו לו להבין שזה זה אבל בכ"ז הוא מפחד ..
אחד הסיבות שלו זה שהוא מפחד שאם זה לא ילך ביננו אז יצא לו שם רע ואני יזלזל בו ( הוא רוצה להיות רב או משהו בסגנון בעתיד ) הוא מפחד שייבצר חילול השם מהעניין ..
בס"ד
מה????
מה הבילבול מוח הזה?
למה יצא לו שם רע? את בחורה רעה? את תספרי למישהו מה קרה?
אתם תיפגשו השידוך לא יילך וכל אחד יילך לדרכו!
חילול השם? ממש לא הבנתי.
נראה לי שהוא מאכיל אותך קש והרבה.
אנא, הסבירי לי שוב בדיוק מה הוא אמר... אבל תחשבי טוב שאת כותבת ואני צריך להבין את הדברים.
לא צריך לצאת שם רע. תגידי לו שאת רוצה לצאת בשידוך, תבקשי מאיזה מבוגר שאת סומכת עליו שיציע את השידוך. תצאו, תראו ומקסימום תגלו שאתם לא באמת מתאימים כמו שחשבתם. קורה. אבל עדיף לחתוך את זה מהר, לפני שתידרדרו ביחד לבור עמוק יותר שיהיה לכם הרבה יותר קשה לצאת ממנו.
נשלח ב-5/2/2009 20:35
מה לא מובן אסיק ?
אם הוא יהיה רב בעתיד ,ואני ידע עליו פרטים אישים ,מאיפה לו שאני לא יספר עליו מה הוא עשה בעבר שהוא התכתב עם בחורה וכו' ,הוא לא מכיר אותי אישית ,הוא לא מכיר אותי בשביל לדעת אם אני יספר או לא !
למרות שאני בחיים לא יעשה דבר כזה !
נשלח ב-5/2/2009 20:38
בס"ד
זאת אומרת שהוא לא סומך עלייך בכלל!
והעתיד שלו יותר חשוב לו מאהבה שלו אלייך!
ובכלל אם הכיוון שלו להיות רב אז מה הוא עושה באינטרנט ומה הוא בקשר עם בחורה טלפונית אם הכיוון שלו להיות רב.
את מרגישה כמוני שיש פה קישקוש מאחורי הסיפור הזה.
הלוואי והיית מוכנה להגיד לו להתקשר אליי כדי שאני אדבר איתו ואנסה להבין מה קורה פה ואלי בעזה"י לעזור בעניין.
אשמח מאוד אם תרצי, אתן לך את מספר הטלפון האישי שלי כדי שתעבירי לו את המספר או שתביאי לי את המספר שלו לחילופין.