הוא לא אוהב אותך זה אחד. אהבה היא תולדת הנתינה ואהבה נולדת עם הזמן לא תוך 4 חודשים ובמיוחד לא בקשר דרך האנטרנט שהוא אשליה נקודה, אולי פה יש את הקליק ואת החיבור אבל פנים מול פנים את יכולה לראות שזה ממש לא זה.
זה היה אחד, שתיים...התמימות שלך מקסימה בעיני..באמת..רק תזהרי שהיא לא תביא אותך לידי שאול, אל תיהי תמימה מידי תפתחי את העיניים בני האדם לא תמימים את לא יכולה לדעת מי עומד מאחורי המסך, אני לא שופטת ולא כלום אבל אני חושבת שתתרחקי ממנו, אם הוא הזיווג שלך תסמכי על ה' שהוא יביא לך אותו בדרכים יותר ראויות מאשר דרך אנטרנט במיוחד כשהבחור נורא מסתורי, אם הוא לא הזיווג שלך תרימי תעיניים תגידי תודה שה' הציל אותך.
תשמרי על עצמך, הקשר הזה יכול להביא למפלה, קשרים דרך האנטרנט זה לא משחק.
נשלח ב-6/2/2009 01:37
קודם כל,
תירגעי, לנשום- - - --
יופי. דבר ראשון-תוציאי לך מהראש שאת "מאוהבת בו"- הפתעה!!את לא. ממש לא.
את לא "מאוהבת" בו. אני מחבבת את הדמות שהוא מייחצן לך דרך מסך וירטואלי במשך מספר חודשים מועט במיוחד... זו לא אהבה. ואם לזה את קוראת אהבה, יש לך דרך ארוכה..
דבר שני- מצב של מגלה טפח מסתיר טפחיים-זה לא מצב לבחורות נערות וכו'.. אנחנו לא בנויות לזה נפשית.אני אוהבות וצריכות לראות את כל התמונה עד הפרט האחרון-יש לך בעיה עם ז ה? אז לי יש בעיה איתך. פשוט.
דבר שלישי- לא הגיוני לפרט לו את כל משאת חייך והוא לא יספר בתירוצים של "אני לא יכול.." זה שהוא לא יכול זה כי הוא מפחד שיום אחד זה הרי יתפרק והוא מפחד על השם הטוב שלו...
זו לא חוכמה להתחבר על מישהו דרך האינטרנט!!בבקשה אל תהיי תמימה!! מבטיחה לך שכל גבר שידבר איתי דרך האינטרנט יחשוב שאני אשת-חלומותיו, הוא יברך את המכשיר הזה ויחבק אותו ועוד יגיד שאלוקים שלח לו אותי ככה.... זה שטויות. דרך המסך כולם מושלמים. את יודעת איזה כח יש למילים? ולשעמום של בחורים? ובכלל- בעידן המודרני שלנו כולנו חיים בפנטזייות, לוקחים הכל 5 צעדים קדימה, שאם הוא אמר לי "ל"ט חמודה"- את בטוחה שהוא מאוהב בך עד כלות נשמתך...
את יודעת שזה יגמר. שתינו יודעות. לא חבל על הרגש? על הסקרנות? על המחשבות? הסיכון?
כל עוד הוא אישייות וירטואלית- זה בזבוז והרס עצמי, את מזוייפת אם את מסוגלת לחלק מחמאות לגברים, ומילים יפות ומילות אהבה צרופות לגבר שמעולם לא ראית. ואז כשיגיע היום שתתאהבי באמת פתאום יהיה לך "דה זה' וו.." שכבר אמרת את המיליםפ הללו פעם... זה מאבד מהערך.
וכבר עברתם לדבר בטלפון-בכלל עמוק.... בכלל לשפוך את הצרות באזנייםש לו, לקבל מחמאות, להתקשר אליך בלילות ארוכים, בים של מבחנים, בגיל הרציני והמתוח והמסוכן של ההתבגרות הסופית...זה בדיוק מה שבחורה רוצה-גבר שיהיה שם. ונחשי מה? הוא שם. תמיד.
אז מה הפלא שאת מפתחת תלות אליו?! ונקשרת... ומחוברת...
ולסיום- יש "נעים" לי. ויש "טוב" לי.
טוב- זה מושג מוחלט. טוב לנצח. בכל מצב. בכל תנאי. "אלוקים-טוב".
הסטוץ שעכשיו אתם מקיימים-זה נעים. נעים מאוד. זה עכשוי, בר חלוף, משרת את האמצעים לטווח קצר ומשתמש ברגשות שלך בתור גרביים.... לא נעים בכלל.
מה שאת עושה כשאת מתחברת למישהו עמוק דרך האינטרנט-את בונה מערכת יחסים. כי ככה בונים אחת כזו-הקשבה, השתתפות, חויות, בדיחות, התחשבות, מחשבה האחד על השניה, וכו'
את בונה מערכת יחסים עם האדם שרמת האחוסים הסיכויים שהוא יהיהב עלך שואפים לאפס.
= את מאמללת את עצמך. וגם אותו.
רק ההבדל שהוא אחרי שבוע שבועיים יחזור לעצמו ואותך אנחנו נצטרך לקלף מהמיטה בכמה חודשים אולי שנים...כי אנחנו לוקחות לרגש וללב.ואני בטוחה שעברו עליך לילות ארוכים מדי בהם את מתארת לעצמך את מראהו...
אבל את צריכה לקחת הכל בערבון מוגבל, וזה שהוא כותב לך עכשיו שהוא אוהב אותך. יכול להיות שהוא באמת אוהב אותך, ויכול מאוד להיות שהוא כותב לך את זה בדרך לפגישת שידוך שיש לו, ואת לעולם לא תדעי.
בקיצור-
ממי את מבקשת זייוג? מהשכן? מהמורה? מהנהג אוטובס? ממי?
מאלוקים. אז הגיע הזמן בגיל הזה לעשות קצת דברים ע:פ ההוראות שלו.... תמים תהיה עם ה' אלוקייך....הזיווג שלך קבוע- ואת צריכה להאמין שאם זה הוא את תפגשי בו בצורה מסודרת ומקובלת ואם לאו-את כרגע נחסו ממך הרבה דמעות ובלבול.
וכאב.
ודי, אנחנו חרדים, וגם ככה אנחנו באינטרנט פה בטעות, אז למה, למה לסבך את העיניינים... בשביל שאח"כ כל הרבנים יתקהלו סביבך ויאמרו לך:"אמרנו לך..!?"
בשביל שה' יאמר לך -"הזהרתי לך!?"
[אגב, אם יום אחד הבת שלך בגיל שלך תבוא אליך ותאמר לך: "אמא, אני מתכתבת עם בחור כמעט 4 חודשים, ואנחנו מאוהבים...איך תגיבי?]
שבת שלום חמודה,
בהצלחה.
נשלח ב-6/2/2009 02:42
קריסטל- אני מסכימה עם כל מילה שלך, ואני מציעה לך. כל הכבוד!!!
תוקן על ידי bekie_20 ב- 06/02/2009 2:38:35
one for all and all for one
נשלח ב-6/2/2009 11:10
להתרחק כמו מאש.
מתי תלמדו כבר מטעויות של אחרים, מ ת י ???
נשלח ב-6/2/2009 12:22
תודה קריסטל וליאור ,אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר במוצ"ש ..
כן אסיק ,אני מתכוונת להציב לו את האולטימטום שהצעת .
נשלח ב-6/2/2009 12:32
קריסטל77 כתב:
יופי. דבר ראשון-תוציאי לך מהראש שאת "מאוהבת בו"- הפתעה!! את לא. ממש לא.
את לא "מאוהבת" בו. את מחבבת את הדמות שהוא מייחצן לך דרך מסך וירטואלי במשך מספר חודשים מועט במיוחד... זו לא אהבה. ואם לזה את קוראת אהבה, יש לך דרך ארוכה..
הייתי חייבת לרשום דעתי.
היא כן מאוהבת !!! לא אוהבת, מאוהבת.
יכול להיות מאד!
אבל התאהבות רגעית וסתמית שמתבססת על מילים יפות ונחמדות שנזרקו
או נכתבו לחלל האויר. היא מאוהבת בו כי זה עושה לה נעים כל המילים היפות הללו.