בית פורומים שידוכי חרדים

אני רוצה לצאת עם בחור שהכרתי באינטרנט, אבל... ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2009 12:32 לינק ישיר 

בס"ד

יופי, אני מאוד מאוד מאוד שמח.
מחזיק לך אצבעות.

כשתדברי איתצו ולרגע הוא ינסה לעשות עלייך מניפולציות רגשיות תזכרי שפורום שלם והגיון חזק עומדים מאחורייך. אל תפחדי.

וכדי שתרגישי שאנו ממש כאן ליד. ברגע שתסיימי את השיחה תיגשי לפורום כדי לעדכן אותנו. ולא בבשיל הרייטינג אלא בשביל שתרגישי שאת עושה דברים כדי לקחת את העניין לכיוון כלשהוא ואת לא דוחה או מתעצלת.

ובמילה אחת: בהצלחה.

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2009 12:37 לינק ישיר 

תודה אסיק .
שבת שלום .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2009 13:02 לינק ישיר 

לדעתי תקשיבי למה שהניקים אמרו לך פה וזה רק תטובתך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2009 14:33 לינק ישיר 

הרבה הרבה הצלחה!!
מתפללת עליך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2009 20:25 לינק ישיר 

וואו - אוקיי...אני יודע שאני נכנס קצת מאוחר אבל יש כמה דברים שאולי שווה להגיד.

להלן מה שהבנתי מהסיפור:
1. התחלתם לדבר עקב הודעה פרטית שהוא שלח לך בנושא ענייני על אשכול מסויים שכתבת בו.
2. מצאתם את עצמכם בשיחות עמוקות/סתמיות רבות וראיתם שאתם דומים או חושבים בצורה דומה.
3. כל צד סיקרן את הצד השני.
4. נתת את המס' שלך והוא מתקשר המון מחסוי - נותן לך תשומת לב, עזרה בכל מיני נושאים וכיף רגשי.
5. את ממש נהנת לדבר איתו וכנראה הוא איתך. הוא אוהב אותך ואת אוהבת אותו (אני לא אכנס עכשיו לזה- נלך עם מה שאת מרגישה).
6. הוא לא מוכן להפגש או לחשוף את זהותו

מה אני חושב על זה:
1. יודעת מה - בסדר גמור. אתם אוהבים אחד את השני וחושבים שאתם מתאימים מהמון בחינות.
    כיף לכם לדבר אחד עם השני/ה. וזה בסדר גמור - כי זה מצב של מאורסים. מגיעים לכאלה רמות.
2. אתם לא מאורסים. לא התחייבתם אחד לשני/ה ולכן תסכימי איתי שבגלל רגשות כאלה את או הוא יכולים להפגע
    ממש במקרה שהצד השני ישבור את העסק או שלא ילך
3. תסכימי איתי שמצב ביניים כזה הוא קצת מסוכן וכדאי כמה שיותר להיפטר ממנו
4. איך נפטרים ממנו ? מכריעים. או קדימה או להפסיק.
5. הוא לא רוצה קדימה - אבל גם לך יש רצונות -  הוא צריך לקחת אותם בשיקול.

לכן ---
יש לנו בקיצור שתי ברירות..או להמשיך קדימה והוא חייב להבין שמצב ביניים הוא לא קביל מבחינתך ולקחת את זה בשיקול.
או להפסיק.
אני יודע כמה זה קשה- הוא ממש עזר לך בנושאים הלכתיים רציניים ואת לא רוצה ל'בזבז' לו 2000 שח שהוא השקיע בך.

אז בואי אני אספר לך סיפור:
אני מכיר בחור שהכיר בחורה [לא משנה כרגע אם זה דרך הנט או במציאות - כי בנט זה בדרך כלל יותר מחשיד או בעייתי]
והם התכתבו הרבה ב sms ודיברו בפלאפון המון...השקיעו אחד בשניה יפה מאוד.
היא התקשרה אליו- הוא אליה. דיברו על כל הנושאים בעולם - הוא עזר לה בנושאים הלכתיים והיא עזרה לו בנושאים חברתיים.
כימיה נפלאה. השקפה תואמת.

3 שנים.

אבל זה היה מצב ביניים כי הם לא נפגשו ולא התחייבו לפחות רשמית [ע'י פגישה] אחד לשניה.
בשלב מסויים לבחור נשבר להיות במצב הזה - הוא רוצה להתקדם - היא לא כזה.
הוא החליט שצריך לסגור את העניין.

הוא שאל אותה אם היא מוכנה להתקדם כשהוא מסביר שאם התשובה היא לא - אז שלום.
היא אמרה שלא - והוא חתך את העניין.

כן היה לו קשה נורא כי היא באמת הבינה אותו והוא הבין אותה והיה נחמד והמון המון דברים טובים.
אבל מצב הביניים לא מבטיח כלום.
גם לה היה קשה והיא בכתה המון ולא ידעה מה לעשות...היא מחבבת אותו פלוס והם דיברו על נושאים שהיא לא מדברת עם החברות הכי טובות שלה.

היום הם פחות או יותר שכחו אחד מהשני/ה. לפחות לפי סממנים חיצוניים או מהנקודת מבט שלי..

מה אני רוצה להגיד בכל זה- 
1. מצב ביניים הוא מסוכן קצת
2. הוא גם לא מחייב כלום [לא לעתיד שלך ולא שלו ]
3. לא יהיה כל כך נורא אם גם פרידה תקרה.

תחליטו אתם ביחד אם להתקדם או לחתוך. ביניים זה לא טוב.

דבר נוסף : תגידי לו שזה לא הוגן [מבחינת הוגנות נטו] שאת צריכה לחשוף פרטים והוא לא. פשוט לא יפה מצידו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 02:30 לינק ישיר 

הפדופיליה משתוללת. זהירות.

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 03:36 לינק ישיר 

רווקה יקרה! אל תחשבי שהוא נכנס לקשר הזה בטעות!.  אם כי יכול להיות שזה קרה בטעות. לדעתי הוא לא מעוניין בך חד וחלק! למה? כי אם הוא היה מאמין בקשר הוא היה לוקח אותו צעד קדימה! עצתי לך כפי שהציעו קודמי זרקי אותו!. סוג הקשר שהוא מחזיק איתך נקרא בעברית נ-י-צ-ו-ל.  מאד מחמיא לו שבחורה מאוהבת בו. כייף לו להיות איתך בקשר. מצד שני מסיבותיו שלו הוא לא רואה בך שותף לחיים, ולכן הוא לא רוצה להתמסד. כייף לו איך שזה עכשיו שילם עלייך 2000 שקל? הוא יצא בזול מאד! בחורים בשביל להיות בקשר אם בחורה משלמים הרבה יותר. אם הוא היה מעוניין בך באמת הוא היה מבקש ממך להתמסד. הבחור מורח אותך, הוא לא מעוניין בך. הביני זאת והמשיכי צעד קדימה.

את אומרת אני אוהבת אותו קשה לי אני לא יכולה, לא רוצה להתנתק. חשבת לעצמך  כלפי מי אני מרגישה ככה? כלפי בחור מפופק ומסתורי. שבקושי נותן פרטים על עצמו. מורח בתירוצים זמן. ארבעה חודשים הם זמן סביר בשביל בחור כדי לברר ולדעת אם את מתאימה לו בשידוך ואל תשלי את עצמך שהוא לא עשה זאת. אם הוא לא רוצה לצאת בשידוך עכשיו, הוא לא רוצה בכלל!.

איך את לא מרגישה פראיירית? לתת אהבה לבחור שסתם מנצל אותך? שמשחק ברגשות שלך ומורח אותך בסתם תירוצים?

את עושה את עצמך חולה סתם! התנתקי ממנו ויפה שעה אחת קודם.

תוקן על ידי דעהזוגר ב- 08/02/2009 3:33:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 13:05 לינק ישיר 

הוא קרא את האשכול ביום שישי ונפגע ,
הוא שלח לי הודעה במוצ"ש שהכל נגמר ..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 13:14 לינק ישיר 

בס"ד

רווקה יקרה!
נמנעתי מלהגיב כי כולם כאן כבר כתבו את דעתי הברורה שהקשר הזה אמור להחתך ומייד!

עכשיו שההתפתחות היא כפי שציינת לעיל,
תראי כמה הקב"ה אוהב אותך,
למרות שענין הניתוק הוא קשה אבל חסכת לעצמך את ההתפלספות של איך להגיד?מה להגיד?מה לעשות?כן/לא לעזוב?!

תודה להקב"ה, תשמחי בחלקך!

אני מתפללת ומאחלת לך בכל ליבי שהקב"ה ימציא לך את הראוי לך במהרה בקרוב ובלב שמח!!
ותבוא עליך תקופה שמחה ומזוככת.

אנחנו איתך תמיד, בכל מצב!

אמונה~שמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 14:59 לינק ישיר 

אני לא מבין ממה יש לו להפגע..מזה שפנית באמת מתוך שאלה כנה.
הוא לא מתקדם
הוא רק רוצה ומבקש
הוא לא נותן חזרה [לא...טלפונים,צומי ושאלות רב הן לא נתינה חזרה]
למה הוא מצפה ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 15:10 לינק ישיר 

הרווקים כתב:

הוא שלח לי הודעה במוצ"ש שהכל נגמר ..

כמה ה' אוהב אותך, איזה חסד הוא עשה איתך,
רק להודות.

הקושי הוא קושי ועוד רגשי,
אבל איך כולם אומרים ויודעים זאת היטב:
"הזמן הוא התרופה הטובה!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 15:15 לינק ישיר 

זו המניפולציה האחרונה שלו?! הוא רוצה לגרום לך להרגיש רע עם זה שהעלית את הנושא לדיון..
טוב שעשית זאת, וזו ההוכחה הכי טובה לזה שהכל היה להנאתו האישית. תשכחי ממנו מהר בע"ה. ואאחל שבמהרה בע"ה תזכי לעמוד תחת החופה עם בן זוגך וגורלך ההגון לך.
ומכל הסיפור הזה שלא ישארו שום משקעים.

בהצלחה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 15:39 לינק ישיר 

סוף סוף!! עכשיו, גם אם הוא הוא ירצה לחזור, אל תתייחסי אליו. תחליפי מספר, שלא תהיה לו שום דרך להשיג אותך.
תאמיני לי שיצאת מזה בזול..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 17:05 לינק ישיר 

זה כ"כ קשה ....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 17:16 לינק ישיר 

נכון, זה קשה, וכואב מאד.
אבל יש כח לאדם להתגבר, ואפילו לשנות את רגשות הלב!
יקח קצת זמן, לא בחופזה, אבל בהשבה אל הלב לאט לאט הכאב יעבור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני רוצה לצאת עם בחור שהכרתי באינטרנט, אבל... ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.