זה קשה, זה כואב
זה צובט, זה מאכזב
לאבד אדם אוהב (אצלך זה אהוב כי האוהב לא ממש נשמע פה..)
אבל, זה הדבר הטוב ביותר, קראי שוב את התגובות פה באשכול ויהיה לך שוב ברור כשמש שזה מה שהכי טוב בשבילך!
משתתפת בצערך,
סתם עוד אחת...
נשלח ב-8/2/2009 17:24
בס"ד
רווקה חמודה,
טוב שאת פורקת כאן את הקושי שלך,
זה קשה, קשה מאד, מסתמא שראשך וכולך נתונים בצער.
הלב יוצא לעזור לך,
אבל רק הזמן יעשה את שלו, לאט לאט(מקווה שזה יקרה מהר)ותרפאי מהמכה הזאתי.
הייתי אומרת לך להיות כל הזמן עסוקה אולי זה יעזור לך,
אבל וודאי שלמרות העיסוקים הלב כואב.
אני בטוחה שיש לך את הכוחות המיוחדים לעמוד בגבורה!
הקב"ה איתך, הוא לא עוזב אותך לשניה.
מה שהכי כאב זה שהוא הפסיק את הקשר שלנו בהודעה פרטית , הוא אפילו לא דיבר איתי בפלאפון , לא הסביר ,כלום ...
נשלח ב-8/2/2009 17:45
אם הוא אהב אותך, למה הוא הפסיק את הקשר בהודעה פרטית, ולא בצורה מתורבתת??!!
תהי חזקה, זו היתה אשליה (אני יודעת שמאוד פשוט לומר אתזה וקשה לקבל זאת) ואני לא בטוחה שהתפטרת ממנו. הוא עוד עשוי לחזור ולהתקשר ו/או לשלוח הודעות, אבל אל תעני לו. רק ככה זה ייפסק.
המון המון הצלחה!!
נשלח ב-8/2/2009 18:08
אני חוזרת על מה שאמרו כאן רבים. ה' עשה איתך חסד גדול!
זה קשה, זה צובט אבל זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך!
תהיי חזקה...
נשלח ב-8/2/2009 18:52
עצם זה שהוא גמר ככה , זה מראה לך כמה הוא אוהב אותך ...
אני יודעת שזה קשה ,אבל תתחילי להוציא אותו מהראש שלך ,מחזיקה לך אצבעות )
בהצלחה !
נשלח ב-8/2/2009 19:01
אשמח לדבר איתך במסנג'ר.
עדכני אותי אם יש לך כזה ואם את מעונינת.
נשלח ב-8/2/2009 19:46
את ההודעות שלך הוא כן רואה זה אני בטוח אבל אמרת שהוא נפגע אז זה מה ששובר אותו. לא לענות לך אז תסבירי לו שזה היה רק בשביל לחזק את האהבה בניכם וסתם רצית לדעת איך החברים יגיבו על הדבר הזה ועוד תסבירי לו שלא סיפרת לאף אחד במי מדובר ומקווה שיבין
בהצלחה
נשלח ב-8/2/2009 21:16
הרווקים כתב:
הוא קרא את האשכול ביום שישי ונפגע ,
הוא שלח לי הודעה במוצ"ש שהכל נגמר ..
לא הייתי כאן כל כך לאחרונה, ובכל מקרה - אסיק, על כל מילותיו החריפות, אמר בדיוק מה שהייתי מנסה להגיד, כך שדעתי לא חסרה כאן.
משמח אותי להצטרף כשכבר מסתמנת הכרעה חיובית. אני מדגישה שמסתמנת כי לכי תדעי מה יסמס לך בעוד יומיים כשישעמם לו קשות... תודי לאלוקים שסלל לך בעצמו את הדרך לפיתרון.
בהצלחה! תחזיקי מעמד! זה יכאב, אבל זה גם יעבור!
נשלח ב-8/2/2009 21:21
בס"ד
הרווקים, ראי אני שמח שזה מה שקרה - לא שהוא עזב אותך (שזה נושא אחר האם זה באמת נכון או לא) הטוב שקרה זה שהסיפור נחתך והוא נחתך לצד שאתם מפסיקים את הקשר.
אבל...
כדי שזה יחזיק מעמד את חייבת לעשות מעשה דרסיט אחרת כל מה שקרה לא שווה את הנייר עליו זה כתוב.
את חייבת לגרום לכך שלא יהיה שום צורה בה הוא יוכל ליצור עימך קשר ולנסות לנגן על הרגשות וכך אולי לגרום לכך שהקשר יחזור.
ברור שזה קשה חמודה, אבל זה חלק מהניסיון שאלוקים נתן לך. תעמדי בזה ותהיי חזקה. במקום לדבר איתו-דברי איתנו! אנחנו כאן בשבילך... (אני בכל אופן...)
נשלח ב-9/2/2009 21:57
אסיק ,הוא יכול ליצור איתי קשר בפלאפון( שזה אומר אסמסים ושיחה ) ודרך התיבה הפרטית
נשלח ב-9/2/2009 22:50
לדעתי הוא נכנס לקשר בטעות וכשהוא קרא כאן את האשכול עיניו נפקחו והוא החליט לחתוך.
ואסביר: אני מנסה להכנס לנעליו וחושב לו זה היה אני והייתי מתאהב בבחורה הרי הייתי הופך את העולם כדי להשיג אותה. כיוון שלא זה מה שהוא עשה אלא שהוא גילה הססנות לאורך כל הדרך, זה מוכיח שכשהוא ראה אותך באמיתי לא היית נראית לו כאשה שאיתה הוא רוצה לחיות את חייו. ומכאן החלו כל החריקות. והסוף של הסיפור מוכיח את זה.
את וודאי מרגישה נורא כאילו הפסדת אהבה, אך האמת היא שזה ממש לא כך. זה שהוא עזב אותך בצורה כזאת זה מוכיח כמה הוא לא רצה בקשר וכמה הוא שמח למצוא סיבה להפטר ממנו ואולי זה יהיה לך לנחמה שבעצם לא הפסדת מישהו שבאמת אהב.
נשלח ב-9/2/2009 23:03
דעהזוגר כתב:
לדעתי הוא נכנס לקשר בטעות וכשהוא קרא כאן את האשכול עיניו נפקחו והוא החליט לחתוך.
ואסביר: אני מנסה להכנס לנעליו וחושב לו זה היה אני והייתי מתאהב בבחורה הרי הייתי הופך את העולם כדי להשיג אותה. כיוון שלא זה מה שהוא עשה אלא שהוא גילה הססנות לאורך כל הדרך, זה מוכיח שכשהוא ראה אותך באמיתי לא היית נראית לו כאשה שאיתה הוא רוצה לחיות את חייו. ומכאן החלו כל החריקות. והסוף של הסיפור מוכיח את זה.
את וודאי מרגישה נורא כאילו הפסדת אהבה, אך האמת היא שזה ממש לא כך. זה שהוא עזב אותך בצורה כזאת זה מוכיח כמה הוא לא רצה בקשר וכמה הוא שמח למצוא סיבה להפטר ממנו ואולי זה יהיה לך לנחמה שבעצם לא הפסדת מישהו שבאמת אהב.
אבל הרבה פעמים ניסיתי לחתוך וכל פעם הוא שיכנע אותי שכדאי להמשיך ושהוא אוהב אותי וכו ,אז דווקא עכשיו הוא נזכר שאני לא בשבילו ?!
נשלח ב-9/2/2009 23:12
יכול להיות שבאמת הוא בחור מזן יותר נצלן משחשבתי.
מצד אחד רצה להחזיק בקשר, כי בשביל בנתיים זה טוב כל עוד אין לו משהי אחרת. מצד שני לעבור לשידוך? חס וחלילה! הרי הוא לא מעוניין בך כבת זוגתו לחיים. כי אם הוא היה מעוניין בך הוא היה עושה כל מה שיכול כדי לסיים מהר בשבירת צלחת. בחור שלא מסכים להזדהות ומסתתר מאחורי תירוציםהוא לא בחור שמעוניין בקשר אמיתי הוא מעוניין במשחק ואת במקרה היית הצעצוע.
ועובדה שכשהוא קרא את הדברים והבין שאת חותרת רק לקשר רציני הוא פשוט נבהל וברח.