בית פורומים שידוכי חרדים

צריך את עזרתכם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2009 19:17 לינק ישיר 

כמה שלאב מי צודקת..
לאח שלי היה חבר שבא ממשפחה משופעת בכסף והוא היה אחד השפיצים של הישיבה והוא נישא בגיל 29...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2009 13:38 לינק ישיר 

יוסל יקר!!
קשה מציאת זיווגו של האדם כקריעת ים סוף...אני בטוחה שאתה בחור טוב ודווקא בגלל זה אתה  מתקשה יורת...אתה חייב למצוא את הטובה ביותר בשבילך...
אני גם שואלת את עצמי את אותה שאלה...אני ב"ה בחורה מקסימה, והייתי בטוחה שאחטף ברגע, אבל...אלוקים הוא זה שמסדר את הכל, והוא יודע מתי בדיוק זה הזמן הכי טוב בו הכי יסתדר לאדם להינשא..כניראה שעדיין לא הגיע זמנך...איתך בצפיה לזיווגי....

"אין דבר העומד בפני הרצון"(מנסיון אישי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2009 01:26 לינק ישיר 

ליאורר1234 כתב:

"אדם ממש מושלם"
מה?????????

ליאור ופוליאנה,

מא אתן עושות רש"י ותוס' על דברי? אתן לבד מבינות שלא לכך היתה כוונתי ושוודאי שאין קשר בין מושלמות לנישואין.

(כוונתי היתה שאכן יכול להיות שהבחור כמו שהוא אומר על עצמו הוא נחשב בחור טוב. וממילא אין שום סיבה (ע"פ דרך הטבע כמה שזה תלוי בו) למה הוא לא יתארס עד עכשיו. אך אולי כן יש סיבה וזה עליו לבדוק.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2009 08:12 לינק ישיר 

האם יש לך מושג למה ההורים של בחורות לא מסכימים להצעות?

תנסה למצוא שדכן אמין (אני יודע שזו לא משימה קלה) ושאתה מכיר ושתסכים להעביר אליך את הביקורת שהוא בעצמו ישמע. מבלי לדעת מה הסיבה יהיה לך קשה מאוד להתמודד עם זה. קשה לתקן תקלה שלא ידועה.

בהצלחה ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > צריך את עזרתכם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.