| נשלח ב-9/2/2009 22:05 |
|
| |
בעקבות הבחירות- האם בן הזוג אמור להבין אקטואליה?
עד כמה אתם מחפשים בן/ בת זוג המעורים במה שקורה בעולם ויש להם דיעה מגובשת לגבי נושאים אקטואלים שעולים?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 10/02/2009 0:48:30
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2009 22:11 |
|
| |
ידיעה ממוצאת. שלא ידע לי יותר מידי ויחרוש לי על דברים ש"ברומו של עולם"
|
|
| נשלח ב-9/2/2009 22:48 |
|
| |
זה פרמטר שמתאים לציבור החילוני.
מה שכן, שלא יהיה 'מעורבב' בכל הרפש הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2009 22:56 |
|
| |
שוב, מעורה. לא מעורבב.
אני לא מסכימה איתך. זה לא פרמטר בפני עצמו אלא פרמטר שיכול להראות על יכולת חשיבה, למידה, ניתוח והתעניינות במה שקורה סביבך, א"א לחיות בבועה.
ועם כל זה, אני מסכימה לגבי ידיעה ממוצעת. ז"א, אם כבר חורשים סביבך על נושא מסויים אז תדע מה אתה עצמך חושב על זה.
אבל לא יותר מזה..
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 01:07 |
|
| |
חחח מצידי שלא יבין בזה הכל..
הבל הבלים וחרטה ברטה כל הפוליטיקה הזו היא לא יותר מהשחטה לנשמה נקודה, לא אז ולא היום לא התעניינתי בשטויות האלה, בע"ה שיבוא המשיח במהרה ויעיף את כל אלה שחושבים שהם ב"שלטון"
הכל שם שחיטות שקרים ומה אין שם בשביל מה להכניס את עצמך לזה זה מיותר, ואם אדם לא מתעניין בפוליטיקה זה לא אומר שהוא חיי בבועה סליחה, זה שהוא לא מתעניין בדברים מטומטמים אז הוא חיי בבועה? זה שהוא ידע על השחיטות ששם וכל השטויות האלה זה יעשה אותו "אין" יש לכם שטויות אתם שתיהיו בריאים
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 10/02/2009 1:03:23
אין עוד מלבדו!
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 01:11 |
|
| |
דווקא אני כן בעד אחד שיבין עניין. ויתעניין. כן, גם במה שקורה מעבר לשטיבל שלו. במה שמתרחש עם אנשים שאינם מהחצר שלו. מעצבנים אותי הבחורים שלא איכפת להם ממטר למשל ממה שקורה בארצינו הקטנטונת. ואני לא מתכוונת לפוליטיקה. הלכלוך והרפש האלו נמצאים מספיק בפונוביז',אז פוליטיקאי בנשמתו יכול להיות חניוק, פרום, צדיק, ולדשדש בביצה הזו. אני מדברת על איכפתיות ממה שקורה סביב ומשפיע עלינו, על עתידנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 01:17 |
|
| |
עד שלא תקלתי באנשים שאין להם מושג ממטר אחריהם ולפניהם לא הבנתי כמה זה מפריע לי...
כן. תהיה חלק מהעם שלך גם אם הוא לא שחור לבן.
תהיה חלק מהמדינה שבה אתה יושב-ואם לא נאה לך-תעבור לאיטליה.
תהיה עם ראש על הכתפיים, לפעמים זה הופך להיות שיחה-וכדאי שתדע מי זה ביבי...
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 01:26 |
|
| |
עניני פוליטיקה זה ניראה לי מידי גברי (לא אמרתי שלא תדע מי ראש הממשלה) סתם הרגשה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 02:43 |
|
| |
אני באופן אישי מתעניין ומתמצא טוב בנעשה, אך נראה לי הזוי במיוחד לדבר אם אישתי על ביבי או ליבני.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 13:07 |
|
| |
על מה כן נראה לך לדבר איתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 13:21 |
|
| |
הוא לא צריך להיות גאון בענייני אקטואליה אבל הוא צריך לדעת דברים בסיסיים ..
בכ"ז הוא גר בארץ הזאת .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 19:48 |
|
| |
| נועה_האחת כתב: |  | על מה כן נראה לך לדבר איתה?
|
|
על כל נושא שזוג נורמאלי בעולם מדבר, זוגות נורמאלים לא ראיתי שנושאי השיחה שלהם (בדרך כלל) כוללים פוליטיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 22:50 |
|
| |
הי, זאת נועה.
הזוגות הנורמליים שאני מכירה מדברים על כל נושא שרק שייך. וגם על מה שקורה סביבם, וזה בפירוש כולל אקטואליה, מצב וכו'...
מעניין אותי על מה מדברים הנורמלים שאתה מכיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 23:27 |
|
| |
האמת שבתור רווק, היתי בטוח שאשוחח עם אשתי כל הזמן על ספרים שנקרא, פילוסופיה וכד'.
בפועל השיחות הם על העבודה שלה (בהחלט מרתק), ילדים ובית (קניות וכד').
נושאים כספיים עפ"ר אני אוסף מידע מראש מעבד אותו ויושב עם אשתי כאשר המידע כבר מעובד, לדון עמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 01:08 |
|
| |
אכן ככה זה מצטייר בעיני, נושאי השיחה של בעל ואישה הם על עניני היומיום. מפחה, ילדים, עבודה, קהילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 22:12 |
|
| |
אם אני אדם שמתעניין במה שקורה מחוץ לד' אמותי, אז חשוב לי שגם פרטנרי לעתיד יהיה כזה.
אישית אני שונאת פוליטיקה וכאלה שבטוחים שהם יודעים ומבינים בה הכל אבל חשובה לי התענינות מתונה, אינטלגנציה כללית ואיכפתיוית בסיסית מהמתרחש בעולמנו הקט ובארצנו חסרת המנוחה.
מן הסתם כשהמשפחה גדלה ויש ילדים, נושאי השיחה הבוערים הם לא ממש ציפי וביבי ושות' אבל עדיין, לא כדאי לאבד קשר עם העולם החיצון.
|
|
|
|
|