|
|
| נשלח ב-10/2/2009 22:58 |
|
| |
חלילה
אף לא מנהיג חילוני.
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 22:59 |
|
| |
טוב נו תהי ריאלית... אף לא מנהיג חרדי אחד היה עולה.
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 23:09 |
|
| |
ברור.
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 23:17 |
|
| |
יאללה, הפוליטיקה הזאת. אנשים חושבים שהם מנהלים ת'עולם... בטח אלוקים מתפוצץ מצחוק שם למעלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2009 23:20 |
|
| |
שירונת את מזכירה לי...
היום היו צריכים להשיג אצלנו במטה את "אלי ישי" אז האחראית שם אמרה
"תגידו להם, שלהשיג את אלי ישי זה כמו להשיג את אלוקים"
!!!!!
ממש עשו ממנו היי יאי.
פחח
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 00:00 |
|
| |
בקיצור, עדיף להמנע מלהגיע לקלפי בכלל
אין מה לבחור
זה נבלה וזו טרפה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 00:28 |
|
| |
תמי 4 זה לא נכון זו מצווה ואפילו חובה ללכת לבחור במפלגה חרדית ואנחנו בתור חרדים צריכים להשפיע ולדאוג שלא יעלה שלטוון יותצר מידי חילוני כמו איזה ליברמן כזה שרוצה לעשות נישואים אזרחיים והתבוללות ואוכל לא כשר בלשון המעטה ה' ירחם...
אנחנו צריכים לעשות השתדלות ולנסות לגרום לחרדים לעלות קצת לפוליטיקה אפילו שזה דבר מושחט אבל אם יהיו רק חילונים בפוליטיקה המצב לא יהיה כזה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 00:51 |
|
| |
הצבעתי איחוד לאומי.
הייתם פוסלים מישהו בגלל השקפה פוליטית שונה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 01:10 |
|
| |
בכלל לא רציתי להצביע. לא מעניין אותי. כולם מנוולים. כולם מושחתים.לא רוצה לתת יד לקריסה של המדינה שלנו....
שיקרה מה שיקרה.לא הייתי חלק מזה. אין לי אמונה באיש מהממשלה. בסוף אלוקים יעשה בנו כרצנוו, גם ככה החרדים תמיד ילחמו על הפת לחם שלהם, על הישובת, על הילדים, זה סיפור מכור. בכל פעם עם פרצוף של מישהו אחר שמככב שם.
תמיד הערבים ירדפו ויכו בנו ותמיד ממשלת ישראל בעל כרחה ניצבת בידיים כבולות בגלל...ובגלל...ובגלל....
שבוע שלם כולם שואלים אותי מה אני מצביעה, בסוף העדפתי שהקול ילך לאינטרס אישי כחברה בציבור מאשר שיבוזבז.... אז אמרתי אני מצביעה ג' כמובן. ג' ברור. ג'. ג'. ג'.
אני מגיעה לקלפי במהירות, הגשם היה מטורף[איזה כיף!!] רצתי מהר, אמרתי אני אבחר ואצא, אני בנאדם עסוק ואין לי זמן יורת מדי.... אני בוחרת פתק משלשלת לקופסא יוצאת החוצה ופתאום קולטת ששמתי שם את ש"ס.
כאילו מכל הפתקים ראיתי בעיניי רק את ש"ס. מישהו לקח לי את היד ושם אותה על ש"ס. לא תכננתי. לא רציתי. אפילו לא התלבטתי. ושמתי ש"ס.
איך זה קרה, אין לי מושג..... אבל זה קרה.
אז בחרתי ש"ס.
שטויות..... מה שיוצא-אני מרוצה.
מה שבאמת באמת מכעיס ומעצבן אותי- זה שהחברות החרדייות ג' וש"ס לא מתאחדות!!! יחד עם הציבור הדתי לאומי!!! אנחנו טיפשים ומבוזבזים-כי כך מזמן היה לנו רוב.....
לפחות ג' וש"ס...
זה פשוט מגעיל ומטורף בו זמנית לדעת שאתה לוקח ישיבה של בחורים ושם אותם בקלפי וחצי מצביעים ש"ס וחלק ג' והרי לכולם מטרות משותפות, כולם מתחנכים על אותם ברכיים, וכולם אוכלים מאותה צלחת.... טפשי ומטורף.
זהו. שונאת פוליטיקה. לא מהיום.
חוצמזה, שגם הכל צפוי..... ביבי זה ביבי וש"ס זה ש"ס.... ואין חדש תחת השמש...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 01:14 |
|
| |
רק ש'ס (פעיל חזק )
מורינו ורבינו הרב הקדוש הרב עובדיה יוסף שליט'א אמר לבחור ש'ס אז נבחר ש'ס ואפילו שלא ממש (הצליחו לפי התוצאות הזמניות )
אבל צריך להלחם באש ובמים
ולבחור רק ש'ס
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 08:24 |
|
| |
אני הצבעתי ג'
אני הייתי מאוד מאוכזבת מש"ס !
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 09:24 |
|
| |
בעיקרון צודקת אם הרב לא היה אומר לא הייתי בוחר בכלל אבל דיברי הרב ודיברי התלמיד דיברי מי שומעים??
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 09:38 |
|
| |
| ד_שחר כתב: |  |
היום היו צריכים להשיג אצלנו במטה את "אלי ישי" אז האחראית שם אמרה
"תגידו להם, שלהשיג את אלי ישי זה כמו להשיג את אלוקים"
!!!!!
ממש עשו ממנו היי יאי.
פחח
|
|
להשיג את אלוקים זה הדבר הכי קל שיכול להיות!!!
פשוט נושאים עיניים כלפי מעלה!!!
ומה אני בחרתי?
ישראל ביתינו.
סתם.
לא הצבעתי בגללו, ליצמן.
הצבעתי רק לכבודו, הגרי"ש אלישיב שליט"א.
ג'. ג'. ג'.
תוקן על ידי נועה_האחת ב- 11/02/2009 9:36:56
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 09:40 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
ג' 5 מנדטים. חחחחחחחחחח
|
|
אסיק???
מה משעשע כל כך בזה שמפלגה חרדית מאבדת מכוחה???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 09:41 |
|
| |
בס"ד
אייזה אשכול שידוכי קלאסי:)
רציתי, הצבעתי ועבדתי-
ש"ס,