| נשלח ב-11/2/2009 10:31 |
|
| |
לימוד מקצוע
האם יש מקצוע מבוקש בתחום החינוך, שאין הרבה לומדים אותו, הייתי מעוניין לדעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 12:09 |
|
| |
ישנם הרבה מאוד מלמדים, אבל אם אתה מחפש בעלי מקצוע, כמעט שאין.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 13:22 |
|
| |
מורה לאנגלית לבנים, יהיה כנראה מבוקש בשנים הקרובות.
יותר ויותר אנשים בסביבתי, שולחים את בניהם לחוגים פרטיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2009 14:37 |
|
| |
למדתי חינוך מיוחד
ועכשיו אני עושה עוד קורס, שזה שיטת פוירשטיין, ואני לא יודע איך לממש את זה , אז מה זה שווה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2009 21:03 |
|
| |
אני חושבת שתחום החינוך מיוחד לא מוצה.
יש לאחרונה לצערינו הרבה מקרים של ילדים הדורשים חינוך מיוחד. והמודעות לענין גוברת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2009 23:22 |
|
| |
אני כמו יצחק מאיר ממליץ על מורה לאנגלית
ילדי נמצאים במוסד שאכן לומדים את המקצוע הזה ולא זכו מעולם למורה אחד טוב בתחום כי פשוט אין
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 16:09 |
|
| |
אני מעוניין להשתמש ולעבוד במה שלמדתי, ולא ללמוד עוד משהוא, נראה לי שלא יהיה לזה סוף , האם במה שלמדתי , יש תועלת, או שחבל על הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 11:02 |
|
| |
אני לא ממליץ ללמוד אנגלית. מי שלא מדבר שפה ברמת שפת אם, קשה מאד לקלוט שפה על בוריה, אם לא שמשקיעים שנים על גבי שנים בדיבור תמידי וקריאה רחבה. להיות מורה לאנגלית, כשאתה שוגה כל הזמן, לא נראה כרעיון טוב.
מאידך הצעת משגב_לדך היא הצעה טובה, ובתנאי שיש לך כשרון לדברים האלו. מי שאין לו כשרון להבנת אנשים, הרי שלא יועילו בהרבה לימודים בתחום שעיקרו מבוסס על אינטואיציה ורגשות.
אני לא יודע אם זה קיים בארץ, אבל בחו"ל קיימים מרכזי תעסוקה, שם בודקים את הכישורים הטבעיים שלך על ידי שאלון מתאים. אם תצליח למצוא מקום לעשות בדיקה כזו, יהיה לך מגוון רחב של תחומים המתאימים דוקא לך, ומתוכם תוכל לבחור אולי אחד שהוא גם רווחי וגם מעניין אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 11:57 |
|
| |
כמדומני שבירושלים יש את מכון הדסה לייעוץ בבחירת מקצוע. בהצלחה.
|
|
|
|
|