|
|
| נשלח ב-23/2/2009 23:06 |
|
| |
אם כל אחד יצביע למי שהוא הציע הבחירות תהיינה משעממות. ככה יש עניין גדול יותר לשכנע.
אני מציעה גם את ארי רוזנר. יש לו קול מרגש והוא מאד מתחבר לשירים ומכניס בהם עוצמה, הוא גם עדין מאד ולא מתפרע. יש לו הופעת במה מצויינית. כיף לראות ולשמוע אותו.
רוזנר - מסתכל לקהל בעיניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 01:08 |
|
| |
אוף לא נרדמת........... אההה הבנתי תהילה תודה.
(רוזנר-סיסמה יפה).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 09:39 |
|
| |
רגע, מה נסגר עם התאריך האחרון להגשת מועמדים? ד' אדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 19:07 |
|
| |
מצטרפת לשאלה.
נראה שעל היו"רית ועוזרותיה לקבוע כללים ברורים למשחק ע"מ שנוכל להמשיך בו.
לתשומת לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 19:33 |
|
| |
צודקות.
באמת צריך לקבוע יותר כללים ולהגדיר את הענין. (חוסר זמן לא נורמלי שלי.)
לפי איך שזה נראה לבינתיים, נראה לי שלקבוע עד למוצ"ש הזה, זה לא כ"כ מעשי.
בעז"ה ובל"נ אשתדל מאוחר יותר לארגן את הכללים יותר. בכל אופן, אל תחכו לזה ותתחילו להציע מועמדות לפי איך שתהילה כתבה. (אני פשוט מתפללת בכל לב שיהיה לי את הזמן לזה ביום-יומיים הקרובים. אז פשוט תתחילו.)
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 17:58 |
|
| |
מצרפת לתפילה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 23:25 |
|
| |
בחירתי לסולן הטוב ביותר היא: עודד קריטי! מהסיבות הבאות: 1)הקול,התפילה. 2)ההופעה המרשימה. 3)הסמל,ההיסטוריה. 4)ומשהו אישי...הוא תימני ..
השיר הטוב ביותר הוא: לא שמעתי שמישהו אמר זאת אי פעם על השיר הזה, אבל לדעתי השיר הטוב ביותר של מיאמי הוא.. -אוקיי..האהוב עלי ביותר, הוא.."ירושלים שמעו לקולנו"! פשוט יש בשיר הזה כל כך הרבה אהבה..כל כך הרבה תקווה,ושמחה,ואחדות אל עבר העתיד הטוב המובטח... כך אני מרגיש. לשיפוטכם.
האלבום הטוב ביותר: One by one! הרבה להיטים, המבוצעים ע"י סולנים מעולים, ולא אכחיש שגם רוח התקופה ההיא משפיעה עלי..
העיקר תזכרו: לא דומה, לא כמעט, קריטי.
ועוד משהו... מיאמי. לאהוב את החיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 17:48 |
|
| |
מתנצלת על העיכוב.
קודם כל- מכיוון וכמה מכם התחילו להציע וחלק לא- אז פשוט נעשה איפוס. מתחילים עכשיו מחדש ומהתחלה ולפי הכללים. (וגם מי שכתב, יעשה זאת עכשיו בשנית ולפי הכללים.)
הקטגוריות שלנו בבחירות הן: סולן, שיר ואלבום.
שלב ראשון:
הגשת מועמדות- כל אחד מהמשתתפים יכול להגיש עד 3 מועמדים בכל קטגוריה. (אפשר גם פחות, אבל לא יותר.)
ההגשה תתבצע כאן באשכול בצורה מסודרת.
וזה אמור לכלול:
מידע על כל סולן: מיהו, מהו, באלו שנים (בערך) היה במקהלה, באיזה אלבומים השתתף, באלו הופעות, באלו שירים היה סולן, וכו'... קצת על ההיסטוריה שלו בתמציתיות.
אח"כ: למה אתם חושבים שדווקא הוא ראוי להיבחר לסולן הטוה ביותר. מה יש לו להציע? מה מייחד/ מבדל אותו משאר הסולנים? במה הוא תרם למקהלה כשהיה בה? וכו'...
כנ"ל לגבי שיר. כמה מילים עליו, באיזה אלבום הוא נמצא, הופעות מיוחדות שהוא הושר בהם, מיהם הסולנים ששרים בו, וכו'...
וכמובן, למה אתם חושבים שהוא השיר הטוב ביותר.
וגם לגבי אלבום. אילו שירים הוא כולל, מתי יצא, מה מיוחד בו, הופעה מסוימת שהוא קשור אליה. וכו'...
ושוב- גם כאן, מה יש בו שאין בשאר האלבומים, ולמה לדעתכם הוא הטוב ביותר.
סיסמאות זה לא כאן! זה בשלב אח"כ. (בשלב השלישי.)
את כל זה אתם צריכים לכתוב כאן עד מוצ"ש הקרוב י"א באדר. (עד בערך שעה 2 בלילה.)
שלב שני:
נרכז כאן את כל ההצעות וכל אחד ישלח לי באישי (את התאריך וכו', נראה בהמשך.) כך:
את שם המשתתף שהציע, ובחירה אחת שלו מכל קטגוריה. כך לגבי כל משתתף.
כך שבסופו של דבר לכל אחד יהיה אפשרות להגיש מועמד אחד שיבחר ע"פ המשתתפים.
השלב השלישי:
אני כותבת כאן את התוצאות. כל אחד מה בחרו מתוך האפשרויות שהוא הציע.
ואז, לאותו הסולן, שיר ואלבום הוא אמור לעשות מן "תעמולה" שכזו ולשכנע לבחור בו.
שלב רביעי:
בחירות!
כל אחד בוחר את 3 הסולנים/ שירים/ אלבומים, לפי הסדר שהוא בוחר בהם ושולח לי.
ואז... נראה מה תהיינה התוצאות!!!
המשחק ייקח קצת זמן כי הוא בשלבים; אז תתמידו, כי אחרת הוא ייפול באיזשהו מקום, וחבל.
מקובל?
(נ.ב. 1. כל הבחירות נעשות על ידכם. לשיקול דעתי אין כאן שום מקום. אני רק מרכזת את הבחירות.
2. אני לא יודעת אם כדאי ששנים יבחרו את אותו מועמד. לכן- כל הקודם זוכה! מי שכותב ראשון- זוכה- מקבל את האפשרות להציע מועמדות לאותו סולן/ שיר/ אלבום.)
בהצלחה! צאו לדרך!!!
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 18:24 |
|
| |
מהתחלה....
ארי גלדווג- הוא בוגר של פרחי מיאמי
הוא הסולן המנצח ,הוא בכל זאת גילה אומץ רב כשעלה לבמה, ואף זכה למחמאות ושבחים ולתמיכה מקיר לקיר מכל אותם מעריצים.
חוץ מזה הוא הוציא אלבומים ואלבום מאוד מוצלח שלו "נשמה טהורה" ושירי השבת עדיין בעיצומן. וגם עם הסולנים במקהלת "שירה חדשה".
וברמה המוזיקלית?
הוא יודע איך להכניס נשמה לשיר, הוא מוסיף פרטים קטנים שמשנים את השיר לגמרי
האלבום של הזמר דוד גבאי העיבודים הקוליים בו נעשו על ידי ארי גולדווג.
ועוד ועוד ועוד........ למי שלא מכיר.....(זה הוא)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 18:28 |
|
| |
טוב אז האלבום המועדף עלי זה שבת ירושלים-(סתם ככה אני מאוד אוהבת שירי שבת) הוא יצא בשנת 1989
אני חושבת שבאלבום זה נחלה הצלחה כה גדולה, ומבטאים בו את האווירה המיוחדת בירושלים, ועל הצורך לשמור על קדושתה.ומכניסים בו גם את חשיבות התפילה בשיר We Need You,
ועל תופעת הדיבורים זהו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 18:45 |
|
| |
והשיר המנצח זה מאוד קשה.... אז בחרתי (לבסוף) גם את יעלה ויבוא שיר שמתאים לכל חודש וחול המועד ובכלל לא נמאס לשמוע אותו שוב ושוב............
הוא מהאלבום ירושלים שמעי לקולינו שיצא בשנת 2003 וממשיך ללות בכל הזדמנות....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 19:32 |
|
| |
אוי וי! זה נשמע יותר גרוע משיעורי בית... אבל אוקיי, קיבלתי, נעשה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 13:23 |
|
| |
הצילו ריבי, את נשמעת מורה... (אבל הסתדרת יפה, שכוייח.)
טוב אז נעשה את זה שוב, אני רוצה להציע את איצי ספינר. איצי נכנס למקהלה בגיל צעיר מאד בשנת.... (מאיפה לי לדעת שנים?) והופיע בפעם הראשונה במיאמי אקספיריאנס 2, כבר בהופעה הראשונה הוא קיבל סולו של שיר שלם(!), רפאינו. אחר כך הוא השתתף בהופעות מיאמי אקספריאנס 3, 4 5, ובאלבומים מן השמים, אחד אחד ושיר השמחה. איצי שר סולו בכמה שירים מפורסמים, כמו: נקדש, והיה ה', זעקתי, בסייעתא דשמייא, ועוד.
איצי ספינר שר גם בדיסק של ישראל ויליגר וגם את dady dear ביחד עם מרדכי בן דוד.
בבגרותואיצי שר שוב בפרחי מיאמי במיאמי 25 בתור בוגר של המקהלה.והשתתף בדיסק של של ארי גולדווג (שבת - get reddy) וכן הוציא אלבום משלו you and i.
איצי ספינר הוא אחד הסולנים הטובים ביותר של פרחי מיאמי. יש לו קול מתוק וערב הוא נתן למקהלה המון ושדרג כל שיר שבו הוא שר סולו. ירחמיאל ידע את זה ונתן לו את סולואים עצמתיים כמו בשיר שפותח את מיאמי אקספיראנס 3, כמו בפתיחת ההגדה (מה נשתנה), כמו באני מאמין, כמו ברפאינו. גם ההופעה שלו על הבמה מיוחדת. עדינה ואצילית.
לאיצי ספינר יש את הקול הכי מדהים ששמעתי אי פעם, ועד היום לא היה מישהו במקהלה שהגיע לרמה שלו (בעיקר בצעירותו), בקיצור, איצי היה ועדיין הסולן הטוב ביותר, גם במיאמי 25 אמר המנחה שהוא הסולן הטוב ביותר.
(וואו, אני מרגישה שאני מספידה אותו...)
השיר שאני רוצה להציע הוא בסייעתא דשמייא שיצא לאור בדיסק שנקרא כמובן בסייעתא דשמייא (כבר אמרתי שאני לא יודעת תאריכים...) זהו שיר מקסים ומרגש שמדבר כמה אנחנו תלויים בקדוש ברוך בכל דבר, (אל תתפסו אותי על המילה.) הסולן הראשי שלו הוא כמובן ג'ונתן פאלי. הביצוע המלא של השיר הוא במיאמי אקספריאנס 1, עם נחום, ארי, אברהם וכו'.
את השיר הזה שרו עוד פעמים רבות בהיסטוריה של פרחי מיאמי. שרו אותו במיאמי אקספריאנס 2, 3, איצי ועודד שרו אותו במיאמי אקספריאנס 5, ג'ונתן פאלי שר אותו במיאמי 25, מרדכי שפירא שר אותו במיאמי 26, ןגם לאחרונה שרו אותו. (עיין ערך שלל הקליפים: משה בליסקו, יאיר קניג, שמולי ברוין,)
בקיצור, בסייעתא דשמיייא הוא גולת הכותרת והדובדבן בקצפת של של הלחנים של ירחמיאל ביגון.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 17:16 |
|
| |
יישר כח גדול לריבי!!!!
ממש כל הכבוד. נראה שזה הולך להיות גדול!
את המועמדים שלי, אציג בהמשך בעז"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 18:44 |
|
| |
תהילה- מעולה! ככה התכוונתי שתכתבו. (לא היתה כוונה להפחיד אתכם ולהעמיס. גם לא ניסתי עליכם שום עקרון דידקטי... אבל יש מינימום של כללים למשחק סטנדרטי.)
האפשרות שזה יהיה גדול- תלויה כמעט רק בכם. בכל אופן, תודה.
|
|
|
|
|