בית פורומים הנה ימים באים

מלחמת איראן - ישראל יוצאת לדרך!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2009 21:20 לינק ישיר 

אני מזמן מאמין שיש לו . המשקיף צודק בהערכתו. אם הוא באמת מושך זמן, זה בשביל לבנות מספיק פצצות אטום להחריב "את כל העולם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2009 22:24 לינק ישיר 

יש פצצה או אין פצצה זה לא משנה הרשע הזה יפעל מתי שהשם יחליט
ועלינו כיהודים להתחזק ולהתאחד ,
לא נראה לי שישראל תתקוף באירן בגלל הפחד שלה מאובמה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2009 00:01 לינק ישיר 

מפקד צבא ארה''ב: איראן גרעינית תהיה אסון  

מפקד צבא ארה"ב: איראן גרעינית תהיה אסון

מאת סוכנויות הידיעות

האדמירל מייק מאלן מתריע שנשק גרעיני בידי טהראן יהיה הרה אסון לעולם כולו. לדבריו, על המעצמות להתאחד ולעצור בעדה

תגיות: גרעין, מייק מאלן, ארה"ב, איראן

אם איראן תשיג נשק גרעיני, יהיו לכך השלכות הרות אסון ? כך אמר הערב (חמישי) ראש המטות המשולבים של צבא ארה"ב, האדמירל מייק מאלן. מאלן קרא למעצמות הגדולות לשתף פעולה ולעבוד יחד כדי למנוע תרחיש כזה.

תרגיל חיה"א 2009: לא תורגלה תקיפה באיראן

דבריו של האדמירל מאלן באים יום לאחר שנשיא איראן, מחמוד אחמדינג'אד, הודיע שהודיע שארצו ביצעה ניסוי בטיל בליסטי מסוג "סיג'יל 2" ל-2,000 ק"מ, שמומחים אומרים כי בכוחו לפגוע בישראל.

הדאגה במערב היא מהאפשרות שטהראן תשלב בתוכנית הטילים שלה אלמנטים מהעשרת האורניום שהיא מסרבת להשעות, כדי ליצור נשק גרעיני. זאת, חרף ההכחשה העקבית של איראן שבכוונתה לעשות כן.

"אני מאמין שהשגת נשק גרעיני באיראן תהיה הרת אסון עבור האזור ? והעולם כולו", אמר מאלן, שהופיע בפני ועדת יחסי החוץ של הסנאט האמריקאי. "תרחיש כזה, לפי תפיסתי, ייצור בשכנותיה של איראן תחושה שהן חשופות, פחותות, ואז הן יפתחו או ירכשו יכולת (גרעינית) בעצמן", הסביר. לדבריו, אם איראן תשיג נשק גרעיני, קרוב לוודאי שהמהלך יניע מירוץ חימוש גרעיני במזרח התיכון. במצב כזה, המשיך, "החיסרון, פוטנציאלית, הוא הרסני לחלוטין".

ואולם, האדמירל מאלן לא הציע בדבריו שארה"ב תנקוט פעולה צבאית כדי למנוע מאיראן להשיג נשק גרעיני. התבטאויותיו היו כהד למדיניות ממשל אובמה, שגורסת כי על המעצמות הגדולות לעבוד יחד כדי לשכנע את איראן שלא לחתור להשגת נשק גרעיני, ובאופן כללי יותר, לפעול לעצירת הפצתו של הנשק הגרעיני בעולם.

"מנהיגים ברחבי העולם מוכרחים לפעול יחד כדי לעצור את ההתפתחות הזאת, או שההשלכות המדאיגות שלה עבור אנשים ברחבי העולם תהיה באמת, באמת טרגית ודרסטית", סיכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 15:14 לינק ישיר 

מועמד לנשיאות איראן: אעצור ישראל ''במכה אחת''  

מוחסיין רזאי, מי שכיהן במשך 16 שנים כמפקד משמרות המהפכה באיראן המתמודד עתה נגד אחמדי-נג'אד בבחירות לנשיאות, התרברב כי אם ירכיב את הממשלה, ישראל לא תעז לאיים על איראן. "ממשלה תחת הנהגתי תוכל לעצור את ישראל אחת ולתמיד באמצעות מכה אחת", אמר

AFP פורסם: 24.05.09, 13:40

מפקד משמרות המהפכה האיראניים לשעבר, מוחסיין רזאי, טען היום (א') כי הוא יוכל לעצור את ישראל ב"מכה אחת", ואמר כי אם ייבחר לנשיא הרפובליקה האיסלאמית, ירושלים לא תעז לאיים על איראן.

"ממשלה תחת הנהגתי מבינה טילים וטנקים - וגם מדיניות חוץ. היא יודעת בדיוק היכן נמצאות הנקודות הרגישות בישראל. היא תוכל לעצור אותה אחת ולתמיד באמצעות מכה אחת", אמר רזאי, המתמודד על הקול השמרן בבחירות לנשיאות באיראן, הצפויות ב-12 ביוני.

"אם הממשלה תיפול לידינו, ישראל לא תעז לאיים על איראן, מאחר שהישראלים והאמריקנים מכירים אותנו ואת ידידינו", אמר היום בטהרן. "נוכחותנו בממשלה תשמש כגורם הרתעה לאיומים", הוסיף רזאי, שעמד בראש משמרות המהפכה במשך 16 שנים עד 1997. בין היתר, כיהן רזאי בתפקיד בתקופת מלחמת איראן-עיראק.

רזאי אמר את הדברים לאחר שסקר דעת קהל שפרסמה אוניברסיטת תל אביב הראה כי אחד משני נשאלים תומך בתקיפה מיידית של מתקני הגרעין באיראן. ישראל וושינגטון מאשימות את איראן כי היא מנסה לפתח נשק גרעיני - במסווה של תוכנית גרעין אזרחית. טהרן דוחה את ההאשמה מכל וכל - ומסרבת להשעות את תוכניתה הגרעינית בטענה שזכותה המלאה לטכנולוגיה גרעינית למטרות אזרחיות.

רזאי, שמתמודד על קולותיהם של מצביעיו הטבעיים של הנשיא מחמוד אחמדי-נג'אד, גם השמיע ביקורת נגד הנשיא וטען כי הוא נוהג בהרפתקנות ודוחק את איראן לעבר "פי התהום".

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720573,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 17:20 לינק ישיר 

שלום לכולם
למרות שאני לא מגיבה
 [סליחה על כך} אני קוראה כל מילה ומצפה לגאולה כמוכם בע"ה מהרה.
 רציתי לפתוח נושא חדש ,אלא שלא ידעתי איך אז אני כותבת כאן.
הנושא: הרב אמנון יצחק מקרב את הגאולה.
מי שעוקב אחרי ההרצאות של הרב בזמן האחרון רואה שינוי בהרצאות,כבר לא שאלות ותשובות. אלא הרב קורא לכל מי שרוצה לקבל עול מלכות שמיים ולחזור בתשובה שיעלה לבמה.
זאת לאחר שדיבר במשך זמן רב על מלחמת גוג ומגוג והגאולה ושהתשובה תקרב את המשיח.
הוא שואל אותם שלוש פעמים רוצים גאולה וכולם עונים כן.עשרות אים לא מאות עולים לבמה  כל הרצאה.הוא רוקד איתם ושר
כדאי לראות ולהתרגש.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 19:38 לינק ישיר 

כי כנראה הוא מבין שאיומים לא עוזרים אלה תשובה...
הוא מריח את הסוף כמו כולנו ועושה מה שאפשר להמתיק.
כל הכבוד לו על ההשקעה - באמת מפעל חיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 20:54 לינק ישיר 

אני גם מאוד התרשמתי מההרצאות האחרונות שלו ורואים בם שינוי בהרצאה האחרונה בנתניה
עלו כמאה איש וקיבלו עליהם תשובה הרב אמר שבכל יום הוא בהרצאה אחרת וכל שבוע כ1000
איש מקבלים עליהם תשובה הוא ממשיך למכור את האנציקלופדיה במחיר 100 כדי שיותר אנשים יעמדו בזיכוי הרבים עם האנציקלופדיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 21:05 לינק ישיר 

לדינה אפשר לפתוח על זה אשכול נפרד
בינתיים תראו את זה
 ''ההנהגה האירנית מחויבת לאירן גרעינית''  

"ההנהגה האירנית מחויבת לאירן גרעינית"
יום ראשון, 24 במאי 2009, 19:32 מאת: טלי גולדשטין, מערכת וואלה! חדשות

מודאג ממה שאירן עושה בהחבא. מייקל מאלן (רויטרס)

שיגור הטיל האירני הסתיים בהצלחה (רויטרס)בראיון לרשת ABC, אמר מייקל מאלן, ראש המטות המשולבים בארה"ב, כי "עדיף שלא ארה"ב ולא מדינה אחרת יתקיפו את אירן"

"היעד האסטרטגי של אירן הוא השגת נשק גרעיני", כך אמר היום (ראשון) ראש המטות המשולבים של ארצות הברית מייקל מאלן בראיון לתוכנית "השבוע" עם ג'ורג' סטפנופולוס ברשת ABC. מאלן נשאל האם הערכת המודיעין האמריקאי מ-2007, לפיה אירן עצרה את תוכנית הגרעין שלה, מיושנת או פשוט לא מדויקת יותר. זאת במיוחד על רקע שיגור מוצלח של טיל קרקע-קרקע על ידי אירן בשבוע שעבר.

"אני סבור שאירן ממשיכה לצעוד במסלול הגרעין. ההנהגה שלה מחויבת לכך. אירן ערכה ניסוי טילים מוצלח בשבוע שעבר. היא ממשיכה לשפר את מערכת שיגור הטילים שלה ואת יכולת שיגור הטילים. הכוונה האירנית ברורה מאוד ואני סבור שאם תשיג את יעדה, כל האזור יסבול ובסופו של דבר, העולם כולו", ענה מאלן.

לשאלה האם הוא סבור שאירן פתחה מחדש בתוכנית הגרעין שלה, ענה מאלן כי הוא אינו יכול לדון בפרטי הנושא, "אך אני עדיין מודאג ממה שאירן עושה בלי ידיעתנו", הוסיף. המראיין המשיך להקשות על מאלן: "בשבועון 'ניוזוויק' פורסמה כתבה ממנה עולה שבמספר פעמים מנהיגי אירן אמרו דבר אחד ועשו דבר שני. הם אמרו שהם לא מעוניינים בנשק גרעיני, ושנשק גרעיני הוא לא מוסרי, אך בפועל לא כך הדבר".

"כמובן שאפשר שאירן משקרת לגבי כוונותיה", השיב מאלן, אך גם אני מוצא שזה מוזר שמדינה איסלמית המחשיבה עצמה כשומרת האיסלם, מפתחת נשק שלפי דתה הוא אינו מוסרי. מדיניות זו מוכיחה עד כמה חשוב הדיאלוג שהנשיא ברק אובמה רוצה ליזום עם אירן, במהלכו הוא מעוניין לגלות כיצד באמת חשים המנהיגים הדתיים האירנים. ממה שראיתי, אירן כן מפתחת נשק גרעיני. אני מאמין בכך בשלב זה".

פרסומתלדברי מאלן, אירן תפתח נשק גרעיני במהלך שלוש השנים הקרובות. "עמיתי הישראלים מאמינים כך וגם אני", הוסיף. כשנשאל מה מדאיג אותו יותר, אירן גרעינית או מלחמה עם אירן בעקבות תקיפה ישראלית או אמריקאית, ענה מאלן: "שתי האפשרויות מדאיגות אותי. אני חושב שהשלכות תקיפה באירן בשלב זה תהיינה רציניות ביותר. כמו גם ההשלכות של אירן בעלת נשק גרעיני. משום כך, החשיבות של הדיאלוג עמה היא ראשונה במעלה. עלינו לשקול את כל האפשרויות העומדות בפנינו אך אין לנו מרחב גדול לתמרון. הדיאלוג עם אירן ייחשב להצלחה רק אם בסיומו לאירן לא יהיה נשק גרעיני".

לסיכום העניין, שאל המראיין את מאלן האם לדעתו אפשרי הדבר לתקוף את אירן צבאית בעלות סבירה של חיי אדם (אם אכן יש דבר כזה "עלות סבירה"). "לא אערוך ספקולציות על מה אפשר או אי אפשר לעשות. אני מעדיף לא למצוא את עצמי בעמדה שבה ארה"ב - או מדינה אחרת – תתקוף את אירן בשביל לעצור את תוכנית הגרעין שלה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 09:43 לינק ישיר 

אני מסכים עם כל מילה חוץ מדבר אחד!! לא תהיה מלחמה בין ישראל לאיראן!!!!!
בישראל ירעדו מפחד זה כן אבל מי שיסבול זה העולם ואנחנו נשב בצד כמשל התרנגול
ואני מבסס את דברי על ילקוט שמעוני
שקיים בסרט הזה של הפצצה הגרעינית למי שרוצה לראות
http://www.myib.co.il/include/nuclearbomb1.wmv

תוקן על ידי עוזימזרחי ב- 25/05/2009 9:41:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 11:20 לינק ישיר 

נראה לי שהניסוי הגרעיני שעשתה צפון קוריאה היה של פצצה גרעינית
אירנית ,כלומר ניסוי בשביל האירנים,   הקשרים הידועים בין צפון קוריאה לאירן הם אלו שסייעו גם  לאירנים בשיגור הטיל ל - 2000  ק"מ לפני מספר ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 14:48 לינק ישיר 

מפקד הצי האיראני: שלחנו ספינות מלחמה למים בינלאומיים  

סוכנויות הידיעות, 14:20, 25/05/09 מפקד הצי האיראני, אדמירל חביבולה סאיירי, אמר היום כי איראן שלחה שש ספינות מלחמה אל המים הבינלאומיים, כולל למפרץ עדן, במטרה להראות את יכולתה של המדינה להתמודד עם איומים חיצוניים.

דבריו של סאיירי, כפי שצוטטו על ידי סוכנות הידיעות איסנא, מגיעים חמישה ימים לאחר שנשיא איראן, מחמוד אחמדינג'אד, הודיע כי ארצו ביצעה שיגור מוצלח בטיל קרקע-קרקע מתקדם, שמגיע לטווח של 2,000 קילומטר ומכסה את כל שטח ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 15:16 לינק ישיר 

אוףףף ווואאאההה
העניינים בהחלט מתחממים הולך להיות רציני פה באיזור
יפול מצדך אלף ורבבה מימינך אליך לא יגש
מקווה לראות את היתגשמותו של הפסוק
לכן עוזי לי בכל אופן נראה שכן יהיה משהו עם איראן וישראל
עוד נראה
יוסי
תודה הייתי צריך לראות את ההודעה הזאת היא ממש חשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 17:27 לינק ישיר 

מרדכי,

תודה לך,  רעיון  מעניין

המשקיף

(זו פעם אחרונה שאתה מזניח אותי.....!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2009 21:36 לינק ישיר 

הרסת אותי מצחוק ראית שאף אחד לא הגיב לרעיון שלך לקחת את זה בסבבה ואמרת לעצמך שזה היה רעיון טוב חיחיחי

למה מזניח אותך נשמה איך אני מבסוט שחזרת וחזרת בגדול
אתה ממקימי הפורום הזה איך שהוא עזבת אותי לאנחות והלכת למנוחות
אני מכריז עליך שאתה הניק המצטיין להיום אשריך!!!

תוקן על ידי המשקיף ב- 25/05/2009 21:35:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2009 20:42 לינק ישיר 

להערכתי, בחודש אב תהיה המלחמה ע"פ ספר זרובבל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מלחמת איראן - ישראל יוצאת לדרך!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.