בית פורומים שידוכי חרדים

חרדית "מודרנית"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2009 23:25 לינק ישיר 

מה גם את?? חיחיחיייי
בסוף אנחנו נמלא פה את הפורוםםםם!!! איזה קטעע!!
מהה כמה זמן את בתשובה??איך חזרת??
חח אני מחכה לתגובה של אסיק
"לא להסיט את האשכול מהדיון המקורי" או משהו כזה חחחחחחחחחחחח

אין עוד מלבדו!
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך!!!

בלי הקב"ה
 אי אפשר לעבור את מפתן הבית
עם הקב"ה
 אפשר לקרוע את ים סוף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2009 23:26 לינק ישיר 

ליאור,
אני לא מסכים איתך בעליל.
אני לא יודע אם לומר "לצערי" בכל אופן, אני מגדיר את עצמי גם כמודרני, אם אכן ההגדרה היא כפי שהבעתי אותה.
מצד שני אני ממש לא חושב שאני מקולקל.
אני מקפיד על הרבה נקודות בהלכה שחברי (לשון רבים) לספסל הישיבה שלא מוגדרים כ"מודרנים" - לא מקפידים עליהם.
האי (בארמית..) שאלת למה הם (\אנו) נקראים 'חרדים'? זוהי הגדרה סוציואקונומית נטו!!
המושג 'חרדים' כיום באופן כללי הוא מטושטש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2009 23:32 לינק ישיר 

אור לגויים..היום הכל מטושטש לא רק ההגדרה, אני כבר להגדרות לא שמה לב זה הכל קשקושיה...
מה יש לא להסכים, ניתן דוגמא ממש שאמרת, לא שומעת שירים חסידיים, אוקי..תגדיר לא חסידיים? הכוונה לשירים כמו חיים ישראל לדוגמא? או בזה שאתה אומר לא חסיידים אתה מתכוון לשירים של גויים? כי כן, יש כאן קלקול!
ובחורה שמסתובבת יותר מידי, גם צניעותה לא במקום..כל כבודה בת מלך פנימה, בת ישראל לא אמורה לצאת לקרוע את העיר... ואתה יודע טוב מאוד שזה נכון למרות שזה קשה לא אגיד שלא אבל בחורה שכל שני וחמישי יוצאת ל"שופינג" בקניונים מושכת את העיין נקודה וזה לא אמור ליהיות ככה..אם הוא רוצה אשת חייל אמיתית ואישה כשרה נשים כאלה הן לא בשבילו.!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2009 23:33 לינק ישיר 

ליאור זה סיפור ארוך, אבל בכללי כמעט 5 שנים [ואו אני פתאום מגלה כמה "הזדקנתי"]

אור לגויים- לצערנו המילה "חרדים" כבר לא כ"כ שווה לאנשים שומר תורה ומצוות.

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2009 23:34 לינק ישיר 

הא ועוד משהו מתלבשת על "גבול" הלא צנוע? אתה יודע בין זה לבין פריצות יש הבדל של צעד קטן כמו שאמרת גבול..כשכבר אתה בקצה שלו זה לא כזה קשה לדלג מעליו...

וסרטים..ה' ירחם מזה השטויות האלה? אין היום סרט אחד שאפשר להגיד עליו שבטוח לראות אותו בלי שהוא יגרום להרהורי עברה..! וגם לאישה כן!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2009 23:35 לינק ישיר 

וואווו 5 שנים?? חח לי עדיין שנה אין...טוב האמת כל העניין של ההתקרבות לדת זה סיפור ארוך של לפני..אבל ככה חצאיות שבת וזה..לפני שנה בערך אולי טיפה פחות

(אסיק אל תמחק את ההודעות האלה!!)

אין עוד מלבדו!

בלי הקב"ה
עם הקב"ה
 אפשר לקרוע את ים סוף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2009 23:46 לינק ישיר 

ליאור, ניכר מדבריך שאת חוזרת בתשובה!!
אשריך, ותמשיכי בדרך הזו.
בכל אופן, טענותיך רחוקות מהמציאות במאוד.
אם את רוצה לרדת לפרטים זה יהיה קשה, פשוט צריך להבין ולגדול בציבור שלנו בשביל לדעת שזה לא כל כך שחור לבן. (זה ממש לא חיסרון אצלך, להיפך!)
בנוסף, הקצנת, מ'הסתובבות בקניונים' הפכת את זה ל'קריעת העיר', וצפייה בסרטים (מצטער על גילוי האמת - במקרה זה, זה נוגד לניק שלי) - זוהי מחלה שמכה  לפחות ב60 אחוזים מכלל בחורי הישיבה, (ו.. כן, תתפלאי, אני לומד באחת הישיבות היותר מוכרות לטובה) כמובן שאצל כל אחד ברמה כזו או אחרת, אבל אין יותר מ40 אחוזים שמתנזרים לגמרי מצפייה בסרטים.
שוב, אשריך שיש בך תמימות טהורה.
הרבה נחת וזיווג הגון :)

שורה תחתונה, לחוזר בתשובה שהציעו  בחורה מודרנית,  - אין פה התאמה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2009 23:49 לינק ישיר 

רגע רגע, מה אשריי מה לא אשריי ולא אשראי, קודם כל שאגיע לרמה כלשהי ואז יהיה אפשר להגיד לי אשריי..

אור לגויים...למה לך? אתה חושב שזה רצון השם ממך? תדע לך אני לא אומרת את זה כאחת לא מבינה, אני מבינה, אני גדלתי וגודלת בבית שכל מה שיש פה זה הרעש של הטלויזיות אפילו בשבת, ואני יודעת מזה להתנזר מזה... זה היה אחד הדברים הקשים שעשיתי אבל זה אפשרי. למה לך לראות את כל התואבות האלה? אתה לא רוצה לעשות נחת רוח לה'? יש לך נשמה כזו טהורה ואתה מטמא אותה בשטויות? בשביל מה זה טוב?

אין עוד מלבדו!

בלי הקב"ה
עם הקב"ה
 אפשר לקרוע את ים סוף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2009 00:01 לינק ישיר 

תועבות*
ואל תזלזלי בעצמך.
אכן אשריך!!!
אין דבר קשה יותר משבירת הרגלים. (ה' בסגול)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2009 00:08 לינק ישיר 

תועבת תואבת זה משנה איך כותבים את זה? זה עדיין זוועה.
לא מזלזלת, אבל תאמין לי שעדיין לא הגעתי לרמה שאגיד שאשריי לעולם הזה וטוב לי לעולם הבא..בע"ה שה' יזכה אותי...
חח ומה הקשר שבירת רגליים מחילה על הבורות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2009 00:27 לינק ישיר 

הרגלים, לא רגליים,  את צריכה לנקות מעט את המסך.
אם אדם משנה משהו שהוא רגיל לעשותו אחרת, זה דורש ממנו מאמצים רבים.
המשך שבוע נעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2009 00:36 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זו השעה.
יו אני לא יכולה להפסיק לצחוק, אהבלות לשמה...
אתה מצחיק, מה אני אגיד? מעל 17 שנה הייתי רגילה לראות טלויזיה, ושברתי את ההרגל.! יאללה תעיף תיצר הרע הזה גם כן הוא..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2009 01:06 לינק ישיר 

כירושלמי אני חייב לציין שגאולה של היום אינה גאולה
שהכרתי בצעירותי על אף שגדלנו על שכונה זו, אחרי
הזוועה שמתהלכות שם היום, אין מקומי באזור זה ואכן
אני משתדל לא להמצא במקום זה, ולבנות אבקש אנא ממכן
תעשו שופינג במקומות אחרים ולא בגאולה! גאולה אינה
אתר תיירות! ולפותח האשכול אתה מנסה ונכנס יותר
ויותר בחרדיות והמודרניזציה מנסה לצאת ויוצאת יותר
ויותר מהחרדיות. תוקן על ידי - משהזוכמיר - 22/02/2009 1:07:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2009 10:19 לינק ישיר 

תראה אני לא מכיר את הנפשות המדוברות,אבל אני יכול לומר לך שלפי מה שנראה לי בעל תשובה וחרדית מודרנית זה שתי הופכים,שנאה לי חא יוכלו להסתר ביחד,ואני יסביר מדוע.בעל תשובה בד"כ מחפש תמיד ללמוד עוד לדעת עוד כל ענין חדש שהוא שומע על יהדות זה משמח אותו בקיצור יש לו את הענין של חיות והתחדשות כל פעם מחדש,משא"כ מה שקראת חרדית מודרנית זה בדיוק הפוך,היא תמיד תחפש איפה להקל וכל מה שהיא עושה זה בד"כ כי אין לה ברירה כי כך היא למדה בבית,או בבה עושים כולם,היא מצידה תמיד תחפש להקל,לעשות את המינומם הנדרש.ולכן אני חושב שזה ממש נועד לכישלון מלכתחילה,וזה יכול להזיק לך בהתקדמות שלך ברוחניות.ועוד דבר כמו שאתה יודע.אני ח"ו לא רוצה לפגוע אבל בשביל לתת לך נקודה למחשבה,את בטח יודע אם את חי בציבור החרדי ואתה מכיר אייך עובד שידוכים אני מציע לך כל פעם שיציעו לך משהו שנקרא אורגינל אני מתכוין מישהי מקורית שגדלה בבית חרדי תברר עליה שבע פעמיים יותר מאשר אתה מברר על מישהי שדומה יותר למוצא ולתהליך שדומה לך.כי בד"כ הורים של בחורה שמוכנים לשמוע על בעל תשובה צריך לבדוק טוב שלא מפילים אותך בפח,כי הרי לא חסר בחורים רגילים וזה שהם מוכנים להתפשר זה צריך להדחיק לך נורא אדומה.אני לא אומר שכל בחורה שמוכנה להיפגש אם בעל תשובה יש לה בעיה  רצינית,אבל היות שבתוך עמי אנוכי יושב ואני קצת מכיר אייך זה עובד,אני לא רוצה שיפילו אותך בפח.ויכול להיות שאני טועה.אני לא מכיר אותך אני לא מכיר אותה.יכול להיות שזה כן מתאים רק מה שאני מציע תבדוק זאת יותר יסודי מאשר את בודק על בחורה בעלת תשובה לדוגמא.
ובכלל אני חושב שיהיה לך הרבה יותר הצלחה אם תתחתן אם אחת כמוך בעלת תשובה,שעברה את כל מה שאתה עברת,וגם היא וגם אתה תבינו ותרגישו אחד את השניה הרבה יותר טוב מאשר מישהו שלא עבר את מה שאתם עברתם.זו היא רק דעתי.אולי אני טועה.בכ"א שתבשר בשורות טובות בקרוב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2009 10:30 לינק ישיר 

יוסלה.. צודק עם כל מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חרדית "מודרנית"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.