|
|
| נשלח ב-22/2/2009 13:27 |
|
| |
טוב, אז כנראה אחרי שקראת את הכל, יש לי עצה בשבילך.
אני יודעת שלפעמים זה באסה אבל בכל מקרה, אני מציעה לך לקחת בעלת תשובה.
ולא רק בגלל שהתשוקה שלה לדת היא גדולה כמו שלך בגלל שכל החיים היא היתה בחסך, זו גם סיבה מאוד גדולה אבל גם בעיקר בגלל שככה אתם תבינו אחד את העוונות של השני. אני לא יודעת מאיפה באת אם היית חילוני מסורתי דתי לייט לא יודעת, בכל מקרה תחפש מישהי שעברה לפני התשובה היה בערך כמו שלך, זה הדבר הכי טוב ובריא לדעתי כי אני למשל לא רואה את עצמי עם חרדי מבית, זה בלתי אפשרי, מבחינת השקפה לחיים גם.
בקיצור אני באמת חושבת שתבקש מהשדכנים בעלת תשובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 14:11 |
|
| |
""חרדית"" מודרנית סטייליסטית - "המראה" שלה מאוד מגעיל אותי
היא איבדה את כל ההוד והדר וחן והעדינות של בת ישראל של בת "בית יעקב "
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 16:23 |
|
| |
אני מצטער שאני מביע את דעתי הזניחה , ואני משתדל שלא לעשות זאת בד"כ. אבל ראיתי פה תגובות שאין דעתי נוחה מהם ולכן אגיד לך את הצעתי : אל תתיחס להגדרות וסטיגמות , פשוט תבדוק בעצמך ותברר אישית ואינדיוידואלית בלי הכללות !!!! כי אין שום הגדרה מדוייקת למושגים : חרדי , חרדלניק , דתי-לאומי , מזרחיסטי וכו'.....!!!!!!!!!!!! פשוט תיקח בערבון מוגבל את כל הביקורות שקראצ כאן וגם את שלי כמובן...חחח בהצלוחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 16:25 |
|
| |
ישיבאיש מילותיך שוות זהב !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 17:37 |
|
| |
ברור שהוא צריך לברר אבל רוב הסיכווים שהם לא יתאימו כי מישהו חוזר בתשובה שרוצה רק תורה ותורהנ ומישהי שכל החיים שלה היתה בתוך עולם של תורה מומחפשת לחפף קצת זה לא מתאים!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 19:05 |
|
| |
הייתי אומרת שזה מעט קלון, הצעת חרדית מודרנית לחוזר בתשובה, אני במקומך הייתי בודקת למה הציעו לי כזאת בחורה..
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 19:29 |
|
| |
ד שחר יש לדעתי בעיה אחרת בסיפור.
חוזר בתשובה זה אחד שעזב את הכל מאחוריו והתעלה ולהגיע מעלה מעלה. חרדית מודרנית זה בד"כ אחת שהייתה למעלה וירדה עד למטה אז מה הקשר ביניהם?
ואם היא חרדית רגילה ולא מודרנית אז מה הקשר שלה לחוזר בתשובה??? (אני לא נגד חוזרים בתשובה אלא אני מדבר בכללי).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 20:41 |
|
| |
ד_שחר היקרב , מה רצית שיציעו לו את הבת של הרב אליושיב ????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 00:39 |
|
| |
רגע ישיבאיש, אני צוחקת.
חה חה חה.
אברימלה- אמרתי את הדברים מנקודת מבט אישית.
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 00:45 |
|
| |
אני יודע אני רק קצת הרחבתי את הדילמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 14:01 |
|
| |
ד_שחר במצב שלך עדיף לבכות........ { אל תקחי אותי אישית אבל רואים שאת עדיין ילדה ....}
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2009 09:18 |
|
| |
לכל המגיבים היקרים!
מכל מגוון התגובות השונות שקיבלתי מכם יוצא למסקנה שעם השכל לא בוחרים בת זוג.כי כל אחד ואיך שהוא מסתכל על הדברים.
שהשדכנית אמרה לי חרדית מודרנית זה לא מצא חן בעייני מההתחלה כבר.
א.המילה מודרנית כבר לא נשמעת לי טוב,כי כולם רואים מה המודרניזציה עשתה לעם היהודי.
ב.סוף סוף הקדוש ברוך הוא מזווג זיווגים והם כל כך הפכים אחד מהשני שזה כמו קריעת ים סוף.
לכן הגעתי למסקנה שרק תפילות יעזרו בלי להשתמש בשכל.
וכל ההגדרות האלה למיניהם בציבור החרדי והדתי בכלל צריך להדליק נורה אדומה.
מה זה צנוע מודרני?אין דבר כזה.שבחורה לובשת חולצה כמו שאחיותינו הטועות לובשות אבל עם שרוולים ארוכים אז אני אומר לכם שזה גורם לאותו אפקט.אין שום הבדל ביניהם.
בחורה חרדית מסתובבת עם בעלה בקניון?זה לא הגיוני.מה עם שמירת עיינים?הרהורים?והעבירה שיכולה לבוא אחרי זה.
ויש עוד הרבה דברים לומר אבל כרגע השתיקה יפה להם.
יהי רצון שהקדוש ברוך הוא יציל אותנו מכל השקר הזה שמתלבש בצורה של צדיק ויראה לנו את דרך האמת.
תודה לכולכם!
ואשרייכם כל הבעלי תשובה פה שנזכה לחזור בתשובה אמיתית מתוך אהבה לשם!!!וכל עם ישראל הקדוש!!
ונזכה כמובן להתחתן עם אשה\בחור עם יראת שמיים אמיתית ואהבת השם יתברך ונזכה להקים בתים שהשכינה תשרה בהם!!
תוקן על ידי eyalaso ב- 27/02/2009 9:14:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 22:43 |
|
| |
תפגש איתה ותראה. אל דאגה, הן לא נושכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 00:00 |
|
| |
| ישיבאיש כתב: |  | | ד_שחר במצב שלך עדיף לבכות........ { אל תקחי אותי אישית אבל רואים שאת עדיין ילדה ....} |
|
כל הפוסל - במומו פוסל
|
|
| נשלח ב-4/3/2009 18:23 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | אם אתה מחפש בחורה שלא מסתובבת בקניונים\שלא שומעת מוזיקה לא-חסידית\שלא מתלבשת על 'גבול' הצנוע\שלא צופה בסרטים\שלא משוטטת יתר על המידה ברשת\שבראש מעיינה רק 'תורה'. אזי אל תיגש להצעה זו!!
|
|
אם אני גולשת פעם בכמה שבועות באינטרנט זה אומר שאני מודרנית נקראת?
אני למשל לא שומעת שירים חילונים ולא רואה סרטים אבל כן גולשת באינטרנט באתרים של חרדים..
|
|
|
|
|