בית פורומים שידוכי חרדים

הכרויות בפורום - למי- טוב, רע או לא נורא ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2009 23:52 לינק ישיר 

זה לא הנקודה,היא יכולה גם לשלוח הודעה פרטית בפורום הזה לאוביקט שיראה לה פוטנציאלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2009 00:19 לינק ישיר 

"אובייקט", אה??
חשבתי שהנקודה הייתה אלטרנטיבות לשידוך.
היא יכולה לשלוח הודעה פרטית אבל נראה לי שדבריו של שרפ לגבי האופי הציבורי של הפורום נכונים גם לגבי הצד הפרטי: עד שכבר יש אנשים שאפשר לדבר איתם, חבל להרוס את היחסים ע"י ניסיון להכיר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2009 00:58 לינק ישיר 

shira8000 כתב:
שרפ אם קשר יתחיל מכאן ברור שהשאלה הראשונה היא האם אנחנו מתאימים לחתונה ועל זה אני מאמינה שידברו ואם זה ניראה מתאים מה הסיבה שהבחור\הבחורה יתאכזבו??שוב הסיבה היחידה יכולה להיות מראה חיצוני בלבד...ואם זה יהיה סיבה יותר עמוקה שהם לא מתאימים אז אני מאמינה שהם ידעו להפסיק תקשר בצורה מכובדת הרי בסה''כ מסתובבים כאן חברה רצינית לא ילדים בני 16 שמחפשים ריגושים!

היה כאן אשכול אחד של הרווקים שסיפר על התחברות לבחורה מהפורום. לפי המתואר שם והאמת, לא מתחילים הכרות דרך הפורום כפי שתיארת.
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2565369&forum_id=17053

בנוסף, הרי שכל אחד ינהל קשר עם חמש בחורות שיראו לו הכי מתאימות וכל אחת עם שלושה בחורים שיראו לה הכי מתאימים (כמובן מבלי שאחד יודע על השני), מתח שיעבור כחוט השני בכל האשכולות, רצון לרצות ושיתעניינו בבן אדם במקום בכתיבתו, סיפורי שברון לב וכד'.

נ.ב. אני באופן אישי חרד"ל ואם הבת שלי תכיר (בבוא הזמן ז"א בשנה שלישית באוניברסיטה או רביעית במכללה) בחור מצויין (עדיף בחור ישיבה או בוגר ישיבה כמובן) בלי שידוך אני לא אצטער. אבל מלכתחילה, ברור שאנו נתכוון לדרך של הכרה על ידי הצעות מחברות ושידוך, כמו שאנו באופן אישי הכרנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2009 01:23 לינק ישיר 

שרפ ברור שלא צריך לקחת את ענין ההכרות הפורום כדרך היחידה אבל גם לא צריך להבהל מזה כמו מאש ולצאת נגד זה בצורה אפסולוטית..
ד.א אני יעיין בלינק שהוספת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2009 01:26 לינק ישיר 

שרפ בקשר ללינק ששלחת אז א.זה סיפור שלא ניראה אמין
ב.בסוף הם התחתנו וחיים באושר אז מה הביגדיל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2009 09:38 לינק ישיר 

אם זה אמין או לא אינני יודע אולם כל הנושא נפתח בגללו.

בינתיים הם עוד לא התחתנו רק התארסו. אולם לגופו של נושא זאת היתה גישה חריגה ומשום שההורים של הבת עלו על זה, הנושא התקדם לכיוון שידוך.

אם זה יהא לגיטימי, כולם ינסו להתחיל עם כולם (כמובן בעדינות) והתוצאות יהיו כפי שאמרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הכרויות בפורום - למי- טוב, רע או לא נורא ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.