בית פורומים בחדרי חרדים

למען השם, אל תפסיקו לריב!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2009 17:50 לינק ישיר 

הבודד
כתיבה מצוינת
אם כל זה שאיננו מסכים עם כל מה שכתב כאן הבודד, שלדעתי הוא  נציגה הבלעדי והאולטימטיבי של מפלגת  "טוב" ,,,
בכל מקרה שאפו לבחדרי חרדים שרק כאן ניתן לקרוא על דברים מזווית שונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 18:01 לינק ישיר 

הנימה הזאת של השמחה לאיד, כאילו זו לא הבעיה שלנו.
מקוממת, ומעוררת למחשבה שהבודד מסתכל על הציבור החרדי מבחוץ.
או כי הוא לא חרדי.
או שהוא שייך לאותם חוגים שרוצים גם להיות חרדים וגם לבקר את החרדים כאילו הם לא כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 18:45 לינק ישיר 

גועל נפש שאתר המתקרא חרדי נותן במה מרכזית להגיגים של כל זב חוטם, ויכתוב כמה יפה שהוא רוצה, יש כתבים אנטישמיים ומשכילים שכותבים יפה ממנו..

טיעונים שאדם מעלה הינם יפים וצודקים גם אם הם כואבים, עד לרגע בו מתגלה האינטרס. ברגע שבודד כותב על ראשי ישיבות או מנהיגי הדור, הרי שהתגלה קלונו ברבים וראוי הוא לכל הוקעה אפשרית.

מאז ימי דור הזדנבו בציבור הירא והחרדי ערב רב ושוליים שביקשו לערער אחר רבותיו ואחר אמונות העם, תמיד ידע כלל ישראל להבדיל אותם מהכלל, אבל פה אתר בחדרי חרדים בחר להציג את דעותיו כדעה מובילה.

אויל מחריש חכם ייחשב, בבוא אדם להעלות את טיעוניו ומחשבותיו, לו לא היה זורק את מילות הרפש על כלל הציבור ומנהיגיה הרי שהיה זוכה לבמה מכובדת ודיון הראוי לשמו. אבל ברגע שהחליט לחשוף את צפונות ליבו, את מירומריו על התורה שכביכול קובלת אותו לדעת תורה, על רבנים שדעתם חשובה לכולם מאשר דעתו, על כך שהציבור הוא ציבור ממושמע מדור דור, על כך שהוא וקומץ חבריו לאידאולגיה מנסים זה שנים- עוד מכוח יניקתו של עמלק, לצנן את יראת השמים של העם לחרחר ריב וליצור 'ציבור מזן חדש', 'ציבור איכותי יותר', ציבור שאינו גלותי- שאינו נשמע לרבנים- עם חשיבה עצמאית', ואינם מצליחים, מרגע שזה נחשף הרי כל דבריו הם כפירה והבל ורעות רוח. עוד חילוני שמזנב בחרדי התורן. עוד אידיוט שמנסה לחנך את כולם. עוד נהג מונית שמרביץ מוסר בנוסעיו..

כלך לך עלוב נפש שכמותך, לך חיה את חייך במקום לא ירדוף אותך הבושה מהציבור, של כיפתך מעל ראשך והצטרף להמוני ישראל שרח"ל ההשכלה העבירה אותם על דתם..
בוז יבוזו לך לנצח על היותך פוסח על שני הסעיפים, ואפילו את דעתך האישית אינך מצליח לפעול ע"פ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 18:48 לינק ישיר 

אני מסכים עם האופנוע.

המחלוקת והמריבה הן מכוערות ומהוות חילול ה' נורא שכל יהודי, גם אם אינו נמנה עם החוג המסויים שבחצרו
הדברים מתרחשים, אמור לכאוב אותו ולא לייחל להמשכם בשם צורה שהיא.

נ.ב. אני מניח שרוב המגיבים מכירים את הסיפור משמועות פיקנטיות בלבד.
בהקשר זה ראוי לציין, שבמהלך שנות המריבה למדו בישיבה בחורים שגדלו לת"ח אמיתיים ואין להם יד ורגל בכל הסיפור.

תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 25/02/2009 18:46:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 18:54 לינק ישיר 

זה ס"ה ריב ירושה בין שתי גיסים יש שם הרבה כסף הרבה רכוש זה קורא במישפחות הכי טובות במשק גם בעל המכולת מול הבית שלי רב עם גיסו על ירושה זה לא שייך לנו כמו שהריב של בעל המכולת לא שייך לציבור תנו להם לריב עד שיגמר להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 19:05 לינק ישיר 

המאמר הזה הוא ממשת תמונת ראי לפרצוף, אולי הוא קצת שבור ועקום, אבל אי אפשר להתחמק מהתחושה הזו, כשרואים את המריבות האלו זו עובר המשפט הבא בכל הואריאציות:
 "אלה מנהיגך ישראל?", "אלה מנהיגיך ישראל"! "אלה מנהיגיך ישראל"?!

והמנהיגים האמיתיים שותקים, כמאמר החכם שהטיפשים מנהיגים את העולם, כי החכמים יש בהם ענווה ואין בהם "תאווה" להנהיג ולקפוץ בראש. כי חכמים הם..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 19:12 לינק ישיר 

כן, למרות כל הטענות אני משתוקק להיות בגינהום במחיצתם של אותם ראשי ישיבות וגדולי ישראל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 19:28 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

אנא תחכימני

איך אתה מצפה מגדולי הדור שינהלו את הדור אם אנשי ביתם ככה מנהלים את כל היוצא מהם?
ולגבי הטיעון שלך שאתה רוצה שגדולי הדור ינהלו אותך, כבר נאמר בגמרא שאל תדור בכיר שראשיה תלמידי חכמים.

אתה צודק.
אין לי לתת לך דרך כזאת.

דרכי שלי - לדבר ישירות עם גדולי הדור ולשמוע את דעתם.
אני יודע שזה לא פתרון.

אך בגלל בעיה עם בני הבית של חצרות מסויימות, אין שום הצדקה לבוא ולזלזל בגדולי הדור עצמם!!!
השאיפה שלי היא: שגדולי הדור ינהיגו את הציבור. תוך כדי משא בעול הציבור. עם הבנה שיש אנשים רבים וגוונים רבים לציבור החרדי.

היום סובבים את גדולי הדור אנשים לא ראויים. אבל זו לא סיבה לבוא ולזלזל בגדולי הדור עצמם ובראש הישיבה הרכון על הגמרא!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 20:32 לינק ישיר 

אינני יודע מדוע מזהים את הכותב ודעותיו עם תנועת "טוב", החדשה יחסית.
יש את מחוללי השיטה הותיקים והידועים, ה"ה משפחת פרוש המעטירה.
(שהם גם מתוחכמים עשרת מונים וד"ל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:35 לינק ישיר 

מקור_מידע כתב:
כן, למרות כל הטענות אני משתוקק להיות בגינהום במחיצתם של אותם ראשי ישיבות וגדולי ישראל!!!

כנראה שיש לך חור ברמת חומרתו של חילול ה' מדאורייתא ומדרבנן, ובמיוחד שהם אנשים גדולים, שחומרתו כפולה ומכופלת!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:43 לינק ישיר 

הבודד

תתכונן להרבה השמצות, כי האמת שנזרקת בפנים כואבת מאוד!!! 

תוקן על ידי דורוסישורם ב- 25/02/2009 21:43:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:46 לינק ישיר 
ציטוט תגובה מס' 1 מהכתבה

1.  אני מתקשה להאמין שיש לכם את הבגרות לפרסם את זה
אמת לאמיתה   |  25/02/2009 14:33:24

סוף סוף מישהו מפוכח קצת בעולם החרדי. תגיד לי, כותב אלמוני, יש עוד כמוך? רק הידיעה שאתה קיים ולא דמות וירטואלית נותנת לי תקווה שיבואו ימים של אמת לעמ"י, ושהשקר המדומה יפשוט את טלפיו ויוכרז קבל עם ועדה כחזיר טמא. אשריך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 22:53 לינק ישיר 

מקור_מידע כתב:

במילים אחרות: "אני מחוייב ל'גדוילים' ולא לקב"ה. אני מעדיף להמרות את פי ה' ולהענש על כך, ובלבד שאזכה לעשות זאת בצוותא עם ה'גדוילים' שלי."
ממתי נהיינו כולנו עובדי עבודה זרה?
מי יתן שכתוצאה מדברי הבודד יהיה מי שישליך מאחורי גוו השקפה אוילית ומחרידה כזו של מקור_מידע.

תוקן על ידי ר_אמנון ב- 25/02/2009 22:49:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 00:12 לינק ישיר 

דברים כדרבנות.
בלי כל קשר, ניחנת בכישרון כתיבה יוצא דופן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 00:30 לינק ישיר 

לגזור, לשמור , למסגר ולתלות על הקיר.
מאד יפה, צודק,

היית שיחת היום בכל ריכוזי הציבור החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למען השם, אל תפסיקו לריב!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.