| נשלח ב-26/2/2009 11:49 |
|
| |
להמשיך או לא?????
אם תוכלו לעזור לי במשהו שאני מתלבטת בו, אשמח מאד...
אתמול הכרזתי כאן (-בסמול) בביטחון עצמי מופרז, שאני מורידה את הבחור ההוא. עשינו 2 פגישות, פגישה ראשונה היתה לא רעה ולא טובה, והוא היה עייף, כך הוא טען- בכולופן, מהשבת והנסיעה. ואני שאלתי את עצמי אם הוא עייף פיזית, או עייף נפשית מהחיים.. (הוא שניםם בשידוכים..) בסוף, החלטתי- כמו שאני אומרת תמיד, שא"א לראות כלום בפגישה ראשונה, אז המשכתי. גם לא היה כזה נורא, זרמנו והכל... אבל היה קצת מרוח... פגישה שניה, היתה הרבה יותר טובה, אבל חשבתי לעצמי- כבר תוך כדי הפגישה, שזה לא מתאים. ההשקפות התאימו, וצחקנו, וזרמנו, אבל לא היה לי כיף. אני יכולה לדבר עם כל בנ"א באוטובוס סתם שיחה, ויהיה נחמד... אבל עם הזיווג שלי, אני מצפה לקצת יותר מזה, לא?? למרות שזה קשר שנבנה, יכול להיות כיף וטוב מההתחלה, לא?? ועוד משהו, המראה שלו לא הכי מושך אותי.. (לא שאני מחפשת דוגמן על.. אבל משהו נורמלי- חייב להיות..) קיצער, החלטתי לא, ואז פתאום אמא שלי אומרת שהשדכן התקשר, ואמר שהבחור ממש נהנה, והיתה פגישה מצוינת, והוא רוצה להמשיך. ופתאום מתחילים לעלות בי הספקות... אולי טעיתי בהבחנה שלי.. אולי לא אמורים להיות כוכבים ואורות בפגישה שניה? מנגד, מחברות ואנשים שדיברתי, בהחלט יכול להיות מצב כזה... האמת היא, מודה באשמה, אף פעם לא היתה לי פגישה שלישית. תמיד ירד בראשונה או שניה... אז אולי זה יכול להתקדם למשהו טוב?? אופפפפ לא יודעת מה לעשות...... סליחה מראש על הבילבול, אני יודעת שלא כתבתי הכי ברור, עימכם הסליחה... תודה מראש על כל העזרה, יומטוב!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 12:36 |
|
| |
שרונת, משהו בהרגשה שלי אומר תקבעי עוד פגישה ותנסי...
עצה לפני זה, אני הייתי עושה את זה וזה מאוד עוזר
ותתמידי בזה וממש תתכווני אני ממש רצינית זה עוזר מאודדד
תתפללי בכל הכח לה' שאם הוא זה הזיווג שה' יעזור שזה יצליח ללא מניעות אבל אם זה לא הזיווג תתחנני בכל הכח לה' שהוא יגרום לכם לנתק את הקשר וממש תתפללי על זה את בכלל לא מבינה כמה זה עוזר.
בכל מקרה האנטואציה שלי אומרת, תני עוד פגישה ואז תחליטי. ותתפללי לפני הפגישה הזו שה' יעזור לך להחליט, כי מי יודע אולי לאט לאט את תמצאי אותו מאוד מוצא חן בעינייך גם מבחינת אופי ויופי, זה דבר שנבנה את לא יכולה לדעת, בכל מקרה תני לזה עוד סיכוי אין לך מה להפסיד
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 12:41 |
|
| |
הרי מה יקרה את עכשיו תעזבי אותה אבל בספק , עוד תקופה תתחילי לחשוב עליו אולי טעיתי
אולי כדאי לחזור עליו אבל לא נעים לי ממנו לחזור עליו עכשיו וכו וכו , והבילבול היה יותר קשה ומסובך מהמצב הנוכחי , מניסיון,
לכן לדעתי תמשיכי איתו עד שתהיא בטוחה שזה זה או להיפך ואז נפרדים אבל סופי ובטוח ,
בהצלחה במחשבות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 12:44 |
|
| |
טוב SAROUNET,
כדאי לך ללכת לעוד פגישה ואפילו עוד 2 זאת אומרת סכ"ה 4 פגישות
ותחשבי טוב אם הוא מתאים לך באמת או לא
אם יש לך דברים שמפרעים אז מה הם ?
אם הם מאוד חשובים לך ? אם הם מפרעים לך מאוד-, עד כמה זה חשוב בהמשך החיים
כי סה"כ את צריכה בעל טוב עם מידות טובות שמקשיב ומבין ועוזר ומסור וגם אבא טוב לילדיך
אם אחרי פגישה 4 את לא מרגישה שום משיכה או התחברות אליו ואת מרגישה שזה "לא זה " אז אל תמשיכי -אבל עד 3 פגישות קשה מאוד לדעת !
בהצלחה
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 12:46 |
|
| |
אם את לא חושבת שלילי חד עליו, ויש לך עוד פינה עבורו.
הוא לא דוחה, הוא נעים, יש לך על מה לדבר איתו.
מה תפסידי? צאי לעוד אחת ותחזרי בהחלטה שלמה.
(נ.ב. נשמע שהחמיא לך שהוא מעוניין להמשיך :) תחשבי גם על הנקודה הזו.)
|
| נשלח ב-26/2/2009 13:03 |
|
| |
לדעתי ,כדי שתמשיכי לעוד פגישה אחת לפחות ,זה לא יזיק ..
תני לו עוד צ'אנס ..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 13:37 |
|
| |
בס"ד
שרונת יקירתי,
קודם כל אני מאחלת לך שה' ינחה אותך בעיצה הטובה והנכונה עבורך.
ולשאלתך,
לדעתי..לא מחוייבת משיכה חיצונית (אם קיימת, זה טוב) אלא מספיק שיראה נעים ונוח לעיניים, עם השעות...מתרגלים.
את לא טוענת שהייתה פגישה שסבלת בה, להיפך, ההשקפות התאימו, זרמתם, צחקתם..
לכן אני ממליצה לך להמשיך פגישה נוספת, אני בטוחה שה' יאיר את עינייך ותדעי להחליט על הכיוון בצורה נכונה יותר, לא יזיק בתקווה שרק יועיל בע"ה.
בהצלחה רבה רבה!
מחכה לבשורות טובות מכולם:)
נ.ב. (קשור לנ.ב. של מש')איך אני אוהבת ת'קטע הזה שהבחור מצידו מתלהב להמשיך ואז הבחורה עושה רוורס..
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 13:57 |
|
| |
בקיצור שרונת, הבנת?
תפגשי איתו שוב חח
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 14:37 |
|
| |
עוד פגישה..
גם לדעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 15:17 |
|
| |
אוקיי
כמה הבהרותתת;
1. גם אני חשבתי על הקטע- אם כאילו מחמיא לי שהוא רוצה עוד פגישה, אבל לא. זה לא בגלל זה. פשוט חשבתי שאולי אני טועה לגבי מה שפגישה שניה אמורה להיות. אולי אני חושבת שצריכים להיות לי כוכבים בעיניים, וזה לךא כך. היתה פגישה בסדר, לא יותר מזה... (מזכיר את האשכול- רוצים אותך? מפתה.. איך שקוראים לאשכול...)
2. לא סבלתי, אבל גם לא היה לי נחמד. אני יכולה לצחוק ולזרום עם כל אחד. זה לא ראומר כלום.. אבל אני בהחלט לט יכולה לאמר- היה לי נחמד, או כיף..
3. משיכה חיצונית- אני לא צריכה להידלק עליו, אבל מינימום צריך שיהיה, לא?? הוא לא מכוער, אבל לא לטעמי..
4. את האמת- אני מפחדת להכנס לזה יותר לעומק, כי נראה לי ככל שממשיכים פגישות, זה נהניה יותר קשה להחליט, לא??
5. תודה לכולכם על כל העזרה... עכשיו אני באמת לא יודעת מה לעשות... חחחח לא רציתי להמשיך, אבל השכל אומר לי לנסות שוב.
אני עכשיו הולכת להתקשר לאמא שלי... חח היא תהיה בשוקקק
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 15:22 |
|
| |
שרונת
אם החלטת כבר שלא,
אין טעם לשנות את ההחלטה רק בגלל שהוא רוצה.
ספיקות תמיד יהיו, בין אם תמשיכי ובין אם לא.
לדעתי (ואני יודע שאני 'אחטוף' על כך מכולם פה)
אם הגעת להחלטה להוריד, כנראה שיש סיבה
ולא משנה אם זו רק תחושה.
אל תכניסי את עצמך שוב ללבטים סתם.
הקב"ה ינחה אותך להחלטה הנכונה. (בהשראת ליאור)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 21:30 |
|
| |
לאחר קריאת דברי הכוונה, חשבתי שיש הגיון בדעתו,
אבל בכ"א, אביע את מחשבותי הראשונות למקרא התלבטויותייך הכל כך מוכרות.
אינני יודעת בת כמה את ומה נסיונך בתחום, אבל בפגישה שניה, עדיין, כל מה שצריך הוא שיהיה נחמד ויזרום. אתם בסה"כ שני זרים לבושים במיטב מחלצות שיושבים בסיטואציה ממש לא טבעית ומנסים לקלוט אחד את השני. אילו ניצוצות הוד כבר יכולים להתפתח?! לאט לאט יקירתי...
לגבי המראה-
זו נקודה חשובה ואסור לזלזל בה. לדעתי את פשוט צריכה לבדוק אם גם כשהזמן עובר ומכירים יותר טוב זה עדיין מפריע לך. מנסיון של אנשים אחרים אני יודעת שבאיזשהו שלב כבר לא שמו לב לזה. מנסיוני שלי- היה אחד שלא הצלחתי להתגבר על מראהו הלא משובב עין לטעמי, והורדתי. במבט לאחור- היו בו עוד דברים שהפריעו לי רק שלא ידעתי למקד אותם בזמנו.
בקיצור,
אם טרם התקשרת לאימך... תני לכם עוד צ'אנס ולו רק כדי שיהא לבבך שקט.
וגם-
למרות הגיגי שלי ושל שאר החברים פה,
לכי אחר ליבך ותחושותייך האישיות
כי רק את באמת מכירה את עצמך...
התלבטויות נעימות... שיהיה בנחת ובלב שקט ושלם. המון המון בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 22:50 |
|
| |
תמשיכי.
אולי אצל רובם (ואני גם לא ממש בטוחה) יש ניצנוצים וריגושים ופרפרים וכו' וכו' וכו',
אבל יש כאלה שאצלם, אין. לכן לא דוחים בגלל זה.
זו דעתי בכל אופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 22:57 |
|
| |
| Lilly כתב: |  |
וגם-
למרות הגיגי שלי ושל שאר החברים פה,
לכי אחר ליבך ותחושותייך האישיות
כי רק את באמת מכירה את עצמך...
|
|
אם רק היה אפשר להביע במילה אחת עמוקה את ההזדהות החזקה בדברייך ...
הייתי מוסיפה עוד משפט אחרי האחרון:
וכי רק את חשה את התחושות עליהן את מדברת, ולא אף אחד אחר!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 23:42 |
|
| |
תודה לכולם על העזרה! כמו שלילי אמרה, הקשבתי לכם, הפנמתי, התלבטתי, אבל בסוף הלכתי אחר ליבי. או יותר נכון, שיכלי אותת לליבי להיכן להפנות אותי... אז זהו, אני ממשיכה, ועד כאן להיום מחדר החדשות של...*** (ז"א- עד כאן העידכונים.. מחשש 'אין הברכה שורה...')
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 23:42 |
|
| |
ואם הוא כן שלך?
לדעתי תמשיכי לעוד פגישה ועוד אחת בלי קשר ל"מספר פגישות" עד שתיהי בטוחה בעצמך מה לעשות הלאה.
ושנשמע רק בשורות טובות! :)
|
|
|