בית פורומים הנה ימים באים

פוליטיקה למה לי עכשיו!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2009 20:42 לינק ישיר 
פוליטיקה למה לי עכשיו!!!

שרת החוץ, ציפי לבני, נפגשת בשעה זו במלון דן בתל-אביב עם השליח האמריקני המיוחד למזה"ת, ג'ורג' מיטשל. השניים ידונו באינטרסים המשותפים לישראל, ארה"ב והמדינות המתונות באזור.

"אני מאמינה שאנו חולקים את אותם אינטרסים. כולנו מבינים את מהות האיומים הנשקפים לנו. נשוחח על רקע הכינוס הצפוי של המדינות התורמות לעזה במצרים בשבוע הבא. ישראל מאמינה שיש לסייע לצרכים ההומניטרים, אך יש לעשות זאת בדרך שלא תחזק את חמאס", אמרה לבני.

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/02/2009 20:38:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 21:07 לינק ישיר 
הרכבת הממשלה

ביבי נתניהו הציע לסטנלי פישר נגיד בנק ישראל להיות שר האוצר
וסטנלי סירב ואמר שהוא לא רוצה להיות שר אוצר פוליטי
האם הוא צודק מה דעתכם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 21:42 לינק ישיר 

אם זו האמת כנראה שסטנלי הוא שמאלני מה אתם אוימרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 22:17 לינק ישיר 

אני חושב לדעתי סטנלי פישר התכוון להיות שר אוצר שיעזור לאזרחי ישראל מבחינה כלכלית
והכסף יילך לעניים ושירים את התעשיה שלנו כלפי מעלה כמו שקורה למפעל פרי גליל
בחצור הגלילית .
צריך שר אוצר שיהיה אכפת לו מאזרחי ישראל הנתונים כרגע במשבר כלכלי
זאת דעתי האישית .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 22:41 לינק ישיר 

ועל איזה ח"כ היית מציע להטיל את תיק האוצר?
דרך אגב, שם - בפוליטיקה - לא מחלקים תיקית לפי התאמה כל שהיא לנבחר, אלא זה הולך אך ורק לפי חשיבות האיש הנבחר, והוא המקבל של התיק החשוב כחשיבותו. ראיות? - לא חסר.
עמיר פרץ - שר הביטחון. והוא בסך בכל קיבל את זה משום שהיה יו"ר 'העבודה', ועוד ועוד.
- נקווה שביבי יהיה קצת יותר מפוכח בנושא הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2009 23:20 לינק ישיר 

אני יענה לך בכללי 
צריך להרכיב את הממשלה בשרים שיש להם נסיון וידע
כמו למשל : שר בריאות =פרופסור , שר אוצר = בנקאי או מישהו שקשור לבנקים ,
שר תעשיה = תעשיין , שר משפטים = עורך דין במקצועו , שר תחבורה = מישהו שמבין בכל ההקשר
של רכב .
אלה רק דוגמאות שלדעתי יעזרו .
תתקנו אותי אם אני טועה ואני לא אכעס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 23:22 לינק ישיר 
מה עובר על אביגדור ליברמן ?

ליברמן במאמר בארה"ב: תומך במדינה פלסטינית

במסר מרוכך המכוון בעיקר לאוזני וושינגטון, אומר יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, כי הוא "תומך בהקמת מדינה פלסטינית בת-קיימא". לקראת מינויו אולי לשר חוץ, כותב ליברמן: "כחלק מהממשלה הבאה, אני מצפה לפעול יחד עם הנשיא אובמה"

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, משגר מסר מרגיע לממשל האמריקני, אולי לקראת מינויו לשר החוץ בממשלת נתניהו. "אני תומך בהקמתה של מדינה פלסטינית בת-קיימא", כתב במאמר שפרסם בג'ואיש וויק.

את המאמר פותח ליברמן במילים "בשעה שאנו עומדים בפני הקמתה של ממשלה חדשה בישראל, אני גאה בהישגיה של מפלגתי. ישראל ביתנו הצליחה לעלות ממפלגת עולים סקטוריאלית למפלגה השלישית בגודלה בכנסת".   

הוא שב ותקף במאמרו את המנהיגות של הערבים הישראלים, "במהלך מבצע עופרת יצוקה בעזה התחלחלתי מקריאות להרס מדינת ישראל ולחידוש פיגועי ההתאבדות שקראו מנהיגים ערבים ישראלים בהפגנות למען חמאס".  

כמו כן הוא דיבר שוב על חובת הנאמנות שהוא מבקש להחיל, "למרות שעמדתי בנושא היתה מקובלת על ישראלים רבים, האינטלקטואלים לא קיבלו אותה והתגובות היו - גזען ופשיסט". בעניין זה הזכיר כי לאחרונה גם בבריטניה עמלים על ניסוח חוקים לפיהם מתן אזרחות דורש נאמנות למדינה. על-פי ההצעה, מועמדים לקבלת אזרחות ייאלצו להוכיח את נאמנותם בתקופת מבחן. בארצות הברית, הוא הזכיר, מקבלי גרין-קארד נדרשים להישבע שיימלאו את חובותיהם וזכויותיהם כאזרחים.  

"מבקשים מהערבים להכיר בישראל"

יו"ר ישראל ביתנו הוסיף כי הוא מכיר בתרומתם של מיעוטים לשגשוגה של ישראל. "אנו לא מבקשים מהם לחלוק עמנו את החלום הציוני",

הבהיר, "אנו מבקשים מהם להכיר במדינה היהודית - היחידה בעולם, שהיא גם הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון".

הוא תוקף את התיוג של מפלגתו כימנית קיצונית וכלאומנית. "אני רוצה שמדינת ישראל תישאר ציונית, יהודית ודמוקרטית. אין ברעיונות האלה שום דבר קיצוני או לאומני. אני גם תומך בהקמתה של מדינה פלסטינית בת קיימא". 

ליברמן גם אומר ש"כחלק מהממשלה הבאה, אני מצפה לפעול יחד עם הנשיא אובמה, אני יודע שיחסי ארה"ב-ישראל חזקים מאז ומעולם ושהערכים המשותפים ושהאינטרסים המשותפים הופכים את הידידות בינינו לבלתי ניתנת לערעור

אני בהלם מזה

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/02/2009 23:31:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 23:39 לינק ישיר 

למה אתה בהלם? האם הוא הצליח להעביר בכל תקופת כהונתו בכנסת ולו הצעת חוק אחת שנוגעת לנאמנות? ברבורים. אל תתיחס לדיבורים, רק למעשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 23:40 לינק ישיר 

ככה מביאים מאמר השיטה הכי קלה זה פשוט לומר לו הדפסה ואז אתה מועבר לדף עם הכתבה ללא פרסומת ואז מעתיק מדביק משנה קצת צבעים ומשנה אותיות ושליחה קצת מאמץ אבל שווה קריאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 23:50 לינק ישיר 

המשקיף כתב:
ככה מביאים מאמר השיטה הכי קלה זה פשוט לומר לו הדפסה ואז אתה מועבר לדף עם הכתבה ללא פרסומת ואז מעתיק מדביק משנה קצת צבעים ומשנה אותיות ושליחה קצת מאמץ אבל שווה קריאה

איך אני אומר לו הדפסה מהקובץ או CTRL+P ?
אם תתן לי הדרכה מפורטת איך לעשות את בפעם הבאה שאני מביא כתבה לכאן
אני אודה לך מאוד מקרב לב
ושיהיה לנו לילה טוב ושקט בעזרת השם ושהקב"ה ישמור עלינו מכל צרה
אמן ואמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 05:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 06:00 לינק ישיר 

ח"כ אלדד: ליברמן הוא לא באמת ימין

בעקבות הצהרת יו"ר ישראל ביתנו כי הוא יתמוך בהקמת מדינה פלסטינית, אמר ח"כ אריה אלדד: "עקרונות אינם המרכיב החזק אצל ליברמן"

בעקבות הצהרתו של יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן כי יתמוך בהקמת מדינה פלסטינית, אמר הלילה (ו') ח"כ אריה אלדד (האיחוד הלאומי): ליברמן אינו באמת ימין.
ח''כ אריה אלדד בחומש
ח''כ אריה אלדד בחומש צילום: פלאש 90

"רק בנות יענה ואנאלפביתים צריכים להיות מופתעים. לכל אורך מערכת הבחירות אמרנו שליברמן אינו באמת ימין", אמר והסביר: "התוכנית המדינית שלו כוללת העברת שטחים ריבוניים של מדינת ישראל לפלסטין".

יו"ר ישראל ביתנו הצהיר על הדברים במאמר שהתפרסם אתמול בשבועון היהודי הניו-יורקי The Jewish Week. במסגרתו הצהיר ליברמן כי הוא "מצדד בהקמת מדינה פלסטינית בת קיימא".

"העובדה שהוא מוכן להודות בכך בפומבי בעיתון אמריקאי כדי לזכות בתמיכה, או לפחות באי התנגדות אמריקאית, לשיתופו בממשלה, מוכיחה כי עקרונות הם לא המרכיב המכריע באישיותו של ליברמן", טען אלדד.
לא גורם שוליים

למרות שליברמן תומך מזה שנים ברעיון חילופי השטחים, הוא מעולם לא התבטא מפורשות בעד הקמת מדינה פלסטינית. במצע של ישראל ביתנו נכתב: "התביעה להקמת מדינה פלסטינית עצמאית ולזכות השיבה היא הסוואה לניסיון של הזרם הקיצוני בעולם המוסלמי למחוק את ישראל מעל המפה".

השבוע היהודי הוא עיתון בבעלות הפדרציה היהודית של ניו יורק, שנחשב לשבועון היהודי היוקרתי ביותר באמריקה. הוא נחשב למזוהה עם הממסד השמרני היהודי ודעתו קובעת רבות ביחסי ישראל-תפוצות.

גורם המעורה ביחסים אלו אמר: "העובדה שאפשרו לליברמן לפרסם מאמר דעה אומרת שהוא אינו מוחרם ושהממסד היהודי אינו רואה בו גורם שוליים בפוליטיקה הישראלית, אלא כאחד ממנהיגי ישראל".

תוקן על ידי המשקיף ב- 27/02/2009 5:56:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 14:44 לינק ישיר 
נתניהו: "לבני סירבה באופן מוחלט לאחדות"

ראש הממשלה המיועד אמר בתום פגישתו עם יו"ר קדימה כי היה "מוכן ללכת רחוק מאוד" כדי לצרפה לממשלה. לבני: "הפגישה הסתיימה ללא הכרעות בנושאים מהותיים"

"הפגישה הסתיימה ללא הכרעות בנושאים שבעיניי הם מהותיים וזו בעיניי גם האחדות האמיתית". כך אמרה בצהרים (שישי) יו"ר קדימה ציפי לבני לאחר פגישתה עם ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו. "האחדות האמיתית קיימת, היא אפשרית. כרגע, על בסיס השיחה בחדר הסמוך, זו לא הולכת להיות ממשלת נתניהו".

נתניהו מצדו, סיפר בתום הפגישה על מאמציו לצרף את לבני לממשלה: "הייתי מוכן ללכת רחוק מאוד. הצעתי ללבני שותפות מלאה בכתיבת קווי היסוד ושוויון מלא בחלוקת התיקים. הצעתי לה שניים מתוך שלושת התפקידים הבכירים. השהיתי משא ומתן עם סיעות אחרות שכן הסכימו לאחדות. הודעתי לה שאנו מגבשים רפורמות בשיטת הממשל ופתרונות מוסכמים בסוגיית ברית הזוגיות. הפערים ניתנים לגישור אם יש רצון ועשיתי צעדים אלו כי אחדות הכרחית לשם התמודדות עם מה שעומד בפנינו. לצערי לבני סירבה סירוב מוחלט".

"אני משוכנע שניתן להשיג דרך משותפת", המשיך נתניהו, "לצערי לא מצאתי נכונות אצל גברת לבני בשעה גורלית זו. מדינת ישראל זקוקה לאחדות יותר ויותר. די לראות מה שקרה בשבוע האחרון -מהמצב האירני ועד האבטלה. ממשלה כזו תקום בהקדם".

בפגישה שנערכה במלון "קראון פלאזה" בתל אביב, ניסה נתניהו לשכנע את לבני להצטרף לקואליציה בראשותו על אף שלבני כבר הודיעה מספר פעמים כי בכוונתה להוביל את קדימה לאופוזיציה.

"בכל תפקיד בו אשמש, גם כראש האופוזיציה, אאפשר לממשלה שתקום להתמודד עם האיומים בפניהם אנו נמצאים כאופוזיציה אחראית" הדגישה לבני בתום הפגישה, "זו תוכנה של השיחה שהתקיימה בינינו", סיכמה.

לקראת הפגישה אמר אמש בכיר בקדימה לוואלה! חדשות כי "לא נתפשר על קידום המשא ומתן המדיני ורעיון שתי המדינות". הבכיר הוסיף כי "התנאים שלנו מאוד ברורים והם לא השתנו. נתניהו צריך להסכים לעניין שתי המדינות ולא נתפשר על כך. לא ניכנס לממשלה בלי העניין הזה". ההערכה היא שגם אם הליכוד יתפשר בנושאים אחרים, לא תחול שום התקדמות מבלי שתהיה הסכמה בין נתניהו ללבני בנושאים המדיניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 14:47 לינק ישיר 

המשקיף תודה
למדתי ממך שיעור קצרצר בהעתקה והדבקה של כתבות
יישר כח
ורק שתהיה לנו שבת שלום שקטה ומבורכת בעזרת הש
ושהקב"ה ישמור עלינו מכל צרה .
אמן ואמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2009 12:43 לינק ישיר 

שלום: ממשלת נתניהו המתגבשת מעוררת דאגה
יום רביעי, 11 במרץ 2009, 7:11 מאת: מזל מועלם, הארץ

לדברי שלום, הוא מודאג מדרכה של הממשלה בתחומי אכיפת החוק, בתחום המדיני והכלכלי-חברתי (ניר לנדאו)ח"כ סילבן שלום ממשיך במתקפתו נגד בנימין נתניהו. לטענתו, "הכיוון המסתמן של ממשלת נתניהו המתגבשת מעורר דאגה עמוקה"

"הכיוון המסתמן של ממשלת נתניהו המתגבשת מעורר דאגה עמוקה", כך אמר אתמול למקורביו ח"כ סילבן שלום. לדברי שלום, הוא מודאג מדרכה של הממשלה בתחומי אכיפת החוק, בתחום המדיני והכלכלי-חברתי. יחסיו של שלום עם נתניהו מתוחים, בעקבות סירובו של נתניהו לתת לשלום את אחד משלושת התיקים הבכירים בממשלה ולמנותו לממלא מקום ראש הממשלה.מלשכת נתניהו סירבו להגיב לטענות. בכיר בליכוד אמר "מדהים כמה מהר הופכת הכיסאולוגיה לאידיאולוגיה".

שלום שוחח אתמול עם רבים מפעיליו ואמר להם כי בניגוד לטענות כלפיו, "נושא התיקים אף פעם לא היה חשוב לי. הוכחתי נאמנות לעקרונותיי ולעקרונות הליכוד כשלא פרשתי לקדימה עם אריאל שרון וויתרתי בכך על תפקיד שר החוץ, כך שאי-אפשר לטעון נגדי שזה מה שמעניין אותי". שלום הוסיף בשיחות כי "גם הפעם אקבל החלטות לפי עקרונותיי ואמונתי. מה שבאמת מעניין אותי זה שתקום ממשלה ערכית עם הקווים המדיניים והכלכליים של הליכוד גם בתחום אכיפת החוק".

למרות דרישותיו של שלום, נראה כי שלושת התיקים הבכירים לא יישארו פנויים עבורו. זאת, מאחר שעל פי כל הסימנים תיק הביטחון יאוייש על ידי משה (בוגי) יעלון ותיק החוץ יימסר ליו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן. משרד האוצר צפוי להישאר בידיו של נתניהו.

לדברי אחד ממקורביו, נתניהו מעוניין לכהן כשר אוצר ומאחר שהוא אינו בוטח באיש, הסיכוי שימנה לתפקיד אישיות פוליטית נמוך. למרות זאת, אנשיו של שלום אינם מתייאשים ומפעילים לחץ מאסיווי על נתניהו ואנשיו למנות את שלום לפחות לשר האוצר ולתפקיד ממלא-מקום.

מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1449757

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2009 13:10 לינק ישיר 

אם הוא מודאג אני מרוצה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > פוליטיקה למה לי עכשיו!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext