|
|
| נשלח ב-12/3/2009 23:59 |
|
| |
הדובר, כה לחי! שפתיים יישק!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 00:06 |
|
| |
alexgator תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 00:46 |
|
| |
הדובר צודק בכל מילה גמאני חשבתי על אותו דבר, אבל החלטתי לא להגיד כלום עד שאני אשמע את הדיסק בצורה נורמלית.
ומי מיכול לעזור...??? -מה הדרך הקצרה ביותר להשיג את הדיסק?
-לנסות להשיג מחול?
-או שבכולופן עד שזה יגיע מחול, זה כבר יצא בארץ?
-ואולי זה בכלל לא יצא בארץ?(עיין ערך מסביב למדורה...)
-קיצור...יש למישו רעיון???
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 01:24 |
|
| |
הדובר, אתה צודק בכל מילה שלך. אבל עדיין לא שמעת את הדיסק. חכה.
(כמה שצודק, אבל זה לא ממש נכון. כולם אוהבים להתרפק על הנוסטלגיה, אבל לא בטוח שזה מה שמוכר.)
ולדעתי, לפי איך שהוא נשמע- הוא שווה כל שקל. אולי זה עניין של טעם. לא יודעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 09:44 |
|
| |
יושר, כמה זמן עוד נשאר לך בכדי לגמור לכתוב את נאומך הנרגש והחגיגי שאת אמורה לשאת לנו כאן לרגל האלבום החדש?
מה נע(א)למת לך ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 11:46 |
|
| |
ובכן, אני פה.
שמעתי את הדיסק לפחות 5 פעמים בטרם התחלתי לכתוב את הנאום המרגש שלי (שיוגש בעז"ה בשבוע הבא במלואו).
אני לא מסכימה עם הדובר. בכלל לא.
לא רוצה "קומט שוין" וגם לא "נקדש".
מי שרוצה שוב ושוב לשמו את אותו סגנון, מוזמן להאזין שוב ושוב ל"מן השמים", "תורה היום", "כלל ישראל יחד" וכדו'
מי צריך בכלל דיסקים חדשים?
כל הכיף בדיסק חדש הוא השינוי והריענון.
נכון שצריך לשמור על הגבולות ולא להיסחף למקומות שאין בהם ניחוח יהודי, אבל שינוי וריענון צריך בהחלט.
אני אוהבת כל שניה בדיסק החדש.
לדעתי מי שלא שמע - שלא יגיב.
זמרו לו, אתה באמת מתכוון לקנות את הדיסק?
תעשה איתנו חסד ואל תפרט כל מה שלא צריך לפרט, בריש גלי מעל גבי הפורום.
תודה לך.
ריבי, נא(ע)למתי, כי בניגוד לאחרים פה, וסליחה אם אני קצת עוקצנית, אני לא מביעה דעה על דיסק עד שאני לא שומעת אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 12:38 |
|
| |
לא הבעתי דעה על הדיסק, הבעתי דעה על שיר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 12:57 |
|
| |
ברוקלינאי- ברור שאני יקנה את הדיסק,זה היה בהתלוצצות ולא ברצינות!!!!!!!!!
אוייייייייי חברה מה פה התחרותיות הזאת? אני צריכה להבין אתם באמת רוצים את הדיסק או מי שקודם לקנות אותו שווה יותר???????????!!!!!!!!! זה נשמע שב-10 הדיסקים הראשונים שיגיעו לידי האנשים "שיזכו בו" יהיו הפתעות חסרות תקדים..............
הדובר- אני מסכימה איתך-אבל צא מזה מה שהיה היה,זה כמו שפעם לבשו בגדים אחרים האופנה משתנה.......... (וכך גם הדיסקים)....תסכים עם זה שאי אפשר לעשות משהו!!!!!!!!!! כמו לבוא לביגון ולצעוק תעשה טובה ותלחין שירים של פעם........... זה יעזור?
אלכס- תודה על הראיון מדהים!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:15 |
|
| |
יושר, העניין הוא כזה. קודם כל גם אני לא הבעתי דעה ספציפית על הדיסק וגם לא על שיר מסוים, אע"פ ששמעתי כמה בתוכנית של נחום סיגל -והנה אני מביע את דעתי- הם נשמעים פשוט נפלא! אצלי שיר שנשמע מתחילה טוב הרי הוא טוב, יש שירים אחרים טובים אף הם רק שצריך זמן כדי לעכל אותם...
מה שצדדתי בדובר-ואני עדיין מסכים איתו, לא באתי לומר להיתקע, להישאר בדיוק בדיוק אותו הדבר, לשחזר, לא להתחדש, או איך שלא תקראו לזה. ההיפך. מי שמכיר אותי יודע שהתיסכול שלי במוזיקה היהודית היום הוא שני דברים, שני צדדים, לכאורה הפוכים: מצד אחד הרבה חורגים למוזיקה רעשנית מידי, צרחנית, כמו אלי גרסטנר והפרויקטים שלו, שכמה שאני אוהב את סגנון השירה של "החברה" ואת הילדים המקסימים של "פרחי בני הישיבות" מה לעשות? וזה הרבה מודים- היא נמאסת! פשוט אי אפשר להאזין לדיסק שלו ברציפות! הרעש מחריש אוזניים!
מצד שני- תמיד הייתי מתוסכל מכך שירחמיאל ביגן שכן שומר על סגנון רגוע, יהודי, אומנותי- לא מתחדש! כשכולם התלהבו מהדיסק של "רווח" אני הייתי מאוכזב! הוא היה נשמע לי רדום משהו, אנמי, ממוחזר, מאולץ. הרגשתי שאני שומע חומר שאני כבר מכיר- אווו.. זאת בדיוק ההגדרה! לא הרגשתי התחדשות, רוח חדשה, גם אם היו שירים יפים לא היה איזה להיט שהדליק אותי, שריגש אותי.
יש לי תחושה שהפעם זה שונה, ואני מקווה שלא אתבדה. ממה ששמעתי עד עכשיו נשמע שביגן מעט "השתחרר", ואני כולי תקווה שהדיסק הזה יהיה ציון דרך בדרכה של המקהלה הנפלאה הזאת חזרה אל קדמת במת השירה היהודית, אל התודעה הציבורית הרחבה, כקדם.
ויושר, אל תפחדי "להיכנס" בי שוב, אוהב תוכחות אני. תודה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:33 |
|
| |
יושר, תראי איזה בלאגן עשית פה...
את צודקת בכל מילה שלך. וגם הדובר. זה לא סותר אחד את השני.
איזון- זאת מילת המפתח פה.
אני לא אביע את דעתי מידי הרבה- כי באמת לא שמעתי את הדיסק לפחות 5 פעמים... אבל זה נראה שהוא די מגוון.
ברוקלינאי, למה "רווח" היה נראה לך כך???
אחרי "בדרך התורה" ו"סטנד אפ", הוא היה ממש במקום! (כנראה שגם הפעם זה כך... אחרי "משיח" שהיה כ"כ... הגיע הזמן למשהו טוב באמת!)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 16:39 |
|
| |
אני לא אומרת כלום עד שאני שומעת את הדיסק/השיר לפחות פעמיים, מהניסיון שלי זה מונע אחר כך אי נעימויות...
יושר, אבוי לך אם את מביאה סיקור לפני יום ראשון, אני רוצה לשמוע את הדיסק בלי מדי הרבה דעות קדומות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 16:56 |
|
| |
תהילה, זו בדיוק הסיבה שאני לא כותבת עכשיו. למרות שבראש הדברים די כתובים לי...
אבל רציתי שכמה שיותר מחברי הפורום יהיו בקיאים בחומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2009 22:23 |
|
| |
ואת מחכה שהדיסק ייצא בארץ???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 14:33 |
|
| |
כולי התרגשות!!!
לא תאמינו!!! אבל יש לי ת'דיסק!!!
בגרינטק אומרים שזה הגיע בחמישי בלילה בהפתעה...
קנו לי את זה עכשיו... אפילו לא חשבתי להתקשר/ ללכת לבדוק מרוב שהייתי בטוחה שלא יצא...
וואהווו! איזה כיף!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 17:28 |
|
| |
יפה!
אגב לדובר יש כבר את הדיסק. (האם ייתכן שלא?)
|
|
|
|
|