יושר, למה בסוף אני תמיד אצטרך להסכים איתך???
(אבל הפעם זה לא נחשב כי סתם רק התבלבלתי יותר...!
)
נראה לי שבכל אופן התכוונתי לדוד הרשקוביץ. אומנם זה ששר שם עם בנדר זהו בראון ויש לו שם סולו מקסים!
אבל אח"כ בלילה שמעתי עוד פעם וחצי את הדיסק והגעתי למסקנה שזה כנראה הרשקוביץ- מי שהתכוונתי אליו ששר בהמשך השיר. ובמקום מסוים- הוא אכן יפה לא פחות. או אפילו יותר. (וגם הבנתי אח"כ למה הקול של בראון מזכיר לך את ארי גולדווג...) אבל יש לו כמה סולו מעולים!
יופי. עכשיו יש לי עוד שאלות...:
-ב"ברך עלינו" יש שם סולו מקסים לקראת סיום השיר (לא בסוף בסוף... זה כמו מן "דואט" כזה, שנים שרים שם, אני מתכוונת לזה ששר את "ותן ברכה על פני האדמה") מיהו זה ואי זה הוא??? יהודה גורקין או אריה משה אייריס (כך כותבים?)??? ממש אהבתי את השירה! משו!!! (מזכיר לי את שאול אלסן...
)
-וב"אשא עיני" יש שם גם איזשהו דואט שאח"כ ממשיך לסולו יחיד, לפי מה שכתוב בעטיפה זה דורון לוין עם האייריס הזה. זה באמת הוא? אם כן- יש לו קול!!!
-מה הקטע של השיר האחרון שיאיר קניג שר אותו לבד? שיר מקסים וביצוע נפלא! (כמעט מצמרר!)
ומה עם הסיקור? אני מחכה לו בכליון עיניים!!! אני צריכה קצת סדר בראש עם האלבום הזה... (שמעתי אותו כבר כמה פעמים, אבל כל פעם אחרי שנגמר השיר אני תופסת את עצמי שבכלל לא שמתי לב כמעט מה היה בו, מי הסולנים וכו'. ב"אשא עיני" פעם אחת הפסנתר שם ברקע היפנט אותי לגמרי, פעם אחת הקשבתי רק לקולות, פעם אחת בכלל שקעתי בחלומות... בלאגן נהיה לי...
)
תוקן על ידי ריבי10 ב- 16/03/2009 16:14:35