|
|
| נשלח ב-30/6/2009 23:18 |
|
| |
אם את מחפשת את הדיסקים במחיר סביר (יחסית), אל תעשי את זה שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 23:42 |
|
| |
למה הם עשו לי את זה כל דיסק ב50 שקל שככה זה עולה 70??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2009 00:14 |
|
| |
ריבי,תוכלי לרשום לי איפה??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2009 08:57 |
|
| |
50 שקלים לדיסק של DVD אן CD?
הם עשו לך מחיר כזה כי זה רווחי מבחינתם.
הם יודעים שיש מקומות שמוכרים במחיר מוזל מהם ואם הם לא יורידו לך את המחיר אתה לא תקנה שם ואז הם מפסידים רווח של "כמה מאות שקלים", כהגדרתך. לכן שווה להם.
אם תקנה שם דיסק אחד או שניים, הם לא יורידו בשקל. (פעם קניתי שם 3 דיסקים ביחד שעלו איזה 200 ש"ח והם לא עשו לי הנחה בגרוש.)
משמש, אם בכל זאת את רוצה, לכי לגרינטק. גם המחיר שם זול יותר וגם השרות אדיב יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2009 21:18 |
|
| |
דווקא היתי בגרינטק גם היה הרבה חסר וגם יותר מימה שגל פז נתנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2009 17:11 |
|
| |
מנסיון שלי, גל פז דווקא כן עושים הנחות. אפילו על קניה בסכום קטן.
לדוגמא, קניתי 2 דיסקים ב- 120 ש"ח, אמרתי למוכר: יש הנחות אולי? אז הוא עשה לי את זה ב- 110 ש"ח, בלי להתווכח בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 19:02 |
|
| |
תוקן על ידי כוחאש ב- 05/07/2009 19:00:03
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 19:05 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | |
50 שקלים לדיסק של DVD אן CD?
הם עשו לך מחיר כזה כי זה רווחי מבחינתם.
הם יודעים שיש מקומות שמוכרים במחיר מוזל מהם ואם הם לא יורידו לך את המחיר אתה לא תקנה שם ואז הם מפסידים רווח של "כמה מאות שקלים", כהגדרתך. לכן שווה להם.
אם תקנה שם דיסק אחד או שניים, הם לא יורידו בשקל. (פעם קניתי שם 3 דיסקים ביחד שעלו איזה 200 ש"ח והם לא עשו לי הנחה בגרוש.)
.
|
|
זה לא קשור פעם קניתי שתי דיסקים והם עשו לי ב-100 במקום ב-140 אז כך שזה לא קשור לזה שקניתי במאות שקלים בדרך כלל הם עושים הנחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 19:50 |
|
| |
אוקיי. מה שתגיד. לא באתי להתווכח ואני לא מקבלת אחוזים משום חנות/ חברת הפצה. תקנה איפה שנוח לך ולכיס שלך.
והאמת שכבר בערך שנתיים לא קניתי בגל פז. וכשהייתי קונה- הם מעולם לא עשו לי הנחה. (וגם לא ביקשתי...)
רק פעם אחת כשקניתי את ה-DVD של רווח, המוכר שם היה להוט לדחוף לי גם את ה-DVD של הישיבה בויז והוא ניסה לשכנע אותי בכך שיעשה לי מחיר טוב, אך זה לא עזר...
משום מה אני מעדיפה לקנות דווקא בגרינטק.
אולי זה היחס האנושי יותר והאדיב שיש אצלם. באמת שאין לי הסבר.
(אני לא יכולה לשכוח עד עכשיו את הקמצנות של גל פז בזמנו כש'שירו לו' עוד היה יוצא. היתה להם שם ערמה מתחת לדלפק והיית כמעט צריך להתחנן בשביל לקבל גיליון אחד עלוב. ולקחת שניים? הס מלהזכיר!
אח"כ נועם הפקות פתחו שם חנות ואצלם החלוקה היתה חופשי חופשי. זו היתה ממש אטרקציה... לאחר מכן גם גרינטק פתחו חנות והיו נדיבים לא פחות.)
וחוצמיזה, היום זה כבר הרבה פחות משנה לי כי כמעט ולא יוצאים דיסקים ששווה לקנות באמת, אז...
יושר, אולי זה כך בירושלים. אני כאן בבני ברק לא נתקלתי בכך אף פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 21:44 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | אוקיי. מה שתגיד. לא באתי להתווכח ואני לא מקבלת אחוזים משום חנות/ חברת הפצה. תקנה איפה שנוח לך ולכיס שלך.
|
|
בדיוק בענין זה שכחתי לכתוב אז גם לי אין מניות בגל פז וכתבתי את כל הדגובות עד כה בגלל מה שכתבו חשבתי שאם הם עשו לי טובה היה לכל הפחות שגריר של רצון טוב זה הכול.
ואני חוזר שוב אני לא עובד שם אין לי מניות אני סתם לקוח פשוט תודה!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי כוחאש ב- 05/07/2009 21:41:30
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 21:53 |
|
| |
אוקיי. הבנתי. מה הלחץ???
<ואגב, אני יודעת ומסוגלת לקרוא מלל גם בגודל רגיל וסביר, למקרה וחששת.>
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 22:24 |
|
| |
אני ממש לא בלחץ פשוט כתבתי את דעתי אולי בלשון תקיפה אבל אני ממש לא בלחץ.
ולגבי גודל הכתב כך יצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2009 23:47 |
|
| |
שאלה לי אליכם חברי הפורום האם מותר לכתוב פה על הלהקה המתחרה ישיבה בויז?
כי אם כן יש לי מה לכתוב, בעיקר כרגע על ההבדלים.
תוקן על ידי כוחאש ב- 06/07/2009 23:45:33
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2009 21:55 |
|
| |
אני לא חושב שיש להם בעיה עם זה שתכתוב על ההבדלים. יש כאן מעריצים מושבעים כ"כ עד שכל מה שתכתוב לא יהפוך אותם למעריצים של YBC (עלי אפשר להגיד אותו דבר, רק להיפך)
אם הם לא מסכימים אז תכתוב את דעתך כאן: מה אתם אוהבים ב-YBC שאין בפרחי מיאמי, ולהיפך?
------
יש לי משהו שמאוד ישמח אתכם..
בעקבות שמיעת קטע קצר מ'מעם ה'' בקול חי החלטתי לקנות את הדיסק החדש, ומסתבר לי שהשיר הזה הרבה יותר טוב משחשבתי.
שיר פשוט ענק!!!!!!
השיר הכי טוב של פרחי מיאמי מאז ומעולם!
וביחד עם עיבוד של ישראל לאם הגדול זה יצא אדיר.
את שאר הדיסק עוד לא שמעתי לעומק, אבל בשמיעה 'מלמעלה' הוא נשמע מאוד נחמד.
כמעט כל השירים של פרחי מיאמי באנגלית מדהימים, אבל השיר הזה... משהו יוצא מן הכלל!!
כל כך עוצמתי, והסולנים מקצוענים ברמות, אני חיב להודות.
השיר הזה פשוט מוציא אותי מהכלים (בכיוון החיובי)
יש למישהו כח לכתוב לי את שמות הסולנים בשיר הזה לפי הסדר שבו הם שרים?
טוב, זזתי לחרוש על השיר..
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2009 22:01 |
|
| |
אגב, לסולן ששר ב'מעם ה'' בדקה 4:50 יש קול ממש דומה לשאול אלסון! רק אני שמתי לב לזה?
|
|
|
|
|