בית פורומים פרחי מיאמי

סיקור הדיסק החדש והמדהים 'יבוא'-מיאמי בויס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2009 12:01 לינק ישיר 

וואוו אלמונסי, זה מעניין!  הם הסבירו אולי למה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2009 15:29 לינק ישיר 

כי אצל מנחם טוקר זה לא "ראיון" זה סתם יושבים ומנחם טוקר אומר לכולם אותו דבר "אני חולה עליך" או "הדיסק שלך עננננקקק" וכו'
אצל יוסי זה ראיון לפחות שעה או אצל מרדכי היה 3 שעות ויוסי גרין עוד 3(וזה סיפור לעצמו שאני כבר יגיד לכם) ויוסי נכנס לעומק של כל שיר או לחן והמוזיקה של השיר.

לגבי יוסי גרין.
כשהוא היה בארץ המפיק וידיד שלי שי קאהן ביקש ממנו לבוא להתראיין אצל יוסי איזנטל אז יוסי סירב לו ואמר "אני רוצא להיות אצל מנחם טוקר אבל אחרי ששי הפציר בו מיליון פעמים אז הוא אמר "אני בא רק להגיד שבוע טוב ואני הולך".

אז הוא היגיע וישב שם 3 שעות ברצף ואם אני זוכר טוב אז הראיון היה ביחד עם יוסי גיל אני צריך לבדוק את זה יש לי את ההקלטה של הראיון הזה.
וכשזה סיים הוא אמר לשי "בחיים לא היה לי כזה ראיון טוב" (הוא אמר את זה באידיש אני מנסה לתרגם את זה)ואז הוא אמר שאצל מנחם זה רק אני חולה עליך וכו'
ואז הוא גם הבטיח להם קומזיץ מיוחד כשהוא יבוא שוב לארץ.
ושנה שעברה לפני פסח הוא הגיע שוב לארץ והוא קיים את הבטחתו ועשה קומזיץ ועדיין יש לי את ההקלטה.

וכמעט אותו סיפור עם מרדכי שהוא לא רצה לבוא אבל אחרי שהפצירו בו אז הוא אמר אותו דבר "רק 10 דקות" ובסוף הוא ישב עם יוסי איזנטל ויוסי גיל 3 שעות ואז הוא גם אמר לשי לגבי מנחם טוקר אני חולה עליך וכו'.

ליפא הגיע וגם הוא אמר שעדיף לו אצל יוסי איזנטל מלהיות עם מנחם טוקר.

מי שרוצה לשמוע רעיון של יוסי איזנטל כדי לשמוע איך מראיין יש לי כמה הקלטות ואני ישלח.

יש לי של מב"ד

אחים אשואל (מאוד מאוד מצחיק שווה לשמוע)

שרולי וורדיגר

אברהם פריד (גם מאוד מעניין)

נחמן סלצר כשהוא הוציא את הדיסק האחרון גם מאוד מעניין.

וכמובן הקומזיץ של שנה שעברה.

אגב שי קאהן היה בארה"ב לתקופה קצרה בחורף והשבת האחרון לפני שהוא חזר לישראל יוסי גרין הזמין אותו לבית שלו לשבת.
ושבת בלילה "כשטוב לב המלך ביין" הוא אמר לשי "אתה לא בורח מפה דקה אחרי הזמן מוצא"ש הזמנתי לך קומזיץ מיוחד בשבילך"
וכמובן במוצא"ש 5 דקות אחרי הזמן שי מתקשר אלי מיד תצאת ממונסי לכיוון סי גייט לבית של יוסי גרין הוא עושה קומזיץ.
הלכתי והוא הזמין כזה 25 אנשים לשבת ולשיר איתו בתוכם היה שרולי וורדיגר (מרדכי גר באותו רחוב אהל הוא לא היגיע) ואני אומר לכם שזה היה קומזיץ חבל"ז ששרו שם שירים ישנים והוא סיפר המון סיפורים על איך הוא הלחין את השיר או למה הוא הכניס להשיר משהו ולמי הוא הלחין את השיר ממש הכול הכול. וזה היה מאוד מאוד מעניין.
שרו שם גם שירים שעוד לא יצא להשוק למשל שיר שהוא הלחין למנדי וורדיגר(אבא של שרולי ואח של מרדכי) ועוד כמה שירים מעניינים.
וממש בסוף (1 בלילה) הוא אמר שהקומזיץ הזה בשביל שי קאהן שהוא המפיק בהרדיו הכי טוב הארץ וזה קול חי והוא אמר שיבוא שוב לארץ בלי נדר הוא עושה עוד קומזיץ להם.

זה אומר משהו שכל הזמרים יותר אוהבים להיות אצל יוסי איזנטל מלהיות אצל מנחם טוקר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2009 18:31 לינק ישיר 

אלי, אני לא רוצה להכנס לענין הזה. הוא לא קשור לפורום ואין טעם לדוש בו. רק 2 דברים:
1.  אני מעדיפה לשמוע שעתיים את טוקר אומר "אני מת עליך" ולא חצי דקה את אייזנטל שמצ'טט בחוסר רמה ובגועליות יתרה עם המאזינות הטיפשות שלו. (וסליחה על הבוטות.)
2. לא מפריע לי ראיון מוקלט. אז מה? מה זה משנה???
ובכל מה שנוגע למיאמי, אני מעדיפה ראיון אצל טוקר. למה? כי כשלשדרן יש קצת ידע על המוזיקה של המרואין שלו זה נשמע אחרת. טוב יותר. אין מה לעשות.

(וזה לא אישי נגדך או משהו. שיהיה ברור.
ושגם לא ישתמע שאני באה להכשיר את טוקר או כל דבר אחר כזה.
מעבר לתוכנית שלו הוא לא מענין אותי בגרוש ולא מענין אותי מיהו ומהו.
בכל מקרה- לכל דבר יש גם גבול. לפחות בשידור בנ"א צריך להיות קצת - - - קצת.

זהו. עד כאן.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2009 19:11 לינק ישיר 

אני מעדיפה את טוקר כי הוא יותר מתאים לפרחי מיאמי. יוסי אייזנטל אמר פעם שהוא לא מאד אוהב מקהלות ילדים. רק איך שומעים את התוכניות שלו ובאיזה שעה זה יהיה?
אבל אם אפשר גם זה וגם זה, אז למה לא? אלי, אם הם חברים שלך אולי תשכנע מישהו בקול חי שיעשו גם ראיון עם ירחמיאל,

תוקן על ידי תהילה16 ב- 06/04/2009 19:08:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2009 20:27 לינק ישיר 

מונסי צודק, טוקר סתם מתלהם...
דרך אגב, על כל אחד הוא אומר שהדיסק שלו הוא "הלהיט הגדול ביותר".....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 07:18 לינק ישיר 

ריבי10 כתב:
1.  אני מעדיפה לשמוע שעתיים את טוקר אומר "אני מת עליך" ולא חצי דקה את אייזנטל שמצ'טט בחוסר רמה ובגועליות יתרה עם המאזינות הטיפשות שלו. (וסליחה על הבוטות.)
אני יודע את זה אבל זה לא קורא במוצשים בפרט שיש לו אורח.
זה שאת מדברת על הודעות רק שתדע שפעם היה לו אחלתוכנית ביום ראשון אבל בגלל שזה מאוחר בלילה לא מרשים לו לעשות כל מיני ראיונות שיש לו בראש שלו וחבל.

2. לא מפריע לי ראיון מוקלט. אז מה? מה זה משנה???
לי זה משנה
ובכל מה שנוגע למיאמי, אני מעדיפה ראיון אצל טוקר. למה? כי כשלשדרן יש קצת ידע על המוזיקה של המרואין שלו זה נשמע אחרת. טוב יותר. אין מה לעשות. 
אני חושב שהסברתי כבר שמנחם לא נכנס לעומק של השיר מה ומי עומד מאחוריו זה את קורא ראיון?
אני לא.
קודם תקשיבי לתוכנית אחד שלו למשל מה שהיה לו עם מרדכי בן דוד ואח"כ נראה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 07:24 לינק ישיר 

תהילה16 כתב:
אני מעדיפה את טוקר כי הוא יותר מתאים לפרחי מיאמי.
ממש לא
יוסי אייזנטל אמר פעם שהוא לא מאד אוהב מקהלות ילדים.
גם לא נכון הוא אגב מאוד אוהב מקהלת ילדים ואני חושב שהוא היה במקהלה כשהוא היה ילד
רק איך שומעים את התוכניות שלו ובאיזה שעה זה יהיה?
אחרי פסח כבר לא יהיה המצעד החסידי במוצא"ש יהיה כמו שהיה פעם עם אורחים והרבה פינות הפינת חדשות המוזיקה אתם יודעים ששי עובד שעות על גבי שעות לקבל את החומר שיש לו כל מוצא"ש אני ראיתי זה ואני גם עוזר לו עם דיסקים שיוצא אצלנו ולא בארץ אני שולח לו את זה כדי שיהיה לו להפינה.
באיזה שעה? תבדוקי באתר שלהם www.93fm.co.il
 אלי, אם הם חברים שלך אולי תשכנע מישהו בקול חי שיעשו גם ראיון עם ירחמיאל,
הם רוצים אבל בנתיים ירחמיאל לא רצה אבל אני חושב שאם הוא יהיה שם פעם אחד עם יוסי הוא כבר ירצה תמיד להתראיין שם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 11:42 לינק ישיר 

ואיך שומעים את התוכנית של טוקר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 14:58 לינק ישיר 

אלי, עזוב. חבל על כל מילה.
אתה נגוע בדבר, לא? אובייקטיביות מרובה- אין כאן, כך שזה חסר טעם לדון בענין מכל כיוון שהוא.
(שמעתי פעם ראיון שלו. סלח לי, אבל זה היה רדוד ביותר. אם הוא רוצה לשבת עם המרואין שלו לשיחת רעים, שיעשה את זה בביתו על כוס קפה ולא לאוזני כל ישראל. לא מענין אותי מ.ב.ד. כך שאין לי מה לשמוע אותו.
אולי הם לא אוהבים את טוקר כי הוא נכנס בהם חזק. אבל אותי- כמאזינה, זה מענין יותר.)

תהילה, השידור במוצ"ש בשעה 12.
אפשר לשמוע מכאן, רדיו ירושלים: http://101fm.tapuz.co.il/
בתקווה ויהיה בסדר ואכן השידור יעבור.
אם יהיו בעיות, אפשר לנסות גם כאן- ברדיו דרום: http://www.dromi.co.il/html/index.asp

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 15:18 לינק ישיר 

אפשר לשמוע את זה לא דרך המחשב? פשוט האינטרנט שלנו הוא עד 11:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 15:54 לינק ישיר 

כן. ברדיו ירושלים- 101FM

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 18:28 לינק ישיר 

[quote]אתה נגוע בדבר, לא?
כן
(שמעתי פעם ראיון שלו. סלח לי, אבל זה היה רדוד ביותר. אם הוא רוצה לשבת עם המרואין שלו לשיחת רעים, שיעשה את זה בביתו על כוס קפה ולא לאוזני כל ישראל. לא מענין אותי מ.ב.ד. כך שאין לי מה לשמוע אותו.
אף פעם לא עשה "מסיבת רעים"
אני עוד מעט יעלה את הראיון עם נחמן סלצר בהאשכול שלהם ותשפטו אתם מי מראיון יותר טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2009 23:15 לינק ישיר 

ריבי תודה על הלינק כששמעתי שיהיה ראיון לא ידעתי מה לעשות כי אני לא בארץ(מקווה שזה יהיה בזמן רלוונטי ולא בשבת אצלינו אבל 12 נשמע טוב.). חג כשר ושמח!!!!!!!!!!

תוקן על ידי מגניבה1 ב- 07/04/2009 23:25:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2009 17:07 לינק ישיר 

אני עדיין דורש לדעת מה הפסדתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2009 21:12 לינק ישיר 

א. אפשר לבקש. לדרוש זה מידי... לא?
ב. למה אתה חושב שמישהו אמור לסכם לך את כל השנה האחרונה שלא היית כאן בפורום?!
זה מענין אותך? לך תקרא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > סיקור הדיסק החדש והמדהים 'יבוא'-מיאמי בויס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.