נגיד שקבעת להפגש עם מישו- דייט. אחרי שקבעת גילית אינפורמציה ששוללת את הפגישה לגמרי.
יש מצב שאת נפגשת? ואם כן, מתארגנת לפגישה כמו לכל פגישה אחרת?
אני בדילמה.
תעזרו לי...
נשלח ב-11/3/2009 22:07
תלוי כמה החמורה האינפורמציה, אם גילית משהו על המראה החיצוני או משהו חיצוני, תיפגשי, לא עולה כסף לנסות..אולי לך זה לא יפריע מי יודע...
אם זה על האופי, אלים חס וחלילה חוסר יראת שמיים או שבקיצר בן אדם איכסה חח תבדקי כמה אמין המקור שאמר לך את זה...
אם תרצי בפרטי תוכלי לשלוח לי הודעה לגבי מה מדובר ואוכל לייעץ לך באופן יותר מדויק מאשר ככה בכלליות שאני לא יודעת במה מדובר אז זה קצת קשה כשלא רואים את כל התמונה, בכל מקרה אשמח לעזור אם תרצי(:
נשלח ב-11/3/2009 22:13
אם את ממש - אבל ממש - בטוחה ששזה לא שייך, אין טעם להפגש. חבל להציג הצגה כדי להגיד לא.
אבל אולי בכל זאת יש סיכוי ? הרי לא כל מה ששומעים משדכנים / חברות / שכנים הוא נכון. אמנם בדרך כלל אפשר לשמוע כל מיני תהילות ותשבחות שאין להם אחיזה במציאות, אבל גם ההפך קיים. לפעמים שומעים גם מידע שלילי שהוא לא נכון. ולכן, אם אולי יש סיכוי לטובה, כדאי לנסות , אבל מתוך גישה חיובית וכמו פגישה רגילה.
נשלח ב-11/3/2009 22:17
זהו, שאני לא בטוחה שאני לא רוצה לנסות.
אבל אין לי כח לבזבז את הזמן.
האינפורמציה ששמעתי היא חיצונית אמנם אך עלולה לסבך אותי.
נשלח ב-11/3/2009 22:18
תלוי מה שמעת, ותלוי אם זה ממקור מוסמך. אם זה משהו עקרוני, ממקור מוסמך, הייתי מבטלת. אין טעם להפגש, כשהתשובה ברורה מראש. אם זה סתם משהו מעורפל, הייתי נפגשת, בשביל לבדוק. הרי כל מטרת הפגישה היא בדיקה. ואם החלטת שאת הולכת לפגישה, לכי בגישה חיובית, בלי דעות קדומות. (כמו שאמר עץ השדה...) בהצלחה!
נשלח ב-11/3/2009 22:26
ואו היה לי את זה גם.
מה שאני עשיתי [אחרי התייעצות רבה בנושא] היתה כן להיפגש איתו, בשביל ח"ו לא להגיע למצב של קפידה עליך, ובכלל בשביל לא להעליב אדם מישראל.
וגם בגלל שמסרת את המילה שלך אז אי אפשר עכשיו לבטל
בכל מקרה בכלל לא רציתי לבוא לפגישה הזאת, ובכל זאת עשיתי הצגה אחת שלמה ולבשתי בגדים נראים כמו בכל פגישה, אבל בפגישה לא היה לי חשק בכלל לדבר איתו. אז שתקתי.
בסוף הוא הוריד אותי.
וזה מה שאמרו לי שיקרה, וב"ה הוא אמר את ה"לא" ולא אני, בדיוק מה שרציתי שיהיה.
נשלח ב-11/3/2009 22:31
אני בזה לשפלות שבציון הגיל בתור גורם המצביע על נחיתות
נשלח ב-11/3/2009 22:36
תמי-?????????
גם אם גיל מפריע, אפשר לברר עליו לפני...
נשלח ב-11/3/2009 22:38
אה. נפל האסימון.
והנה הסבר: אין חכם כבעל נסיון.
נסיון ברוב המקרים דורש זמן...
וד"ל
נשלח ב-11/3/2009 23:03
לעניות דעתי לא מומלץ להיפגש כשיש אפילו צל של ספק שהולכים להוריד.
אין קטע להיפגש סתם-תחשבי כמה זה יפגע בבחור....
נשלח ב-11/3/2009 23:09
את יכולה להגיד שאין לך נסיון, מה הקשר שאת בת 18?
נשלח ב-11/3/2009 23:10
אוי נו, את סתם מתקטננת.
נשלח ב-11/3/2009 23:14
לא, אני שואפת להחדיר בציבור החרדי את ההבנה הפשוטה שבנאדם שקטן ממך בגיל לא בהכרח מטומטם ממך או חכם פחות
פעם ידעו זאת, היום אנשים מנופפים בגיל שלהם כאילו הוא אומר משהו על השכל שלהם
הרבה דברים בציבור נראים כמו שהם נראים בגלל הטיפשות הזו וחבל
נשלח ב-11/3/2009 23:21
הייתי מקבלת את הדברים אם לא הציניות המתנשאת בכתוב.
רק בשביל הרקורד, כמה מחברותי הטובות לא חופפות בגיל. לשני הכיוונים.
עדיין, לחברותי הגדולות ממני אני נותנת את הקרדיט של השנים- מגיע להן, הן עברו יותר...
ושוב, אני מסכימה איתך שהגיל הוא לא הטריגר. אך הוא נתון שלא בהכרח יש להתעלם ממנו.
וחוצמיזה, בתור בחורה שמצטיירת כנבונה הייתי מצפה לתגובה קורקטית ולא מסביב לעניין. (מה שנקרא הפרדת העיקר)
נשלח ב-11/3/2009 23:27
ראשית, אני מתנצלת מראש על שמצאת בכתוב "ציניות מתנשאת", בהחלט לא התכוונתי להכליל אחת, זה במחיר אחר..
שנית, בתור אחת שמסתובבת בחברת אנשים שגדולים ממני החל בשנה וכלה ב20 שנה, אני עדיין דוגלת בעבודה שהגיל לא מקנה שום ערך עליון. יתכן שאדם בן 9 יצבור נסיון חיים יותר מבן 18 (שכפול ממנו בגיל).
שלישית, תודה מקרב לב על המחמאה, (או שזו לא? "מצטיירת" אני יודעת..) לא ירדתי לסוף דעתך על הפרדת העיקר. האם כוונתך לכך שלא דיברתי על מהות הנושא עליו םתחת את האשכול?
אם כן, אין לי ממש מה להוסיף בו, פשוט הכותרת צרמה לי מאד
נשלח ב-12/3/2009 00:37
אם מדובר על התחשבות בבחור אז נראה לי שמצדו, עדיף לו שתפגשו ותגידי לא (לא נעים אבל קורה) ולא שתבטלי אחרי שכבר הסכמת לצאת (קצת חריג ומעורר סימני שאלה). רק מה, אם נראה לך שתבואי לפגישה בלי חשק ותשתקי כל הערב, אז באמת עדיף להישאר בבית, כי התנהגות כזאת היא הרבה יותר פוגעת.
חוץ מהתחשבות בבחור, גם נתת את המילה שלך, כמו שציינה ד_שחר, וראוי לעמוד בה.
בנוסף, נשמע שאת בכלל לא בטוחה שזה לא מתאים. אז אם יש לך ספק, וגם אמרת שתפגשי, אז למה לא?