בית פורומים הנה ימים באים

מה צופן העתיד!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/3/2009 13:41 לינק ישיר 
מה צופן העתיד!!!

אני רוצה שכל אחד יעלה לפה תסריט שהוא רואה לפי רוחו כיצד יתממשו הנבואות אני יביא אותם לכאן ועל בסיס הנבואות נבנה את מערכת המהלכים אשר יקרו כולל צ.קוריאה אמריקה מדינות ערב הכל כולל הכל והתסריט שיתקבל על פי רוב החברים יעלה כאשכול נפרד
הנה הנבואות להתחיל במלאכה כי זה ממש קרוב מיד אחרי פסח זה מתחיל

יחזקאל פרק לח

לָכֵן הִנָּבֵא בֶן אָדָם וְאָמַרְתָּ לְגוֹג כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְקֹוִק הֲלוֹא בַּיּוֹם הַהוּא בְּשֶׁבֶת עַמִּי יִשְׂרָאֵל לָבֶטַח תֵּדָע:

(טו) וּבָאתָ מִמְּקוֹמְךָ מִיַּרְכְּתֵי צָפוֹן אַתָּה וְעַמִּים רַבִּים אִתָּךְ רֹכְבֵי סוּסִים כֻּלָּם קָהָל גָּדוֹל וְחַיִל רָב:

(טז) וְעָלִיתָ עַל עַמִּי יִשְׂרָאֵל כֶּעָנָן לְכַסּוֹת הָאָרֶץ בְּאַחֲרִית הַיָּמִים תִּהְיֶה וַהֲבִאוֹתִיךָ עַל אַרְצִי לְמַעַן דַּעַת הַגּוֹיִם אֹתִי בְּהִקָּדְשִׁי בְךָ לְעֵינֵיהֶם גּוֹג: ס

(יז) כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְקֹוִק הַאַתָּה הוּא אֲשֶׁר דִּבַּרְתִּי בְּיָמִים קַדְמוֹנִים בְּיַד עֲבָדַי נְבִיאֵי יִשְׂרָאֵל הַנִּבְּאִים בַּיָּמִים הָהֵם שָׁנִים לְהָבִיא אֹתְךָ עֲלֵיהֶם: ס

(יח) וְהָיָה בַּיּוֹם הַהוּא בְּיוֹם בּוֹא גוֹג עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל נְאֻם אֲדֹנָי יְקֹוִק תַּעֲלֶה חֲמָתִי בְּאַפִּי:

(יט) וּבְקִנְאָתִי בְאֵשׁ עֶבְרָתִי דִּבַּרְתִּי אִם לֹא בַּיּוֹם הַהוּא יִהְיֶה רַעַשׁ גָּדוֹל עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל:

(כ) וְרָעֲשׁוּ מִפָּנַי דְּגֵי הַיָּם וְעוֹף הַשָּׁמַיִם וְחַיַּת הַשָּׂדֶה וְכָל הָרֶמֶשׂ הָרֹמֵשׂ עַל הָאֲדָמָה וְכֹל הָאָדָם אֲשֶׁר עַל פְּנֵי הָאֲדָמָה וְנֶהֶרְסוּ הֶהָרִים וְנָפְלוּ הַמַּדְרֵגוֹת וְכָל חוֹמָה לָאָרֶץ תִּפּוֹל:

(כא) וְקָרָאתִי עָלָיו לְכָל הָרַי חֶרֶב נְאֻם אֲדֹנָי יְקֹוִק חֶרֶב אִישׁ בְּאָחִיו תִּהְיֶה:

(כב) וְנִשְׁפַּטְתִּי אִתּוֹ בְּדֶבֶר וּבְדָם וְגֶשֶׁם שׁוֹטֵף וְאַבְנֵי אֶלְגָּבִישׁ אֵשׁ וְגָפְרִית אַמְטִיר עָלָיו וְעַל אֲגַפָּיו וְעַל עַמִּים רַבִּים אֲשֶׁר אִתּוֹ:

(כג) וְהִתְגַּדִּלְתִּי וְהִתְקַדִּשְׁתִּי וְנוֹדַעְתִּי לְעֵינֵי גּוֹיִם רַבִּים וְיָדְעוּ כִּי אֲנִי יְקֹוָק:

זכריה פרק יד

הִנֵּה יוֹם בָּא לַיקֹוָק וְחֻלַּק שְׁלָלֵךְ בְּקִרְבֵּךְ:

(ב) וְאָסַפְתִּי אֶת כָּל הַגּוֹיִם אֶל יְרוּשָׁלִַם לַמִּלְחָמָה וְנִלְכְּדָה הָעִיר וְנָשַׁסּוּ הַבָּתִּים וְהַנָּשִׁים <תשגלנה> תִּשָּׁכַבְנָה וְיָצָא חֲצִי הָעִיר בַּגּוֹלָה וְיֶתֶר הָעָם לֹא יִכָּרֵת מִן הָעִיר:

(ג) וְיָצָא יְקֹוָק וְנִלְחַם בַּגּוֹיִם הָהֵם כְּיוֹם הִלָּחֲמוֹ בְּיוֹם קְרָב:

(ד) וְעָמְדוּ רַגְלָיו בַּיּוֹם הַהוּא עַל הַר הַזֵּתִים אֲשֶׁר עַל פְּנֵי יְרוּשָׁלִַם מִקֶּדֶם וְנִבְקַע הַר הַזֵּיתִים מֵחֶצְיוֹ מִזְרָחָה וָיָמָּה גֵּיא גְּדוֹלָה מְאֹד וּמָשׁ חֲצִי הָהָר צָפוֹנָה וְחֶצְיוֹ נֶגְבָּה:

(ה) וְנַסְתֶּם גֵּיא הָרַי כִּי יַגִּיעַ גֵּי הָרִים אֶל אָצַל וְנַסְתֶּם כַּאֲשֶׁר נַסְתֶּם מִפְּנֵי הָרַעַשׁ בִּימֵי עֻזִּיָּה מֶלֶךְ יְהוּדָה וּבָא יְקֹוָק אֱלֹהַי כָּל קְדֹשִׁים עִמָּךְ:

(ו) וְהָיָה בַּיּוֹם הַהוּא לֹא יִהְיֶה אוֹר יְקָרוֹת <יקפאון> וְקִפָּאוֹן:

(ז) וְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַיקֹוָק לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה וְהָיָה לְעֵת עֶרֶב יִהְיֶה אוֹר:

(ח) וְהָיָה בַּיּוֹם הַהוּא יֵצְאוּ מַיִם חַיִּים מִירוּשָׁלִַם חֶצְיָם אֶל הַיָּם הַקַּדְמוֹנִי וְחֶצְיָם אֶל הַיָּם הָאַחֲרוֹן בַּקַּיִץ וּבָחֹרֶף יִהְיֶה:

(ט) וְהָיָה יְקֹוָק לְמֶלֶךְ עַל כָּל הָאָרֶץ בַּיּוֹם הַהוּא יִהְיֶה יְקֹוָק אֶחָד וּשְׁמוֹ אֶחָד:

(י) יִסּוֹב כָּל הָאָרֶץ כָּעֲרָבָה מִגֶּבַע לְרִמּוֹן נֶגֶב יְרוּשָׁלִָם וְרָאֲמָה וְיָשְׁבָה תַחְתֶּיהָ לְמִשַּׁעַר בִּנְיָמִן עַד מְקוֹם שַׁעַר הָרִאשׁוֹן עַד שַׁעַר הַפִּנִּים וּמִגְדַּל חֲנַנְאֵל עַד יִקְבֵי הַמֶּלֶךְ:

(יא) וְיָשְׁבוּ בָהּ וְחֵרֶם לֹא יִהְיֶה עוֹד וְיָשְׁבָה יְרוּשָׁלִַם לָבֶטַח:

(יב) וְזֹאת תִּהְיֶה הַמַּגֵּפָה אֲשֶׁר יִגֹּף יְקֹוָק אֶת כָּל הָעַמִּים אֲשֶׁר צָבְאוּ עַל יְרוּשָׁלִָם הָמֵק בְּשָׂרוֹ וְהוּא עֹמֵד עַל רַגְלָיו וְעֵינָיו תִּמַּקְנָה בְחֹרֵיהֶן וּלְשׁוֹנוֹ תִּמַּק בְּפִיהֶם:

(יג) וְהָיָה בַּיּוֹם הַהוּא תִּהְיֶה מְהוּמַת יְקֹוָק רַבָּה בָּהֶם וְהֶחֱזִיקוּ אִישׁ יַד רֵעֵהוּ וְעָלְתָה יָדוֹ עַל יַד רֵעֵהוּ:

(יד) וְגַם יְהוּדָה תִּלָּחֵם בִּירוּשָׁלִָם וְאֻסַּף חֵיל כָּל הַגּוֹיִם סָבִיב זָהָב וָכֶסֶף וּבְגָדִים לָרֹב מְאֹד:

(טו) וְכֵן תִּהְיֶה מַגֵּפַת הַסּוּס הַפֶּרֶד הַגָּמָל וְהַחֲמוֹר וְכָל הַבְּהֵמָה אֲשֶׁר יִהְיֶה בַּמַּחֲנוֹת הָהֵמָּה כַּמַּגֵּפָה הַזֹּאת:

(טז) וְהָיָה כָּל הַנּוֹתָר מִכָּל הַגּוֹיִם הַבָּאִים עַל יְרוּשָׁלִָם וְעָלוּ מִדֵּי שָׁנָה בְשָׁנָה לְהִשְׁתַּחֲוֹת לְמֶלֶךְ יְקֹוָק צְבָאוֹת וְלָחֹג אֶת חַג הַסֻּכּוֹת:

(יז) וְהָיָה אֲשֶׁר לֹא יַעֲלֶה מֵאֵת מִשְׁפְּחוֹת הָאָרֶץ אֶל יְרוּשָׁלִַם לְהִשְׁתַּחֲוֹת לְמֶלֶךְ יְקֹוָק צְבָאוֹת וְלֹא עֲלֵיהֶם יִהְיֶה הַגָּשֶׁם:

(יח) וְאִם מִשְׁפַּחַת מִצְרַיִם לֹא תַעֲלֶה וְלֹא בָאָה וְלֹא עֲלֵיהֶם תִּהְיֶה הַמַּגֵּפָה אֲשֶׁר יִגֹּף יְקֹוָק אֶת הַגּוֹיִם אֲשֶׁר לֹא יַעֲלוּ לָחֹג אֶת חַג הַסֻּכּוֹת:

(יט) זֹאת תִּהְיֶה חַטַּאת מִצְרָיִם וְחַטַּאת כָּל הַגּוֹיִם אֲשֶׁר לֹא יַעֲלוּ לָחֹג אֶת חַג הַסֻּכּוֹת:

(כ) בַּיּוֹם הַהוּא יִהְיֶה עַל מְצִלּוֹת הַסּוּס קֹדֶשׁ לַיקֹוָק וְהָיָה הַסִּירוֹת בְּבֵית יְקֹוָק כַּמִּזְרָקִים לִפְנֵי הַמִּזְבֵּחַ:

(כא) וְהָיָה כָּל סִיר בִּירוּשָׁלִַם וּבִיהוּדָה קֹדֶשׁ לַיקֹוָק צְבָאוֹת וּבָאוּ כָּל הַזֹּבְחִים וְלָקְחוּ מֵהֶם וּבִשְּׁלוּ בָהֶם וְלֹא יִהְיֶה כְנַעֲנִי עוֹד בְּבֵית יְקֹוָק צְבָאוֹת בַּיּוֹם הַהוּא

קדימה למלאכה
(קובי אל תדאג הכל יהיה בסדר)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:12 לינק ישיר 

גדול עליכם מה

זו ההפקה הכי גדולה בעולם אפילו הוליווד לא מסוגלת לייצר כזו הפקה בואו נפשט את הכתובים אולי יקל עליכם למצוא את המרכיבים שיגרמו את הטריגר לכל המהלך

כך הנביא אומר

ביום שעם ישראל יהיו בטוחים בעצמם שיש להם צבא הכי חזק בעולם וכו' ויחשבו שאף אחד לא יכול ליגוע בהם אז
תבוא אתה מהצפון עם חיילים טנקים מטוסים פצצות טילים ויצטרפו אליך גוג עמים רבים ותבואו כולכם על עמי ישראל
הם יראו כמו ענן מרוב שהם יהיו רבים וכל זה יקרה אך ורק בשביל סיבה אחת על מנת שיתקדש שמי בעולם על ידי המכה שאתה תקבל ואותך יעדתי לתפקיד הזה וכן דיברתי לעבדי הנביאים.

והיה ביום שתעלה גוג על אדמת ישראל תעלה חמתי באפי אני אמתח את מידת הדין עליך ועל כן דיברתי שביום ההוא יהיה רעש גדול בישראל ורעשו מפני הדגים שבים וכל העופות וכל הבהמות וכל האנשים הרים יהרסו וכל המדרגות יפלו וישברו וכל החומות יפלו מהרעש שאביא על אדמת ישראל ביום ההוא ושפטתי את גוג בדבר וּבְדָם וְגֶשֶׁם שׁוֹטֵף וְאַבְנֵי אֶלְגָּבִישׁ אֵשׁ וְגָפְרִית אַמְטִיר עָלָיו וְעַל אֲגַפָּיו וְעַל עַמִּים רַבִּים אֲשֶׁר אִתּוֹ:

וְהִתְגַּדִּלְתִּי וְהִתְקַדִּשְׁתִּי וְנוֹדַעְתִּי לְעֵינֵי גּוֹיִם רַבִּים וְיָדְעוּ כִּי אֲנִי יְקֹוָק

התסריט הזה מאוד פשוט  זה רק החלק שיבוא על הגויים החלק שיבוא על עם ישראל נמצא בחצי השני
האם גוג היא אמריקה אז מה יגרום שאמריקה ביחד עם עמים אחרים יבואו על ישראל כמו שהנביא אומר נכון שבתוף הם יקבלו פיצוץ מהקב,ה אבל לפי המציאות העכשווית מה יכול לגרום את זה נקודה למחשבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:25 לינק ישיר 

בס"ד!
האמת אני קצת מאוכזב. ציפיתי למבול של בשורות מפי הצדיקים לאחר הפורים (נכנס יין יצא סוד).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:30 לינק ישיר 

בבקשה המשקיף אני משתתף ראשון= התחזית שלי היא(מדגיש מראש מומלץ לא לקרוא לבעלי לב חלש והמבין יבין)
מדגיש, תחזית אישית שלי ע"פ מה שקראתי, הבנתי רק משתף במחשבותיי ותו לא.

התשס"ט 5769 מניסן עד אלולברכת החמה, תחילת אירועי הגאולה(מצב כלכלי יחמיר,איראן ממש שנייה לפני אטום, בארף ממשלה לא יציבה?)
בעולם-אירוע גדול- אסון/שיטפון/ רעידת אדמה/צונאמי?
עד אלול או תשרי התש"ע: תחילת אירועי צפון קוריאה נגד ארה"ב - פתיחת מלחמת גוג ומגוג
שנת התש"ע 5770- מלחמה קשה בישראל בין מדינות ערב(חמאס חיזבאלה, סוריה וא"כ איראן) כפי שמתואר בספר זרובבל שב45 הימים האחרונים ישראל יברחו למערות והמלחמה תהיה בחודש אב, ייתכן כי תתחיל לפני ותתגבר לקראת חודש אב.
עד ניסן או אב התש"ע - התגלות ראשונית של המשיח. אך ייתכן בכל השנה או אפילו עוד בתשס"ט כי הוא יבוא בהיסח הדעת.(5770 זה 1940 אחרי חורבן בית שני)
התשע"א 5771- המשיח בארץ ומתחיל לפעול נגד הערב רב ומנקה הטומאה. ייתכן שבהתחלה ייצאו נגדו הערב רב ועל כך יהיו 15 ימי חושך כמתואר בנבואות .
התשע"ב 5772- מדינות העולם הנוצרי מתאחדות עם המוסלמים נגד ישראל מכיוון שהמשיח שילך בדרכי השם לא יסכים לשום ויתור ואיחוד עם הגויים. ויקימו קואליציה נגד ישראל בטענה שישראל היא מקור הצרות בעולם.
התשע"ג 5773-שנה גורלית וקשה וייתכן שזו השנה שעליה נאמר   - "שנה שמלך המשיח נגלה בה ..." 70אומות העולם נאספים למלחמה על ירושלים, מלחמה סופית וקשה כמתואר בנביאים. גם בזוהר מתוארת שנת 5773 כשנה שבה יתחוללו המלחמות הקשות והמשיח יחל לשלוט בכל העולם. להבדיל, מתחבר עם נבואות סוף העולם של סוף 2012.
ואם שמים לב פסוק 5773 בתורה אומר: "ויאמר: אסתירה פניי מהם, אראה מה אחריתם"
ככל הנראה בשנה זו גם ייעשה שימוש בפצצת אטום במזרח התיכון או במקום אחר בעולם אם זו השנה שמתוארת כשנה שבה נגלה מלך המשיח.
הסוף יהיה כמתואר- הקב"ה יאסוף את כולם וימטיר עליהם אבני אלגביש ותהיה רעידת אדמה קשה. המשיח יוודע בכל העולם כמנהיג.
שנים 5774 5775 התשע"ד- התשע"ה:סיום המלחמות, קבורת המתים כמתואר 7 חודשים,המשיח יחל להנהיג בכל העולם, התאוששות האנושות שתישאר מהטרגדיה הנוראה, בית המקדש ייבנה.
ויתקיים הפסוק ויידעו כולם כי השם אחד ושמו אחד...
תחיית המתים אח"כ- לי אין מושג מתי....
החזיקו מעמד יוצאים לדרך....
הערה חשובה- אני לא סגור לגבי
המדרש שנה שמלך המשיח נגלה בה האם זה התש"ע שבה אולי גילוי ראשון של המשיח או התשע"ג.

תוקן על ידי מצפה2 ב- 12/03/2009 22:26:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:34 לינק ישיר 

מצפה כל הכבוד אשריך וואה אהבתי מאוד אפילו איזה יופי
נו מי עוד מצטרף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 22:42 לינק ישיר 

תודה המשקיף.
אודה לעזרתך האם תוכל להביא לי חיזוקים/ מקורות נוספים  להאם השנה שבה יתקיים המדרש "שנה שמלך המשיח נגלה בה" תהיה בתש"ע שבה תהיה אולי התגלות ראשונית של המשיח או התשע"ג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 23:17 לינק ישיר 

בעזרת השם בכל יהיה הרבה יותר מהיר... אני מא דמקווה וגם כך מחובתנו להאמין
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח... בכל יום שיבוא....
אף אחד לא יודע איך יהיה עד שיהיה.... הודיענו הרמב"ם.
עלינו להמשיך ולדרוש גאולה מיידית בבחינת "זכו" וללא שום התעכבויות מיותרות.
יתכן מאד שאכן זה יתחיל קצת קשה, אולם מיד ישראל עושין תשובה, ומשנים את ה"קטגוריה" בה נמצאים, ועוברים למצב" זכו" ואז הכל ירוץ הרבה יותר מהר
(ע"פ שיחתו הקדושה של הרבי מליובאויטש בחידושו ותירוצו על ההבדלים בין הרמב"ם לרמב"ן  בתיאורם את ימות המשיח, ואף בין הרמב"ם לרמב"ם עצמו בהיותו סותר את עצמו כביכול בתיאורו את ימות המשיח..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 23:20 לינק ישיר 

בנוסף יש להבין שכבר עכשיו אנו נמצאים בשנת התש"ע, כיון שבראש השנה נכנסו לשנת התש"ע וכך יהיה גם ע"פ החישוב שהשנה מתחילה בניסן, אז אנו עוד שבועיים נכנסים לתוך שנת תש"ע, (כלומר עדיין בתשס"ט).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 23:22 לינק ישיר 

אותי מעניין מאד ה"ניסוי" של צפון קוריאה המתוכנן לתחילת חודש ניסן (תחילת חוד שאפריל ע"פ לשונם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2009 23:55 לינק ישיר 

אותי מאוד מסקרן דבר אחד שבינתיים לא זכיתי לקבל תשובה מה יגרום לאמריקה או רוסיה תלוי מי זה גוג
לבוא עלינו בהמוניהם ביחד עם שאר עמים כמו שמתאר הנביא יחזקאל
ובהחלט יש גם קשר לניסוי בצפון קוריאה
יש לי תיאוריה
אולי כך
ישראל תתקוף את איראן עם טילים אטומים ממוקדים תהיה טעות וטיל אטומי ממוקד יתפשט וימחק חצי איראן ואז יקומו עלינו כל מדינות העולם איך מתקדם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:19 לינק ישיר 

לי זה יותר נראה קשור עם מהומה בעקבות הר הבית
או בשימוש ארץ ישראל כבסיס צבאי במזרח התכון בעקבות עימות גלובלי בו קשורות צפון קוריאה איראן סין רוסיה וארה"ב, במקביל למהומה על זכות על קודשי ירושלים וריבונותה.
זה הכל בתסריט הפחות טוב.
בתסריט הטוב, משיח בא, ובניסי ניסים וישועות העולם משתנה לפתע לטובה עם ירידת השכינה מטה והסרת רוח הטומאה מהארץ והשראת הקדושה בעולם, הסרת לב האבן מקרבנו והחזרת מצב העולם לקדומתו (דהיינו לפני חטא עץ הדעת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:24 לינק ישיר 

בהקשר עם נבואת יחזקאל אני מרגיש כך בעניין מסוים:
וְהָיָה בַּיּוֹם הַהוּא בְּיוֹם בּוֹא גוֹג עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל נְאֻם אֲדֹנָי יְקֹוִק תַּעֲלֶה חֲמָתִי בְּאַפִּי:

(יט) וּבְקִנְאָתִי בְאֵשׁ עֶבְרָתִי דִּבַּרְתִּי אִם לֹא בַּיּוֹם הַהוּא יִהְיֶה רַעַשׁ גָּדוֹל עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל:

לא הרבה מדברים על זה, אבל גוג גם יכול להיות מסומל באותו "אפיפיור" ל"ע אש מתכוון לעלות על אדמת הקודש בתקופה הקרובה במקביל לכל התאריכים המדוברים אודותם לאחרונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:28 לינק ישיר 

כעת בדקתי וגיליתי שביקורו של ימ"ש צפוי ל 12-13 במאי למניינים דהיינו ל"ג בעומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 00:32 לינק ישיר 

בעודי מתעקש שהמשיח יכול לבוא מהר יותר ולהתגלות אף השנה,
הריני להזכרכם, את העניין המעניין (שכבר בוודאי שמעתם עליו) המובא  מחז"ל שהשליט בישראל בתקופת המשיח יהיה "תרמלא" שם הזוי ביותר לתקופתנו, וכאשר נקרא משמאל לימין נקבל את "אלמרת" או "אלמרט"
שימו לב לא ביבי ולא ציפי עדיין ראשי ממשלה,
עדיין אולמרט יכול להיות אותו שליט שבזמנו יבוא משיח, ממש אוטוטו אמן.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 10:20 לינק ישיר 

מצפה נבואה מעניינת, יפה
אני סבור שבניסן התשס"ט (י"ב כנראה. י"ב ניסן=יעקב, וזה גם 189 ימים מתחילת השנה=גימטרית וכל צבאם) יתחיל הבלגאן עם צפון קוריאה דווקא (לחובבי גימטריות: צפון קוריאה גאולה לעולם=769) וגם שארה"ב תוכה השנה באיזה אסון טבע מונומנטלי. זו תהיה שנה קשה ביותר עבור ארה"ב, וגם פה לביבי שיהיה רה"מ תהיה שנה לא פשוטה

דרך אגב שמתם לב ש"מצפון תפתח הרעה", צפון=מוסלמים בגימטריה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2009 10:26 לינק ישיר 

זה כל מה שיש
נו חובב מבקשים יפה תארגן לנו לוח זמנים של האירועים שיקרו אותנו באחרית הימים לפי ראות עיניך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מה צופן העתיד!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext