|
|
| נשלח ב-13/3/2009 10:32 |
|
| |
קטונתי מלספק לוח זמנים, אני אסתפק במה שרשמתי לעיל בשלב זה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:48 |
|
| |
תודה,
חובב חידות, נכון אמרת, לכן רשמתי שבין ניסן התשס"ט לתשרי התש"ע יחלו אירועי צפון קוריאה/פתיחת מלחמת גוג ומגוג או מהלכיה.אם כי אני נוטה להסכים עמך שכבר בחודשים ניסן והלאה.
יאיר, צודק שיש סיכויים שכבר השנה המשיח יתגלה ולכן רשמתי בתחזית שלי שלמרות שנראה בשנת התש"ע זה יכול להיות גם לפני כי יבוא בהיסח הדעת ודווקא שולי חושבים שמאוחר יותר הוא יבוא.רק הקב"ה יודע.
לגבי לוחות הזמנים- אני הדגשתי שזה רק מחשבתי ותו לא.
את לוחות הזמנים יודע אך ורק הקב"ה יתברך והוא מתכנן והכל נתון לשינויים.
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 15:02 |
|
| |
ברור מצפה אך ורק הקב"ה יודע
אבל לכל אחד מאתנו יושבת בראש התסריט פחות או יותר וכל מה שאני מנסה באשכול הזה לעשות זה לשתף אחד את השני בראייה שלו מה שברור שלכל אחד יש ראייה מי יותר מי פחות
אתה היית הראשון שלקח את הכדור ועשה עם זה משהו
אני מקוה שיהיו עוד בעקבותיך
את שלי אביא בסוף אני עוד צריך לחשוב עליו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 10:04 |
|
| |
אז בבקשה: הנה זה מתחיל:
| בן-לאדן: לפלוש לירדן ודרכה לאל-אקצה |
|
בקלטת שהפיץ ושודרה באל-ג'זירה הוא טוען: המתקפה של ישראל ברצועת עזה - "שואה" קורא "לתמוך במוג'אהידין שלנו בעירק"
▪ ▪ ▪
מנהיג אל-קאעידה, אוסאמה בן-לאדן, מאשים את ישראל בטבח חפים בפשע ברצועת עזה. לדבריו, המתקפה של ישראל ברצועה היא "שואה". דבריו הובאו על-ידי רשת אל-ג'זירה בשידור קלטת נוספת מטעמו.
בן-לאדן מאשים את מנהיגי מדינות ערב בשיתוף פעולה עם ישראל. הוא לא נקב בשמם של אותם מנהיגים אליהם הוא מכוון, אך עם זאת ציין כי מדובר באותם מנהיגים המכונים על-ידי ארה"ב: מתונים.
בן-לאדן איים שוב לפגוע בישראל ובארה"ב. הוא קרא לעמים במדינות ערב להתלכד כדי להשמיד את ישראל. כמו-כן הוא קרא לאזרחי ירדן להפיל את שלטונו של עבדאללה מלך ירדן, ולתקוף משיטחה את ישראל.
לדברי בן-לאדן, נוצרה עכשיו הזדמנות פז נדירה להשיב את מסגד אל-אקצה לחיקה של האומה הערבית. אלה הרוצים בכך, אמר, צריכים עכשיו "לתמוך במוג'אהידין שלנו בעירק". בן-לאדן ציין, כי בדרך זו ניתן יהא לשחרר את שני הנהרות בעירק, ממנה להמשיך לירדן, ודרכה לפרוץ לגדה המערבית ולשחרר את פלשתין כולה - "מהנהר ועד לים".
|
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-193838-00.html?tag=09-33-36
תוקן על ידי המשקיף ב- 15/03/2009 13:14:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 18:29 |
|
| |
יאיר זה מתחמם אני כולי ציפייה למשיח צדקנו וכמו שהנביא אומר כאשר ישבו ישראל לבטח אז יבואו כל העמים כענן על ישראל
השאלה מה הפירוש ישבו ישראל לבטח
שהכל יהיה שקט?
זה לא יהיה אף פעם הכוונה של הנביא שנחשוב שאנחנו יכולים לעמוד איתנים מול כל מעצמה ונחשוב שאנחנו הצבא הכי חזק בתבל ואין שום אחד יכול עלינו זה נקרא ישבו ישראל לבטח
לכן בןלאדן לבד זה לא מספיק אני רוצה את אמריקה רוסיה ארצות ערב איראן כוווווווווווווולללללללללללללםםםםםםםם עלינו אז אדע שנבואת הנביא מתקיימת ואז אומר הנביא אפילו דגים שבים ירעדו
ואכה את גוג למען אתקדש בהם בקרוב אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 21:17 |
|
| |
אולי זה מה שאתה מפנטז, אבל זה לא מה שאתה באמת רוצה, זה התסריט הכי גרוע שיכול להיות. נקווה שהדין יומתק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 22:03 |
|
| |
צדיק אני לא רוצה זה מה שהנביא אומר
לָכֵן הִנָּבֵא בֶן אָדָם וְאָמַרְתָּ לְגוֹג כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְקֹוִק הֲלוֹא בַּיּוֹם הַהוּא בְּשֶׁבֶת עַמִּי יִשְׂרָאֵל לָבֶטַח תֵּדָע:
(טו) וּבָאתָ מִמְּקוֹמְךָ מִיַּרְכְּתֵי צָפוֹן אַתָּה וְעַמִּים רַבִּים אִתָּךְ רֹכְבֵי סוּסִים כֻּלָּם קָהָל גָּדוֹל וְחַיִל רָב:
(טז) וְעָלִיתָ עַל עַמִּי יִשְׂרָאֵל כֶּעָנָן לְכַסּוֹת הָאָרֶץ בְּאַחֲרִית הַיָּמִים תִּהְיֶה וַהֲבִאוֹתִיךָ עַל אַרְצִי לְמַעַן דַּעַת הַגּוֹיִם אֹתִי בְּהִקָּדְשִׁי בְךָ לְעֵינֵיהֶם גּוֹג: ס
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 23:00 |
|
| |
אה חשבתי לפי זה שרשמת רוצה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 23:09 |
|
| |
החברה IHi38 שואלת את השאלה הבאה למה אני מעלה את השאלה שלה ולא היא יש לה איזה בעיה שהיא לא מצליחה לשלוח הודעות
זכור לי שהרב דהן תמיד סיפר שבמלחמה האחרונה הנוצרים והמוסלמים ילחמו זה בזה על ירושלים ועמ"י יצפה מהצד ולא יטול חלק במלחמה. אולי עדנרן זוכר זאת ויוכל להרחיב בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2009 15:45 |
|
| |
שלום לכולם,
רציתי להבהיר דבר חשוב מאד:
בתחילת האשכול כתבתי את מה שאני צופה לשנים הקרובות ע"פ בקשת המשקיף.
מראש הדגשתי שזה על סמך דעתי ומחשבתי וע"פ מה שקראתי, למדתי ונראה לי.
למען הסר ספק ברצוני לפרט את המילה קראתי כפי שנתבקשתי(לא חשוב ע"י מי)-
מכל מיני מקומות, פורומים, אתרים בנושא הימים ועיבדתי את הנתונים ע"פ מה שאני חושב ונראה לי הגיוני. ז"א אני איני נביא ולא מתיימר להיות ובודאי לא חלמתי על המועדים הללו. פשוט על סמך מה שראיתי בשנה-שנתיים האחרונות ציירתי לי בראשי תרחיש דמיוני ואותו כתבתי ע"פ בקשת המשקיף.
זה מה שרציתי לבהביר שלא יובן כאילו אני מנבא דברים מטעם עצמי.
אני אפס אפסים ורק הקב"ה,ישתבח שמו, יודע מה יהיה ומתי יהיה.
עוד רציתי להדגיש, אני הקטן והדל אמנם אבל את דעתי אגיד שוב וגם אם בפעם האחרונה:אנחנו פה בפרומים של גאולה ואחרית הימים (כל הפורומים בנושא) מדברים על ציפיות ורצון לגאולה ותחזיות וכו.. אך מי שמצפה להיגאל ומצד שני מעורר לפילוג, מחלוקות ושנאת חינם הוא מה זה משלה את עצמו שהוא יזכה.
אצל בורא עולם קודם כל חשוב אחדות בניו, אהבת חינם,עזרה הדדית ואם אנחנו לא באחדות, האם הגאולה תבוא???
זוהי רק נקודה למחשבה לכולנו ולא משהו חלילה אישי לאף אחד מחברי פורום נכבד זה ובכלל.
מעריך את כולכם
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 22:43 |
|
| |
בבקשה , משנכנס ניסן מתחיל הבלגאן:
צפון קוריאה תבצע כנראה בקרוב מאד ניסוי של טיל בליסטי
| |
צפון קוריאה טוענת שמדובר בשיגור טיל עם לויין, אבל מומחים סבורים שמדובר בניסוי טיל בליסטי עם טווח שמגיע עד ארה"ב(אלסקה).
לפי דיווחים מיפן, הטיל כבר הועבר לאתר השיגור
|
תוקן על ידי חובב_חידות ב- 25/03/2009 22:50:28
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2009 14:39 |
|
| |
קלינטון: לשיגור טיל צפון-קוריאני יהיו השלכות
מזכירת המדינה, הילרי קלינטון, הזהירה את פיונגיאנג כי שיגור טיל בליסטי לכל מטרה שהיא תיחשב ל"פרובוקציה" ויהיו לה השלכות בינלאומיות. לדבריה, בכוונת וושינגטון לפנות לאו"ם אם צפון-קוריאה לא תיסוג מכוונותיה
סוכנויות הידיעות
המתיחות בין וושינגטון לפיונגיאנג הולכת וגוברת: מזכירת המדינה האמריקנית, הילרי קלינטון, הזהירה הלילה (יום ה') את צפון-קוריאה ואמרה כי אם תשגר את הטיל הבליסטי שלה - יהיו לכך השלכות בינלאומיות. קלינטון כינתה את המהלך "פרובוקציה" והוסיפה כי וושינגטון תפנה לאו"ם בנושא, אם פיונגיאנג לא תיסוג מכוונתיה.
סוכנויות הביון המערביות מעריכות כי צפון-קוריאה מתכוונת לערוך את השיגור בין 4 ל-8 באפריל, ואילו גורמי ביטחון בדרום-קוריאה סבורים כי "חלון הזמנים" מצומצם יותר ונע בין 4 ל-5 בחודש.
אתמול דיווחה סוכנות הידיעות היפנית קיודו, כי פיונגיאנג הציבה טיל על כן השיגור במתקן ניסוי הטילים במוסודנרי. מדובר ככל הנראה בטיל לטווח ארוך מסוג טייפודונג-2. צפון-קוריאה טוענת כי בכוונתה לשגר לווין לחלל, אולם במערב חוששים כי בכוונתה לערוך ניסוי טילים.
"עמדתנו בנושא ברורה: כוונתה של צפון-קוריאה לשגר טיל לכל מטרה שהיא, היא פרובוקציה שלהשקפתנו מפרה את החלטה 1718 של מועצת הביטחון", אמר קלינטון במסיבת עיתונאים במהלך ביקור במכסיקו. "לפרובוקציה כזו, העומדת בניגוד לסמכותו של האו"ם, יהיו השלכות".
בשבוע שעבר הודיעה צפון-קוריאה כי בכוונתה לפנות שני נתיבי אוויר בינלאומיים לקראת שיגור הלוויין, הצפוי לעבור מעל יפן. היא גם איימה כי תנקום בכל גורם שינסה למנוע ממנה לבצע את השיגור.
פרשנים ביטחוניים אמרו כי ההודעה המוקדמת נועדה לסייע לפיונגיאנג לטעון כי השיגור אינו מהווה הפרה של המגבלות הבינלאומיות שהוטלו עליה בעקבות סדרת ניסויים שנויה במחלוקת שערכה בעבר.
כוונותיה של צפון-קוריאה לבצע את השיגור החריפו את היחסים המתוחים-ממילא בין פיונגיאנג, סיאול ולוושינגטון. בהודעה שפרסם שלשום משרד החוץ בפיונגיאנג, נכתב כי לצפון-קוריאה זכות מלאה לפתח תוכנית חלל למטרות שלום. פיונגיאנג טענה כי אם וושינגטון ובנות בריתה יסרבו להפסיק את "מדיניותן העוינת" כלפיה - לא תהיה לה כל ברירה אלא לתגבר את כוחותיה.
-------------------------------------------------------------------------------------------
שימו לב לאיזה שפל הגיעה ארה"ב שהיא מתלוננת בפני האו"ם/הגננת...
שימו לב גם, ש-5 באפריל זה יוצא ערב י"ב בניסן ("וכל צבאם" כאמור לעיל...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2009 14:36 |
|
| |
אוניות מלחמה אירניות מול ישראל?כך בונים מציאות באזור
| |
בתחילה אביא את הידיעה המתפרסמת היום בשרק אלאוסאט ניוז ליין:
אירן וסוריה שוקלים הרחבת שיתוף הפעולה הימי ביניהם .
סגן שר התחבורה הסורי-עימאד עבד אלחי - צוטט אומר: "לאירן יש אקדמיה ימית ברמה גבוהה מאוד וסוריה יכולה להנות מהידע הרב שהם מוכנים להעניק לנו " .
בהמשך הידיעה מסופר כי נציגים סורים ואירנים דנים בהרחבת שיתוף הפעולה הימי ביניהם. במסגרת שת"פ זה יתבצעו תרגילים ימיים משותפים וכן אימון צוותים ימיים סורים. (לא צויין היכן יערכו תרגילים אלו ) .
===
עד כאן הידיעה החדשותית היבשה .
בואו נראה מה קורה מאחורי ידיעה "תמימה" זאת .
את הנוכחות הרוסית המתחדשת בנמלים סורים בפרט ובים התיכון בכלל אתם בוודאי זוכרים ?
אז עכשיו אתם מתחילים לזהות את מבנה התוכנית הגדולה.....
סוריה אירן ורוסיה ,כנראה,מוציאים לפועל תוכנית ארוכת שנים המתבצעת במספר שלבים על מנת להגביר נוכחות של ציים אנטי מערביים בים התיכון .
בתחילה ,רוסיה בונה נמלי-אם לציי המלחמה שלה בקרבת מעוזים מובהקים של ארה"ב , כגון ישראל .
אחרי שהיא כבר הביאה לשם כח ימי משמעותי ביותר ובנתה מערכות של מטריה אווירית לכוחות אלו , החלו הסורים והאירנים להגביר את שתוף הפעולה הימי ביניהם .
אם יבקשו האירנים והסורים לעשות ביקורי גומלין של ידידות בין שני ציי המלחמה שלהם ,כל אחד בנמלו של השני - מה תגיד אז ישראל על נוכחות כבדה של אוניות מלחמה אירניות מול חופיה ? אם תנסה להתנכל להם - תמצא עצמה מול חומת הגנה רוסית !
המסקנה הכמעט ברורה היא:בקרוב -צפו - לנוכחות ימית צבאית הרסנית של אירן באזור....ההשלכות האסטרטגיות של נוכחות זאת כבר כולם יכולים לשער!!
ישראל חייבת כבר עכשיו להבהיר את עמדותיה מול מהלכים צפויים אלו לכל העולם ואישתו ,כולל לאירנים ולסורים ובבוטות!!
זה השפה היחידה שמבינים פה באזור!!!
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2009 15:33 |
|
| |
לפי מסורת אחת הצהיר הגאון מוילנה כי " בשעה שתגיע אליו שמועה על כניסת צבא רוסי בשערי איסטנבול, ימהר ללבוש בגדי שבת ויצפה לרגלי המשיח."
|
|
|
|
|