| נשלח ב-12/3/2009 23:11 |
|
| |
זמרולו בשבוע הבא בדרך ללונדון ומשמה לישראלברוקלינאי נמצא בארץ כבר כמה זמן........
אגב-אני באמצע לשמוע את כל הדיק ונהנה מכל רגע....... היה שווה לחכות........ ביגון סיפק את הסחורה לא מיזמן דברנו מייל..ואמרתי לו שאני מסופק אם הוא ישחזר את ההצלחה הדיסק התעכב אך ורק מסיבה פשוטה שירחמיאל רצה שיהיה דבר מושלם והוא כל פעם ברגע האחרון שינה עוד משהוא בשיר
אגב דאגב-לחובבי הישיבה בויס שבינינו (המתחרים.....) יש שיר בדיסק החדש שבסיגנון שלהם פרטים בהמשך......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2009 23:54 |
|
| |
זמרו לו צודק. אם שמתם לב החתימה שלי- "כאן ישראלי באמריקה" נעלמה לפני תקופה מסוימת, זה אומר שאני בארץ הקודש, עוד לא ברור לכמה זמן... הייתי צריך להודיע, צודקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 11:49 |
|
| |
יפה לך, הדובר! נהניתי!
אבל אתה לא מרגיש שזמרו לו וברוקלינאי קצת מדי מרוכזים בעצמם ולא קלטו את הפואנטה שבארבעת הבנים שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 11:56 |
|
| |
ויש עוד סוג של ארבעה בנים:
אחד חכם
הוא לא מגיב על הדיסק החדש עד שהוא לא שומע אותו כמה וכמה פעמים. אחרי שהוא שומע הוא מנתח את הענינים היטב, הסולנים, המעבדים, הלחנים ולמה בקושי שומעים את ביגון בדיסק הזה?
אחד רשע
הוא שמע רק את התקצירים של השירים במוסטלי-מיוזיק, אבל הוא כבר מרגיש בקי וותיק באלבום הזה. הוא לא אוהב את העיבוד בשיר השלישי, והסולן בשיר האחרון ממש זייפן (יאיר קניג, למי ששואל).
אחד תם
הוא עוד מתלבט אם לקנות את הדיסק, אולי מישהו יצרוב לו, חבל השקיע שישים שקל על כמה ילדים ששרים.
בסוף הוא קונה דיסק של שירה חדשה ובטוח עד היום שהוא שומע את מיאמי.
ואחד שאינו יודע לשאול
לשאול הוא לא יודע, גם לא לענות, הוא בקושי שמע את הדיסק פעם וחצי והוא כבר מביע את דעתו בכל אשכול מזדמן ולא שוכח להדגיש שהוא מהמאה הראשונים שהיה להם את הדיסק בניו יורק ובהחלט מהעשיריה הפותחת בארץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 12:34 |
|
| |
חחחחחחחחחח נחמד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 12:41 |
|
| |
באמת שלא הבנתי...אפשר הסבר? (איפה אני ממוקם בדיוק? )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:51 |
|
| |
ברוקלינאי אתה ממוקם למעלה בחכם (של הדובר).............. לגבי סידור הדיסקים ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:40 |
|
| |
ה-4 בנים של הדובר זה לפני שיוצא הדיסק....
של יושר, זה כבר בשלב הבא...
(יושר, אהבתי את ה"תם" שלך... )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 16:32 |
|
| |
התם שלי זה ללכת לגל פז, לשאול על הדיסק, לשמוע שיהיה להם את זה בע"ה ביום ראשון, להאמין, וכדי לא לאכזב את המוכר לקנות דיסק אחר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 17:02 |
|
| |
ברוקלינאי, לא התכוונתי למקם את חברי הפורום באחד מן הבנים...
זה סתם באופן כללי.
|
|
|
|
|