בית פורומים חבלי משיח

האם התעללו ברב ניר בן ארצי שליט"א ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2009 20:35 לינק ישיר 
האם התעללו ברב ניר בן ארצי שליט"א ?

במוצ"ש נחשפה בפורום רוטר פרשה מזעזעת ע"י כותב שלא הזדהה, אביא את הדברים כלשונם, וכן את המשך
החשיפה היום. 

יצויין שתגובות לחשיפה היו קשות, חלק מהמגיבים טענו שהדברים הזויים וחלקם שאין אמת בסיפורי ההתעללות. 

הרב המפורסם ניר בן ארצי מתלמים מספר על התעללות קשה שעבר 
בלאגן במושב תלמים!!!
התפוצצה פרשה אדירה מסעירה ומזעזעת שקשורה ברב ניר בן ארצי.

כידוע להרבה אנשים הרב נעלם לשלוש שנים שבהם נמסר לכולם שהרב הלך
להסתגף ולהתפלל על עם ישראל ורק כשירגיש שמלאכתו הושלמה, רק אז הוא
יחזור. למעט ה"שבעה"של אחותו ובר המצווה של בנו הקטן. ב"שבעה" הרב לא
הוציא מילה במהלך כל השבוע ששהה בישוב ונאמר לכולם שהוא בתענית
דיבור.שומרי ראש לא עזבו אותו לרגע וכך גם בבר המצווה של בנו שבה שהה
פחות משעה שבא לא ניתן לאיש להתקרב אליו. אישתו סבלה בשקט לבדה ילדיו
היו חסרי אונים לגבי אביהם ועברו תקופה מאוד מבלבלת וללא תשובות וקשר
עם אביהם למעט מסרונים קצרים . במקום שבו הרב התבודד הורשו להגיע רק
מקורביו שהם רב הקהילה הרב שמואל שוקרון. מנכ"ל העמותה מר וויצמן
ועוזרו מיכה בטיטו. והאיש החזק בעמותה מר שמעון קטורזה.

לא אאריך במילים כרגע ורק אומר שלפני כחודש חזר הרב ניר הבייתה פתאום
וכולם שמחו ורק פניו של הרב לא היו כתמול שלשום. השבוע לא יכל יותר הרב
לשאת יותר את אשר על ליבו ושפך בפני בני ביתו את מסכת ההתעללות שעבר
ע"י האנשים שהוזכרו למעלה! הדברים כללו מכות, קשירות, הרעבות,
מניפולציות. ועוד דברים מזעזעים ולא ניתפסים! את הסיפור המלא אספר כאן
בהמשך ואכלול בתוכו את הפרטים המדהימים כמו השלכתו של הרב במדבר יהודה
מרחק עשרות ק"מ ממקום ישוב ואיך בנס הוא הצליח לחזור ברגל. ואיך השאירו
אותו קשור בזמן ארוחה מפסקת של תשעה באב והרב נאלץ לצום ללא אוכל לפני.
דבר שגרם להתעלפותו. ועוד דברים מזעזעים שגרמו להלם אדיר בקהילה
שמקנאים לרבם באש ובמים והיום לא מוצאים מנוח לנפשם. צפויה שבת סוערת
כאשר את התפילה בבית הכנסת של הקהילה לא ינהל בפעם הראשונה הרב שוקרון
אשר מואשם בין אנשים אלו.

המשך יבוא.

המשך השתלשלות האירועים בחצר הרב ניר בן ארצי! 

בהמשך לחשיפת הסיפור במוצ"ש הנה כמה פרטים חדשים.

מתברר שמדובר בפרשה מסובכת אכזרית ועדיין רב הנסתר על הגלוי.

אט אט נחשפים פרטים נוספים מסמרי שיער...

אותה קבוצה שלדברי הרב התעללה בו בשנים האחרונות שבהם היה כלוא בניגוד
לרצונו. ביצעה שורת מעשי מרמה , זיופים אלימות והשפלות. החל באס אמ
אסים מפוברקים לרב וממנו לילדיו ואשתו וכלה בהטלת שתן והכנסתו לשק
כשהוא עירום!

מושב תלמים , שבו מתגורר הרב ומשפחתו בהלם מוחלט! שהרי מדובר על אישיות
שאם רק מישהו היה מעיז לפקפק או לדבר מילה כנגד הרב היו כולם מגנים
אותו בחירוף נפש ויוצאים להגנה חסרת תקדים על כבודו.

אחד המקורבים מאוד לאנשי החצר אושפז בערב שישי בטיפול נמרץ בעקבות
השפעת המצב עליו.

המושב כולו מוקף אנשי משטרה מכל סוג . ימ"מ , מג"ב משטרה כחולה ואפילו
אנשים באזרחי שתפקידם לא ידוע.

אנשי תקשורת גודשים את המקום. תפילת ערב שישי התקיימה בשני מקומות
נפרדים,

בבית הכנסת של הקהילה התפללו הרב ומאמיניו שראוי לציין עומדים מאחריו
ותומכים כמה שאפשר .

ובקבוצה השנייה של המתפללים שלפי החשד היו חלקם מעורבים במעשים קשים
אלו קיימו תפילה בביתו של אחד מהם.

המושב באטרף, הקהילה מפורדת , וימים יגידו מהי האמת מאחורי הפרשה
המביכה הזו.

עקב רגישות הפרשה לא אוכל להרחיב בפרטים.

המשך מחר.

תוקן על ידי 3ברית ב- 15/03/2009 20:51:28

תוקן על ידי 3ברית ב- 15/03/2009 20:51:59

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 20:38 לינק ישיר 
ידיעה שפורסמה באתר "כיפה"

הרב ניר בן ארצי: חטפו אותי
הרב ניר בן ארצי, מנהיג עמותת "תלמי גאולת עם ישראל" טוען כי נחטף, הוחזק בניגוד לרצונו ועבר התעללות במשך שלוש שנים רצופות
י"ט אדר ה´תשס"ט - אדם צחי

שמועות מטרידות מסתובבות ביישוב תלמים שבחבל לכיש. לדברי תושבים ביישוב, הרב ניר בן ארצי, מנהיג קהילת "תלמי גאולת עם ישראל", הוחזק בניגוד לרצונו בבית בטבריה, מנותק ממשפחתו ומקהילתו במשך שלוש שנים תמימות. ניידות המשטרה המסתובבות בימים אלו בין שבילי המושב הקטן תורמות את שלהן לחרושת הספקולציות, כמו גם השמועות הרוחשות בבתי כנסת שונים כי בן ארצי "איבד את כוחותיו". בנוסף לזאת, למי שעדיין לא הבחין, בחודשים האחרונים נעדרת פינתו של בן ארצי מהעלון שלו, "תלמי גאולת עם ישראל".

שיחה עם חבר במזכירות המושב תלמים מעלה שאלות קשות ביחס להתנהלות עמותת "תלמי גאולת עם ישראל". "בשלוש השנים האחרונות, הרב ניר בן ארצי נעלם מהיישוב, ולא היה לנו שום קשר איתו, לא לבני המושב ולא למשפחה", מספר ישי דובני, חבר מזכירות המושב תלמים. "הדבר העלה תמיהות, אבל לא היה לנו מה לעשות. לכל מי ששאל, סיפרו שהרב נמצא בהתבודדות למען עם ישראל או מדינת ישראל, אמירות שנראו מוזרות. לפני כשמונה חודשים חזר פתאום הרב למושב, והתחיל להתנהג כאדם מן היישוב והפסיק לקבל קהל. במקביל, בארבעת החודשים האחרונים הוציאו את התמונה ואת הטור שלו מהעלון של העמותה, תלמי גאולת עם ישראל, והתחלנו לזהות נתק חריף בינו לבין העמותה.

"אתמול הכול התפוצץ ברעש גדול. הרב נתן שיחה לקהילה שלו בבית המדרש, והסיפור הזה רץ עכשיו בכל היישוב, בריש גלי. לדבריו, בשלוש השנים האחרונות זו לא הייתה התבודדות אלא חטיפה והתעללות פיזית ונפשית. אנשים מהעמותה לקחו אותו לבית בטבריה, ושם התעללו בו פיזית ונפשית והחתימו אותו על מסמכים שלא בהסכמה. הרב טוען שהם ניסו להשתלט על העמותה הזו. שתבין, העמותה הזו מגלגלת מיליונים. רעיה שטראוס תורמת מיליוני שקלים, מדובר בהרבה מאוד כסף. היאחב"ל חוקרת את זה עכשיו".

המשטרה: נבדוק את הנושא לעומק
מיטל גרף, דוברת משטרת מרחב לכיש, מאשרת כי המשטרה מעורבת בנעשה במושב תלמים, ומספרת כי הנושא הועבר ליועץ המשפטי של היחידה לעבירות הונאה. "אתמול בלילה התקשרו אנשים מהיישוב וסיפרו על חטיפה. מצד שני, לא הוגשה שום תלונה רשמית על חטיפה, ולא הצלחתי להבין מדוע מדובר בחטיפה, על פי מה שנאמר לי, אנשים אמרו לו ללכת למקום כלשהו ולא לחזור.

אנחנו מבינים שהיסוד לסכסוך במושב הוא ההשתלטות על המלכ"ר של ניר בן ארצי. אנחנו עדיין בוחנים האם יש משהו פלילי בהשתלטות, ומכיוון שיש הרבה מתיחות ויצרים בעניין הזה, אנחנו בודקים את הנושא לעומק. זה יישוב קטן, וצריך להיזהר שהסיפור הזה לא ילך למקומות לא טובים".

ישי דובני מספר כי מזה תקופה ארוכה קיים מתח בין היישוב תלמים לקהילת הרב בן ארצי, ההולכת וגדלה בתוכו בצורה עצמאית ומנותקת: "כבר משהו כמו 10 שנים, מתנהלת העמותה הזו בתוך המושב, בהנהגתו של הרב ניר בן ארצי ועם מובילים נוספים. העמותה התבדלה באופן מוחלט מן המושב, וניסתה בכל כוחה להשתלט על המושב, במלוא מובן המילה. קהל המאמינים הלך וגדל, כל מחסן פנוי נתפס על ידם למגורים, והם הפכו מרגע לרגע לדומיננטיים במקום. הם ניסו להקים שכונת הרחבה, עצרנו בעדם, ולפני שנה הם חברו לראש המועצה והגישו תוכנית להקמת קריית חינוך על 300 דונם, בצמוד למושב תלמים. הם קיבלו גיבוי מוחלט מכל רשויות המדינה, התוכנית הזו טסה במהירות מטורפת. יש להם קשרים מטורפים ברשויות. כנציג המושב במליאת המועצה, אני מנסה כבר שנה שלמה להיאבק בהם בכל דרך חוקית אפשרית. פתאום, אחרי הפיצוץ הגדול אתמול, הרב ניר קרא לי, ואמר לי בצורה מפורשת שהוא לא ביקש להקים את קריית החינוך הזו והוא לא מעוניין שהיא תיבנה, בשום פנים ואופן".

הרב יעקב חסן, עוזרו האישי של הרב ניר בן ארצי, סיפר במסיבת עיתונאים שנערכה בצהרי היום (א') במושב תלמים, כי בתחילה יצא הרב לגלות בטבריה, כדי "לכפר על גזרות קשות על עם ישראל. הוא יצא לגלות שאמורה הייתה להימשך שלושה חודשים, והלכה ונמשכה שלוש שנים. אותם אנשים שהיו אחראים על הרב והיו אמורים לטפל בו ובמשפחה שלו ובקהילה, שידרו לנו שהכל בסדר אבל למעשה עשו הפרד ומשול, ובשמו של הרב אמרו לאנשים מה לעשות. הם השתמשו בשמו גם מול התורמים, היו מתקשרים לתורמים ואומרים להם מה הרב מבקש עכשיו. תורמים כמו רעיה שטראוס.

התעללות נפשית
"יום אחד, בסוף הקיץ האחרון, אשתי מתקשרת אומרת לי שהרב חזר הביתה. ראינו את הרב, שמחנו, אבל פתאום ראינו שיש בבית הכנסת הנהגות חדשות. לא לקום כשהרב נכנס, לא נתנו לו לעלות לספר תורה. הוא היה כמו מנודה בקהילה. שאלתי את ההנהלה מה קורה, אמרו לי שהוא בתקופה של הסתר, הוא חזר מהגלות ומשקם את המשפחה שלו, וצריך לקחת את הזמן. לא נתנו לי לדבר איתו. לאט-לאט ראיתי שדוחפים אותו החוצה. למשל בעלון - פתאום אין יותר הרב. שאלתי למה, ענו לי שהרב ביקש. ביום חמישי לפני שבוע ויומיים, קרא לי הרב לשיחה. הזהיר אותי שלא יראו שאני נכנס אליו. מצאתי אותו מבוהל ומפוחד. הוא אמר לי 'הם לא נותנים לי לצאת, הם מענים אותי, הם הרסו את המשפחה שלי, הרסו לי את הקהילה'.

"הם התעללו בו נפשית - הם פיברקו ממסרונים שכאילו כתבו לו הילדים, 'אבא אני שונא אותך'. הביאו לו תעודת גירושין מפוברקת מאשתו, אמרו לו שהוא התגרש. לאשתו הם סיפרו שהוא עזב אותה לטובת מישהי אחרת. כל זה מסביר את חוסר היכולת שלו לצאת ולדבר - אמרו לו: אם תפתח את הפה, נכפיש אותך, ועכשיו זה בדיוק מה שהם עושים.

"ביום חמישי חשפתי את העניין, כשהם הבינו שהעסק נחשף, התחילו להעלים מהמשרדים חומרים, כספים. הגיעה משטרה, וכדור השלג התחיל להתגלגל. ביום שישי היה פה חוקר שישב על נושא החטיפה והסחיטה, עד כניסת שבת. מדובר פה בהרבה כסף. יש בחשבונות העמותה 7 מיליון שקל בפק"מים ודברים כאלה, לתוכנית של קריית חינוך. הם ראו שיש פה תרנגולת מטילה ביצי זהב. זה הכול תאוות בצע, כבוד ושררה".

הרב חסן הוסיף כי כרגע מאושפזת אשתו של הרב בבית חולים, לאחר ניסיון התאבדות בערב שבת: "ביום שישי האחרון הם העבירו לה את המעטפות עם כל מה שנכתב. היא קראה את כל הדברים בליל שבת, ולא עמדה בזה. בלילה היא שתתה רעל נגד מזיקים. היא הבינה איזה סרטים הולכים להיות, אמרה 'מה אני צריכה את זה'".

את תגובת אנשי עמותת "תלמי גאולת עם ישראל" לא ניתן היה להשיג עד להעלאת הידיעה.

http://www.kipa.co.il/now/show.asp?id=32053

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 20:53 לינק ישיר 

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3686674,00.html

המשטרה חוקרת: האם חטפו את הרב המשיחי?

כוחות משטרה הגיעו בסוף השבוע לביתו של הרב ניר בן ארצי ממושב תלמים, ושמעו ממנו כי נחטף ועונה במשך שלוש שנים על ידי בכירים בישיבה שהקים

כוחות משטרה הגיעו בסוף השבוע לביתו של הרב ניר בן ארצי, המוכר כגורו המשיחי ממושב תלמים שבחבל לכיש, ושמעו ממנו טענות על חטיפתו, כביכול, ע"י אנשי הישיבה שבראשה הוא עומד, כדי לגייס תורמים.

בעקבות עדות ממושכת שנתן הרב לחוקרים נבדקת טענת הרב, העומד בראש ישיבת "תלמי גאולת עם ישראל", כי נחטף ונכלא במשך שלוש שנים בטבריה. מי שמואשמים על ידו כחוטפים הם לא אחרים ממנהלי העמותה הכפופים לו.

תוקן על ידי 3ברית ב- 15/03/2009 20:52:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 21:01 לינק ישיר 
האינטרנט מוצף בחדשות וידיעות לגבי הרב

היום גם במעריב:

הרב בן ארצי לחסידיו: חטפו ועינו אותי

התפוצץ הסוד הגדול של הרב ניר בן ארצי. הרב סיפר לחסידיו כי עבר מסכת העללויות בשלוש שנות הגלות שנכפו עליו על ידי מקורביו. דמות חשובה בחצר ניסתה אתמול להתאבד

*--
אבישי בן חיים | 15/3/2009 14:14 *--upper kit*הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר *-- >Article, Credits, Toolbar **-- Article, Credits, Toolbar * ******* src="/online/nrg/include/js/wmv_player_small.js" type="text/">******* src="/online/nrg/include/js/slider.js" type="text/">*--global_section_pic********>*--art_global_gallery_picture*אחרי שלוש וחצי שנים שבהן נמנע הרב מקשר עם חסידיו, מתוכן שלוש שנים בגלות אליה יצא בטבריה, נשבר הרב וסיפר לחסידיו כי בכירים בחסידות עינו אותו וכפו עליו את הגלות.

הרב ניר בן ארצי נודע בזכות השמועות על כוחות הראייה הפלאיים שלו, ולפני כארבע שנים הוא נחשב לאחד הלהיטים הכי חמים בשוק המיסטיקה היהודית. קורותיו והמחלוקת סביבו נפרשו בהרחבה מעל דפי מעריב. לפני כשלוש שנים וחצי יצא לגלות בטבריה ומאז ניתק קשר עם חסידיו וגם לאחר ששב לביתו בקיץ האחרון נותר מרוחק מהם.
הרב ניר בן ארצי.
הרב ניר בן ארצי. צילום: יפית יוחאי

בימים האחרונים נדהמו חסידים שנכנסו אליו לשמוע מרבם על מסכת התעללויות שעבר ועל כך שהגלות אליה יצא נכפתה עליו על ידי בכירים בהנהלת העמותה שלו.

על פי העדויות, הרב סיפר כי הוא התכוון לצאת לגלות של שלושה חודשים בלבד בכדי לעשות "תיקון" כלשהו אך מצא עצמו לאחר תקופה קצרה כלוא בלא יכולת לחזור לחסידיו. אנשי הקשר שלו עם העולם החיצון נעלו אותו מאחורי סורגים, מזונו היה לחם ומרגרינה שהיו זורקים אליו מבחוץ.

החסידים היו בטוחים שרבם בגלות מרצונו ואף המשיכו לשגר אליו שאלות באמצעות אנשי הקשר שהשיבו להם תשובות בשמו למרות שלטענתו הם היו אויביו הגדולים.

מקורבים לרב הסבירו כי לאחר שמונה חודשים בהם היה כלוא ולא ראה אור שמש ורצה לצאת הוא אולץ לחתום על מסמכים שונים בהם הודאה כי ביצע סוגי פשעים שונים בהם הליכה עם נשים ואלה שימשו כשוט איום נגדו במשך כל התקופה.

בנוסף, הרב, שאשתו וילדיו נאלצו לחיות בלעדיו, עבר שטיפת מוח באשר ליחסם אליו בין היתר בהצגת תעודה על פיה הוא כבר גרוש מאשתו והודעות שינאה מפוברקות מאשתו וילדיו. עוד סיפרו חסידיו כי לדבריו, פעם אחת הושלך במדבר ונאלץ ללכת כעשרים קילומטר ברגל וכי במקרה אחר הוכנס עירום לתוך שק.

הסיפור התפוצץ בשבת האחרונה כשדמות קרובה לרב ניסתה להתאבד באמצעות בליעת רעל. חסידיו של הרב אמרו היום כי הם מתכוונים לסייע לו מול אלו שבעבר נחשבו מקורביו המובהקים ושלטענתם התעללו בו ואמרו "הרושם הוא שהגולם קם על יוצרו, שאנשים שפעם היו חסידים של הרב השלטו עליו. אנחנו הולכים להוריד לו את הגולם מהגב".
*--

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 21:20 לינק ישיר 
תגובות של טוקבקיסטים במעריב

מזעזע, אמת ושקר בערבוביא, זה אומר כך וזה אומר כך - הנה מקבץ תגובות:

אם הייתן בתלמים אז בטח אתן זוכרות את ההתניות - אם לא תתקני לא תקבלי. צריך לשלם על העבר ולנקות את הלכלוך. זוכרות את הרוסיה שעשו לה משפט שדה ואחר כך זרקו אותה כמו כלב? זוכרות את נאום הבמבה של הפושע? זוכרות את החדר האטום? זוכרות את הבקרים שיש מסר מהרב לבת שלא מתנהגת יפה? זוכרות את האתיופית שזרקו בבית חולים ומאז נעלמו עיקבותיהם?את האיומים שבת תעוף אם לא תעשה מה שהרב אומר?זוכרות שלימדו אתכן זוהר ללא היתר - 'אבל אני לא לומדת זוהר'? זוכרות שמי שלא תשכב עם בעלה יתקללו שדיה ורחמה? זוכרות את הענן השחור שיצרתן סביב המדרשה בגלל שהייתן בדיכאון? זוכרות את האיומים שתעופו הביתה?זוכרות את זו שאמרו לה שהיא חייבת להתחתן ואחרי חודש שהיא חייבת להתגרש? זוכרות בנות את זאת שהתחתנה אחרי שאמרו לה : נפש לנפש רוחא ברוחא נשמה בנשמה - ואחר כך דחפו אותה להתגרש כי בעלה לא מאמין ב'רב'? ואם אני לא טועה כמה מכן רציתן לברוח עם התיק או לא לחזור אחרי חופשה, אבל פחדתן אז חזרתן. זוכרות? מה אתן אומרות? עם יד על הלב - זוכרות? אז אם כן ובטוח שכן כי בגלל זה אתן גרות בירושלים ולא בתלמים - כי אתן פוחדות שלא תעמדו בלחץ. בלחץ של הכת. שיכנסו לכן לחיים. שכל שניה יקראו לכן לרב. פחד הא. שתהיו משועבדות לתמר וניר בן ארצי? שידעו כל שניה מה אתן עושות? ובכן אני מקווה שאם ריבונו של עולם קורא את האתר הזה אז שלא יסלח בחיים לא לשוקרון לא לבן ארצי ולא לאף אחד מהרשעים השקרנים. ודרך אגב זוכרות את זאת שאמרו לה להתחתן עם זה שבסוף הוא חולה נפש ורבנית אחרת ניסתה לעצור את החתונה שלה - אבל - הרב אמר - ובסוף הוא התעלל בה קשה ונפל לה התינוק והם עוד אמרו לה שלום בית? - שזה תיקון בגלל מה שעשתה? - אפשר לחשוב מה עשתה - ומי הם שיחשבנו חשבונות - וזוכרים את זה שהרב 'רואה' וצחקתן ואמרתן - מה הרב רואה - רואה חשבון - אז די עם הקהילה המקסימה הזאת. רובם שם תמימים עם קובץ רשעים ואני מקווה שבכיפור הזה יבוא יומם. תמר: ''לא נורא בנות, אנחנו נמשיך, זה יצר הרע, אבל אנחנו לא ניפול בשני מטר האחרונים, ה' גדול, עוף יצר הרע, עוף יצר הרע'' - אז תגידו לה שאין השם בתלמים מקום זה הוא שכוח אל וחוץ מזה תאמרו לה שכבר ידוע הצורך שלה בתאוות כוח - הכל טמון בסוד שלה עם אבא שלה. הכל ידוע.

הרב צדיק גדול אחנו הולכים לצדיק אף פעם לא עסק עם כספים קבלת פנים חמה , ואהבת אדם כמו שהוא, ונתן עצות לחיים ,נתן אהבת ארץ ישראל ובזכותו הרבה אנשים גידלו את אור התורה והגאולה . אהבת ארץ ישראל וכל אחד ואחד ערבים זה לזה .
חברים מספוק יצר רע ולשון רע. הצדק יצא לאור .

אני מכירה את החצר של הרב ניר מלפני שנים.
בשנים האחרונות בעלי ואני התרחקנו כיוון שהרב לא היה.
אני בהלם. האמת, על מיכה פטיטו, שמעון קטורזה וצבי וייצמן אפשר להאמין. מעולם לא חשבתי שהם הוגנים. אבל הרב שמואל ואביו היקר, הרב מרדכי? איך הם נתנו יד לפשע הזה? הרי זה חילול ה' נוראי! אוי לנו שגדולים כמותם נופלים בגלל כסף ושררה.אוי לנו מיום הדין!
כואב הלב. בטוח שהאחרים משכו אותם.

חסידים יקרים,
לאדם הקורא מן הצד ללא כל קשר ועניין בסיפור מצטיירת התמונה הזו: ישנה פרשה שנשמעת מאוד מוזרה, נסיונות התאבדות,חטיפה,כליאה,נוכלות,פגיעה בענייני זוגיות,עושק, אלימות עבריינות ועוד...
מי שיוצא הכי פגוע מכל הסיפור היא אתם,אותם חסידים שהולכו שולל אחרי אנשים בעלי כח שאולי זיהו אצלכם חוסר ביטחון, צורך בדמות חזקה ואסרטיבית או שאתם פשוט הסתנוורתם. עד מתי? עד מתי תתנו לרב זה או אחר מתוך הקהילה שלכם לעשוק אתכם ולהפוך אתכם לשפוטים שלו? האם זו תורה? האם אלו חיים?

אני מזועזע.רב בישראל. (ל''ת)

סדום ועמורה?, 15/03/09 20:25

פשוט לא יאומן. פני הדור כפני הכלב. האמת המוחלטת עם הרב ניר. כסף מעוור עיני צדיקים. זקן ארוך היום הוא רק כליפה חיצונית. פשוט זוועה!!! מנוולים!!!!!!

כל משמיצי הרב אבינר שליט''א יקבלו את המגיע להם.

לרב ניר בן ארצי ..
יש לך עוצמה ענקית..
הייתי אצלו גם בתלמים וגם בטבריה ונדמתי מכל שניה שהייתי מולו פשוט רב צדיק עם כוח מפחיד איש ה'
רפואה שלמה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 23:33 לינק ישיר 

כל רגע נחשפים פרטים נוספים, זאת רעידת אדמה ממש שלדעתי תחשוף עוד ועוד פרשיות
איומות, אבל כתוב "אמת מארץ תצמח", ומצד אחד כולנו עוברים טלטלה איומה - אבל זאת
טלטלה לחשיפת אמיתות, וכמה שזה כואב - עדיף ניתוח על אספירין.

אני רוצה להודות למשקיף, מנהל פורום "הנה ימים באים", שהתחיל בכתבה הזאת, ולקחתי מהפורום
שלו מידע וקישורים

אז הנה עוד קצת ידיעות - מאתר "כיפה" (http://www.kipa.co.il/now/show.asp?id=32053)

מיטל גרף, דוברת משטרת מרחב לכיש, מאשרת כי המשטרה מעורבת בנעשה במושב תלמים, ומספרת כי הנושא הועבר ליועץ המשפטי של היחידה לעבירות הונאה. "אתמול בלילה התקשרו אנשים מהיישוב וסיפרו על חטיפה. מצד שני, לא הוגשה שום תלונה רשמית על חטיפה, ולא הצלחתי להבין מדוע מדובר בחטיפה, על פי מה שנאמר לי, אנשים אמרו לו ללכת למקום כלשהו ולא לחזור.

אנחנו מבינים שהיסוד לסכסוך במושב הוא ההשתלטות על המלכ"ר של ניר בן ארצי. אנחנו עדיין בוחנים האם יש משהו פלילי בהשתלטות, ומכיוון שיש הרבה מתיחות ויצרים בעניין הזה, אנחנו בודקים את הנושא לעומק. זה יישוב קטן, וצריך להיזהר שהסיפור הזה לא ילך למקומות לא טובים".

ישי דובני מספר כי מזה תקופה ארוכה קיים מתח בין היישוב תלמים לקהילת הרב בן ארצי, ההולכת וגדלה בתוכו בצורה עצמאית ומנותקת: "כבר משהו כמו 10 שנים, מתנהלת העמותה הזו בתוך המושב, בהנהגתו של הרב ניר בן ארצי ועם מובילים נוספים. העמותה התבדלה באופן מוחלט מן המושב, וניסתה בכל כוחה להשתלט על המושב, במלוא מובן המילה. קהל המאמינים הלך וגדל, כל מחסן פנוי נתפס על ידם למגורים, והם הפכו מרגע לרגע לדומיננטיים במקום. הם ניסו להקים שכונת הרחבה, עצרנו בעדם, ולפני שנה הם חברו לראש המועצה והגישו תוכנית להקמת קריית חינוך על 300 דונם, בצמוד למושב תלמים. הם קיבלו גיבוי מוחלט מכל רשויות המדינה, התוכנית הזו טסה במהירות מטורפת. יש להם קשרים מטורפים ברשויות. כנציג המושב במליאת המועצה, אני מנסה כבר שנה שלמה להיאבק בהם בכל דרך חוקית אפשרית. פתאום, אחרי הפיצוץ הגדול אתמול, הרב ניר קרא לי, ואמר לי בצורה מפורשת שהוא לא ביקש להקים את קריית החינוך הזו והוא לא מעוניין שהיא תיבנה, בשום פנים ואופן".

הרב יעקב חסן, עוזרו האישי של הרב ניר בן ארצי, סיפר במסיבת עיתונאים שנערכה בצהרי היום (א') במושב תלמים, כי בתחילה יצא הרב לגלות בטבריה, כדי "לכפר על גזרות קשות על עם ישראל. הוא יצא לגלות שאמורה הייתה להימשך שלושה חודשים, והלכה ונמשכה שלוש שנים. אותם אנשים שהיו אחראים על הרב והיו אמורים לטפל בו ובמשפחה שלו ובקהילה, שידרו לנו שהכל בסדר אבל למעשה עשו הפרד ומשול, ובשמו של הרב אמרו לאנשים מה לעשות. הם השתמשו בשמו גם מול התורמים, היו מתקשרים לתורמים ואומרים להם מה הרב מבקש עכשיו. תורמים כמו רעיה שטראוס.

התעללות נפשית
"יום אחד, בסוף הקיץ האחרון, אשתי מתקשרת אומרת לי שהרב חזר הביתה. ראינו את הרב, שמחנו, אבל פתאום ראינו שיש בבית הכנסת הנהגות חדשות. לא לקום כשהרב נכנס, לא נתנו לו לעלות לספר תורה. הוא היה כמו מנודה בקהילה. שאלתי את ההנהלה מה קורה, אמרו לי שהוא בתקופה של הסתר, הוא חזר מהגלות ומשקם את המשפחה שלו, וצריך לקחת את הזמן. לא נתנו לי לדבר איתו. לאט-לאט ראיתי שדוחפים אותו החוצה. למשל בעלון - פתאום אין יותר הרב. שאלתי למה, ענו לי שהרב ביקש. ביום חמישי לפני שבוע ויומיים, קרא לי הרב לשיחה. הזהיר אותי שלא יראו שאני נכנס אליו. מצאתי אותו מבוהל ומפוחד. הוא אמר לי 'הם לא נותנים לי לצאת, הם מענים אותי, הם הרסו את המשפחה שלי, הרסו לי את הקהילה'.

"הם התעללו בו נפשית - הם פיברקו ממסרונים שכאילו כתבו לו הילדים, 'אבא אני שונא אותך'. הביאו לו תעודת גירושין מפוברקת מאשתו, אמרו לו שהוא התגרש. לאשתו הם סיפרו שהוא עזב אותה לטובת מישהי אחרת. כל זה מסביר את חוסר היכולת שלו לצאת ולדבר - אמרו לו: אם תפתח את הפה, נכפיש אותך, ועכשיו זה בדיוק מה שהם עושים.

"ביום חמישי חשפתי את העניין, כשהם הבינו שהעסק נחשף, התחילו להעלים מהמשרדים חומרים, כספים. הגיעה משטרה, וכדור השלג התחיל להתגלגל. ביום שישי היה פה חוקר שישב על נושא החטיפה והסחיטה, עד כניסת שבת. מדובר פה בהרבה כסף. יש בחשבונות העמותה 7 מיליון שקל בפק"מים ודברים כאלה, לתוכנית של קריית חינוך. הם ראו שיש פה תרנגולת מטילה ביצי זהב. זה הכול תאוות בצע, כבוד ושררה".

תוקן על ידי 3ברית ב- 15/03/2009 23:30:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/3/2009 23:43 לינק ישיר 

וברוטר:

המשטרה תבצע מחר מעצרים נרחבים ביישוב תלמים  

לאור ההתפתחות ופיצוץ הפרשה בפרשת הרב ניר בן ארצי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2009 16:16 לינק ישיר 

כדאי להשאיר את הטוקבקיסטים אי שם במעריב את לא רוצה להביא את הטינופת גם לכאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2009 17:09 לינק ישיר 

לגבי הטוקבקיסטים, או כל דעה אחרת שנכתבת, בין אם יש בה ביקורת או הלל, הפורום יתן
לדעות האלה להישמע.

בימים בהם האמת נעדרת, לפעמים מה שנראה כ'אמת' - מוכח כשקר וההיפך, דעתו של
הציבור חשובה, במיוחד מצד אלה שחושבים או מכירים מקרוב מצבים הקשורים לנושא והם
מבטאים אותם בכתב.

תוקן על ידי 3ברית ב- 16/03/2009 17:17:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2009 23:37 לינק ישיר 

חופש הביטוי הא...אוקיי מכבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2009 00:01 לינק ישיר 

הפכת להיות מינימליסט......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2009 15:29 לינק ישיר 

המשך הידיעות שזורמות בענין

הרבנית ניסתה להתאבד בגלל מכתב זימה
אשתו של הרב ניר בן ארצי ניסתה להתאבד בליל שבת לאחר ששוביו שלחו לה מכתב בעל אופי מיני, שכתב כביכול בעלה
אבישי בן חיים | 17/3/2009 7:36

"נוער של המושב הלכו לקיבוץ... כדי לשכב עם הכבשות, הייתי מסתכל בהם... וגם בעיזה... אחרי כמה ימים ראיתי את פלוני שוכב עם פרה" - כך נכתב, בין היתר, במסמך המיני שאותו אולץ הרב ניר בן ארצי לכתוב, ואשר בגללו ניסתה אשתו להתאבד.

התעלומה סביב הרב המשיחי בן ארצי ממשיכה להסתבך. בימים האחרונים הדהים הרב את חסידיו כשסיפר להם כי הגלות אליה יצא לשלוש שנים נכפתה עליו על ידי כמה מראשי העמותה שלו, שאף עינו אותו.

הרב בן ארצי הסביר כי במהלך כל התקופה אוים שלא לחרוג מהוראות החבורה שהשתלטה עליו. האיום היה באמצעות מסמך מיני מזעזע, שהגיע לידי מעריב, שאותו אולץ לכתוב בתמורה למתן חופשה קצרה מהדירה בטבריה שבה היה כלוא לדבריו.

בסוף השבוע האחרון הפר הרב את הוראות שוביו וחזר להנהיג את חסידיו. בתגובה נמסר המסמך לאשתו. בליל שבת העירה רעיית הרב את בעלה ואמרה לו כי קראה את המסמך וכי בלעה רעל כדי לשים קץ לחייה. היא הובהלה לבית חולים ולא נשקפת סכנה לחייה. האישה השאירה מכתב ובו התנצלות לקב"ה על שכתבה בשבת והצהרה כי היא מאמינה בחפותו של בעלה.

במסמך מפורטים בכתב ידו של הרב חוויות וזיכרונות מיניים, בעיקר מימי נעוריו בטרם הפך ממושבניק לדמות רוחנית נערצת. לטענת מקורבי הרב, תוכן הדברים הוכתב לו על ידי כולאיו והוא פרי דמיונם.

עורכת דין ליאת לב קליין, המייעצת לרב, מסרה בתגובה: "ניכר שהמכתב נרשם והוכתב לרב תחת לחץ ואיומים". מנהלי העמותה אשר כלפיהם הופנו טענות הרב הכחישו את ההאשמות נגדם וטענו: "הרב הוא אדם גדול עם מחלה, והוא עצמו ביקש לצאת לגלות כדי לתקן אותה".

nrg: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/867/177.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2009 13:16 לינק ישיר 
היום פורסמו כתבות בכל העתונים

אני מביאה לכאן כתבה מאתר כיפה.

ע"פ הנאמר בכתבה ניתן ללמוד שיש טענה לניסיון השתלטות על העמותה
ששוויה מוערך בכמליוני שקלים ומקבלת תרומות רבות מדי שנה.

להלן הכתבה:

הרב ניר בן ארצי: חטפו אותי

הרב ניר בן ארצי, מנהיג עמותת "תלמי גאולת עם ישראל" טוען כי נחטף, הוחזק בניגוד לרצונו ועבר התעללות במשך שלוש שנים רצופות

שמועות מטרידות מסתובבות ביישוב תלמים שבחבל לכיש. לדברי תושבים ביישוב, הרב ניר בן ארצי, מנהיג קהילת "תלמי גאולת עם ישראל", הוחזק בניגוד לרצונו בבית בטבריה, מנותק ממשפחתו ומקהילתו במשך שלוש שנים תמימות. ניידות המשטרה המסתובבות בימים אלו בין שבילי המושב הקטן תורמות את שלהן לחרושת הספקולציות, כמו גם השמועות הרוחשות בבתי כנסת שונים כי בן ארצי "איבד את כוחותיו". בנוסף לזאת, למי שעדיין לא הבחין, בחודשים האחרונים נעדרת פינתו של בן ארצי מהעלון שלו, "תלמי גאולת עם ישראל".

שיחה עם חבר במזכירות המושב תלמים מעלה שאלות קשות ביחס להתנהלות עמותת "תלמי גאולת עם ישראל". "בשלוש השנים האחרונות, הרב ניר בן ארצי נעלם מהיישוב, ולא היה לנו שום קשר איתו, לא לבני המושב ולא למשפחה", מספר ישי דובני, חבר מזכירות המושב תלמים. "הדבר העלה תמיהות, אבל לא היה לנו מה לעשות. לכל מי ששאל, סיפרו שהרב נמצא בהתבודדות למען עם ישראל או מדינת ישראל, אמירות שנראו מוזרות. לפני כשמונה חודשים חזר פתאום הרב למושב, והתחיל להתנהג כאדם מן היישוב והפסיק לקבל קהל. במקביל, בארבעת החודשים האחרונים הוציאו את התמונה ואת הטור שלו מהעלון של העמותה, תלמי גאולת עם ישראל, והתחלנו לזהות נתק חריף בינו לבין העמותה.

"אתמול הכול התפוצץ ברעש גדול. הרב נתן שיחה לקהילה שלו בבית המדרש, והסיפור הזה רץ עכשיו בכל היישוב, בריש גלי. לדבריו, בשלוש השנים האחרונות זו לא הייתה התבודדות אלא חטיפה והתעללות פיזית ונפשית. אנשים מהעמותה לקחו אותו לבית בטבריה, ושם התעללו בו פיזית ונפשית והחתימו אותו על מסמכים שלא בהסכמה. הרב טוען שהם ניסו להשתלט על העמותה הזו. שתבין, העמותה הזו מגלגלת מיליונים. רעיה שטראוס תורמת מיליוני שקלים, מדובר בהרבה מאוד כסף. היאחב"ל חוקרת את זה עכשיו".

התעללות נפשית

מקור :
http://www.kipa.co.il/now/show.asp?id=32053

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/3/2009 21:47 לינק ישיר 
אוי אוי אוי........ המשך

אחרי המתקפה של ניר בן ארצי ונאמניו נגד ה"סחטנים" שסחטו אותו לדבריו כשכפו עליו לשהות בטבריה שלש שנים - משיבים חברי העמותה אש ובמכתב מוזר והזוי משהו, דורשים מבן ארצי 2.5 מיליון שקל פיצויים, התנצלות והתייצבות בפני בית דין רבני שיברר את טענותיהם החמורות אודות בעייתו האישית של בן ארצי.
המכתב המצורף פורסם הערב בח"ח.

(פורסם בפורום רוטר)
-----

מבלי לפגוע בזכויות
לצרכי מו"מ בלבד

לכבוד מר ניר בן ארצי
משק 26
ד.נ. לכיש דרום
תלמים 79315

א.נ.,

הנדון: הוצאת דיבה ולשון הרע – הסגת גבול - התראה טרם נקיטת הליכים משפטיים

בשם מרשיי, תלמי גאולת עם ישראל ע"ר (להלן: "העמותה"), הרב שוקרון שמואל, הרב שוקרון מרדכי, מר קטורזה שמעון, מר פטיטו מיכה ומר ויצמן צבי (להלן ביחד ולחוד: "חברי ההנהלה") הריני מתכבד לפנות אליך בעניין שבנדון, כדלקמן:

1. כידוע לך, העמותה הוקמה על ידי קבוצה של אנשים, שביניהם, חברי ההנהלה, וזאת במטרה משותפת לקדם את נושאי החינוך, מתן עזרה למשפחות נזקקות, הגברת לימוד התורה וקירוב הלבבות בקרב ציבור גדול ככל שניתן.

2. ברבות השנים, הפכה העמותה למפעל חסד גדול התומך באלפי משפחות נזקקות, הקימה מוסדות חינוכיים כדוגמת, בין היתר, מכינה קדם צבאית, מכון לחזרה בתשובה, בתי מדרש קהילתיים, ישיבה גבוהה, מכון להכרת יהדות ומכון להכשרת רבנים, גני ילדים ועוד, הפרוסים ברחבי ישראל.

3. זאת ועוד. העמותה ומי מחברי ההנהלה, קידמו אותך בשל הסגולות והערכים שהם האמינו שאתה שותף להם, קירבו אותך לחצרות המקובלים והרבנים הבכירים בישראל, ואף תמכו בך לאורך השנים, כאשר גם את בניית מוסדות העמותה קיבעו חברי ההנהלה במשק של אביך ז"ל, תוך שבמסגרת זאת משפצת העמותה את המבנים השונים בנחלה זו, משפרת את הדיור בה ובונה בה מבנים בעלות של מיליוני שקלים ובכך משביחה את ערכה של הנחלה.

4. אלו היו שנים טובות ומבורכות, מלאות בעשייה למען הקהילה, בהן צמחת הן רוחנית והן חומרית בשל כישורייך יוצאי הדופן. למותר לציין כי בכל אותה תקופה, לווית ונעטפת באהבה חסרת גבולות על ידי חברי ההנהלה והרב שוקרון בראשם שנהגו עימך, כמו עם יתר בני ישראל בצניעות, בנאמנות וביושר.

5. לפני כשלוש וחצי שנים, פנית לחלק מחברי ההנהלה עימם כאמור רקמת יחסים קרובים ומיוחדים, ופתחת בפניהם את סגור ליבך וחשפת בפניהם בעיה קשה ממנה אתה סובל – בעיה הגורמת לך לבצע מעשים חמורים, המנוגדים לערכי הדת והערכים העומדים בבסיס העמותה.

6. מוכי תדהמה נוכח גילוי אותה בעיה קשה עליה הצבעת – מחד, ובאופטימיות שאין שנייה לה בשל אמונתם ביכולתך לגבור על בעיה קשה זו בסגולותיך מאידך, לא הותירו אותך חברי ההנהלה לבדך, ובאמונה שלמה סברו כי יש באפשרותך לתקן את דרכיך, להשתנות ולכפר על מעשיך הנוראיים שאירעו בעברך ובהווה. וכך, בהחלטה משותפת ואמיצה, התנתקת מרצונך מביתך וממשפחתך ועברת להתגורר בטבריה במטרה ללבן בינך לבין עצמך את הבעיה הקשה עימה התמודדת, וזאת בשל טענתך, כי הריחוק מהציבור יקטין את הבעיה ממנה אתה סובל, וכך התוכן הרוחני בחייך יגדל ויתפוס מקום רב יותר עד לפתרון הבעיה באופן מוחלט.

7. במהלך שלוש השנים בהן התגוררת בטבריה, המשכת להיות שותף בפעילות העמותה. השתתפת בכנסים בארץ ובחו"ל ובמפגשים עם תומכים, ידידים ובני משפחה. בכל אותה תקופה, חברי ההנהלה, אשר היו מודעים כאמור לצפונות ליבך, המשיכו לעטוף אותך באהבה ובמסירות אין קץ, בתקווה כי השהות הרחוקה תסייע לך במשימתך.

8. לא זו אף זו. חברי ההנהלה, משפחותיהם, והכול בשיתוף פעולה מלא של רעייתך, השקיעו ימים ולילות בטיפול בך ובבני ביתך, מתן עזרה לך ולבני משפחתך ככל הניתן והכל בנאמנות אין קץ ובאמונה שבאמצעות סגולותיך הרבות תדע להתגבר על הבעיה הקשה ממנה אתה סובל שעומקה, השפעותיה עליך ומעשיך כתוצאה ממנה לא היו נהירים להם מספיק.

9. חמור מכך, במהלך אותה תקופה, ביקשת מחברי ההנהלה ו/או משפחותיהם ו/או אף ממשפחתך, שיסתירו את דבר הבעיה הקשה ממנה אתה סובל, וזאת כדי לא לפגוע בחסידים הרבים שלך ברחבי ישראל וכדי לשמור על כבודך ורצונך להתגבר על בעייתך, שמנעה ממך קבלת התפקיד הציבורי הרם ממנו נהנית תקופה ארוכה כ"אב הרוחני" של העמותה.

10. יתרה מכך, על אף התבודדותך ופנייתך לפיתרון בעייתך ו/או מחלתך, כהגדרתך, העמותה ומוסדותיה המשיכו להתקיים, להצליח ולהגדיל את קהל התומכים והמאמינים בעמותה, ערכיה ודרכה שהצליחו אף ללא נוכחותך.

11. לפני כשמונה חודשים החלטת לשוב לביתך בתלמים, וזאת לטענתך מאחר ואתה נדרש בשלב הסופי של פיתרון בעייתך להיות בקרב בני משפחתך.

12. לא למיותר לציין, כי באותה תקופה, ביקשה רעייתך, איריס בן ארצי, להוציא את דבר בעייתך לידיעת הציבור ו/או להתגרש ממך, והיה זה הרב שוקרון שניסה בכל מאודו לאחות את הקרעים ולשמור על כבודך, ולמנוע את הרע בטרם יארע וזאת כחלק מאמונתו בך וברצונך לפעול לקירוב לבבות ואיחוד משפחות ומתן עזרה ותרומה לעמותה, מוסדותיה ולציבור הגדול והקהילה המעורבים בה.

13. ואולם, בקיץ האחרון או בסמוך לכך, התרחש אירוע מיוחד. חברי ההנהלה ו/או מי מהם נחשפו לעשרות כתבי יד שרשמת במסגרת אמונתך כי אדם צריך "לשפוך" את ליבו על נייר, כפי שאתה מטיף לכל אותם אנשים הפועלים בסביבתך הקרובה. מקריאת אותם כתבי יד, שכנראה ביקשת שחברי ההנהלה ישימו ידם עליהם, עלה החשד, כי ביצעת מעשים חמורים, ואף חשודים פליליים, הנובעים כולם כתוצאה מהבעיה הקשה ממנה אתה סובל. חמור מכך, מאותם כתבי יד שרשמת עלה ברורות, כי עולם החומר והגוף משתלט עליך ומרחיק ממך את עולם הרוח העומד בבסיס אותם ערכים שעליהם תלויה ועומדת העמותה ומוסדותיה.

14. בשיחות שקיימת עם חברי ההנהלה ו/או מי מהם עלתה, מחד, זכותך לפרטיות באשר לבעייתך ומאידך, חובתם המוסרית של חברי ההנהלה למנוע ממך קיומם של פגישות בארבע עיניים עם ציבור המאמינים בסגולותיך וזאת כדי למנוע מצבים קשים של גילויי בעיתך, למול אותם אנשים תמימים הבאים בקרבתך לייעוץ ו/או תרופה לבעיותיהם.

15. לא זו אף זו. חומרת בעייתך התגלתה כחמורה כל כך, שאף עליה לתורה ו/או ישיבה בקרב ציבור מאמינים וחסידים גרמו לך לדבריך להתגברות בעייתך באופן שאתה עצמך ביקשת שלא לעלות לתורה וזאת כדי להימנע מזילות השם.

16. כך, לאחר חזרתך לחיים בקרב בני משפחתך, ניסית בכל מאודך במהלך חודשים רבים להיפגש עם הציבור ולחזור ולקיים אורח חיים תקין שאינו נשלט על ידי אותה בעיה ידועה הקיימת והבוערת בקרבך.

17. ואולם, לצערם של מרשיי, לא רק שבעיתך לא טופלה (אף לא באופן מקצועי כפי שהציעו מרשיי), אלא חמור מכך, התגלה, כי גם הצהרותיך ו/או אמונותיך בדבר הערכים שעל בסיסם מתקיימת העמותה היו לצנינים בעיניך והחלטת לעשות מעשים חמורים ביותר העומדים בניגוד לכל העקרונות ו/או הערכים שלהם הטפת ברבות השנים, ושלהם היו שותפים מרשיי באמונה, בדבקות ובמסירות אין קץ.

18. כך, בתחילה, השתלטת על מבני העמותה בכוח הזרוע ובאמצעות חברים ועובדים בעמותה שנשאו נשק תוך שאתה מסכן הן את החברים ו/או בני המשפחה ו/או מרשיי בשפיכות דמים ותוך שאתה מעודד את אותם פולשים מטעמך לגילויי אלימות כנגד מרשיי.

19. חמור מכך: כדי לגבות את מעשיך החמורים דלעיל, מצאת לנכון להמציא סיפור דמיוני והזוי לחלוטין בדבר חטיפה כביכול שלך ואחזקתך על ידי מרשיי ו/או מי מהם כאסור בחדר בטבריה, ואף הוספת כנגד מרשיי האשמות קשות וחמורות של סחיטה באיומים ו/או בדרכים אחרות והכל כאשר אתה יודע שאין בדברים אותם אתה טוען כל שחר ו/או אמת ותוך שאתה מנסה באמצעות דרך הפילוג, השנאה, והאשמות השווא שהעלית לכסות ולהסתיר את מחלתך ו/או בעייתך בקרב הרבים – בעיה ו/או מחלה שידוע לך שידועה למרשיי במלוא עוזה.

20. לא זו אף זו. הגדלת חטא על פשע, כאשר פנית למשפחות מרשיי ו/או מי מהם, וניסית להסית אותם כנגד מרשי ו/או מי מהם – כאשר ידוע לך – שכל חטא מרשיי שהיו נאמנים לך ולבעייתך וניסו לעזור לך בכל מאודם.

21. יתרה מכך, באשר סברת כי לא עשית די, וכי השנאה, האלימות המילולית והפיסית, והפילוג שיצרת בקרב הקהילה אינם מספיקים, פנית לכלי התקשורת והתחלת להפיץ על מרשיי דברי שנאה ושטנה שביניהם האשמות שווא בדבר מאסרך והצגתך כקורבן, האשמת מרשיי בגניבה ו/או בהצגת מצגי שווא ו/או בזיוף ו/או בסחיטה ואף חמור מכך – בניסיון לרצח של רעייתך ו/או בניסיון לרצח שלך באופן הדורש אבטחתך במשך 24 שעות על ידי אנשים חמושים מטעמך כהגנה מפני מרשיי ו/או מי מהם. אילולא הדברים היו כה הזויים, היה הדבר נתפס על ידי האדם הסביר כבדיחה רעה. אולם, בשל סגולותיך והמעמד שאותו הצליחו מרשיי להביא אותך בקרב הקהילה, נתפסו האשמותיך בבלבול וביצירת ריב ומחלוקת בקהילה, בקרב תורמי העמותה, הציבור והתקשורת באופן שכולם מוצאים עצמם מפולגים, כואבים, ושבורים לנוכח המציאות והאשמות השווא הקשות שאתה מטיל באנשים ישרים ושומרי מצוות. חכמינו כבר אמרו כי "קשה לשון הרע משפיכות דמים, מגלוי עריות ומעבודה זרה." אבל אתה החלטת כנראה כי במעשיך את כל אלו יש להחיל – כאילו האחד אינו מספיק וקשה דיו ודי לחכימא ברמיזא.

22. "מעשה הכסיל בעת חטאו, שמאשים בני אדם; ומעשה מבקש המוסר, שמאשים את עצמו: ומעשה החכם החסיד, שלא יאשים לא עצמו ולא אחרים" – והרי יש בדבר חכמינו זה את מוסר ההשכל שאותו לא השכלת ללמוד וללמד.

23. חמור מכך, במסמכים שכתבת סתרת בעצמך את עלילת הדם הקשה שאתה מעליל על מרשי בכלל ועל הרב שוקרון בפרט, באשר כתבת, בין היתר, את הדברים הבאים המדברים בעד עצמם:

"הקב"ה אנא תעזור לי להיות באמונה בך הקב"ה בחבורה ותוכנית אנא הקב"ה מחר בא הרב שמואל ומכוון אותי או עוזר ונותן לי משהו לעשות צעד ראשון קדימה..."

"אבינו מלכינו תעזור לי להתמודד בסבלנות ברוגע בשקט ובשמחה בהתקדמות להפסיק עם הזימה להיות יהודי זך ונקי ובן אדם הקב"ה תסלח לי ותכפר לי על כל מה שעשיתי..."

"אנא הקב"ה אני החלטתי להיכנע ונעשה ונשמע אליך הקב"ה. ואני ממשיך עם זה עד אנא הקב"ה תשלח לי את הרב שמואל מחר שאני התקדם והעשה צעד ראשון קדימה שיהיה והעשה פתח ראשון וצעד ראשון קדימה כדי להפסיק עם..."

24. מעשיך האמורים לעיל, מהווים עלילת דם זדונית ולשון הרע מהחמורים שיש באופן שדבריך אלו לציבור ולתקשורת מטרתם לפגוע ו/או לבזות ו/או לגרום כי ישנאו את מרשיי ו/או ילעגו להם תוך פגיעה בהם, במשפחותיהם, במשלח ידם ו/או במשרתם ותוך כדי כך פגיעה אנושה בעמותה ובמוסדותיה וזאת כמשמעות הדבר בחוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 (להלן: "החוק").

25. יתרה מכך, מעשיך האמורים לעיל מהווים גם הפרה בוטה של הוראות סעיף 6 לחוק הקובע כי "המפרסם לשון הרע בכוונה לפגוע, לשני בני אדם או יותר זולת הנפגע – דינו מאסר שנה אחת" (!).

26. לאחרונה פנו מרשיי לרבני ישראל בבקשה דחופה להקים הרכב של בית דין רבני מיוחד שיידון בטענותיך המשוללות כל בסיס כנגד מרשיי. למיטב ידיעתנו, כל הניסיונות לגבש עימך הרכב דיינים שכזה לא זכו לשיתוף פעולה מצידך. ככל שיש ברצונך להרכיב יחדיו עם מרשי הרכב דיינים שכזה אנו נשמח לכך וזאת כדי שאחת ולתמיד יועמדו כל העובדות בפני בית הדין, וכך יוכל הציבור להיווכח באלו טענות שווא חמורות כל כך האשמת את מרשיי ועד כמה דמיוניות והזויות הן טענותיך. מרשיי בטוחים כי בית הדין הרבני ישלול מכל וכל את טענותיך הזדוניות והחמורות, ויעמיד אותך על חומרת מעשיך. מרשיי מוכנים להליך זה בכל עת ובכל מקום.

27. אשר על כן, ולאור האמור לעיל, הנך מתבקש, כדלקמן:

א. לפנות עד ליום ג', כ"ח באדר תשס"ט, 24.03.09 את כל המבנים שבחזקת העמותה שנתפסו על ידך בכוח הזרוע וזאת כדי למנוע אלימות ושפיכות דמים, שאחרת בכוונת מרשיי לפנות (כפי שמרשיי פנו) למשטרת ישראל ולבקשה להעניק הגנה משטרתית לעמותה בבואה לממש את זכותה וחובתה כדי לפנות את הנכסים שעליהם השתלטת בכוח הזרוע וזאת, בין היתר, מכוח הוראות סעיף 18 לחוק המקרקעין, התשכ"ט – 1969.

ב. להתנצל בפומבי באופן ובצורה שבה פנית לתקשורת, לבני משפחת מרשיי ולציבור על דברי השקר והבלע שהפצת כנגד מרשיי וזאת תוך לא יותר מאשר 14 יום ממועד מכתבי זה.

ג. להעביר למרשיי בתוך 14 יום ממועד מכתבי זה, פיצוי הולם, בגין הנזקים שהסבת להם, כמתואר, בין היתר לעיל, בסכום העומד על 2,500,500 ₪.

ד. להודיעני תוך 7 ימים ממועד מכתבי זה בדבר שמות דיינים המקובלים עליך כדי לשמש במסגרת הרכב בית דין רבני שידון בטענותיך השקריות למול העובדות שבידי מרשיי.

28. ברי, כי באם לא תפעל בהתאם לאמור לעיל ובמועד האמור בסעיף 27 לעיל, לא תיוותר בידי מרשיי הברירה, אלא לפנות לערכאה המשפטית המתאימה ולתבוע את מלוא הסעדים העומדים לרשותם לנוכח העוולות והמעשים החמורים שביצעת, בין היתר, כנגדם וכנגד הקהילה. כולי תקווה, כי לא נגיע לכדי כך.

29. למותר לציין, שאין באמור במכתב זה, כדי לסכם את טענות מרשיי בעניין שבנדון ו/או לפגוע בכל זכות ו/או סעד להם זכאים מרשיי מכוח כל דין הסכם או נוהג וכל זכויות מרשיי שמורות – אפוא.

בכבוד רב,

דרור ברוטפלד, עו"ד

ד. ברוטפלד ושות', עורכי דין

העתק: עמותת תלמי גאולת עם ישראל

תוקן על ידי 3ברית ב- 19/03/2009 21:45:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2009 16:44 לינק ישיר 
המשך.... מה באמת קרה עם בן ארצי ?

אנחנו יצרנו אותך, אנחנו גם נהרוס
מה שבטוח הוא שהרב ניר בן ארצי נעלם לשלוש שנים. מה קרה שם? תלוי את מי שואלים. הוא מספר שחסידיו חטפו ועינו אותו. הם טוענים שהוא סובל מבעיה שהשתיקה יפה לה

הרב ניר בן ארצי יפית יוחאי

מיסטיקה משיחית, כתבי סקס ביזארי בכתב קודשו של אחד הרבנים הפופולריים בישראל, תלונות על עינויים וחטיפה לגלות שנמשכה שלוש שנים, ניסיון התאבדות של הרבנית, עמותה המגלגלת סכומי עתק, ומלחמת עולם שבמרכזה קבוצה קטנה מבכירי חסידיו של הרב, שהחליטו שהוא כבר לא ראוי לתפקידו ועשו לו פוטש.

בסיפור הזה תדהמה רודפת זעזוע. החסידים שהפכו למתנגדים החזיקו בידיהם קלף מאיים, בו רבם מתוודה לכאורה על חטאיו המיניים, וידוי שלטענתו הוכתב לו ברובו מדמיונם הקודח ותחת איומיהם. מולם מתייצבים רובם המכריע של חסידי הרב. הם משוכנעים שהרב אולץ לכתוב את הדברים וטוענים - בהיגיון רב, יש להודות - שאיש לא היה כותב דברים מעין אלו מרצונו החופשי.

ביום שני השבוע ישב הרב ניר בן ארצי בביתו במושב תלמים שבדרום והסביר כי שלוש שנים נשלט בידי חסידיו, נכלא בבידוד ועונה, ולא יכול היה לעשות מאומה בשל החשש כי יפרסמו את הדברים שכתב וינפצו את התדמית שנבנתה לו מאז אמצע שנות ה-90.

כשנעלם, לפני שלוש שנים וחצי, סיפרו רבים בהערצה כי יצא להתבודד כדי להתפלל למען עם ישראל. שמו אוזכר בהתרגשות לצד שמותיהם של תלמידי חכמים כמו הרב מוטי אלון והרב שמואל טל מכוכבי הדור הצעיר של רבני הציונות הדתית שאף הם יצאו לגלות דומה. מתברר שלא דומה. השבוע הוא הבהיר כי לא שהה בגלות מרצונו החופשי וגולל את סדרת ההישרדות שלטענתו העבירו אותו חסידיו. "לא ברצון הלכתי לשם. חודשיים וחצי לפני שיצאתי לגלות, היו מדברים עם אשתי, שרוצים לזכך את הנשמה של הרב, יעלה ברוחניות, שיעשה משימה בשביל עם ישראל, לצאת להתפלל בשביל עם ישראל תקופה קצרה. ככה הובילו אותי כמו שה לשחיטה".

הרב שמואל שוקרון, גדול חסידיו שהפך לגדול אויביו, מסר גרסה שונה, מפוצצת ברמזים קשים, לפשר הגלות אליה יצא רבו: "לפני כשלוש שנים וחצי חשף בפנינו הרב ניר בן ארצי בעיה מסוימת שממנה הוא סובל, וביקש להתנתק ממשפחתו, קהילתו ופעילותו, לפרק זמן מסוים, על מנת לטפל בבעיה. היינו סמוכים ובטוחים שמדובר בפרק זמן קצר, שלאחריו ניתן יהיה לשוב, וביתר שאת, להמשיך בפעילות יחד איתו. כמובן שאין מן הראוי להרחיב בנושא שהשתיקה יפה לו. הקדשנו זמן בלתי מוגבל ומאמצים אינסופיים לסייע לו בפתרון הבעיה, בידיעה ובשותפות מלאה של אשתו שסייעה, ככל יכולתה, בתקווה לפתרון הבעיה".

המבחן של הרב אליהו

צמיחתו המטאורית של הרב ניר בן ארצי נולדה בגוש קטיף. שמו של בן ארצי, אז טרקטוריסט מחונן, החל להדהד בין החממות והחולות כמי שניחן במה שמקובלים מכנים "כוחות ראייה", שמסוגל לזהות היכן יש צינורות מים מתחת לקרקע ולא לפגוע בהם. אנשים ששוחחו עמו גילו כי היכולות הפלאיות שלו מאפשרות לו לדעת פרטים סודיים על עברם. הם החלו להימשך אליו. המרכזי שבהם היה הרב שמואל שוקרון, רב בית הכנסת הספרדי בנווה דקלים, שהחל לטפח את התסיסה סביב בן ארצי. מהר מאוד נוספו לבן ארצי התואר "רב" מלפנים ושליט"א מאחור. כיפתו גדלה, זקנו צימח והוא החל לקבל קהל. היו שהחליטו כי מדובר בלא פחות מהמשיח.

רבנים חשובים נבהלו מהתופעה. הרב יעקב אריאל הזהיר בגילוי דעת "וכבר נכווינו קשות מאותו ש"ץ שר"י (שבתאי צבי, שם רשעים ירקב - א"ב) שדימה שהוא 'משיח' כביכול והיה לו 'נביא' כביכול מעזה (נתן העזתי - א"ב)". העדויות על
כוחותיו העל טבעיים של הרב בן ארצי והחוויה האקסטטית שהעניק לנוהים אחריו היו חזקות מהביקורות. גם בין מתנגדיו היו מי שהודו שאת כוחות הראייה שלו אי אפשר להכחיש. הרב הראשי הספרדי לשעבר אליהו בקשי-דורון ניסה להזכיר כי מעמד רבני בישראל נקנה באמצעות ידע תורני ולא באמצעות יכולות מיסטיות ותהה "אז אם יוכח שלאורי גלר באמת יש כוחות על-טבעיים נעשה אותו לרב הראשי?".

בן ארצי צלח את הביקורת, בין היתר בזכות מבחן שערך לו הרב הספרדי הראשי לשעבר הרב מרדכי אליהו, שקבע כי אכן יש לו כוחות ראייה והבהיר שמותר ללכת אליו. ההתנגדות כלפיו התמוססה קצת בדומה להתמוססות ההתנגדות לחסידות במאה ה-19. משעה שהחששות שמדובר במהלך שיוביל לשבירת המסגרת הדתית התבדו, וכשהתברר שמדובר בחבורת אנשים טובים ונאמנים להלכה היהודית, גם מתנגדים נחרצים היו מוכנים לבלוע את התופעה, ובן ארצי הפך לדמות רבנית לגיטימית.

זה כדי שתתייסר
הרב בן ארצי אכן יצא להתבודדות שנמשכה הרבה מעבר למשוער. "הייתה לנו לשכה בטבריה, גם דירה. התחלתי לגור שם. אמרו לי'כמה חודשים לזיכוך הנשמה'. אחרי כמה חודשים שאני גר שמה, אמרו לי שאני צריך ללכת להתבודד בבית סגור, לבד".

הוא הועבר מבית לבית בטבריה. התנאים היו קשים. "אין אור, אין מקרר, אין חימום, מזרון על הרצפה. אמרו לי 'זה כדי שתתייסר, תתענה'. אמרו כתוב בזוהר, כתוב פה, כתוב שם, ואני איתם עשר שנים. יותר מאחים שלי. האמנתי להם, סמכתי עליהם בכל. ספרים הביאו לי, סבון ושמפו הביאו לי, מברשת שיניים הביאו לי. אבל אוכל? מרגרינה, לחם ומים. אמרו לי 'זה סיגופים, זה יעזור'. באיזה שלב שהתחילו לשלוט בי. הייתי בעצבות, כאוב, בוכה, ממורמר. התחילו להשפיל אותי כל הזמן. שני הבתים הראשונים היו עם דלת פתוחה. אבל לא יכולתי לצאת כי מכירים אותי אנשים. אני רגיל לצאת עם ליווי של חמישה-שישה אנשים, לא יכול לצאת לבד. מהכבוד של העניין. יגידו 'מה קרה לרב בן ארצי?'".

התנאים הלכו ונהיו קשים יותר ויותר. בבתים הבאים הוא כבר היה כלוא. "אני מתחנן, מה אתם רוצים ממני? עזבו אותי. אני הולך ואני עם אזיקים. ליוו אותי לבית הסגור, סורגים, כלא. מדי פעם מכניסים לי דברים דרך החלון. שמיכה או תיק ואומרים 'אתה לא שווה כלום, אתה זבל, אתה מטומטם, אתה סוטה. אני אומר 'אני רוצה לחזור לבית, מתגעגע לילדים, קשה בלי האישה'. אומרים לי' מה אתה חולה מין? סוטה?', סגרו אותי באזיקים בידיים וברגליים שלושה ימים. כל ארבעה-חמישה חודשים היו מוציאים אותי ללשכה בטבריה כדי שאנשים יכירו שהרב חי וקיים וחזק, וכדי שהחסידים יראו אותי ויתרמו כסף ושאבקש כסף לעמותה".

כשהרב נשאל למה לא ניצל את ההזדמנויות ולא אמר כלום לאף אחד כשכבר פגש אנשים הוא חושף את הסוד הגדול: "מה הם עשו לי? הם החתימו אותי על פתק. נתנו לי כדורים כדי שאהיה ברוגע, בשקט, והחתימו אותי שאני ככה ואני ככה ואני ככה, כל מיני שטויות, כאילו אני מודה. הם הכתיבו לי, תכתוב את זה".

למה חתם? לדבריו, אחרי תקופה ארוכה שהיה נעול בבית ביקש לצאת לחופש "לא חופש לבית. שלוש שנים לא ראיתי את אשתי, לא את הילדים לא את הנכדים, בברית של הנכד שלי לא הייתי. אמרו לאשתי שאני שונא אותה, שאני מאוהב במישהי אחרת בטבריה". לדבריו , התנו איתו את היציאה הקצרה לחופש בכתיבת המסמך שבו "כל מיני דברים של תועבה. גסויות, תועבות, דברים לא יפים, לכלוכים".

אחרי שכתבתי, הוציאו אותי משם, אמרו לי 'אם תגיד מילה נפרסם את מה שכתבת'. המטרה הייתה להשמיד אותי. להרחיק אותי מהקהילה. מיום ליום קיבלו עזות ומתגברים עליי יותר". אחד מהם "נתן בעיטה בפח אשפה העיף את הפח על הרגליים שלי. 'לך יא זבל, יא סוטה, יא חולה, יא מפגר. אחר כך נתן לי סטירת לחי, חשבתי שהלחי שלי נעקרת. אמרתי 'אני מתחנן, קחו אותי לבית שלי'. אמרו לי 'אתה לא מזדכך, לא עושה המשימה כמו שצריך. תשכח מזה, אתה לא יוצא'. ועם הדף שלהם כל הזמן מנפנפים בו. עכשיו הם הביאו אותו לאשתי".

אפשר לראות את הדף?

"לא יכול, לא יכול, דברים של צניעות. לא עשיתי כלום. דברים של צניעות, גסויות, תועבה. מה זה? היו דברים שדיברתי על הקטע של אשתי, חקר אותי כדי לעזור כאילו, מה לא טוב, מה טוב, מה לעזור. סיפרתי לו. כתוב שם שראיתי את ההורים שלי שהייתי בגיל חמש או שש, שהיו בקשר. דברים כאלה שהיו במושב". ומה באמת בדף? הוא הגיע לידי מעריב ובין היתר, נכתב בו על חוויות נעורים כביכול של הרב, הרבה לפני שהפך לדמות רוחנית: "הביאו סוס שירביע את הסוסה שלנו... והייתי מתגנב כדי להסתכל... נוער של המושב הלכו לקיבוץ ברור חיל כדי לשכב עם הכבשות, הייתי מסתכל בהם... וגם בעיזה, עד שהעיזה מתה. אחרי כמה ימים ראיתי את פלוני שוכב עם פרה".
יוצר קם על גולמו
בקיץ האחרון חזר הרב בן ארצי לביתו. זה לא היה אותו רב שהחסידים הכירו. "אמרו לי לא מנשקים לך את היד, אנחנו אומרים בשמך שאתה לא רוצה. אמרו 'הרב אמר: 'לא רוצה לעלות לספר תורה, לא רוצה להיות סנדק בבריתות, לא רוצה להיות בחתונות, לא רוצה יותר קבלת קהל כרגע, אל תפריעו לו, הרב ממשיך במשימה'. אמרו לי 'אם ייכנס מישהו אנחנו מוציאים עליך את הדף'. רק בחודש האחרון נשברתי, הרגשתי שלא יכול עוד, סיפרתי לאשתי שנתנו לי מכות, שעינו אותי, שהביאו לי פתק שאני גרוש ממנה".

בשבוע שעבר חשף הרב את גרסתו לפשר היעלמותו גם בפני כמה מחסידיו. הם מיהרו להתייצב לצדו ולהשתלט על משרדי העמותה. בליל שבת עברה במושב תלמים הבשורה: הרב בן ארצי חזר. החסידים שבו לנשק את ידיו ולאחר התפילה ליוו אותו בשירה וריקודים לביתו. לטענת הרב, התגובה לא איחרה לבוא. כתב היד הנורא נמסר לאשתו. "בשתיים בלילה העירה אותי. קראה מה שהכתיבו לי. מהכאב שלה בלעה רעל. אמרה לי' אני גמרתי הרב, אני גמרתי, זהו. שתיתי רעל נמלים תשתה גם אתה. אני לא רוצה שתישאר לבד, ישגעו אותך יהרגו אותך', והשאירה בכתב יד מכתב 'סליחה הקב"ה שכתבתי בשבת, שקרנים רמאים נוכלים, הרב ניר בן ארצי זך טהור וצדיק'. אשתי כתבה".

ומה עם הרב שוקרון? הרב המוערך, האחראי יותר מכל אחד אחר לבניית דמותו של בן ארצי ולהעצמתה לממדים שאדמו"רים יכולים לקנא בהם - "יוצר קם על גולמו", היה מי שאמר השבוע - מכחיש את כל הטענות.

"מדובר בטרגדיה נוראית וקשה, של אדם שהיה גדול, נפל, וגורר אחריו אנשים רבים תוך הפרחת האשמות הזויות ודמיוניות על חטיפה עינויים וכיוצ"ב, שלא היו ולא נבראו, ומטרתם היא לקומם את עובדי העמותה ואנשים בקהילה על חברי ההנהלה, שמסירותם אליו לא ידעה גבולות", מסר בהודעה כתובה.

האם לפחות הגלות והזיכוך הועילו?

"לפני כשמונה חודשים החליט הרב ניר לשוב לביתו בהנחה שאולי במסגרת הבית והמשפחה יוכל לפתור את הבעיה. לצערנו הרב הדבר לא קרה".

אחרי שנים שנלחם למען הרב בן ארצי מול רבנים חשובים שתקפו אותו מנסה שוקרון בימים אלו להקים בית דין רבני שבפניו יובאו הראיות נגד בן ארצי. אחד הרבנים שאליו הועברו ראיות אלו אמר כי בכל מקרה מדובר בהם על דברים שאירעו לפני שבן ארצי הפך לדמות תורנית. מתנגדי הרב בן ארצי מאיימים כי גם בתחום זה צפויות הפתעות.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/868/640.html?hp=1&loc=3&tmp=9825

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2009 11:15 לינק ישיר 
אחרי כל הידיעות האלה....

הכל כך "הזויות", אני רוצה להביע את דעתי, גם מדברים שראיתי מקרוב, במקומות בהם הכח והשליטה והכסף
מצוי, אצל רבנים ומובילי ציבור גדול מאד, - וגם לאחר שעיינתי בספר 'תנא דבי אליעזר' ועוד ספרי מוסר ועוד
ספרים המתייחסים לתקופת אחרית הימים, כמה רבנים ייתפסו בעת ההיא, שבאחרית הימים מה שישלוט בדור
זו ערלת לב וערלת האוזן ויש למול אותם כפי שמלו את בני ישראל ביום בו פסח השם על בתי היהודים ששמו דם
המילה על המשקוף, שבתקופה של אחרית הימים אנחנו נימצא בשער ה-50 של הטומאה, מהו השער ה-50? אומרים
אפיקורסות ? אבל איזה סוג של אפיקורסות ? חושבת שהרבה יותר מזה, לא יודעת אם מישהו מעיז לחשוב על השער
ה- 50 הנוראי הזה, מדברים היום שהנוער פתאום התחיל לעבוד לאלילים, כמו פעם, מחריד. השם ירחם על עם ישראל
ויטהר אותנו ברחמים גדולים.

אז... הנה התגובה שלי בפורום רוטר, אם אני טועה - אשמח אם תתקנו אותי. זוהי הראייה האישית שלי, והיא
נתונה למחלוקת.

זוהי תוצאה של עבודת עגל זהב, לא רק אצל השוטים האלה  
בתגובה להודעה מספר 0

בן ארצי נקלע ברצונו או שלא ברצונו לחבורת שוטים שהעלו אותו מדרגת
סתם אדם ל-רב, לדעתי ה"כוחות" נמצאים אצל יהודים שיש בהם יכולת התבוננות
וראייה פנימית. הציבור הדתי מדבר על "רוח הקודש" אבל זאת רוח שרק בודדים מקבלים
אותה , מספיק לקרוא ספרים של הרב לוצאטו, הרמ"ק הקדוש (רבי משה קורדובירו),
תנא דבי אליעזר, ועוד אורות מהלכים שהיו בעבר - מה לבן ארצי ולהם בכלל.

בשנים האחרונות הציבור, גם הדתי, הפך להיות עדר מובל, אומרים לו "זה
צדיק" והודרופ, הוא צדיק ואוי למי שידבר בגנותו, אפילו יעשה מעשים
שהדעת לא סובלת. לאחרונה אנחנו רואים 'צדיקים' כאלה ששיכים לסדום ולא
לתורה בכלל, אבל הם ממשיכים לקבל כספים וממשיכים לשטוף את מוחם של
תלמידים תמימים וגם אזרחים, העיקר שנתנו להם תואר רב.

ולחונטות האלה, שוקרון ושות', תפסו את בן ארצי במלים, הרי כל כך טבעי
שנער / נערה יראו חיות מזדווגות בטבע, אז מה ? ראיתי את הצפורים שלי
עושים אהבה ? אז מה ? מה החטא ? אדם לא יכול לעצום עיניים, הוא רואה,
וכל מה שמסופר כאן בשם הרב שוקרון, שאני לא יודעת מה שם אמת, "סיפור
ביזארי" איזה ביזארי, האם הציק למישהי ?
מלבד זאת, חלילה עשה אדם עוונות בעבר, מי לא עושה ! אבל ברגע שהוא חוזר
בתשובה - לא רק נמחלים עוונותיו, אלא אין צדיק עומד במקום שבעל תשובה עומד!
אז מה הסיפורים האלה שהם מנסים לשטוף את הציבור ולהצדיק את מעשיהם,
אם היו כאלה ?

בקיצור, הם נפלו לתאוות כסף מטורפת, תאוות עמדה וכח, ערלת לב, לקחו איש
תמים, גידלו אותו כדי לגדל את עצמם, וכשלא התאים להם - זרקו אותו
לכלבים בשם איזה סיפורים מטומטמים שהם מנסים למכור לציבור. הכח שלהם
עכשיו זה הכסף וציבור שמאמין להם, לא יעזור לבן ארצי - מרגע שסימנו
אותו - הוא גמור.

הסיפורים האלה לא קיימים רק בתלמים, הגורואים האלה קמו בכל מקום,
הממשלה מממנת אותם, תלמידים מעריצים אותם, חלק גדול מהם משתמש בכח שלו
כדי להפוך את תורת ישראל לכת, התורה האמיתית נמצאת בידי בודדים שמפעילים
חוץ מלב - גם שכל ועצמאות מחשבתית.

אנחנו נמצאים בדור שהפנים שלו פני כלב, הנגע הזה נמצא בכל מקום, גם בעמדות
כח שאינן דתיות. אבל על פי תורה והנביאים - הכל ייחשף ויתפרק וייהרס, והכח הרב
הזה שניתן בידי קוצים ודרדרים שהכניסו רעל וערלת לב ואזניים לעם היהודי -
יינתץ ויישבר, כי זאת עבודה זרה ולא תורה.

תוקן על ידי 3ברית ב- 22/03/2009 12:09:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > האם התעללו ברב ניר בן ארצי שליט"א ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext