בית פורומים בחדרי חרדים

מעיישה ניירא באשכול שלא קיים - ואני בבעיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2009 23:31 לינק ישיר 

גולם

לא יפה להסתכל בצלחת של השני!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2009 04:08 לינק ישיר 

היינו אתמול בקמפניה ביסטרו. מקום מומלץ בהחלט.

האוכל היה משובח והגיע די מהר, השרות היה מצויין ויותר מכך. רק המחיר אולי לא מתאים לכל כיס.

פתחנו בפטריות ממולאות ופינוק קמפניה. הפטריות הגיעו בדיוק כמו בתיאור של הגולם, קטנה בינונית וגדולה, הטעם היה סביר אבל לא יותר. "פינוק קמפניה" הוא סלט עם קוביות גבינת חלומי - מוכר ממקומות אחרים אבל טעים מאד.
למנה עיקרית לקחנו פילה דניס בקראסט אגוזים ולזניה. הלזניה לא דומה ללזניות אחרות. אשתי אהבה, אני ממש לא. הדניס היה גם הוא לא-רגיל (עם אגוזים, שקדים, קשיו והמון עשבים) אבל נגמר עד הפרור האחרון אז כנראה שגרוע הוא לא היה.
למנות אחרונות בחרנו בפררו רושה (אין קשר לפרלין המפורסם של חב' פררו), קינוח מרשים וטעים, ומוס טריקולד - שגרתי יותר אבל גם טעים יותר.

כטוב ליבנו בקפוצ'ינו ניסיתי לשאול את המלצרית מה פשר השם המוזר של המסעדה. לא היה לה מושג.

הנזק - כמעט 400 ש"ח (כולל טיפ הגון למלצרית שהיתה בסדר גמור. אנטיתזה מוחלטת למה שקראנו כאן על השרות בקמפניה).

לסיכום: מקום מומלץ למי שהמחיר לא מרתיע אותו.

תוקן על ידי עוצו ב- 04/09/2009 4:07:24

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעיישה ניירא באשכול שלא קיים - ואני בבעיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.