|
|
| נשלח ב-17/5/2009 16:55 |
|
| |
חחחח......
לא שווה תגובה אתה..
מילא היית ייגע על מסכת.. אבל אתה עסוק בעמלה של קרבות -שווא.. מתחכם עם האמת ומעוות מציאויות.. וכל זה בכדי שיכירו בך כאל בעל מח חריף..
אם בנועם היית מדבר- אז עוד יש סיכוי שדבריך היו נשמעים.. אבל שללת מעצמך את כל זכויות ההשמעה.. בהשמצה ובכזב אתה מוציא לעג, ומזלזל בכבוד עצמך ברגע שאינך מכיר בערך אחרים.
א"א לגדול מטיפוס על גב השני, זה רק נדמה לך שאתה גבוה יותר.. ולסובבים אתה עושה עצמך ללעג ולקלס.. אין פלא שנותרת עזוב במערכה ולא עברת את חסימת המעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:05 |
|
| |
ומניין לך קוטבית שאינני מתייגע על מסכת זו או אחרת? [במקרה שלי קידושין, סוגיית חליפין, לכל המעוניין] היכן הקרבות המסעירים שאת רואה בעיני רוחך הגבוהה??? ומתי לא נטפה לשוני חלב ודבש במינון הרצוי??? והריני להצהיר בזאת קבל עם ועדה, שאינני מעוניין שיכירו בי כבעל מח זה או אחר, אני בהחלט מסתפק בכך שיכירו בעובדה המצערת שכמה וכמה מבנות השבט אינן נושאות מח כלשהו בקדקדן המסורק בקפידה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:07 |
|
| |
כלל לחיים נחמד להיות חשוב אבל חשוב להיות נחמד..
ודי למבין...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:11 |
|
| |
תשוש, התובנה הזו ממש חדשה לכולם כאן, העשרת את אוצר פתגמי סנשו פנסה במטמון מיוחד,,
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:12 |
|
| |
נחמד להיות חשוב- אבל לא על חשבון אחרים.
בכ"א תודה תשוש!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:16 |
|
| |
תשוש, קבלת מקוטבית את כוכב הכסף, של מגן האנושות, וקוטבית, אם את זקוקה להגנה כלשהיא הנה לך מתנדב אבירי שיספק לך אותה נגד כל צר ומציק
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:20 |
|
| |
עדיף כלב חבר מאשר חבר כלב..
אחי דבר יפה בבקשה....
טוב זזתי שיהיה לכולם המשך יום מדהים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:22 |
|
| |
תשמע תשוש, אין ספק, דון קיחוטה היה מוצא בך שמש ראוי מאד מאד,,
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:43 |
|
| |
זאב, מישהי בשם ששה(באנגלית )חיפשה אותך....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:49 |
|
| |
ראיתי גם ראיתי, היא אפילו החמיאה לי, תארי לך,,,, אבל אין לי שמצון של מושג מה הגב' הנכבדה הזו רוצה מזאבון קטנטן ותמים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:52 |
|
| |
מה העניין של הזאב/ון????
לא מצאת שם לינק אחר? אפשר לדעת עליך הכל רק לפי הלינק שלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:55 |
|
| |
הא, את מסיקה שאני זאב טורף, אבל בזה יש לך טעות מוחלטת, אני רך כמו חמאה ביום קיץ בני ברקי, ואם הייתי מנייק את עצמי לדעת הייתי מכנה את עצמי שפנפנון
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 17:58 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | הא, את מסיקה שאני זאב טורף, אבל בזה יש לך טעות מוחלטת, אני רך כמו חמאה ביום קיץ בני ברקי, ואם הייתי מנייק את עצמי לדעת הייתי מכנה את עצמי שפנפנון
|
|
בא נגיד לא טורף.... אבל נשאר זאב
את זה את אמרת
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 18:01 |
|
| |
וואי, תגידו לי כבר, מה עשיתי???? למה תמיד תוקפים אותי בפראות חסרת מעצורים שכזאת??? למה תמיד כולם עלי???? הלא אני ממש נחמד לא מובן לא מובן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2009 18:05 |
|
| |
בגלל הלך חשיבתך המופלאה.... (בקשר לנושא מסוים ולא נעלה אותו שוב בבקשה!!)
|
|
|
|
|