...................?????!!!!!!!!!!............
נוו בשעה כזו אני לא מבינה רמזים ולא פותרת חידות... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
..תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:11:01
תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:11:01
חחח כן.. לא.. אולי.. אלך.. אל תדאג.. היום אני לא נשארת לשמור.. מחר רק ננסה.. אא"כ תסביר לי היום.... (ה- ???!!!! בא להביע את שאלת השאלות "מה תיקנת?" ) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
?תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:11:40
תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:11:40
כי אם אגיד אז.. (אתה מתקיל אותי בלי רחמים!!) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אז...??!! ...( אני יודע ואני ימשיך לעשות את זה ......חחח)
[ נראה לי גם שאני יודע את התשובה...אבל לא אכפת לי....]
עלי נאמר "מילא פיו מים..." (פחח לפחות אתה עושה את זה בידיעה.. אבל אני סולחת.. פ'סדר...) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
[ את לא צריכה לסלוח את צריכה לענות !! ]{ הייתי מוסיף משהו אבל לצערי אני לא יכול בפרהסיה...חחח}
הרבה דברים בנ"א צריכים/רוצים לעשות ואין בידם למלאות רצונם..... (כרגיל.. תודה.. =0 ) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
{ אני לא יודע את השם של העלון אני רק חושש שאני יודע למה את לא רוצה לענות .....אבל לא אכפת לי ואת תעני }
מאין הביטחון שאני אענה? מפעם קודמת?? חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
.תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:10:12
תוקן על ידי ישיבאיש ב- 13/06/2010 01:10:12