דוסה גאה סחטין על החתימה
אאה.. ממש לא לקחתי אותן ברצינות..את מוזמנת לקרוא שוב את תגובתי הנ"ל...לפי ידיעתי רוב חברות וחברי הפורום הם על רמה ב"ה. וזכינו לראות זאת =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אה יופי רק תגידי איזה תגובות ואני יקראאם רק עכשיו קלטת את זה בהמצב קשה!!!!!!!
בעקבות תגובתיה של דוסה גאה החלטתי להעלות שוב את תגובתי הבא בנוסח שונה..:
כשמש!!!רק אני לא פה יום תביני
אגב.. למה התכוונת שרק עכשיו קלטתי...?מבינה .. משתדלת =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לזה שהחמאת לאנש פה!!!
היי דוסה... למירב ידיעתי אני וותיקה ממך בהרבה בפורום ובהחלט אני מצויה בפרטיו...המצב לא נקלט עכשיו ע"י אלא עוד בתחילת היותי חברת פורום פה... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא התכוונתי לפגוע אבל התכוונתי להגיד שאפילו החדשים שמים לב!!
לא נפגעתי..אני לא מבינה על מה המהומה...סה"כ אמרתי שחברי הפורום הם על רמה וראינו זאת בהזדמנויות שונות...וכנראה שהפורום הזה נותן אפשרות להתבטא בחופשיות יותר....חופשי.. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
צודקת 100 סטינו ואני כמו ילדה טובה עוברת לכאן!אני מזמינה רק אותך על חשבוני כי את בשרית ואת אפילו לא קופצת על המציאה!! _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
ממושמעת =)למסעדה בשרית..? יאללה אני באה עם הגלגליות של סבתא.. חכי לי בכיכר על שם רבין ... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)