חח לא אני כאן.. חברים שלי משכו אותי לשחק טניסס לקחתי את המחשבב
אתה משחק טניס עם המחשב.......חחחחתזהר עליו שלא יתפרק...
נו אז מעלים קליפים מהמשחב???????
אממ אני לא יודעת.. אבל הבחור נתן הוראות כבר .. לא? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
איך שבא לך...איזה אח אכל אותה עכשיו בגללך? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מעשיה מה? לא הבנתי מה כתבת על אח...
חחח התכוונתי את מי הוצרכת להעיף מהמחשב עכשיו? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אף אחד...אחים שלי עדיין לא בביתלא היה לי חשק להכנס לכאן ובכלל לשום מקום.....
מה קרה? אכזבו אותך? צערו? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לא לא...תשאלי את מוצ' תגידי לה שאני הסכמתי לה להגיד לך.....אבל שום מילה כאן בפורום או בכל מקום אחר
מוצ' לא במייל.רוצה את המייל שלי?אני לא סתם שואלת.. לפעמים טוב להוציא... =)אז איך שבא לך... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה מייל? תכתבי לי בפרטי אם את לא רוצה שזה יטייל כאן.... אני כבר אשלח לך הודעה משלי....