היי מעשיה לא עושים אצלכם נופש חופש?!מין מזל כל הזמן לפגוש אותך!!מה קרה לא עלית עד עכשיו השלמת חסכי שינה?! _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
אני לא חחח ח"ו.. אני לא מגרשת יהודים =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מה קרה מה אמרתי?!אל תדאגי אבל אני עוד צכה לצאת......
תהני לך =) וגם בשבילי ..... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תודה ויו"ט גם לך נו איפה נפגשים
לאן את הולכת? ניפגש שם.. :) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אמרו לך פעם שאת יחנה?!אני הולכת לטייל בארץ ישראל יו"ט הפסדתי בשבילכם אותובוס העיקר להעלות תקליפ יומעולה כמוך!!
שלום אנשים ! מה קורה?
כתבו לי את זה לפני כמה דקות חחחמגניב לך.. תהני =) ותשמרי על עצמך...כל הכבוד.. צלש..ב"ה בלנדר... מה איתך? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
הכל טוסט! למה ניהיה קצת משעמם פו?ולמה את לא כותבת בסיפור?
ניסיתי.. לא הלך לי =(אולי תני עוד פרק ונקווה שיצא לי המשך? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
גם לי נראה שלא משו הולך! וגם בזמן האחרון אני לא בבית כך שאין זמן לפנטז