לא נראה לי שהיא יודעת!! איזה כיף שעברתי הכל השנה רק שלא יהיה לי באסות שנה הבאה........ _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
ערב טוב מה אתכם?
עייפים אך מרוצים.. גבירתנו?!:
משהו כאן? מה אתך בחורציק?
משהי..גמת לא נרדמת? =/ _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
נדודי שינה... קמים מאוחר ישנים מאוחר עוד יותר מהלעשות? מזמן רציתי לכתוב לך שהחתולה שלך מגניבה
תודה תודה =)כמוני למה את לא מעלה לך תמונת פרופיל? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אני לא מסתדרת על חתולות... אין לי תמונות נחמדות יותר וגם איך שהבנתי אפשר רק תמונות מאתר לא?
ועם שלי כן? ;-)לא חייב חתולות.. מה שבא לך =)רק מהאתר? מז"א? מעלים מהמחשב תמונה בגודל המותר... _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
טוב לדעת שאפשר להעלןת סתם תמונה-תודה!!! בהזדמנות אני יחפש... את תהיי הראשונה לחזות בה בל"נ ...
ליל"ט לכולכם!
מי אמר שאני אהיה הראשונה? תכיני אתי נפשית ;-)ליל"ט. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)